Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 29-08-2017 - 13:46:03
  Naam: Richard en Gea Monsma
  E-mail: -
  Onderwerp: Het was weer perfect voor elkaar!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Na al een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van verschillende onderdelen van jullie pakket hebben we dit jaar besloten om onze 6 weekse reis helemaal door jullie te laten verzorgen! Dubai, Myanmar, Laos en Thailand... Alles perfect geregeld! We hebben 6 enorm fijne weken gehad en enorm veel gezien! Hebben ons nergens zorgen over hoeven maken want alles was door Greenwood tot in de puntjes geregeld! Bedankt voor al jullie goede service en diensten en tot volgend jaar!
  Datum: 23-08-2017 - 14:30:11
  Naam: Petra Horvat
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt !
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Greenwood Travel en Michel Takken voor de perfecte en enthousiaste organisatie van onze reis. Alles klopte, vanaf het begin dat wij onze vakantieplannen met jullie bespraken tot de laatste excursie. Zelfs toen wij problemen hadden met de verbinding van onze bank in Nederland losten jullie het snel op. Tijdens onze reis vele Greenwood travelers tegengekomen die ook allemaal zeer enthousiast/tevreden waren. Respect! Ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen!
  Datum: 23-08-2017 - 09:29:03
  Naam: Chris van Lith
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailandreis zomer 2017
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Greenwood travel krijgt onze complimenten voor het regelen van onze reis.
  Hotels waren super en altijd weer fijn als een chauffeur op ons staat te wachten op de afgesproken tijd en locatie.
  Omdat Greenwood niet in Nederland zit maar voor ons ver weg in Thailand is het natuurlijk spannend om bij hen te boeken, maar gelukkig maken ze alle verwachtingen waar.
  Ik kan daarom iedereen aanraden om door Greenwood een reis samen te laten en stellen en te boeken.
  Datum: 21-08-2017 - 15:16:12
  Naam: Frits Bijlsma
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailandreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor ons de eerste verre reis. We kwamen terecht in een andere wereld. Het reisschema zoals opgesteld door Green Wood Travel klopte op alle punten . Overal en altijd stond de geplande chauffeur weer klaar omons naar een hotel, trein of vliegtuig te brengen.
  Hoogtepunten voor ons: de fietstocht door Bangkok en de dagtour met Olifanten in Chiang Mai.
  Michel Takken en Green Wood Travel heel erg bedankt. Wij komen zeker nog eens terug.
  Familie Bijlsma uit Blaricum
  Datum: 21-08-2017 - 11:21:02
  Naam: Piet Veraa
  E-mail: -
  Onderwerp: olifanten
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben niet deelgenomen aan de door ons geboekte olifantenexcursie.

  De reden is dat we opgehaald werden door een zeer verward, constant bellend persoon, die niet naar onze vragen wilde luisteren (ook niet door tussenkomst van de hotelreceptioniste).
  Wij hadden er absoluut geen vertrouwen meer in dat dit goed zou komen (partner heeft ms en wilde in dit verband iets over de mogelijkheden weten).
  We hebben de 100 euro die deze trip kostte maar voor lief genomen en zijn niet met deze persoon meegegaan. We hebben daarop hierover niets meer gehoord.

  Jammer, het zij zo, verder was alles perfect en prima geregeld: eenmaal door extra tussenkomst van Green Wood Travel. Onze chauffeur stond bij de verkeerde gate.

  We gaan een volgende keer zeker weer met Greenwood Travel op pad.

  Piet Veraa
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Piet,

  Het is alweer geregeld!
  Green Wood Travel krijgt een teruggave en ik kan het weer aan jullie terugbetalen.

  Als er iets is, meteen aan de bel trekken dan kunnen we actie ondernemen.
  Nu wisten we niet beter dan dat jullie de trip 'olifant rijden door het oerwoud' gedaan hadden.

  Ik denk dat het een incident was anders hadden we het vaker van klanten vernomen.

  https://www.greenwoodtravel.nl/tours/chiangmai/olifanten-rijden-door-het-oerwoud/?id=0206

  Tot snel weerzien.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  General Manager

  On 23/08/2017 21:33, Piet Veraa wrote:
  Super! Ernst-Otto.
  Wat een service.

