Shantaa ResortPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Shantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort PrijsgarantieShantaa Resort Prijsgarantie


Locatie: Ao Tapao Beach

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Familiekamer
 • Boetiek hotel
 • Rustige locatie
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
  Shantaa betekent rust en dat is precies wat u hier krijgt, plus nog veel meer. Weg van lawaai en drukte, alleen de kristalheldere zee, het prachtige zandstrand en de tropische vegetatie om u heen. Geniet van de spectaculaire zonsondergangen. Dit resort wordt gerund door een familie die hun 'roots' op het eiland hebben. Zij zijn geen professionele hoteliers maar bieden u onovertroffen gastvrijheid vanuit hun hart. Een waar paradijsje is dit kleinschalige resort op het rustige bounty eiland Koh Kood.
  Accommodatie: de 10 villa's zijn comfortabel en sfeervol ingericht. 's Nachts kunt u de airconditioning gebruiken, er is tevens een ventilator aanwezig. U vindt hier geen televisie of ijskast, want elektriciteit is schaars op het eiland. Missen zult u het zeker niet want de natuurlijke rust is weldadig. Een muziekinstallatie, kluisje en haardroger zijn wel aanwezig. Alle villa's hebben een ruim terras met zeezicht. De grote open badkamer heeft een regendouche en geeft u het echte "terug naar de natuur" gevoel.
  Faciliteiten: er is geen zwembad, maar wat dacht u van de prachtige oceaan, die zich voor u uitstrekt? In het restaurant kunt u zich tegoed doen aan heerlijke gerechten en de Bar Ba-Ra op het strand serveert u drankjes en snacks. In de lobby kunt u 24 uur per dag koffie en thee krijgen. U vindt hier ook een Sala waar u gemasseerd kunt worden en zonneterrassen om te relaxen en van het mooie uitzicht te genieten. Wilt u iets meer actie, dan zijn er kajaks en fietsen aanwezig om zee en eiland te verkennen.
  Locatie: aan het Ao Tapao strand waar de boten van het vasteland en Koh Chang aanmeren.

  Opmerkingen...:
 • Let op: U vindt geen PIN-automaat op het eiland! Neem genoeg contanten mee.
 • Het vervoer per catamaran of speedboot en de beperkte accommodatie op het eiland maakt tijdig reserveren bij Green Wood Travel raadzaam.


 • Room Type Informatie:

  Shantaa Villa
  48m2. Deze villa's staan op de hoge grond om het beste uitzicht op Ao-Tapao te hebben. U kunt zelfs zonsondergang vanaf uw bed kijken. Verder is de villa voorzien van een slaapkamer, airconditioning met een eigen terras.
  Shantaa Sweet
  48m2. Shantaa Sweet: 5 moderne eigentijdse villa's (Snoepjes). Elke Sweet heeft een slaapkamer, een ruime open tuin badkamer, en een openlucht woonkamer met uitzicht op zee. Dit kamertype is speciaal ontworpen voor de romantische koppels.
  Shantaa Extra Sweet
  67m2. Grotere versie van een Shantaa Sweet. Geplaatst in het noorden van het Shantaa Resort. Elke villa heeft een slaapkamer met woonkamer, ruime open tuin badkamer, en een mooi terras.
  Shantaa Double Sweet
  113m2. Dit huisje wordt een tweelinghuisje genoemd. Het huisje is geplaatst in het noorden van Shantaa. Elke villa heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, en een ruim mooi terras.

  Shantaa Resort Recensies

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Shantaa Resort

  Shantaa betekent rust en dat is precies wat u hier krijgt, plus nog veel meer. Weg van lawaai en drukte, alleen de kristalheldere zee, het prachtige z