Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Thailand - Spa & welzijn paradijs

Toeristen komen in toenemende mate niet louter voor het zonnige klimaat, de schitterende omgeving en de vriendelijke Thai, maar steeds vaker voor uiterlijke en innerlijke verzorging.

Spa en het welzijn paradijs


Toeristen komen in toenemende mate niet louter voor het zonnige klimaat, de schitterende omgeving en de vriendelijke Thai, maar steeds vaker voor uiterlijke en innerlijke verzorging. De nieuwste medische en therapietechnologieën spelen een grote rol in het toenemende 'wellness'- toerisme naar Thailand. De buitenlandse gast stelt steeds vaker dat hij/ zij het 'verdiend' heeft. En terecht!THAILAND ! Exclusieve Green Wood Travel rondreizen.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DE REIS !


U wilt zich goed voelen? Dan dienen ook lichaam en geest ontspannen te zijn. Het ondergaan van de oude kunst van de Thaise massage 'nuat phaen boran' is voor westerlingen een hele ervaring. Net als bij andere oosterse vormen van massage wordt de energie in het lichaam in evenwicht gebracht door acupressuur en psychische beïnvloeding. Het kan er heftig aan toe gaan, maar voelt heerlijk aan.

Thailand staat traditioneel bekend om de Thaise massage. De spa & wellness-centra bieden echter veel meer dan alleen deze massagevorm. Van innerlijke reiniging en verzorging tot uiterlijke verzorging en aandacht voor het spirituele bewustzijn. Naast de verzorgende werking, hebben de Thaise behandelingen vaak ook een helende component..

In Thailand gebruiken de instituten natuurlijke producten voor de verschillende behandelingen. De Thai refereren hiermee aan de oudste geneesmethode van de welbekende medicijnman. De traditionele Thaise gedachte gaat uit van vier elementen: wind, water, aarde en vuur.

De meeste hotels, zoals Prince Palace Hotel - zie foto's, bieden spafaciliteiten in een prachtig kader, met veel affiniteit ingericht, de juiste muziek en perfecte gemberthee. Zij scheppen een perfecte sfeer, opdat u zich maximaal kunt ontspannen. Zelfs in de drukke straten van Bangkok vindt u massagesalons die heel professioneel zijn, in vergelijking met het Westen. Ook op de idyllische stranden kunt u in de avondzon een heerlijke massage krijgen, tot elk spiertje los is.

Green Wood Travel biedt diverse arrangementen op het gebied van Spa & Welzijn. Als u hier meer specifieke informatie over wenst te ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Boekt u vooraf een massage via Green Wood Travel? Dan heeft u een gegarandeerde reservering voor de voordeligste prijs.

Voor opties en prijzen zie hieronder.

Foto's:

U komt aan in Bangkok, na een lange vlucht. En dan?


Na een lange vlucht eindelijk in Bangkok? Het bed op uw hotelkamer lonkt, maar wellicht is een lekkere massage of scrub een betere optie om de vermoeidheid uit het lichaam te verdrijven. Dat geldt natuurlijk ook als u al langer in Thailand verblijft en lichtelijk vermoeid bent geraakt van shoppen of het bezoeken van bezienswaardigheden.
Green Wood Travel heeft een overeenkomst gesloten met Dahra Beauty & Spa op Silom, bij Soi 12, dat met name Nederlandse gasten veel voordelen biedt en een bijna eindeloze keuze uit mogelijke behandelingen. U krijgt van Green Wood Travel een coupon mee, die u 20 procent korting oplevert op de normale prijs.

Over massages bestaan in de Westerse wereld de nodige vooroordelen. Dat is onterecht, want een massage is in Azië al eeuwen een beproefd middel om lichaam en geest te ontspannen. Dahra Beauty & Spa gebruikt bij de massages de meest doeltreffende Europese en Aziatische technieken, zoals onder meer de Zweedse, Japanse en Thaise. De therapisten en de aromatische oliën maken geblokkeerde spieren weer los, zorgen voor een verbeterde bloedsomloop, ontspannen lichaam en geest en bevorderen een algeheel gevoel van welzijn. Laat uw lichaam de massage ondergaan en voel de spanningen uit uw lichaam stromen.