  Hulde voor Greenwood Travel.
  Ik zal mijn vrienden en kennissen zeker jullie aanbevelen.
  Heb dat trouwens al met twee families gedaan.
  Een van hen moest helaas vanwege een overlijden snel terug naar huis.

  Groet en tot een volgende keer.
  Piet Veraa
  Datum: 21-08-2017 - 04:22:41
  Naam: sandra
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben een rondreis door thailand gemaakt georganiseerd door Green wood travel.
  Alles helemaal perfect geregeld!
  Zou het zo weer doen en kan het iedereen aanraden.
  Datum: 19-08-2017 - 06:12:44
  Naam: Perry
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Michel heeft wederom voor ons een prachtige reis in elkaar gezet. We zijn gestart in Bangkok en van daaruit zijn we met een prive chauffeur naar het Noorden gereisd, om vervolgens terug te vliegen en Chantaburi en Koh Chang aan te doen. Alles wat we hebben gedaan waren louter hoogtepunten. Hele mooie tours en prachtige accomodaties. Ik kan aan iedereen het tentenverblijf in Khao Yai en het Nan Seasons Boutique Resort in NAN aanbevelen. In onze ogen paradijsjes op aarde. Tijdens de reis hebben we ons nergens geen zorgen om hoeven te maken, omdat alles top geregeld was. We hebben ontzettend genoten en voor ons als gezin met drie kinderen (9,11 en 13 kaar) een onvergetelijke ervaring. Bedankt.
  Datum: 18-08-2017 - 04:21:59
  Naam: Frits Bijlsma
  E-mail: -
  Onderwerp: THAILAND
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel,

  De afgelopen drie weken hebben wij de door jou samengestelde rondreis door Thailand gemaakt. Wij kwamen terecht in een andere wereld en vonden het een geweldige ervaring. Het schema klopte bijna perfect en altijd en overal stonden de geplande chauffeurs stipt op tijd te wachten. De excursies / activiteiten waren stuk voor stuk ontzettend gaf en leuk. De dagtour met olifanten was een topper. Vooraf waren we bang voor dieronvriendelijke methoden maar dat bleek absoluut niet waar. Onze twee zonen van 17 en 20 hebben op Koh Tao een dag leren duiken en vonden dat samen met de olifanten de twee hoogtepunten van de vakantie.

  Enkele punten willen we graag apart benoemen:

  • Van 28 t/m 30 juli hadden we de beschikking over een chauffeur. In ons geval was dat Path die zijn vrouw/vriendin Noi had meegenomen. Geweldig lieve mensen die echt bijna te dienstbaar waren. Klanttevredenheid een 10!.
  • De jungletocht van 2 en 3 augustus. De heenreis op 2 augustus bleek echt behoorlijk zwaar. Vier uur lang op en af zonder noemenswaardige pauzes. Mede omdat de gids om 17.00 uur wilde aankomen om nog de olifanten te kunnen zien (in plaats van de volgende ochtend). Er waren mensen in de groep die het erg zwaar hadden. Het lijkt mij goed als jullie de deelnemers bij de boeking hier wel op attenderen. Overigens was de terugreis op een vlot fantastisch.

