Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 18-02-2018 - 09:47:38
  Naam: Michelle Cornelissen
  E-mail: -
  Onderwerp: We zijn net terug
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hoi greenwood, wij zijn net terug van een geweldige vakantie in Thailand door jullie georganiseerd.

  We zijn heel erg blij met de goede service van jullie. We willen in de zomer vakantie eigenlijk graag naar Azië (27-7/11-8) alleen dan wel naar een zon zekere bestemming, waar ook heel veel moois te zien is.

  Ik heb Borneo Maleisië gezien. Ik weet niet of jullie dit ook kunnen aanbieden of eventueel andere tips hebben voor ons.

  Wij horen graag van jullie groetjes Michelle en Marc
  Naschrift van Green Wood Travel

  Goede morgen Michelle & Marc,

  Bedankt voor de complimenten in ons gastenboek, dat maakt ons werk nog leuker en natuurlijk de hartelijke groeten terug van het Green Wood Travel Team.

  Mijn collega, Michael Bulthé gaat jullie verrassen met Tropische reisopties.

  Voor reizen in Azië, zeg het voort want de beste reclame voor Green Wood Travel is jullie aanbeveling!

  Groeten uit Bangkok en tot snel weerzien,

  Ernst-Otto Smit
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 17-02-2018 - 05:58:54
  Naam: Yvonne
  E-mail: -
  Onderwerp: Greenwood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Greenwood had alles goed geregeld.
  Vluchten ,nachtrein ,hotels , excursies , vervoer.
  Het was top een top vakantie!!!
  Volgend jaar weer .
  Datum: 17-02-2018 - 00:20:24
  Naam: Anita Robbemont
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hadden op vrij korte termijn besloten om naar Thailand op vakantie te gaan. Even weg van onze Nederlandse grijze luchten, ons niet realiserend dat het daar hoogseizoen is. Greenwood mopperde niet (zoals sommige andere bureaus wel) ze gingen gewoon aan de slag. In goed contact en overleg leuke hotels geboekt en een supervakantie gehad. Alles klopte, transfers goed geregeld. Bij onse volgende Azie reis gaan we als eerste Greenwood benaderen. Dank jullie wel.
  Datum: 11-02-2018 - 02:42:51
  Naam: Nathalie Klein Kalvenhaar
  E-mail: -
  Onderwerp: Cambodja en Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste medewerkers van Greenwood,

  We hebben een prachtige vakantie gehad! De Angkor Wat in Cambodja was echt een hoogtepunt maar ook de dolfijnen die we hebben gespot in Kratie was echt te gek! Het bezoek aan de Killing Fields was zeer indrukwekkend en we hadden een hele fijne gids tijdens deze dag in Phnom Penh. Alle gidsen tijdens ons verblijf in Cambodja waren trouwens super en spraken allemaal redelijk Engels. We hebben heel veel kunnen vragen en ze hebben ontzettend veel kunnen vertellen over hun land. Het Sonalong Boutique Hotel in Siem Riep was volgens ons echt een topper, wat een fijne bungalows en in een prachtige tuin met zwembad gelegen.

  De relaxdagen erna op Koh Chang en Koh Kood (op beide eilanden waren wij al eerder geweest) waren weer heerlijk. Beide hotels zijn top, zowel het Koh Chang Paradise Beach Resort als The Beach Natural Resort. Het weer was goed en we hebben genoten van het snorkelen op Koh Kood en de Jungle Bird Watching tour die we op Koh Chang hebben gedaan. De natuur is op beide eilanden overweldigend en daar houden we erg van.

  Het Prince Palace Hotel is ons trouwens erg goed bevallen. De kamer was schoon, het ontbijt echt heel uitgebreid en de wijk waarin het hotel ligt vonden wij juist erg leuk! Er zijn in de avond inderdaad weinig restaurantjes te vinden in de omgeving maar in de straten rondom het hotel hebben wij heerlijk aan de stalletjes kunnen eten en hebben we de lekkerste Pad Thai van onze vakantie gegeten. Dat we daar vaak als enige "Farang" rondliepen was juist weer erg leuk en heeft hele leuke momenten met de plaatselijke bevolking opgeleverd!

