Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Laat U Verrassen!

Zo af en toe vinden we het bij Green Wood Travel leuk onze klanten te verrassen met een extraatje. Uw reis naar Thailand krijgt dan nog meer kleur.

Bangkok heeft prachtige bioscopen, niet een of twee, maar een heleboel. Er is er altijd eentje die de kroon spant en wat ons betreft is dat Enigma: The Shadow Screen in Paragon Complex. Dat is geen filmpje pakken, dat is een film beleven. U wordt als VIP ontvangen in de tijdloze en elegante lounge, ontworpen door architect Diego Granda. Kom op tijd want er wacht u een welkomstdrankje, iets te eten en een massage door een 'robot'. U bent al volledig ontspannen en dan moet de film nog beginnen! THAILAND ! Exclusieve Green Wood Travel rondreizen.
PERSOONLIJKE VOORKEUR BEPAALT DE REIS !


Zo'n bioscoop heeft u mogelijk nog nooit gezien. Er staan geen stoelen, eigenlijk zijn het hi-tech bedden, groot genoeg voor twee personen en gemaakt van de fijnste stoffen en materialen. U krijgt een plaid (het kan koud worden door de airconditioning), een paar lekkere kussens en slippers. Het filmbed heeft een afstandsbediening zodat u in de voor u perfecte houding van de film kunt genieten. En o ja, er is een 'butler knop' voor het geval u nog iets wilt bestellen. En tegenwoordig ook belangrijk: een stekker om u smartphone op te laden. Het lijkt een detail, maar ook het beeldscherm van de bioscoop is van hoge kwaliteit. Uw grootste zorg is wakker te blijven. En misschien ook wel niet.

Deze bijzondere filmbeleving kunt u gratis meemaken als u mee loot voor deze speciale Green Wood Travel verrassing.

Voorwaarden
-U kunt meedoen als u in 1 boeking minimaal 5.000 euro besteed (exclusief internationale tickets).
-Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld (of andere compensatie).
-U geeft toestemming voor publicatie op de website en andere sociale media van Green Wood Travel.
-Winnaars krijgen maximaal twee tickets. Er worden meerdere winnaars getrokken.
-Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Foto's:

    << Sri Lanka voorbereidingen Bangkok - Markten >>