Een duidelijk pluspunt van Dahra Beauty & Spa op Silom Road, nabij Soi 12 is dat het onder Nederlandse leiding staat. John de Wit (37) heeft na zijn studie in Maastricht helemaal gekozen voor de Thaise massage. Hij heeft Dahra Beauty & Spa zelf op smaakvolle wijze ingericht. Bovendien maakt de dagelijkse aanwezigheid van John de communicatie met Nederlandse gasten een stuk gemakkelijker. U zegt wat u wilt; John zorgt er voor dat het ook gebeurt. Dahra biedt immers de meest uiteenlopende behandelingen; een goed advies is in dat kader nooit weg.

Massages


Koninklijke Thaise massage
Dit is een eeuwenoude Oosterse massagetechniek, vanuit India naar Thailand gebracht en hier opgenomen in het dagelijks leven. U krijgt van ons dunne en soepele kleding, waardoor de masseuse dus geen direct contact heeft met uw huid. U ligt op een dunne matras op de grond. De masseuse gebruikt haar handen, voeten (en soms haar hele gewicht). Zij rekt als het ware uw lichaam uit, waardoor spanningen in het spierweefsel verminderen en uw bloedcirculatie optimaal wordt geactiveerd. De massage werkt diep in op uw energielijnen. Na de behandeling voelt u zich ontspannen, doch vol energie.

Hoofd-schouder-nek massage
Hoofd-schouder-nek massage is een korte ontspanningsmassage, waarbij we aandacht besteden aan de (meeste) stresszones van ons lichaam. Dit is een korte behandeling voor de drukte van alledag. In deze massage gebruiken we Zweedse en Indiase technieken.

Gecombineerde massage
In deze twee uur durende behandeling combineren we de Koninklijke Thaise massage en de hoofd-schouder-nek massage.

Voetreflexologie massage
Voetreflexologie massage is een eenvoudige, maar daarom niet minder effectieve natuurgeneeskundige therapie. De hele mens is (letterlijk en figuurlijk) terug te vinden in de voet. Al onze organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met reflexgebieden in de voet verbonden. Door het masseren van deze gebieden kan op natuurlijke wijze de genezing van allerlei kwalen worden bevorderd. Tevens kan met deze methode een bepaald orgaan gestimuleerd of gekalmeerd worden. Voetreflexologie brengt processen in ons lichaam weer in beweging.Tijdens de massage activeert de masseuse door middel van drukpuntmassage uw energiedoorstroming. Daardoor worden afvalstoffen vergruisd, verdeeld en afgevoerd. Bij de behandeling gebruikt de masseuse een stokje om alle accupunctuur punten te behandelen. Deze massagetechniek werkt heel ontspannend en geeft nieuwe energie aan ons lichaam.

Thaise Kruidenstempel massage
Een massage met warme en hete kruidenbuiltjes, die bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden met een krachtige, helende werking. Ze activeren uw bloedcirculatie en maken uw spieren soepeler.
De kruiden zetten het lichaam aan om beter te functioneren en brengen het tegelijkertijd tot rust. De weldoende warmte van de kruidenstempels ontspannen uw geest; de schrobbende massage van uw huid verlevendigt uw geest.

Aromatherapie massage
Een lichte massage van het volledige lichaam, waarbij we de genezende eigenschappen van pure etherische oliën gebruiken. Dat zijn aromatische extracten van planten, bomen en kruiden. De geur van etherische oliën activeert zenuwcellen in de neus die impulsen naar de hersenen sturen en emoties en herinneringen opwekken. Tijdens een aromatherapie massage absorbeert uw huid de oliën. Dat bevordert uw gevoel van welzijn en werkt mee aan een gezond lichaam.