  Bedankt voor de regelen van deze vakantie en zijn nu al aan het bedenken wat het komend jaar gaat worden.....dus mochten jullie nog tips hebben dan horen we dit graag!

  MvG Nathalie Klein Kalvenhaar en Ron Laan
  Datum: 06-02-2018 - 00:33:55
  Naam: Marie en Rob van Hoven
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Ernst,

  Bij deze willen we jou, je vrouw en je personeel nogmaals bedanken voor de goede zorgen. Wij hebben een heel fijne vakantie gehad. De kamers in Bangkok en Hua Hin waren naar wens en alle transfers waren keurig op tijd. We hebben genoten en komen zeer zeker weer terug naar Thailand.
  Helaas kunnen wij in mei niet meekomen. Wij gaan weer een half jaartje naar onze camping in Bergen en hopen op mooi weer, want nu is het pet, we hebben het steeds koud, geen korte broeken maar lange en warme truien.
  Hopelijk tot volgend jaar.

  Groetjes Marie en Rob van Hoven
  Datum: 04-02-2018 - 08:51:20
  Naam: de Vries
  E-mail: -
  Onderwerp: Vietnam 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit was de eerste keer dat wij een vakantie hebben geboekt bij Greenwood maar dit is zeker voor herhaling vatbaar. Alles was vanaf het begin tot het eind perfect geregeld. Bedankt!!
  Datum: 14-01-2018 - 09:38:36
  Naam: je boeljon-koger
  E-mail: -
  Onderwerp: greenwood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  De boekingen bij greenwood verliepen soepel er was steeds snel antwoord en toen het ons niet lukte on line in te checken bleek dat greenwood dat al geregeld had service top bedankt. Ook het afhalen op BKK airport verliep soepel was wel even verrast dat wij zelf de tol wegen moesten betalen maar ok. Zou echter graag wel wat meer keuze in hotels gehad hebben. Verder geen bijzonderheden wensen een ieder van Greenwood een heel fijn 2018.
  Datum: 11-01-2018 - 13:35:55
  Naam: De Caluwe Cedric
  E-mail: -
  Onderwerp: Service
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bedankt voor de super organisatie van onze heel leuke familiereis. Alsook bedankt aan Michael Bulthé en het team om alles in goede banen te leiden.
  Topservice!
  Datum: 09-01-2018 - 14:29:40
  Naam: Rene Veltkamp
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand 2017/2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Greenwood Travel,

  De complimenten voor het regelen en boeken van de door ons samengestelde vakantie in Thailand. Van de binnenlandse vluchten, tour-tickets, transfers en hotels, alles was tot in de puntjes geregeld. Wij konden daardoor van elke minuut op Koh Chang en in Bangkok genieten.

  Het boeken bij Green Wood Travel is voor iedereen aan te raden of je nu voor de eerste keer Thailand bezoekt of zoals wij al bijna dertig jaar.

  Een verbeterpuntje, het diner op de 78e etage in de Baiyoke Skytower is niet om over naar huis te schrijven, zowel qua aankleding, met plastic stoelen en kantinetafels, als de beperkte keuze uit het eten. Ook kregen wij ongevraagd na een uur de rekening gepresenteerd.
  Bij Crystal Grill op de 82e etage is de sfeer, entourage, bediening en het eten veel en veel beter. Wanneer je van het fenomenale uitzicht en goed eten wil genieten is het die 100 baht extra meer dan waard.

