Vaartocht door het verleden - diner

Tourcode:1602
Datum: Dagelijks
Tijd: 19:00-21.30
Category: Dinercruise
Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 16 eerlijke recensies. Lees Recensie
Om 19.30 uur schepen we in op de "Nattawarin" wat vrij vanuit het Thai vertaalt: "Wijze van de rivier" betekent. U voelt zich, zodra u aan boord stapt, een ontdekkingsreiziger uit vervlogen tijden op dit prachtig gerestaureerde schip.

Het welkomstdrankje helpt hier zeker bij. Door de zwoele tropennacht glijden we over de Chao Praya rivier en koersen naar de zijarm rond het historische eiland van Ayutthaya en bewonderen de vele bijzondere bouwwerken uit de oudheid. De tempels zijn prachtig uitgelicht wat een sprookjesachtig effect geeft. Onder de sterrenhemel wordt het diner geserveerd met heerlijke authentieke Thaise gerechten en dranken.

Rond 21.00 uur meren we weer af en stapt u terug in het heden, voldaan van alle indrukken en de Thaise keuken.



Optionele Tours:

Vaartocht door het verleden - lunch
Om 12.30 uur schepen we in op de "Nattawarin" wat vrij vanuit het Thai vertaalt: "Wijze van de rivier" betekent. U voelt zich, zod
Opmerkingen: geen korting voor kinderen op deze boottocht.
Routebeschrijving naar ons Ayutthaya restaurant ontvangt u bij uw reisbescheiden.
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf ons Ayutthaya restaurant). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per boot.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, niet vermelde transfers en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Vaartocht door het verleden - diner

Algemene waardering: 4.4 uit of 5 beoordelingen. 16 eerlijke recensies.
Name: Fam. Dussel
Date: 03-Mar-20

Recensie: Supermooi en heerlijk eten. We zagen de tempels in een prachtig avond licht.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Charles
Date: 14-Feb-20

Recensie: Heerlijke gegeten en goede service. Leuk om bij zonsondergang te starten met varen!!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Fam. Kloosterbos
Date: 25-Jan-20

Recensie: Prima verzorgde vaartocht met goed eten en fraaie uitzichten over de stad. De prijs is naar Thaise begrippen uiteraard stevig - maar we hebben er wel van genoten.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Van der Linden
Date: 17-Jan-20

Recensie: Was leuk, prima eten en tempels waren prachtig. Onderdeel is wel prijzig De dagen in Aayuthaya buiten programma om waren moeilijk in te vullen omdat we niet precies wisten wat we met boot- en voettocht gingen doen



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: rob
Date: 12-Dec-19

Recensie: De chauffeur kon de locatie niet vinden hoewel het hem 3 keer was uitgelegd. Precies op tijd arriveerden we dan toch bij de boot. Prachtig. We waren met ons vieren op de boot. Een leuke gids en lekker eten. De gids heeft leuk verteld.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

LEES MEER RECENSIES

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Vaartocht door het verleden - diner

Om 19.30 uur schepen we in op de 'Nattawarin' wat vrij vanuit het Thai vertaalt: 'Wijze van de rivier' betekent. U voelt zich, zodra u aan boord stapt, een ontdekki