Combi Cross Country in Azië (3 landen in 18 dagen)

Tourcode:combi-003
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00
Category: Azië rondreis
Algemene waardering: 4.7 uit of 5 beoordelingen. 8 eerlijke recensies. Lees Recensie
Veelzijdige 18 daagse tour door Vietnam, Cambodja en Thailand. Deze reis brengt u niet alleen naar het Cambodjaanse wereldwonder Angkor Wat en de dynamische Aziatische steden Saigon, Phnom Penh en Bangkok, maar gunt u ook dagenlang zon, zee en strand op het Thaise eiland Koh Chang. VERNIEUWD ! Exclusieve Green Wood Travel individuele combi-reis
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DEZE REIS !


REISROUTE (zie kaart onderaan): SAIGON (VIETNAM) - PHNOM PENH (CAMBODJA) - SIEM REAP - ANGKOR WAT - KOH CHANG (THAILAND) - BANGKOK

U vaart door de Mekong Delta, de rijstkom van Vietnam, langs fruitplantages, markten en bijenboerderijen. In Saigon bewondert u de Zilveren Pagode met de Smaragden Boeddha. In Bangkok onderzoekt u de eettentjes in Chinatown, per fiets of te voet. U bezoekt Kampong Phluk in Cambodja, waar Khmer vissers en hun familie in paalwoningen rond het Tonle Sap Meer wonen. U komt oog in oog te staan met de recente Cambodjaanse geschiedenis. Bezoek S-21, Ho Chi Minh's voormalige gevangenis, en ontdek de Cu Chi tunnels, een 250 kilometer lang netwerk van ondergrondse tunnels waarin de Vietcong strijders zich tijdens de oorlog schuilhielden.

In de 12e eeuw waren de Khmer oppermachtig, niet alleen in wat nu Cambodja is, maar ook in delen die nu bij Thailand, Laos en Vietnam behoren. Veel van die macht en rijkdom is terug te zien in het ongeëvenaarde tempelcomplex Angkor Wat, waar Khmer-cultuur en geschiedenis zich van hun beste kant laten zien. Een ervaring voor het leven!

U kunt met Emirates vanaf Amsterdam (via Dubai) naar Ho Chi Minh City vliegen, waar deze reis begint. En u kunt terug naar huis vanaf Bangkok (via Dubai). Dat scheelt extra vluchten tussen Ho Chi Minh City en Bangkok!
Overnachting: Sonnet Saigon
Maaltijden:
Vervoer: auto of minibus
Dag 1: Welkom in Ho Chi Minh City, welkom in Vietnam.
Aankomst in Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon. Onze chauffeur haalt u op het Tan Son Nhat vliegveld op en brengt u naar uw hotel. Deze dag heeft verder geen programma.

Saigon's bijnaam 'Diamant van het Verre Oosten' verwijst naar de charmante, dorpse nederzetting uit het verleden. Saigon is uitgegroeid tot een miljoenstad, waar de historische kern bewaard is gebleven, maar een economische dynamische laag is toegevoegd. Hanoi is het politieke hart van het land, Saigon het economische en culturele middelpunt.

Sinds 1976 heet Saigon officieel Ho Chi Minh Stad, als eerbetoon aan haar communistische leider. Maar informeel hebben veel Vietnamezen het nog altijd over Saigon, de naam die het in de 19e eeuw van de Fransen kreeg toen die het in Vietnam voor het zeggen hadden. Dat duurde tot 1945 toen de Viet Minh onder leiding van Ho Chi Minh de macht overnamen. Als gevolg van het voortdurende machtsspel met de Fransen, gesteund door de Amerikanen, werd het land verdeeld in een Noordelijk en Zuidelijk deel. Het begin van een conflict dat zou uitmonden in de Vietnam oorlog. In 1975 wonnen de Viet Minh de oorlog en werd het land als Socialistische Republiek Vietnam herenigd.

De geschiedenis van Vietnam is hier nog zichtbaar, maar niet ongemakkelijk aanwezig. Saigon is een prettige stad, het charmante is dat het centrale deel van de stad zich gemakkelijk te voet laat ontdekken. Er zijn parken, aantrekkelijke restaurants en een gevarieerd nachtleven.