Aromatherapie massage met kruidenbehandeling
Dit genezende ritueel is ideaal voor iemand met chronische pijnen of stijve spieren. De behandeling begint met een lichte voetmassage om lichaam en geest voor de Luk Pra Kob kruidenstempel massage klaar te maken. Dit is een poreuze, mousseline zak strak met vijftien sterke kruiden ingepakt. Die wordt over uw huid langs de tien 'sen' energiekanalen van uw lichaam gestoomd en gedrukt. (sen kanalen zijn drukpuntlijnen die aan verschillende organen en lichamelijke systemen gekoppeld zijn). Wanneer we de kruiden verwarmen met stoom, komen etherische oliën vrij. De huid absorbeert deze oliën met een kalmerend effect tot gevolg. Een zachte aromatische oliemassage beëindigt deze behandeling.

Zweedse massage
Een Zweedse massage heeft als belangrijkste doel de spieren te ontspannen door wrijven en kloppende bewegingen en door druk uit te oefenen op de dieper gelegen spieren en botten. De masseuse masseert met lange, glijdende bewegingen in dezelfde richting als de bloedstroom naar het hart toe.

Sportmassage
Sportmassage is bedoeld voor de liefhebbers van een stevige massage. Deze behandeling is uitstekend voor zowel sporters als niet-sporters. Bij de sportmassage gebruikt de masseuse kracht om de spieren los te maken en te zorgen voor een betere doorbloeding. Daardoor verkleint ze de kans op blessures. Door tevens veel en diep masseren van de spieren, kunnen de stofwisselingsslakken in het lichaam worden afgevoerd. Dreigende spierpijn wordt hiermee voorkomen; uw lichaam functioneert beter bij een volgende training.

Shiatsu massage
Deze massage is gebaseerd op de oude Chinese theorie die ook in accupunctuur gebruikt wordt. Deze techniek bestaat onder meer uit het uitoefenen van druk op speciale drukpunten, uit meridiaan strekkingen, uit gewrichtsmanipulaties en aanraking. De masseuse voert de behandeling uit met haar vingers (specifiek de duim).

Aziatische Mengeling massage
Een drukpuntmassage gebaseerd op oosterse theorieën over energiemeridianen. Deze behandeling verlicht spanningspijnen. De combinatie van deze massage en aromatische oliën kalmeert het lichaam en laat u totaal ontspannen en verfrissen. De 1-uurs behandeling concentreert zich ofwel op voeten en benen, ofwel op rug en schouders, terwijl de massage van 90 minuten en 120 minuten het hele lichaam behandelt.

Scrubs


Lichaamsscrub
Gebruikmakend van de beste natuurlijke ingrediënten is deze lichaamsbehandeling een waar cadeau voor uw huid. Een exotisch en therapeutische behandeling.

Zout- en kruidenscrub
Dit is een diepreinigende scrub, waarbij we gebruik maken van mineraal zout om dode huidcellen te verwijderen. De kruiden stimuleren de bloedcirculatie en maken uw huid weer zacht en soepel.

Tamarindescrub
Thaise vrouwen zijn verzot op deze scrub. Tamarinde is rijk aan vitamine C en verwijdert op een prettige manier dode huidcellen.

Wit sesamzaad met yoghurtscrub
Deze behandeling is met name geschikt voor de droge huid. De witte sesamzaden zijn vermengd met verrijkende yoghurt. Uw huid voelt weer soepel en zacht aan.

Zwart sesamzaad met yoghurtscrub
Zwart sesamzaad is, in tegenstelling tot de witte versie, beter geschikt voor de wat olieachtige of normale huid. Ook maakt deze scrub de kleur van de huid egaler.

Groene thee scrub
Groene thee staat bekend om de huidherstellende en ontgiftende eigenschappen. Afstervende huidcellen raken weer geactiveerd en de bovenste laag van de huid wordt hiermee versterkt.