  Met vriendelijke groet en tot snel,

  Rene Veltkamp  Datum: 07-01-2018 - 12:20:52
  Naam: Ryszard Chmielowski
  E-mail: -
  Onderwerp: Goed gedaan Green Wood Travel!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  ryszard@vipfoundation.nl
  Zeer goede ervaring opgedaan met Green Wood Travel. Veel persoonlijke adviezen en hulp gekregen.
  De hele reis (6 hotels en binnenlandse vluchten) is uitstekend verlopen. Echt een betrouwbare reis organisatie. Aanrader!
  Opmerking over de websight: deze werkt niet perfect, niet overzichtelijk en is tijdrovend. Wel veel keuze mogelijkheden.
  Datum: 17-12-2017 - 13:13:37
  Naam: I Schout
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie trip thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Prima reisbureau om een trip bij te booken!;)

  Top vakantie gehad alles prima gepland en geen problemen ondervonden,
  Zeker de moeite om een trip bij te plannen.
  Datum: 11-12-2017 - 01:51:05
  Naam: Saskia van der Meulen
  E-mail: -
  Onderwerp: Huwelijksreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze 2e geboekte Thsilandreis bij Greenwood was inze huwelijksreis. Het waa geweldig! Vooraf al een op maat gemaakt reisplan foor Michael Bulthe. Zijn service was echt top.
  Alle hotels waren super. In Bangkok, Changmai en op Koh Chsng. Elke transfer was vooraf geboekt en er was er geen 1 te laat. Super! Alles verliep zosls he hoopt dat het verloopt. Bedankt Greenwood voor deze onvergetelijke reis. Wijkomen zeer zeker weer bij jullie terug!
  Datum: 21-11-2017 - 04:45:23
  Naam: Marcel Serne
  E-mail: -
  Onderwerp: reis door Thailand en Vietnam
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste medewerkers Greenwood.

  We hebben voor de 2e keer met jullie een maatpakket samengesteld en opnieuw is dat goed bevallen.
  Ik moet wel zeggen dat de kamer in het Prince Palace hotel in Bangkok een stuk minder schoon en fris was dan verleden jaar dus een volgende keer willen wij waarschijnlijk een ander hotel.
  Alles was prima geregeld, al het vervoer stond volgens afspraak op tijd klaar, helemaal geen aanmerking op.
  Wat een beetje jammer was is dat Sapa in Vietnam een grote bouwput is op dit moment, hadden we dat geweten dan hadden we voor een andere locatie gekozen.
  Het enige echte minpunt was de chauffeur die ons van Sapa terug naar Hanoi bracht, de man was agressief en reed echt levensgevaarlijk, moest meerdere keren, zelfs op de snelweg boven op de rem staan om een frontale aanrijding te voorkomen en en schreeuwde en ramde meerdere keren op zijn stuur omdat het niet vlot genoeg naar zijn zin ging.
  Als deze man dagelijks zo werkt kan een ernstig ongeluk niet uitblijven.
  Nogmaals op de samenstelling van de reis was voor de rest niets op aan te merken.

  Vr. Gr.
  Marcel en Corina Serne.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Marcel en Corina,

  Bedankt voor jullie schrijven in ons gastenboek.

  Goed dat jullie melding maken wat er voorgevallen was op reis met Green Wood Travel.

  Prince Palace Hotel is nu populair bij Chinese groepsreizen. Kamers in Toren A - hogere verdiepingen zijn netjes.
  Deze kamers reserveren we voor onze gasten. Torens B & C zijn minder vanwege de groepen.
  Kamers moeten schoon zijn. Onze excuses dat het niet zo was.

  Volgend jaar kunnen jullie ook verblijven in ons eigen Bangkok Tropical Paradise? Op dit moment is het ook een 'bouwput' :-(

  04 Nov 2017 SAPA - HANOI BY KING D'CAR LIMOUSINE(B/-/-)
  15h30-16h00: Pick up from hotel lobby and drive back to Hanoi (about 5 hour driving on highway).
  Arrival Hanoi around 20h30 PM. Check in hotel and relax.
  Overnight in Hanoi.

  Dit gaan we in detail uitzoeken en ik kom hier op terug. We hebben jullie transfer geboekt met King D'Car Limousine.
  Chauffeurs hebben hun eigen rijstijl maar onverantwoord rijden is een 'NO NO'.

  Voor reizen in Azië, zeg het voort want de beste reclame voor Green Wood Travel is jullie aanbeveling!
  Op onze www.facebook.com/pg/GreenWoodTravelThailand/ kan je ook een waardering plaatsen.

