Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

China AirlinesChina Airlines is de grootste internationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan en werd opgericht op 16 december 1959. Het hoofdkantoor is gevestigd in Taipei, de hoofdstad van Taiwan.
China Airlines vliegt vier keer per week non-stop vanaf Amsterdam naar Taipei, en verder naar Bangkok. De eerste vlucht van China Airlines naar Amsterdam vond plaats op 11 april 1983, China Airlines vliegt deze route dus al meer dan 30 jaar. U vliegt met een Airbus A340-300, het drie na grootste passagiersvliegtuig ter wereld, en heeft de keuze uit de volgende klassen: Economy en Dynasty Business (meer service en comfort tegen een redelijke toeslag!). Welke klasse u ook kiest, de service en het comfort zullen u aangenaam verrassen.CHEAP TICKETS
Vlieg voordelig, krijg GRATIS 2 nachten 4**** BANGKOK hotel en airport transfer. GRATIS TICKET OPTIES


China Airlines vliegt van Europa rechtstreeks naar Taipei. Daar zijn er vele overstapmogelijkheden. Interessant zijn, naast de vluchten naar Bangkok, die naar Vietnam (zowel naar Saigon als Hanoi), Bali, Manila, Hong Kong, Sydney, Brisbane, Melbourne en Auckland.

Een stoel kiezen en het inchecken van ruimbagage zijn bij China Airlines in de prijs inbegrepen!

LET OP! Wij houden deze informatie zo actueel mogelijk, maar controleer altijd voordat u boekt of op reis gaat de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Service Algemeen


China Airlines VLIEGTICKET PRIJSGARANTIE
Skytrax Research, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, heeft de leiding als kwaliteitsadviseur voor de wereldwijde luchtvaartindustrie, na onderzoeken gedaan te hebben naar 150 luchtvaartmaatschappijen over de gehele wereld.

Skytrax Research heeft aangekondigd dat China Airlines de op drie na meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappij wereldwijd is op basis van de uitstekende service aan boord op haar vluchten. Dit is het tweede opeenvolgende jaar dat China Airlines bij de top 10 van de luchtvaartmaatschappijen met de beste service hoort.

Volgens het onderzoek heeft het cabinepersoneel van China Airlines de eerste plaats wereldwijd behaald in de nominaties 'Effici

Foto's:

China Airlines VLIEGTICKET PRIJSGARANTIEChina Airlines VLIEGTICKET PRIJSGARANTIEChina Airlines VLIEGTICKET PRIJSGARANTIE

Dynasty Business Class


China Airlines VLIEGTICKET PRIJSGARANTIE
Zitruimte: 119 cm
Stoelbreedte: 51 cm
Verstelbaarheid: 160 graden - lie flat
Mijlen sparen: op basis van business class
De Dynasty Business klasse biedt u meer comfort en meer ruimte, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De passagiers zijn voorzien van ruime stoelen. De 93 Dynasty Business Class stoelen bevinden zich in het upperdeck waar ze ingedeeld zijn in een configuratie van 2/2 en op het maindeck waar de configuratie 2/3/2 is. Ze kunnen vooruit worden gereserveerd.

De stoelen zijn voorzien van grote kussens en dekens voor een ideaal comfort. Tevens wordt er een grote variatie aan internationale kranten, radioprogramma's, films en nieuws aangeboden in deze zeer hoog gewaarde klasse. De maaltijden zijn gebaseerd op de Business Class en worden geserveerd op porselein servies samen met de 'Bar Card Service' drankjes welke worden aangeboden in glaswerk.

Het Dynasty Business Class product wordt door China Airlines alleen aangeboden op de route Amsterdam - Bangkok - Taipei v.v.