Overnachting: Sonnet Saigon
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: auto of minibus
Dag 2: De heilige tempel in Tayninh en de Vietcong tunnels in Cu Chi.
Na het het ontbijt maken we een excursie naar Tay Ninh, op een kleine 100 kilometer van Ho Chi Minh City. De heilige tempel van Cao Dai, gebouwd in 1926, is het opvallende middelpunt van de zeer lokale religie Cao Dao, een combinatie van boeddhisme, christendom, confucianisme en taoïsme. Als we geluk hebben maken we nog een stuk van de fantastische middag ceremonie mee, een kleurrijke gebeurtenis.

Later, na de lunch in een plaatselijk restaurant, staat een totaal andere beroemde constructie op het programma: de Cu Chi tunnels. Het is een 250 kilometer (!) lang netwerk van ondergrondse tunnels waarin de Vietcong strijders zich tijdens de oorlog schuilhielden. De tunnels vormen een ondergronds dorp en zijn vaak maar een halve meter tot een meter breed. De Vietcong slaagde erin om met eenvoudig gereedschap tot een diepte van 12 meter te graven.

De avond in Saigon kunt u vrij besteden.


Overnachting: Sonnet Saigon
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: auto of minibus, fiets, boot
Dag 3: Mekong Delta: naar Ben Tre en tochtje met de sampan.
De haan kraait vroeg vandaag! Na het ontbijt begint de excursie (onder leiding van een Engelssprekende gids) naar de Mekong Delta. Eerst rijden we naar My Tho om de boot te nemen naar Ben Tre. Op de rivier is het een en al bedrijvigheid. Er zijn fruitplantages, bijenboerderijen, er wordt kokosnoot snoep gemaakt en rijstpapier.

Na de boottocht stoppen we in een boerendorpje voor een heerlijke lokale lunch. We pakken de fiets of paard en wagen voor een verdere kennismaking met het dorp, haar bewoners en de mooie omgeving. Een boottochtje met een originele sampan (klein roeibootje) door een kanaaltje met groene waterkokosnoten op de oever is de volgende unieke belevenis. Hierna keren we terug per boot naar het station en rijden daar vandaan terug naar Ho Chi Minh City.


Overnachting: Sonnet Saigon
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 4: Vrije dag: stap in de geschiedenis? Chinatown? De Ben Thanh Markt?
Deze dag kunt u vrij besteden. Maar wij geven graag een paar tips.

Het Reunification Palace is belangrijk in de Vietnamese geschiedenis en de tijd lijkt er te hebben stilgestaan. Hier denderden de tanks in 1975 door de poort om een eind te maken aan de Vietnam oorlog. Wie een goed beeld van de verschrikkingen van de oorlog wil krijgen gaat naar het War Remnants Museum. Het Ho Chi Minh Museum bevat ruim honderd duizend documenten, objecten en films over het leven van de leider.

Voor de afwisseling: de Notre Dame kerk en het Centrale Postkantoor, overgebleven uit de Franse koloniale tijd, of Cho Lon, het Chinatown van Saigon. U ziet er de 19e eeuwse Thien Hau Tempel, opgedragen aan de godin van de zee, en de Bin Thay Markt. De bekendste markt van de stad is Ben Thanh, waarvan gezegd wordt dat ze er alles verkopen behalve auto's en huizen. Ga op zoek naar kleding of misschien gewoon iets lekkers om te eten.


Overnachting: King Grand Boutique
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: bus, minibus
Dag 5: Van Vietnam naar Cambodja, van Saigon naar Phnom Penh.
Dit wordt een dagje rustig zitten en om u heen kijken. U gaat met de tourbus van Saigon naar Phnom Penh. Daar wordt u opgewacht door onze Engelssprekende chauffeur en naar uw hotel in Phnom Penh gereden (in totaal ongeveer 7 uur).

U kunt er ook voor kiezen uw reis iets uit te breiden en in plaats van de bus naar Phnom Penh, de boot te nemen (niet inclusief). Kijk maar eens hoe dat er uit ziet: Geheimen van de Mekong Delta.