  Nogmaals dank voor jullie inzet en wij komen in de toekomst zeker weer terug.
  Datum: 15-08-2017 - 04:31:01
  Naam: Martijn
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Viavia bij Greenwood terecht gekomen voor onze rondreis. Wij hadden al een idee en zij hebben dat perfect gepland, incl tickets, binnen ons budget. Wij hebben Bangkok - Khao Sok - Koh Samui - Koh Phangan - Bangkok gedaan met onze kinderen van 11 en 13 en dat is ons perfect bevallen. Leuke mix van wat zien en ervaren en heerlijk aan het strand liggen. Bijna alles was perfect geregeld. Aandachtspuntje kan soms zijn dat het handig is om iets meer info te hebben over bijvoorbeeld rederij zodat je weet waar je je kunt melden. Misschien kun je het lokaal wel goedkoper regelen maar het comfort dat alles goed geregeld is en de taxi elke keer klaar staat is ook wat waard! Volgende keer nemen we Greenwood zeker weer in overweging!
  Datum: 11-08-2017 - 05:28:58
  Naam: Margriet en Ton Bax
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis Thailand en Cambodja
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben bijna vier weken rondgereisd door Thailand en Cambodja. Greenwood Travel heeft voor ons alles geregeld; de hotels, het vervoer en de transfers, activiteiten onderweg etc. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld. Petje af.
  Ook het contact vooraf was erg prettig en correct. Wij vonden de medewerkers Greenwood Travel goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en bijzonder terzakekundig. Wij kunnen Greenwood Travel aanbevelen en zullen hun diensten zeker inschakelen als we in de toekomst weer een reis in deze regio maken.
  Datum: 09-08-2017 - 12:44:20
  Naam: Lynn De Ruyver
  E-mail: -
  Onderwerp: Droomreis om nog lang van na te genieten...
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Het was onze eerste keer dat we bij Greenwoodtravel geboekt hebben.
  Het is niet echt een reisbureau dat samen met jou een reis gaat uitstippelen en hun mening geeft.
  Het is eerder een reisbureau dat boekt wat jij vraagt...
  Ik had zelf reeds een route (Thailand/Cambodja) met excursies in mijn hoofd die we zeker wilden doen voordat ik naar hun site ging kijken. Daardoor was er behoorlijk wat mailing nodig om de reis die ik in mijn gedachten had vorm te geven...maar het is gelukt!
  Omdat de mailing (naar mijn gevoel) in het begin niet altijd even vlot verliep had ik voor vertrek toch wat twijfels maar eens ter plaatse was alles dik in orde.
  De vouchers lagen klaar, we werden in alle hotels verwacht, de transfers waren geregeld en er was een goede opvolging tijdens de reis. => service ter plaatse = uitstekend!
  We hebben Bangkok - Ayutthaya - Kanchanaburi - Khao Yai - Battambang - Siem Riep - Phnom Phen - Koh Kong - Koh Chang gedaan.
  Een onvergetelijke reis.
  Thailand is een prachtig vriendelijk land met heerlijk vegetarisch eten. We komen zeker nog terug!
  Tip: Zorg ervoor dat het duidelijk is wat wel en niet inclusief is.
  Ik zou in de toekomst nog voor Greenwoodtravel kiezen.
  Datum: 07-08-2017 - 16:57:44
  Naam: Renee
  E-mail: -
  Onderwerp: Aanrader!!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben zelf de route, hotels en excursies uitgestippeld met behulp van de website van Greenwood Travel. Zij hebben vervolgens alles voor ons geboekt en ons de vouchers toegezonden. Alles was keurig verzorgd. De taxi's stonden er op tijd en de hotels wisten van onze komst. Aldoor goed mailcontact gehad. Aanrader!!
  Datum: 07-08-2017 - 02:14:16
  Naam: Smit
  E-mail: -
  Onderwerp: Ervaring
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Fantastisch geregeld. Ik had thuis samen met greenwoodtravel een reis samen gesteld. Alles was tot in de puntjes geregeld. Vouchers voor alles, ook voor vervoer, tijdschema was top en alles klopte. Erg ontspannen en fantastische reis daardoor gehad. Dank jullie wel.
  Datum: 04-08-2017 - 09:21:49
  Naam: Tamara Verstraete
  E-mail: -
  Onderwerp: Green Wood Travel Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Graag had ik iedereen van GreenWood Travel bedankt om mijn dochter en ik de reis van ons leven te bezorgen. Wij zijn van 2 juli tot 18 juli naar Thailand geweest, alles was tot in de puntjes verzorgt, tickets, transfers, tours met fantastische gidsen en super hotels. De reis van ons leven,dank hiervoor 👍 👍 👍 👍 👍

