Pano ResortPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Pano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak resort met prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak resort met prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak resort met prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak resort met prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak resort met prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak resort met prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak resort met prijsgarantiePano Resort koh Mak kindvriendelijk resortPano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak laagste prijsgarantiePano Resort koh Mak resort met prijsgarantiePano Resort koh Mak resort met prijsgarantie


Locatie: Ao Nid strand

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies. Lees Recensie
  Wilt u echt even weg van "de bewoonde wereld" en genieten van natuur, zon en zee dan is het heel rustig gelegen Pano resort een uitgelezen plek. U wordt hier meteen opgenomen in de zeer gastvrije familie die het resort runt. U voelt zich snel thuis op deze unieke plek.
  Accommodatie: alles is opgebouwd uit natuurlijke materialen. De 8 ruime, maar zeer eenvoudige, kamers zijn verdeeld over 4 houten huizen op palen. U heeft een ventilator en muskietennet en de badkamer heeft een douche (met warm water.) Het grote terras biedt u een fenomenaal uitzicht over de zee en prachtige zonsondergangen. Wat wenst u nog meer?
  Faciliteiten: onder de huizen kunt u gebruik maken van de hangmatten om in weg te mijmeren. Het restaurant serveert uitstekend Thais eten en drinken tegen zeer redelijke prijzen. U kunt hier ook fietsen huren om het eiland te verkennen wat niet zwaar is, want het eiland is klein en redelijk vlak. De kokosplantages zijn lekker koel om doorheen te fietsen. Er is gratis internet in de centrale ruimtes.
  Locatie: aan de zuidkant van het eiland. Het strandje is niet groot maar wel voor u privé. Andere, grotere stranden zijn er in de buurt te vinden.

  Opmerkingen...:
 • Let op: U vindt geen PIN-automaat op het eiland! Neem genoeg contanten mee.
 • Het vervoer per catamaran of speedboot en de beperkte accommodatie op het eiland maakt tijdig reserveren bij Green Wood Travel raadzaam.


 • Room Type Informatie:

  Standard Fan
  De huisjes (28 m2) zijn geheel uit hout opgebouwd en liggen pal aan zee. Vanaf uw grote balkon op palen heeft u dan ook een geweldig uitzicht over de zee en de mooiste zonsondergangen.

  Pano Resort Recensies

  Algemene waardering: 5.0 uit of 5 beoordelingen. 1 eerlijke recensies.
  Name: Eric
  Date: 23-Nov-19

  Recensie: Voor het eerst op Koh Mak geweest, maar zeker niet voor het laatst. Wat een prachtig eiland. Niet te groot, makkelijk overal heen te fietsen en nog geen massatoerisme. Een superplek om een relaxte vakantie te vieren. Het Pano resort past daar helemaal bij. Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. De grote kamers met terras pal aan zee zijn niet luxe maar wel heel sfeervol door de gebruikte natuurlijke materialen. Maar misschien nog wel het meest bijzondere van dit resort zijn de mensen die het runnen. Boy en zijn vrouw Bo, die heerlijk kookt, en de rest van de staf zorgen ervoor dat je je binnen de kortste keren thuisvoelt en het meer is om bij goede vrienden te logeren dan in een "professioneel hotel" Maar de service is er niet minder om en komt "recht uit het hart".  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Pano Resort

  Wilt u echt even weg van "de bewoonde wereld" en genieten van natuur, zon en zee dan is het heel rustig gelegen Pano resort een uitgelezen p