Stelt u zich al vast voor hoe u in het levendige centrum van Phnom Penh langs de oevers van de Mekong rivier loopt. Veel Cambodjanen maken zo'n wandelingetje in de avonduren. Echt stil is het er niet, daarvoor is het te druk, met brommertjes (een deel van de charme, echt!) en Cambodjanen die in de lange reeks van oude koloniale gebouwen in een cafeetje zitten of iets eten.

In het dagelijks leven is het niet gemakkelijk meer waar te nemen, maar de gruwelijke recente geschiedenis van Cambodja tekent het leven van velen nog steeds. De Rode Khmer die onder leiding van Pol Pot in 1975 aan de leiding kwam, werd een van de verschrikkelijkste regimes die de wereld heeft gekend. Pol Pot streefde een agrarische samenleving na en om die te bereiken werden massaal monniken en 'intellectuelen' afgeslacht. Pol Pot liet zo'n drie miljoen mensen, een kwart van alle Cambodjanen vermoorden.


Overnachting: King Grand Boutique
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: tuktuk
Dag 6: Geschiedenis van de Rode Khmer, het Koninklijk Paleis.
Het Koninklijk Paleis ligt voornaam naast de Mekong rivier en domineert de skyline. Omdat het nog altijd als paleis wordt gebruikt is niet alles toegankelijk. Dat geldt wel voor de Troonzaal met een 59 meter hoge, op de Bayon in Angkor Wat geïnspireerde toren.

Het Koninklijk Paleis is de eerste stop van uw tour door Phnom Penh met de tuktuk. Kledingvoorschrift voor het paleis: knieën en schouders bedekt!

De Zilveren Pagode kreeg haar naam door de enorme massa zilver waarmee de vloer is gemaakt. Er is trouwens maar een deel zichtbaar omdat, uiteraard, de vloer is afgedekt om deze te beschermen. Hier staat het belangrijke heiligdom de Smaragden Boeddha. Koning Norodom had de gelijknamige Boeddha in Bangkok gezien en liet er een voor Cambodja maken. Dit exemplaar is aanzienlijk groter dan die in Bangkok en weegt zo'n 90 kilo. De Rode Khmer hebben dit beeld gespaard om te laten zien dat ze wel degelijk oog hadden voor kostbaarheden.

Ter herinnering aan de verschrikkelijke Rode Khmertijd is de Toul Sleng gevangenis als museum bewaard gebleven. In de gevangenis, die bekend stond als S-21 (Security Office 21), werden Cambodjanen verhoord, gevangen gehouden en gemarteld. Net zo berucht zijn de Killing Fields, waar veel slachtoffers werden gedood. Een pagode herinnert ons aan hen.

Nog een tip voor de avond: De Russische Markt heeft alles te bieden, van merkkleding tot muziekinstrumenten, van horloges tot Boeddhabeelden en antiek. U begrijpt dat de bezoeker van deze markt, genoemd naar de vele Russen die hier in de jaren tachtig rond struinden, zich niet moet afvragen wat echt is en wat nep.


Overnachting: Sonalong Boutique Village
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: bus
Dag 7: Van Phnom Penh naar Siem Reap, op weg naar Angkor Wat.
Na uw kennismaking met de hoofdstad van Cambodja wordt het tijd ons te verplaatsen naar het noorden van het land, naar Siem Reap, de uitvalsbasis voor een van de meest spectaculaire en bijzonderste tempelcomplexen in de wereld, Angkor Wat.

U gaat met de bus van Phnom Penh naar Siem reap, een rit van ongeveer 7 uur.


Overnachting: Sonalong Boutique Village
Maaltijden: Ontbijt, Lunch,
Vervoer: tuktuk
Dag 8: Het overweldigende wereldwonder Angkor Wat.
Wij durven het overweldigende tempelcomplex van Angkor Wat best een wereldwonder te noemen. Het is enorm en tegelijkertijd enorm gedetailleerd. Het is moeilijk voorstelbaar hoe geweldig het er uitzag toen het (in de 12e eeuw!) was voltooid. Daar deden ze trouwens veertig jaar over. Het Khmer rijk was op zijn grootst en besloeg delen van Cambodja, Thailand, Laos en Vietnam.