  Wij wensen jullie, vrienden en kennissen weer spoedig als onze gast te kunnen begroeten tijdens een volgende tropische vakantie.

  Groeten uit Bangkok,

  Ernst-Otto Smit
  General Manager

  NASCHRIFT: 22-Nov-2017 ----------------------------------------------------------------

  Dear Mr Ernst-Otto Smit,

  I've strictly worked with King Express Train & Bus, they are really sorry about that driver as on that day their official driver was ill so they arranged another driver as alternative and unlucky he was not good. They said they will not use him anymore and they will refund our guests the bus tickets on that day. It's US$ 15 per person so US$ 30 in total.

  Please help to pass our sincere apology to party Serne.

  In fact, we have many groups go with King D'car Limousine and this is a first time with very bad complaint. One more time I'm sorry about this problem and I will look through other buses to have more options.

  Thank you so much.

  Nguyen Thi Hien
  Senior Sales Manager
  Datum: 19-11-2017 - 01:07:31
  Naam: Patrick
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand en Vietnam van 16 sept tot en met 16 oktober
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel, Lenny, collega's van deze toppers,

  Middels deze mail willen wij onze diepe dank overbrengen aan jullie.
  Vanaf het moment dat wij Greenwood benaderden voor het organiseren van onze reis naar Thailand en Vietnam tot en met de laatste dag zorgden Michel en Lenny ervoor dat alle zaken die wij met ze afgesproken hadden tot in de puntjes geregeld waren!
  Wij realiseren ons dat we best soms voor wat verwarring zorgden: dan kwam er weer een twee persoonskamer bij, dan weer niet maar daarvoor in de plaats weer een extra bed en dan weer een persoon meer mee, en vervolgens daarna weer niet en alles best op korte termijn.
  Het was telkens geen enkel probleem, alle zaken werden zonder enig gedoe geregeld! Bevestigingen kwamen meteen, ook dat was super fijn.
  Nu kun je natuurlijk zeggen: "ja , maar dat hoort toch ook zo ?" , ja, maar onze ervaring is helaas dat dat niet altijd zo is.
  Onze vakantie met onze kinderen was er een om nooit meer te vergeten en daar hebben jullie een bijzondere bijdrage aan geleverd door jullie inzet, zorg en accuratesse!! Chapeau!
  We zijn helaas niet in de gelegenheid geweest het nieuwe kantoor van Greenwood op te zoeken en jullie persoonlijk de hand te schudden, maar dat gaat zeker nog wel eens gebeuren! Azie heeft ons hart gestolen! De reizen die we in de toekomst naar Azie gaan maken zullen we zeker via jullie organiseren!.
  Michel en Lenny, nogmaals, heel erg bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid.
  Is er gelegenheid op jullie site om foto's en reviews achter te laten? Dat willen we namelijk zeker doen als dat kan!

  Met vriendelijke groet

  Nicole, Patrick, Yves, Thimo en Lisa!
  Datum: 18-10-2017 - 09:52:23
  Naam: Jessy Jonker
  E-mail: -
  Onderwerp: Geweldige Honeymoon
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Gwt Team Bedankt voor alles.
  Jullie hebben ervoor gezorgd dat onze Honeymoon onvergetelijk is geworden,
  De hotels die jullie voor ons hebben geboekt waren helemaal top.
  De tours waren allemaal erg leuk.
  Het was voor ons de 1e x Thailand.
  Maar zeker niet de laatste keer.
  Thailand heeft ons hart gestolen!!
  Als wij terug gaan naar Azie boeken we zeker bij jullie.
  Bedankt!
  Jessy
  Datum: 03-10-2017 - 12:54:57
  Naam: Sissy Fliers
  E-mail: -
  Onderwerp: Zuiden van Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Green Wood

  We hebben alles gedaan wat in ons programma stond, behalve de bamboevlot.
  Schijnbaar was het net te laat wat het seizoen betreft.

