Athithara HomestayPrijs vanaf
0
+ ontbijt
Prijzen & info

Hotel foto's:

Athithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIEAthithara Homestay Ayutthaya PRIJSGARANTIE


Locatie: Chao Praya River

Officiële website

 • Geschikt voor families
 • Rustige locatie
 • Duurzaam Green hotel
 • Gratis Internet Wifi

 • Hotel categorie info.


  Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 38 eerlijke recensies. Lees Recensie
  Wij zijn nogal ingenomen met dit zeer karakteristieke en authentieke Athithara guesthouse. Veel dichter bij het echte Thaise leven komt u niet. Het huis en de kamers zijn helemaal in klassieke Thaise stijl gebouwd en ingericht. De faciliteiten zijn eenvoudig, maar atmosfeer en locatie maken alles goed. Deze Homestay ligt aan de rivier en dicht bij het centrum van Ayutthaya. In de buurt kunt u ervaren hoe multicultureel deze oude stad is. U treft er de Sint Joseph kerk, een moskee en aan de andere kant van de rivier, een tempel aan. Ayutthaya was van de 14e tot 16e eeuw een welvarend koninkrijk. In die tijd groter dan Parijs. De florerende handel ontstond door de centrale ligging tussen India en China. Verschillende oorlogen met de Birmezen verstoorde de ontwikkeling van het koninkrijk. In 1767 waren de Thai niet meer bestand tegen de druk en werd Ayutthaya grotendeels vernietigd. Gelukkig is aan de ruïnes nog te zien hoe de ster van Ayutthaya ooit straalde. LEUK !
  Waarom geen nachtelijke bootcruise. maken? Niets mooiers dan Ayutthaya bij nacht.
  BOEK TIJDIG !

  Accommodatie: er zijn zes kamers en villa's, in schitterende Thaise stijl. Ontmoetingspunt is een fraaie gedeelde woonkamer en u kunt gebruik maken van de keuken. Voor wie in de zon durft is er een tuin en aan de Chao Praya rivier ligt een terras waar het in de avond goed toeven is. De kamers hebben gratis internet, airconditioning, een flatscreen TV en een koelkast. U moet bij sommige accommodatie douche en toilet delen. De budgetkamer, de executive suite en de riverfront villa hebben eigen sanitair.
  Faciliteiten: een tuin, een terras aan de rivier, er kunnen fietsen worden gehuurd. De keuken kan worden gebruikt. Alle kamers hebben uitzicht op de rivier.
  Locatie: direct aan de Chao Praya rivier in het oude stadscentrum. Er is gratis parkeerruimte voor ongeveer 6 auto's. De luchthaven Suvarnabhumi ligt op ongeveer 75 kilometer. Athithara ligt op 700 meter van de Chaiwatthanaram tempel en op minder dan drie kilometer van de Mahathat tempel.

  Opmerkingen...: vergeet niet om herbouwde VOC nederzetting Baan Hollanda te bezoeken.


  Combi: Het grote Thailand en Laos avontuur (2 landen in 23 dagen)
  Het grote Thailand en Laos avontuur garandeert een verpletterende kennismaking met deze twee landen. In maar liefst 23 dagen gaat u van de metropool Bangkok naar de kleinste dorpjes met bergstammen.
  Onvergetelijk Thailand (21 dagen)
  Wie Onvergetelijk Thailand als leidraad neemt voor een reis door Thailand ziet hoe het land is gevormd en wat het nu werkelijk is. Het echte alledaagse leven, van Bangkok tot 'de mensen uit het woud' in Nan. In 21 dagen reist u langs de hoogtepunten die Thailand te bieden heeft.
  De Gouden Thailand Rondreis (16 dagen)
  De Gouden Thailand Rondreis voert u in 16 dagen van Bangkok, via de voormalige Gouden Stad Ayutthaya naar de noordelijke -ooit beruchte- opium Gouden Driehoek rond Chiang Mai en Chiang Rai. De reis sluit af met een paar heerlijke dagen op het rustieke Koh Samet.

  Room Type Informatie:

  Economy
  Eenvoudige Budget kamer in het hoofdgebouw, met een tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. De budgetkamer heeft een eigen badkamer en toilet.
  Standard
  Standard kamer (12 m2) met uitzicht op tuin en de Chao Praya rivier. Met een tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Badkamer en toilet worden gedeeld met andere gasten. Het is mogelijk verbindende kamers te boeken.
  Superior
  Superior kamer (20 m2) hebben een hardhoutenvloer of parketvloer en uitzicht op tuin of bos en soms op de Chao Praya rivier. Verder met tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Badkamer en toilet worden gedeeld met andere gasten.
  Deluxe
  Deluxe kamer (28 m2), met uitzicht op de rivier. Kamer met hardhoutenvloer of parketvloer en een zitgedeelte. Verder met tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Badkamer en toilet worden gedeeld met andere gasten.
  Executive Suite
  Executive Suite met hardhoutenvloer of parketvloer en een zitgedeelte. Verder met tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Eigen badkamer met douche en toilet.
  River Front Villa
  River Front Villa met een terras. Kamer met hardhoutenvloer of parketvloer. Verder met tweepersoonsbed, airconditioning, gratis internet, koelkast en televisie. Deze villa heeft een eigen badkamer en toilet.

  Athithara Homestay Recensies

  Algemene waardering: 4.1 uit of 5 beoordelingen. 38 eerlijke recensies.
  Name: Marsha Oorschot
  Date: 08-Mar-20

  Recensie: Wat een superleuke homestay deze in Ayutthaya. Alles is van hout en het is echt super Thais. De 2 badkamertjes bij de 6 kamers zijn simpel, onze kamer was klein, maar schoon en met een goede airco. Het ontbijt is erg simpel maar voor 1 nachtje was dit weer een leuke belevenis!  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Misha Visser
  Date: 25-Feb-20

  Recensie: Bijzondere plek met prachtig uitzicht over rivier. Kamers heel autenthiek. Gedeelde badkamer geen bezwaar, zijn maar 8 kamers met 2 badkamers.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Philip
  Date: 07-Feb-20

  Recensie: Op aanraden van Greenwood deze homestay geboekt en kan niet beter. Echt een heel leuk idee aan een hele goede locatie in de stad aan de rvier, je voelt je net een Thai uit de vorige eeuw, prachtig!  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Adriaan Pluim
  Date: 19-Jan-20

  Recensie: Mooie, authentieke locatie. Kleinschalig, maar zes kamers. Wel gedeelde badkamer en toilet. Goed restaurant zit om de hoek. Zeker een leuke ervaring om hier te verblijven voor 1 nacht.  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Van der Linden
  Date: 17-Jan-20

  Recensie: Prachtig en mooi gelegen Schandalig was het extra bed en schrale deken. Dit kan echt niet. Wel prima ondersteuning gekregen toen onze zoon ziek werd  Rating
  Algemene waardering:Netheid:Ligging:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES
  • Prijsgarantie!
  • LAAGSTE prijsgarantie HOTELS
  • Ontbijt inclusief
  • GRATIS annuleren
  • Geen verborgen kosten
  • Natuurrampen? Wij bieden echte zekerheid, 24 uur bereikbaar
  • * prijsgarantie-condities

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Athithara Homestay

  Wij zijn nogal ingenomen met dit zeer karakteristieke en authentieke Athithara guesthouse. Veel dichter bij het echte Thaise leven komt u niet. Het hu