Het is onmogelijk om Angkor Wat in zijn geheel in een dag te zien. Gelukkig geven de hoogtepunten een compleet beeld. Op het programma staan onder meer Bayon, Ta Prohm en natuurlijk de belangrijkste tempel, de Angkor Wat.

U gaat per tuktuk en wordt begeleid door een Engelssprekende gids. Ook in Angkor Wat gelden kledingvoorschriften. Let er op dat uw knieën en schouders bedekt zijn. Tour is inclusief lunch, maar exclusief entreeprijs Angkor Wat.


Overnachting: Sonalong Boutique Village
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 9: Siem Reap. Angkor Wat of de drijvende dorpen van Tonle Sap?
Deze dag in Siem Reap kunt u zelf invullen. Misschien een tweede bezoek aan Angkor Wat? Een andere mogelijkheid is een tocht naar Kampong Phluk (niet inclusief).

In Kampong Phluk wonen Khmer vissers en hun familie in paalwoningen rond het Tonle Sap Meer. U gaat per tuktuk en per boot naar Kampong Phluk, een samensmelting van drie kleine dorpjes in het overstromingsgebied van het Tonlé Sap Meer, dat op ongeveer 16 kilometer ten zuiden van Siem Reap ligt.

Wilt u meer weten, lees dan verder op Drijvende dorpen Tonle Sap Meer.


Overnachting: Kacha Resort & Spa Koh Chang
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus, boot
Dag 10: Naar Thailand, naar het olifant eiland Koh Chang.
Koh Chang betekent 'olifanteiland'. Dat duidt op de vorm van dit tropische paradijs, dat alles biedt wat rustzoekers en strandliefhebbers zich maar kunnen wensen: een azuurblauwe zee, witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen, bedekt met een tropisch regenwoud.

U wordt vandaag van Siem Reap per minibus naar de pier naar Koh Chang gereden (ongeveer 6 uur). Het duurt nog ongeveer een uur voordat u dan over bent met de boot en naar uw hotel bent gebracht.


Overnachting: Kacha Resort & Spa Koh Chang
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 11: Koh Chang. Onderwaterleven en welverdiende rust.
Koh Chang is onderdeel van een ongerepte eilanden-archipel aan de Thaise oostkust. De betoverende kleinere eilandjes die tot deze archipel behoren zijn gemakkelijk en snel bereikbaar en een verkenning meer dan waard. Ze zijn niet alleen verbluffend mooi, ze hebben ook ieder hun eigen interessante geschiedenis.

Voor avontuur en een beetje schipbreukelingengevoel zijn de eilanden rond Koh Chang een ideale bestemming. U kunt heerlijk genieten van zon, zee en de mooiste stranden; er is een rijk onderwaterleven; verbluffend mooie natuur en ook uw welverdiende rust krijgt hier een kans.


Overnachting: Kacha Resort & Spa Koh Chang
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 12: Koh Chang. Zon, strand, zwemmen.......
Tegen de tijd dat u voor de derde dag wakker wordt en u zich af zult vragen of u eerst een strandwandeling maakt of toch eerst gaat ontbijten, hebt u uw draai op Koh Chang gevonden. Veel plezier!


Overnachting: Kacha Resort & Spa Koh Chang
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 13: Koh Chang. Hoort een bergwandeling ook bij het eilandleven?
Heerlijk dat zand tussen de tenen, dat verfrissende water van de zee dat over uw voeten rolt. Het lijkt wel of er geen einde komt aan uw eilandleven. Niet te lui worden, bent u al de berg opgewandeld?

Het hoogste punt is de Salak Peak, 744 meter boven de zeespiegel. Ook voor avonturiers valt hier genoeg te beleven. De tropische jungle is te voet, per mountain bike of zelfs per olifant te verkennen. Via Green Wood Travel kunt u op Koh Chang fantastische jungletrektochten maken.


