Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Informatie over de zeiljachten

U kunt een fraaie zeiltocht maken op de Shearwater of op de Thida (tegen meerprijs). Charters kunt u ook boeken op de Sundowner. Het zeilseizoen in Thailand loopt van 1 november tot 30 april! Buiten deze periode zeilen we (op aanvraag) met minimaal vier personen. De beste tijd om te zeilen is van begin december tot eind februari.

Foto's:

Zeilen in Thailand Zeilseizoen PRIJSGARANTIEZeilen in Thailand Zeilseizoen PRIJSGARANTIEZeilen in Thailand Zeilseizoen PRIJSGARANTIEZeilen in Thailand Zeilseizoen PRIJSGARANTIEZeilen in Thailand Zeilseizoen PRIJSGARANTIEZeilen in Thailand Zeilseizoen PRIJSGARANTIEZeilen in Thailand Zeilseizoen PRIJSGARANTIEZeilen in Thailand ZeilseizoenZeilen in Thailand Zeilseizoen

De Shearwater IV


De Shearwater IV: een klassieker met een ruim dek, de ideale familieboot!

De Shearwater IVDe Shearwater IV, een 41' ketch naar klassiek ontwerp, is gebouwd in Taiwan in 1985. Eerst geregistreerd in Hong Kong en nu in Bangkok. Zij is 12,32 m lang en weegt 13 ton. Het schip is vooral ontworpen voor korte trips. De ruime salon biedt ruimte aan 8 personen en het ontwerp zorgt ervoor dat alle passagiers onder alle condities overeind kunnen blijven. Alle zit- en loopgedeelten, evenals de meubels, zijn vervaardigd van teakhout.

Het schip is uitgerust met onder meer autopilot en GPS-systeem. De motor is een Yanmar 4JHE.

De Shearwater is alleen te huur met schipper.

Foto's:

De Thida


De Thida: een comfortabel cruise-jacht, de luxueuze limousine!

De Thida, een Celestial 44', is een klassieke ketch met een l.o.a. van 13.70 m. Haar lange en sterke kiel met een gewicht van 17 ton, maakt van haar een veilige boot, zelfs in ruige zee. Het schip is gebouwd in 1986 in Pattaya. Met haar teakhouten uiterlijk richt zij zich vooral op charters.

Twee hutten aan de achterzijde en één in de boeg verschaffen samen onderdak aan 6 mensen. De hutten achter zijn voorzien van een badkamer, met douche, toilet en wastafel. In de ruime salon kunnen 8 mensen verblijven. Salon en hutten worden gekoeld door airconditioning. De binnenkant is zo ontworpen dat men onder alle condities veilig overeind kan blijven. Dek en zitgedeelte zijn van teakhout.

Als de wind het toelaat, kunnen fanatieke zeilers de spinnaker bijzetten. Voor manoeuvres (of als er geen wind is) is de boot uitgerust met een 68 HP Volvo-Penta motor.

De Thida is alleen te huur met schipper.

Foto's:

De Sundowner


De Sundowner: een wedstrijdboot voor mensen met sportieve inslag, de klassieke jaguar!

Lengte: 41' (12,5 m). Gewicht: 15 ton.

De Sundowner is een Swan 41, ontworpen door de prestigieuze firma Sparkman en Stephens, gebouwd in Finland en omringd met de beste zorg door Nautor. In de hele wereld staan Nautor-jachten bekend om hun snelheid, kracht en veiligheid. De Sundowner is, volgens Bristol Fashion, uitgerust met de laatste elektronische navigatiesystemen, zeil- en communicatie-apparatuur.

De boot kan comfortabel 6 mensen bergen, 2 in de achterhutten en 4 in de middenhut. De veiligheidsapparatuur komt overeen met de hoogste standaard in jachten.

De Sundowner is alleen te huur met schipper.

<< Sri Lanka voorbereidingen Informatie over Eastern Oriental Express treinen >>