  Datum: 02-08-2017 - 11:28:50
  Naam: dafna
  E-mail: -
  Onderwerp: geen dierenleed
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onlangs bekeek ik de website van Green Wood en stuitte ik tot mijn grote verontwaardiging op het aanbod van olifantenritjes, shows met olifanten, slangen en krokodillen. Ik heb hier direct melding van gemaakt. Het resulteerde tot uiteindelijke verwijdering van dit aanbod op de website binnen een paar uur, met de mededeling dat dit al lang niet meer aangeboden werd maar wel nog op de website stond, per ongeluk! Ik ben erg blij te horen dat ook zij van "de olifant zijn afgestapt" ! Bedankt, namens de dieren!
  Datum: 01-08-2017 - 19:11:14
  Naam: Robin Jong
  E-mail: -
  Onderwerp: Perfect!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Via een kennis bij Green Wood terecht gekomen voor het plannen van een rondreis door Thailand(Bangkok, Koh Kood, Koh Chang, Bangkok)waarbij alles van te voren geregeld is> verblijf, vervoer, pickups etc. Net 2 dagen geleden teruggekomen en het was uitstekend! En ja, het was laagseizoen en het was regenseizoen en we hebben een deel van de tijd binnen doorgebracht, maar dat was van te voren bekend voor ons. Wij hadden mooie verblijven/ resorts(Prince Palace Hotel, Koh Kood Resort, Centara Tropical Resort en Villa Cha Cha), we hebben mooie dingen gezien en meegemaakt en ons prima vermaakt> de zee bij Koh Kood en Koh Chang is nog altijd warmer dan de regen die valt dus lekker zwemmen tijdens de moessons. Ook waren alle vouchers check via Green Wood voor het vervoer als wel de verblijven en de verblijven waren zoals van te voren gecommuniceerd en op onze voorkeuren qua kamerindeling en sfeer zoals wij verwacht hadden(Villa Cha Cha in Bangkok is helemaal geweldig). En alle chauffeurs waren op tijd bij de pickups. Alles top geregeld!!
  Datum: 27-07-2017 - 22:39:24
  Naam: Jacqueline Hoitink
  E-mail: -
  Onderwerp: buitengewoon goed!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze ervaring met Green Wood Travel is buitengewoon goed. Zo'n 10 jaar geleden hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van Green Wood en zij waren ook de eerste waar we weer aan dachten toen we besloten om naar Thailand op vakantie te gaan. We hadden onze hele reis bij ze geregeld en alles liep op rolletjes. We hebben meer gezien dan dat we zonder deze organisatie gezien zouden hebben. Het geeft ook de onbezorgde vakantie die je zo graag wilt. Mochten we ooit een derde keer op reis gaan naar Thailand, dan komen we zeker terug bij Green Wood Travel.
  Datum: 19-07-2017 - 06:12:11
  Naam: Familie Agema
  E-mail: -
  Onderwerp: Top vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Weer terug in Nederland kunnen we terug kijken op een top vakantie. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Wat hebben we ons goed vermaakt. De op maat gemaakte reis paste helemaal bij ons. Een van de hoogte punten was de trekking die we met een lokale gids vanuit Chang mai deden. Maar eigenlijk was het een aaneenschakeling van hoogte punten. Bedankt voor alles!
  Datum: 15-07-2017 - 08:33:23
  Naam: Maarten
  E-mail: -
  Onderwerp: Zit te trappelen
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste levensgenieters,

  Als frequente Thailand bezoeker zitten we toch elke keer weer te popelen van ongeduld 20juli17 mogen we weer, de positieve reakties maken het gevoel alleen maar sterker.
  Het is ons eerste keer met Gwt en moet zeggen dat we tot zover heel keurig zijn geholpen we hopen dat dit uiteraard ook voor de totale reis zal gelden hulde aan de Gwt crew.
  En nu is het wachten geblazen.......

  groetjes,
  Maarten
  Datum: 03-07-2017 - 08:42:08
  Naam: Familie Lemmens
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Hierbij willen wij(8 volwassen) jullie danken dat we de reis hebben kunnen omgooien.
  Vanwege het slechte weer en wateroverlast in Krabi,Koh Lanta en Phi Phi hebben we onze reis dankzij jullie omgezet naar het Noorden Chiang Mai.
  Gelukkig dat we in het hotel zaten waar jullie reisburo is gevestigd.
  Een aanrader Prince Palace.
  Overal dichtbij.
  Ook de fietstocht hebben we als bijzonder beleefd.
  Zeker een aanrader.
  Nogmaals bedankt.