Overnachting: Kacha Resort & Spa Koh Chang
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 14: Koh Chang. Laatste dag voor de eilander.
U bent al bijna een deskundige als het om Koh Chang gaat. Waar kun je het beste echt Thai eten; hoe verlopen eb en vloed; waar gaat de zon onder; wanneer begint het happy hour in uw favoriete strand barretje?

Geniet ervan, zolang het nog kan. En bereid u alvast een beetje mentaal voor op de overgang die u morgen te wachten staat: Bangkok.


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: minibus
Dag 15: Afscheid van Koh Chang, naar de bruisende metropool Bangkok.
Het wordt een beetje culture-shock vandaag. De overgang van het ontspannen strandleven naar de miljoenenstad Bangkok. U reist per minibus in ongeveer 6 uur naar de Thaise hoofdstad.

Er zijn geen tours in Bangkok inbegrepen in dit reisprogramma. Wij geven u wel een paar suggesties. Green Wood Travel is al een kwart eeuw de Thailand expert. Kom gerust langs voor de laatste tips over lekker eten, uitgaan en de belangrijkste bezienswaardigheden.

Blader eens langs de vele tours die Green Wood Travel in Bangkok aanbiedt. Misschien zit er iets van uw gading bij. Kijk op: Tours in Bangkok


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 16: Bangkok. De beroemde tempels, lekker eten, Chinatown?
Er is veel te ontdekken in Bangkok. De Smaragden Boeddha, Thailands heiligste beeld, in het Grand Palace of de enorme Liggende Boeddha van Wat Pho en de fantastische stoepa van de Arun Tempel.

Overal waar u komt zullen Thai druk zijn met eten, Thai zijn er gek op. Schuif aan of ga een kijkje nemen in een van de vele (en enorme) luxe shoppingmalls.

Mocht u zin hebben er 's avonds nog op uit te trekken, dan is deze smultour (niet inclusief) een goed idee. Een mens moet toch eten, niet dan? In Chinatown bijvoorbeeld. In een dikke twee uur lopen we door een wirwar van straatjes en winkels. Er wordt overal geproefd! Geniet van de mysterieuze kruiden en de exotische geuren die u tegemoet komen. Meer weten, kijk op: Chinatown: om te smullen


Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 17: Bangkok. Ontdek de veelzijdige stad per fiets en per boot.
Twee mooie manieren om de veelzijdigheid van Bangkok te ontdekken, worden gecombineerd in een tocht per fiets en per langstaartboot (niet inclusief). Ze brengen u langs de minder bekende kanten van de stad. Verrassend is een schiereiland met jungle, dat onderdeel van Bangkok is. Feitelijk staan we op het platteland. Plantages, hier en daar een huisje of een tempeltje. Het turbulente Bangkok is hier ver weg.

Onderga de verrassende metamorfose van stad naar platteland, maar ook Chinatown; de schitterende Prayoon tempel en de reusachtige Boeddha van Kalayanamit. Er wordt ongeveer 16 kilometer gefietst en 15 kilometer met de boot afgelegd. De tour duurt 5 uur en is inclusief lunch.

Meer informatie over deze tocht vindt u op: Fiets & Boot - Zwerftocht door Bangkok


Overnachting: geen
Maaltijden: Ontbijt,
Vervoer: geen
Dag 18: Einde van de reis. Vaarwel.
Hier komt een eind aan deze gevarieerde reis die u langs Vietnam, Cambodja en Thailand heeft gevoerd. Van het zandstrand van Koh Chang tot het wereldwonder Angkor Wat; van de oude koloniale erfenis van Phnom Penh tot de indrukwekkende moderne geschiedenis van Vietnam. U keert ongetwijfeld met veel foto's en nog meer goede herinneringen naar huis.