Koffiescrub
Geef je huid een wake-up call met onze luxueuze koffiescrub. Koffie heeft zeer ontgiftende eigenschappen. Daarnaast verstevigt en versoepelt het de huid.

Koffie-kaneelscrub
Deze koffiescrub mengen we met kaneel. Dat geeft de scrub een aromatische en zoete geur.

Lulur Javaanse scrub
Deze goudkleurige scrub heeft als belangrijkste ingrediënt turmeric-wortel (geelwortel). Dat heeft diepreinigende eigenschappen en is een bekend kruidenmiddel tegen allerlei kwalen.

Chocoladescrub
Deze scrub maakt je huid zacht en soepel. Daarnaast is de geur een ware traktatie.

Wraps


Body Wrap
Dahra beschikt over een bijzondere verzameling van luxe wraps met de rijkste en meest actieve ingrediënten. U zult verbaasd zijn over de resultaten.

Groene thee Wrap
Een groene thee wrap ontgift, voorkomt infecties en hydrateert de huid.

Zwarte sesamzaad Wrap
Zwart sesamzaad verwijdert op een zachte manier de dode huidcellen, terwijl honing (vroeger veel gebruikt om open wonden en littekens te behandelen) de huid hydrateert en nieuwe celgroei stimuleert.

Tanaka kruiden Wrap
In deze wrap zijn witte modder, thaise kruiden en tanaka verwerkt. Deze mengeling maakt de huid schoon en verwijdert overtollig vet.

Witte sesamzaad Wrap
Door het zweten komen giftige stoffen vrij. De witte sesamzaadjes absorberen deze.

Haverrijst wrap
Deze speciale wrap bestaat uit fijngemalen haverrijstkorrels, die de huid voeden en nieuwe huidcelgroei stimuleren. Uw huid voelt weer zacht en fris aan.

Laurierwortel Wrap
Laurierwortels hebben een helende werking en zijn uitstekend geschikt voor beschadigde of verbrande huid.

Honing-melk Wrap
Honing maakt uw huid zacht en soepel. Gecombineerd met melk is deze wrap een ware traktatie voor uw huid.

Koffie Wrap
Koffie heeft als eigenschap dat het de huid hydrateert en nieuwe huidcelgroei stimuleert.

Lichaams- en gezichtsbehandelingen


Volledige lichaamsbehandeling
De combinatie van lichaamsscrub en -wrap zorgt voor ontgiften van uw huid. Deze behandeling stimuleert het lymfesysteem, verantwoordelijk voor de verwerking van cellulair afval. Daarnaast ondersteunt deze behandeling het immuunsysteem, regelt het de absorptie van vet en de verdeling van eiwitten in het lichaam.

Stimulerende lichaamsbehandeling
Ervaar onze stimulerende lichaamsbehandeling. U bereik absoluut welzijn als u totaal verfrist, vernieuwd en verjongd terug komt van deze behandeling. We beginnen met een lichaamsscrub, gevolgd door een verfrissende kruidenbehandeling voor uw voeten. Hierna volgt een ontspannende aromamassage. Het geheel ronden we af met een verse-melkmassage.

Gezichtsbehandelingen


Dahra biedt een grote keuze uit gezichtsbehandelingen. Uw gezicht zal weer stralen als nooit tevoren.

Normale Aromatherapie gezichtsbehandeling
Deze gezichtsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype en zorgt voor een diepe reiniging van uw huid. Een hydraterend masker geeft uw huid weer nieuwe kracht; een voedend masker voorkomt voortijdig verouderen en vermindert de tekenen van vermoeidheid.

Gevoelige Aromatherapie gezichtsbehandeling
Ontworpen voor de gevoelige of door zon verbrandde huid waar exfoliatie niet aan te raden is. Deze behandeling begint met een zachte en ontspannende gezichtsmassage om uw huid te reinigen. Een hydraterend (vers-)komkommermasker herstelt het evenwicht in uw gezicht.

