Sripakpra Andacura Boutique Resort PhatthalungPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Sripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung vogelsspottenSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung toplocatieSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung vogelsspottenSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung prijsgarantieSripakpra Boutique Resort Phatthalung Green Wood TravelSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung vogelsspottenSripakpra Boutique Resort Phatthalung vogelsspottenSripakpra Andacura Boutique Thale Noi Waterfowl ReserveSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung prijsgarantieSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung GreenWood TravelSripakpra Andacura Boutique Boat Ride Thale Noi PhatthalungSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung toplocatieSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung prijsgarantieSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung vogelsspottenSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung vogelsspottenSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung toplocatieSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung prijsgarantieSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung vogelsspottenSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung vogelsspottenSripakpra Boutique Resort Phatthalung boetiek hotelSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung prijsgarantieSripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung prijsgarantieSripakpra Boutique Resort Phatthalung boottocht Thale noiSripakpra Andacura Boutique Thale Noi Bridge PhatthalungSripakpra Andacura Boutique Tourism Authority of Thailand


Locatie: Thale Noi

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Boetiek hotel
 • Rustige locatie
 • Tussendeur
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
  Phatthalung ligt een beetje weggestopt in het Zuiden van Thailand. Best vreemd, want dit is een van de eerste bewoonde gebieden in dit deel van Thailand. Het is de bakermat van het Nang Talung schaduw poppenspel en de Nora dans. Gelukkig is er Sripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung aan het meer van Thale Noi, zodat u vanuit een comfortable 5* luxe, rustig de omgeving kunt verkennen. ECHT PRIVE ! Geboekt via Green Wood Travel maakt u de mooisteThale Noi prive boottrip BOEK TIJDIG !
  Dat is de moeite waard. Sripakpra ligt aan de monding van de Pak Pra Rivier die uitstroomt in het Thale Noi meer. Het meer bepaalt niet alleen voor het grootste deel het sfeervolle decor van dit resort, het is ook een van de belangrijkste vogelreservaten van Thailand.
  Accommodatie: gedetailleerde en goed ingerichte kamers en villa's. Nagenoeg allemaal met een veranda aan het water. Met airconditioning en gratis internet.
  Faciliteiten: zwembad met kinderbad, zonneterras met ligbedden. Lakeside Thai en Seafood Restaurant, Bistro (Thaise- en internationale gerechten) en een bar. Maar u kunt ook naar het een paar honderd meter gelegen View Yor Restaurant wandelen. Het is van dezelfde eigenaren maar nog authentieker (en goedkoper). De eigenaars begonnen hier met View Yor en pas later startten zij het resort. U kunt bij het Sripakpra ook gratis fietsen of een kajak lenen.
  Locatie: aan het Thale Noi meer, dicht bij het centrum van Ban Pak Pra in de provincie Phatthalung in Zuid-Thailand. Op de afstand van een korte autorit liggen Khao Pu Khao Ya National Park, maar ook de Golf van Thailand. Het vliegveld van Trang ligt op 63 kilometer, dat van Nakhon Si Thammarat (Khanom) op 115 kilometer.

  Opmerkingen...: Bij Phatthalung ligt een van de grootste vogelreservaten van Thailand. De grootste als het gaat om watervogels. Lees meer over vogels in Thailand: VOGELAAR  Room Type Informatie:

  Sri Naam (Special Promotion)
  Sri Naam kamer (38 m2) met terras en uitzicht op het meer. Verder met een tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, sofa(bed), flatscreen TV, kluisje, koelkast/minibar, waterkoker en wasdroger. Badkamer met douche, slippers, haardroger en badjassen.
  Sri Villa - Shower (Special Promotion)
  Sri Villa (45 m2) met terras en uitzicht op het meer. Verder met een groot tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, airconditioning, gratis internet, zitje, sofa(bed), flatscreen TV, kluisje, koelkast/minibar, waterkoker en wasdroger. Badkamer met douche, slippers, haardroger en badjassen.
  Sri Villa - Bathtub (Special Promotion)
  Sri Villa (45 m2) met terras en uitzicht op het meer. Verder met een groot tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, airconditioning, gratis internet, zitje, sofa(bed), flatscreen TV, kluisje, koelkast/minibar, waterkoker en wasdroger. Badkamer met bad, slippers, haardroger en badjassen.
  Lumpoo Lagoon (Special Promotion)
  Lumpoo Lagoon (50 m2) met terras en uitzicht op het meer. Verder met een groot tweepersoonsbed (of twee eenpersoonsbedden), airconditioning, gratis internet, zitje, sofa(bed), flatscreen TV, kluisje, koelkast/minibar, waterkoker en wasdroger. Badkamer met douche, slippers, haardroger en badjassen.
  Yor Lagoon (Special Promotion)
  Yor Lagoon Villa (50 m2) met terras en uitzicht op het meer (op de Yor en de Lagune). Verder met een groot tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, airconditioning, gratis internet, zitje, sofa(bed), flatscreen TV, kluisje, koelkast/minibar, waterkoker en wasdroger. Badkamer met douche, slippers, haardroger en badjassen.

  Sripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung Recensies

  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Ernst
  Date: 14-Apr-19

  Recensie: Begin april overnacht in een Sri Naam kamer met uitzicht op het meer en met een schommel op het terras. Binnen en buiten douche perfecte kamer alles eco eco en netjes. Drie heerlijke nachten overnacht en het ontbijt was een feest op zichzelf. Daar kom je wel voor je bed uit. Op een paar minuten lopen is er een ontzettend populair restaurant Sripakpra. Volgens mij komt daar de hele provincie eten als er iets te vieren is. Aan het meer, liveband met Thaise en westerse muziek, een menukaart met meer dan twee honderd gerechten en veel lekkere drankjes. Kwam dus allemaal weer helemaal goed. Leuk wandelen in de omgeving en wij hebben de ochtendboot trip (erg vroeg!) gedaan. Vertrek om zes uur en om 8 uur weer aanschuiven aan het ontbijt. Aanrader!  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Sripakpra Andacura Boutique Resort Phatthalung

  Phatthalung ligt een beetje weggestopt in het Zuiden van Thailand. Best vreemd, want dit is een van de eerste bewoonde gebieden in dit deel van Thaila