Onze chauffeur brengt u naar het Suvarnabumi vliegveld. Lakorn, vaarwel.
Optionele Tours:

Combi: Country Hopping in Azië (4 landen in 26 dagen)
Volledige reis die u in 26 dagen langs de oude Indochina landen Vietnam, Laos en Cambodja voert en als toetje in Thailand Pattaya en Bangkok aandoet.
Combi: Onvervalst Zuidoost-Azië (3 landen in 20 dagen)
De plaatsen waar u met deze Onvervalst Zuidoost-Azië reis komt, zijn niet allemaal beroemd, maar wel altijd de moeite meer dan waard. Schakel mooie h
Combi: Het grote Thailand en Laos avontuur (2 landen in 23 dagen)
Het grote Thailand en Laos avontuur garandeert een verpletterende kennismaking met deze twee landen. In maar liefst 23 dagen gaat u van de metropool B
Combi: Thailand & Cambodja (2 landen in 17 dagen)
Haal het beste uit Thailand en Cambodja. Deze reis voert u in 17 dagen door twee landen die veel delen maar ook zo verschillend zijn. In Thailand ziet
Opmerkingen: Reisdocumenten en visa:
 • Het visum voor uw vakantie bestemming is uw verantwoordelijkheid, niet die van Green Wood Travel.
 • Uw paspoort dient na terugkomst vanuit uw vakantie bestemming nog 6 maanden geldig te zijn.
 • Bij terugkomst OVER LAND in Thailand ontvangt u een visum voor 15 of 30 dagen. Per vliegtuig 30 dagen.
 • Voor Cambodja betaalt u $30 USD pp ter plaatse.
 • Ook voor Laos koopt u een visum aan de grens. Kosten $35 USD pp.
 • Uw visum voor Vietnam kunt u regelen via Vietnamese ambassade in Den Haag of Brussel. Green Wood Travel kan ook voor u (niet inclusief) een visum bij aankomst regelen.
 • Neem voldoende baar geld (US dollars) mee om uw visa te betalen! Als u ter plaatse moet wisselen wordt vaak een ongunstige wisselkoers berekend.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. kan de route of het hotel soms worden aangepast of veranderd. We behouden het recht voor om veranderingen te maken indien nodig. De intentie van de Cross country in Azië tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele, lokale Engelssprekende gids.
  Vervoer per airconditioned (mini)bus of auto, vermelde open boten en vernoemde regionale vlucht met AirAsia. Lees voorwaarden AirAsia! Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
  Onze persoonlijke zorg en attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, (boot)transfers, vliegtickets (lokaal & internationaal), luchthavenbelastingen (lokaal en internationaal), online inchecken, visumkosten, persoonlijke uitgaven, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om een reis-, medische-, annulering- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België/Nederland. Deze soort verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

  Recensie voor Combi Cross Country in Azië (3 landen in 18 dagen)

  Algemene waardering: 4.7 uit of 5 beoordelingen. 8 eerlijke recensies.
  Name: Johan van Dijk
  Date: 05-Jan-20

  Recensie: Wat een fantastische vakantie was dit! Wij hebben dit met ons gezin (met twee kinderen van 7 en 14 jaar), je ziet alle hoogtepunten van Zuid-Oost-Azië. Van Vietnam, naar Cambodja, naar het strand in Thailand. Je ziet zoveel wereldwonderen onvoorstelbaar. de gidsen die wij hadden op de verschillende plaatsen waar ook super (Green Wood kunnen jullie de groetjes doen aan Toni) De afwisseling tussen de landen, hoogtepunten, de mensen, hotels is erg goed op elkaar afgestemd. Green Wood (Michel) ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Sandra Hummelink
  Date: 18-Dec-19