Desincrusting Aromatherapie gezichtsbehandeling
Leef u uit met deze gezichtsbehandeling, die helpt onzuiverheden weg te werken. Een zuiverend masker effent de kleuren in uw gezicht en verlicht de huid. Na deze behandeling zult u zich verfrist en aangenaam voelen.

Groene thee Aromatherapie gezichtsbehandeling
Groene thee bevat een antioxidant die uw huid tegen schade beschermt. Het verwijdert dode huidcellen op natuurlijke wijze van uw gezicht en zorgt ervoor dat uw gezichtshuid terugkeert naar zijn natuurlijk evenwicht.

Maskers


Het zachte masker
Een ideale behandeling voor de gevoelige huid. Deze behandeling begint met een zachte exfoliatie met een speciale niet-irriterende crème. Deze crème bevat amandel en honing om dode huidcellen te elimineren. Daarna krijgt u een zacht masker om uw huid te verfrissen en uw huidskleur weer te harmoniseren.

Het warme masker
Een diepe gezichtsreiniging, ontworpen om onzuiverheden te verwijderen en de ruwheid van uw huidoppervlak te verminderen. Deze behandeling verzorgt een grondige exfoliatie voordat we een mineraalrijk masker aanbrengen. Hierdoor verminderen we de schade, aangericht door verschillende invloeden. De zachte schittering van een gezonde huid komt weer naar voren.

Het collageen vezelmasker
Collageen is een essentiële eiwit dat de vochtigheid in uw huid ondersteunt. Het is een lijmvormende eiwitstof, een hoofdbestanddeel van bindweefsel. U krijgt bij ons een puur collageen vezelmasker, dat het eigen defensiesysteem van de huid reactiveert.

Oog masker
In deze behandeling richten we ons op de fijne en broze huid rond de ogen. Een collageenmasker hydrateert en activeert uw huid.

After sun spa-behandeling
Deze luxe lichaamsbehandeling is ideaal voor aan de zon blootgestelde huid. Een zachte schubbehandeling met sesamzaadjes en yoghurt wordt gevolgd door een honing-melkwrap. Dit bevordert het genezingsproces van de huid en geeft u een jeugdiger en gezondere uitstraling.. De voedzame oogspa geeft speciale aandacht aan de fijne huid rond de ogen. De afsluitende aromatherapie massage geeft u een overweldigend gevoel van welzijn.

Groene thee spa-behandeling
Groene thee staat bekend om zijn huidgenezende en ontgiftende kwaliteiten. Het elimineert niet alleen vrije radicalen, maar helpt ook om stervende huidcellen te reactiveren en verbetert de opperhuid. Na een scrub en een wrap, zal een melkmassage u volledig verfrissen. Gevolgd door een aromatherapie massage voelt u zich jonger dan tevoren.

Ontgiftende spa-behandeling
Een luxueuze behandeling helpt uw systeem te ontgiften en brengt lichaam en geest in evenwicht. Deze behandeling begint met een koffiescrub die de ontgifting stimuleert. Na een verfrissende douche wordt u in koffie gewikkeld, waardoor nieuwe celgroei gestimuleerd wordt en de huid hydrateert. Een oogspa geeft de noodzakelijke aandacht aan uw ogen. Deze behandeling ronden we af door een lichte massage met pure, etherische oliën.

Oosterse spa-behandeling
Een uitmuntende behandeling, die het hele lichaam versterkt. Eerst beginnen wij met een lichte lichaamsscrub van zwart sesamzaden om uw lichaam te ontdoen van dode huidcellen. Daarna wordt u ingewikkeld met witte sesamzaden om de vrijgekomen afvalstoffen te absorberen. De voetbehandeling met kruiden bereidt u voor op de ontspannende aromatherapie massage. Tot slot verwennen we uw handen met paraffine.