Economy Class


Zitruimte: 82 cm
Stoelbreedte: 45 cm
Verstelbaarheid: 110 graden
Mijlen sparen: op economy basis

De Economy Class van China Airlines biedt het grootste aantal beschikbare stoelen, namelijk een totaal van 319 (op het main deck). Deze klasse biedt tevens de Aziatische gastvrijheid die bekend staat om haar warme en vriendelijke service en haar goed verzorgde maaltijden. In Economy heeft u een individueel te bedienen entertainmentsysteem. Stoelreservering is mogelijk.

Vloot


China Airlines VLIEGTICKET PRIJSGARANTIE
In de loop der jaren is China Airlines uitgegroeid tot een luchtvaartmaatschappij met een vloot van 68 vliegtuigen: 49 passagiers- en 19 vrachtvliegtuigen. De vloot van China Airlines bestaat uit vier type vliegtuigen: Boeing 737-800 & 747-400 en Airbus A330-300 & A340-300. Wereldwijd vliegt China Airlines in totaal op 44 bestemmingen in 21 verschillende landen.

Met een gemiddelde leeftijd van 8,7 jaar en gering aantal vliegtuigtypes, is de betrouwbaarheid van China Airlines' vloot een van de hoogste ter wereld. China Airlines is uitvoerig bezig met het 'vloot vernieuwingsplan' om zo een nog hoger standaard kwaliteitsniveau in veiligheid en service te kunnen bieden.

Met ingang van 2 mei 2012 zal de dagelijkse route Taipei - Bangkok - Amsterdam worden onderhouden met nog modernere vliegtuigen. Het passagiers comfort zal sterk toenemen waardoor er nu nog beter op de wensen van de moderne reiziger ingespeeld wordt.Volgens de huidige planning, zal voorlopig 3 maal per week een splinternieuw vliegtuig tot uw beschikking staan. Deze met nog meer comfort en luxe en voorzien van de meest geavanceerde technologie

Foto's:

China Airlines VLIEGTICKET PRIJSGARANTIEChina Airlines VLIEGTICKET PRIJSGARANTIE

Bagage


Passagiers in de economy klasse mogen 30 kilo bagage inchecken. Deze ruimbagage zit inbegrepen in de ticketprijs. Naast de bagage die wordt ingecheckt mag elke passagier ook nog 7 kilo handbagage meenemen, plus een handtas of laptoptas. Toegestane ruimbagage voor Premium Economy is 35 kilo en 40 kilo voor Business Class.

Bijzondere (afwijkende) bagage


Golftas met maximaal 14 clubs, 12 golfballen en 1 paar golfschoenen, in totaal niet meer wegend dan 15 kg zal als overbagage berekend worden. Indien de golftas met de overige bagage binnen de toegestane 20 kg blijft, dan wordt er geen overbagage berekend. Als de golftas zwaarder is dan 15 kg, wordt de gehele golftas als overbagage berekend.

Iedere passagier mag

Vluchtschema


Klik hier voor het vluchtschema van China Airlines.

Check In Airports


Inchecken op Schiphol
De check-in balies van China Airlines bevinden zich in Terminal 3 op rij 19. Hier recht tegenover bevindt zich onze ticket- en servicebalie. Hier kunt u terecht voor al uw vragen, aanvragen voor het Dynasty Flyer Program.

E-check-in: vooralsnog is deze service helaas nog niet mogelijk voor vertrek vanaf Amsterdam Airport Schiphol en Bangkok Airport. De afhandeling op Schiphol wordt door KLM verzorgd, doch zij gebruiken een andere reserverings-systeem dan China Airlines, waardoor e-check-in (nog) niet mogelijk is.

Inchecken op Bangkok Suvarnabhumi vliegveld
De China Airline incheckbalie bevindt zich in vertrekhal (departures) Level 4 - Row S.

Om frequente vliegers extra service te bieden tijdens de check-in kunnen zij gebruik maken van aparte check-in balies. Deze service geldt alleen voor Emerald Card of Gold Card members. De Dynasty Class balies zijn duidelijk herkenbaar.

<< Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>