  Recensie: Ik heb een fantastische ervaring met Green Wood Travel gehad, alles super goed geregeld! het was mijn eerste keer in Azie, normaal ga ik altijd op vakantie naar mijn thuisland in Zuid-Amerika maar dit keer wilde ik andere kant van de wereld zien, toevallig kreeg ik de website van Greenwood van een vriendin die 4 keer met hun op reis is geweest, en ik heb er absoluut geen spijt van. Goed en redelijk hotels, goed gelegen, fantastische tours, we werden overall gebracht en terug gebracht naar het hotel, Lunch was soms ook inclusief in de tours en we hebben fantastisch goed gegeten daar, onze chauffeurs waren altijd op tijd! meer dan een half uur eerder zelf!. Alleen 1 keer bij de grens van Thailand en Cambodja was onze chauffeur 15min te laat, we raakten in paniek want we waren niet anders gewend dan dat iedereen ruim op tijd was!. Zelf in Phnom Penh waar wij volgens de tourgegevens zelf de vervoer moesten regelen stond daar een chauffeur op ons te wachten! de toers waren altijd in prive auto' s met airco (Ideaal) want het is daar kokend heet! onze gidsen waren so lief en aardig we hebben vooral veel geleerd van hun cultuur en van alles wat ze aan ons lieten zien, ik heb daar alleen maar mooie en lieve mensen mee gemaakt, ik ben zelf verliefd geworden op die landen, vooral Cambodja en Vietnam, ik heb zo veel mooie dingen gezien en beleefd, het heeft mijn hart gestolen. Thailand is ook mooi, alleen jammer dat in Bangkok bijna alle taxi chauffeurs je met leugens naar juwelenwinkels of dergelijk willen brengen, dat vond ik minder, en de drukte! Koh Chang was een fantastisch afsluiting voor de tour, schitterend hotel, met ontbijtbuffet tegenover de zee, ja kan daar fantastisch eten, en relaxen! Mijn Complimenten aan de mensen van Greenwood travel en de mensen waarmee ze werken in andere landen, ze hebben ons een onvergetelijk vakantie verzorgd, het is mijn eerste week terug in Nederland en ik ziet al te denken in terug te gaan, nu dat ik geweest ben weet ik ongeveer hoe alles daar werkt, maar het is heel erg handig als iemand alles voor je regelt. Greenwood Fantastisch! ik zou zo weer met jullie zo' n reis maken, we hebben ook aan iedereen hier in Nederland verteld en aangeraden om hun reis naar Azie met jullie te boeken, over 2 jaar ga ik zeker weer met jullie boeken, eerst volgende jaar weer Zuid Amerika.. Gr,en ga vooral zo door Sandra & Erik  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Jan Toet
  Date: 07-Dec-19

  Recensie: Ik heb 20 jaar gewerkt in de reiswereld en weet dat het niet eenvoudig is om een meer landen reis individueel te organiseren. Petje af voor de organisatie en de mensen die deze Cross Country Azie reis voor ons verzorgt hebben. We komen zeker terug bij Green Wood Travel.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Maarten Mertens
  Date: 17-Sep-19

  Recensie: Dit was net wat we zochten. Goede begeleiding maar toch ook veel tijd voor eigen initiatief.
  Hotels waren netjes en typisch. we hebben genoten van zowel Vietnam, Cambodja maar ook weer van Bangkok. Service was correct! we maken zeker nog eens een afspraak met Greenwood voor Hanoi, halong bay , Laos, ......... SUPER !!!  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  Name: Fam Boersen
  Date: 12-Jul-19

  Recensie: Prachtige meer landentocht, waarin de verschillen tussen de landen Thailand, Vietnam en Cambodja goed hebben kunnen ervaren. Alles zeer goed georganiseerd zoals wij van Greenwoodtravel gewend zijn. Echter zijn er wel wat aandachtspunten zoals: Zorg voordat je Vietnam binnen komt dat je voldoende dollars op zak hebt om de visa te betalen, deze zijn niet zomaar op het vliegveld te pinnen. Verder is onze ervaring dat er flink wat verschil is in de kwaliteit van de gidsen. Onze gids in Vietnam was subliem,maar onze gids in Phnom Penh was gehaast en weinig geinterreseerd. De grensovergang tussen Cambodja en Thailand is onduidelijk en hectisch. Hierover hadden we beter voorgelicht kunnen zijn.  Rating
  Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

  LEES MEER RECENSIES

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Combi Cross Country in Azië (3 landen in 18 dagen)

  Veelzijdige 18 daagse tour door Vietnam, Cambodja en Thailand. Deze reis brengt u niet alleen naar het Cambodjaanse wereldwonder Angkor Wat, ook dynamische Aziatische steden.