Hydrotherapie
Hydrotherapie is uitstekend geschikt om rugklachten te behandelen. Receptoren op de huid worden gestimuleerd wanneer uw lichaam onder water is. Door het gevoel van gewichtsloosheid ontspant uw lichaam zich geheel. Gecombineerd met een scrub, een wrap, een aromatherapie massage en tweemaal een luxueuze jacuzzi is deze behandeling werkelijk een ware traktatie voor uw hele lichaam.

Chocolade-hydrotherapie
Gun uzelf een chocolade-hydrotherapie. De chocoladescrub maakt uw huid zacht en is een waar genot voor de chocoladeliefhebbers onder ons. Hierna volgt een chocolade-wrap die uw huid verder verzacht en de penetratie van vitamine B toestaat. Gecombineerd met twee luxueuze jacuzzi's en afgesloten met een lichte aromatherapie massage is dit een ultieme traktatie voor uw lichaam die u zich nog lang zult herinneren.

Complete spa-behandeling
Geniet van de volledige reeks van behandelingen, inclusief een zout bad, volledige kruidenstoom-behandelingen, een reinigende en kalmerende scrub en een aromatische lichaams- en gezichtsmassage. Een waar genot voor uw zintuigen die u geheel tot rust brengt en uw emoties in balans.

Honeymoon spa-behandeling
Verwen uzelf en/of uw partner met onze Honeymoon spa-behandeling. Het is een oprecht holistische en verjongende ervaring van begin tot eind. Een zoektocht naar innerlijke rust is begonnen! We beginnen met een kruidenstoom-behandeling om uw lichaam klaar te maken voor een scrub en een wrap van eigen keuze. Na een bezoek aan onze sauna bent u klaar voor een verkwikkende aromatherapie massage. Om het helemaal compleet te maken, volgen nog een melkmassage, een oogspa en een paraffinebehandeling voor uw handen.

Platina spa-behandeling
Ervaar ultieme verwennerij en totale ontspanning van lichaam en geest met onze Platina spa- behandeling. We beginnen deze behandeling met een ontspannende zeewier-zout-jacuzzi. Daarna volgt een sauna die u voorbereidt op een lichaamsscrub en lichaamswrap naar keuze. Een verfrissende melkjacuzzi maakt u klaar voor de aromatherapie massage. Hierna richten we ons op uw gezicht met een aromatherapie gezichtsmassage en een luxe oogspa. Een melkmassage sluit deze behandeling af. Een heerlijke ontsnapping aan het hectische leven in Bangkok

Schoonheidsbehandelingen


Om uw gevoel van welzijn compleet te maken, biedt Dahra Beauty and Spa tevens verschillende schoonheidsbehandelingen aan.

Manicure
Hou uw handen en nagels topconditie. We trimmen en modelleren uw nagels naar uw wensen en scrubben en conditioneren uw handen.

Pedicure
Geef uw voeten de aandacht die zij verdienen. We wassen en deodoriseren uw voeten en verzachten uw huid. Uw nagels trimmen we naar uw wensen.

Wimperbehandelingen
Ogen zijn de eerste lichaamsdelen waar mensen naar kijken. Laat uw ogen 'spreken' met een of beide van deze behandelingen.

Tatoeëringen


Prijs
Wenkbrauw-tattoo 2000 Baht
Lip-tattoo 3000 Baht
Boven en onder oogleden-tattoo 2500 Baht
Boven en onder lippen-tattoo 2500 Baht
Verwijderen wenkbrauw-tattoo 3500 Baht


Waxen
Onze wax-specialisten voeren deze behandelingen uit. Met overigens uitstekende resultaten; zij gebruiken Franse kwaliteitswas met kalmerende en voedende bestanddelen.
-Prijs
Gezichtszone 700 Baht
Bovenlip 600 Baht
Onderarmen 700 Baht
Armen 900 Baht
Volledige benen 900 Baht
Halve benen 700 Baht
Rug 900 Baht
Bikinilijn 700 Baht
Wenkbrauwen500 Baht


<< Sri Lanka voorbereidingen Hotel-categorie & symboolverklaring >>