  Alles was goed geregeld en verliep vlotjes, wat we natuurlijk van Green Wood Travel gewend zijn.
  De hotels waren ook perfekt, niet te lux, maar ook niet te primitief. alhoewel in Kao Sok was wel spannend en toch leuk.

  De reis naar huis heeft 1 dag extra geduurd, de hele dag met boot en bus, wat wel jammer was. De volgende keer doen we het dan ook anders, alweer iets geleerd.

  Misschen tot de volgende keer.

  Groetjes

  Sissy Fliers
  Datum: 29-09-2017 - 10:48:25
  Naam: Geert van Meerwijk
  E-mail: -
  Onderwerp: Afgelopen vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Zojuist weer terug na een 4-weekse vakantie in Thailand en die weer tot in de puntjes door Greenwood (ms. Kwan) is verzorgd. Vanaf het moment van landen in Bangkok t/m het weer terugbrengen naar het vliegveld perfect. Zodra mijn nieuwe vakantieperiode bekend is, benader ik jullie wel weer. Toch een korte vraag: in de papieren die ik kreeg op het vliegveld vond ik een notitie van jullie over evt. opmerkingen. Naar wie moet deze sturen?
  Datum: 21-09-2017 - 08:43:28
  Naam: Michiel Doeze Jager
  E-mail: -
  Onderwerp: bedankt voor de mooi reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Beste Michel, team Greenwood,

  Inmiddels zijn we weer geland en is hier het normale leven weer opgepakt.

  Namens ons gezin willen wij jullie bedanken voor de mooie reis, service en hoe jullie alles geregeld hebben. Keer op keer waren de hotels prima, de gidsen van de jungletrack geweldig en deze dagen ook. En overal waar we aankwamen was de taxi al gereed of stond zelfs al even te wachten op ons. De overboeking van de accommodatie in Kao Sok was ook super opgelost.

  Één opmerking betreft de apenschool: Voor de kinderen en ons was dit een geweldige ervaring en ontzettend leuk om mee te maken en dit hadden we ook zeker niet willen missen. Ik wil wel een kanttekening maken voor de honden die hier lopen. Bij aankomst werd ons al verteld dat de honden niet betrouwbaar zijn ( ongeveer 7 stuks) en dat de kinderen niet mogen rennen. Dit is voor kinderen uiteraard lastig. Een keer vielen de honden elkaar aan tot bloedens toe. Uiteraard wil je niet dat een kind hier betrokken bij is. Onze kinderen waren erg bang voor de honden.

  Nogmaals bedankt voor de mooie reis en gaan wij in de nabije toekomst nog eens naar Azie, dan zullen wij zeker als eerste aan jullie denken.

  Groet,
  Michiel Doeze Jager
  Datum: 13-09-2017 - 09:09:43
  Naam: Chris en Eva van der Burg
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij kregen via collega's te horen dat het mogelijk was direct in Thailand je vakantie te laten regelen bij Green Wood Travel. Voor ons de allereerste keer dat wij niet naar ons vertrouwde reisburo in onze woonplaats zouden gaan. De contacten via de email konden gewoon in het nederlands dus dat was wel prettig. Wij kunnen zeggen dat het een zeer professioneel reisburo is waar onze vakantie tot in de puntjes geregeld werd. Mochten we weer gaan dan mag Green Wood Travel het allemaal regelen!! Eva & Chris van der Burg
  Datum: 07-09-2017 - 05:28:40
  Naam: Sascha Raspoort
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Dear Kwan,

  We would like to thank you for arranging everything according to our holiday.
  We enjoyed it very much.
  Everybody was on time on the right places en knew exactly where to bring us. Only the last driver had problems finding the Aranta airport hotel.
  All the hotels were perfect, only a few times they didn't know that we were travelling with 3 persons en sleeping in 1 room. But they fixed it right away.

  We loved the Klong Tour en the guide was good.

  Our trip to Kanchanaburi was perfect as wel. The guide and driver did a real good job.

  So thanks again. Sorry we didn't meet in Bangkok.

  Regards,

  Rob, Sascha and Jordy