Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 10-07-2018 - 10:34:11
  Naam: Fam van der Weide
  E-mail: -
  Onderwerp: Super vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij willen bij deze graag laten weten dat we een hele fijne vakantie hebben gehad in Thailand, mede door de prettige verzorging van Green Wood Travel. De dag dat wij aankwamen zijn we op het nieuwe kantoor geweest om de hele reis nog eens langs te lopen en nog wat extra excursies te boeken. Alles was zeer goed verzorgd.
  Ook de gidsen waren heel prettig en deskundig.
  De "lichte" jungle trek in Chiang Mai was wel iets zwaarder dan licht. Misschien goed om te vermelden dat je zeker de 2e dag zo'n 4 uur met je rugzak op moet trekken door de jungle ( vooral omhoog ). Maar wel heel gaaf.
  De Tree Tops waren ook super. Helaas storm op weg naar de haven maar dat maakte het wel weer erg spannend.
  Alle dingen klopten en ook vragen aan GWT werden snel beantwoord.
  Wij zullen zeker jullie aanbevelen bij anderen en we komen zeker terug.
  Bedankt voor alles.
  Datum: 27-06-2018 - 09:42:52
  Naam: Rob
  E-mail: -
  Onderwerp: Professionele club
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze eerste reis naar Tahiland en op aanraden van kennisen via GWT geboekt
  Bij het samenstellen veel goede suggesties gehad. Moest wel goed opletten dat de tijden en datums klopten. Na wat heen en weer mailen kwam dat helemaal goed en hebben wij definitief geboekt.

  Tijdens onze reis een paar kleine incidenten gehad, maar deze zijn door GWT goed opgepikt.
  GWT heeft logischerwijs ook niet alles in eigen hand en kunnen hotels en tourleveranciers afwijken van de verwachting.
  Datum: 16-05-2018 - 05:05:58
  Naam: Fedoua de Waardt
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie Thailand 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In 1 woord: FANTASTISCH!! Wij hebben gereisd met 2 kinderen (3&11jaar) alles wat top geregeld door Greenwood Travel. Ik had aangegeven welke regio we wilden bezoeken en ze kwamen met een reis schema. locaties reistijden alles was top! Ik zou zeggen tot de volgende x
  Datum: 28-04-2018 - 16:06:05
  Naam: VanTroostenberghe Yves
  E-mail: -
  Onderwerp: Onze zesde Thailandreis met GWT
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In onderling overleg met GWT werd ons eerste schrijven evenals de reactie van GWT hierop uit het gastenboek verwijderd. Sommigen zullen deze recensie gelezen hebben en verwonderd opgekeken. Na enkele mails over en weer weten we nu veel meer en zien we ook klaarder in wat ons allemaal is overkomen.
  Reeds 5x waren we tot onze grootste tevredenheid met GWT in Thailand onderweg geweest. Steeds verliep alles vlekkeloos. Niet zo op onze zesde reis.
  Twee chauffeurs tekenden niet present; bij de balie voor een boottransfer evenals bij de receptie van een hotel hadden we problemen.
  Bij aankomst op Phuket Airport had GWT voor ons een chauffeur geregeld: iemand van onze eerste bestemming zou ons komen halen, de afstand tot het hotel was immers nauwelijks 3 kilometer. Er kwam echter niemand opdagen. Kort na zelf met het hotel gebeld te hebben kwam de chauffeur ons ophalen. Hij zei ons dat het hotel hem vergeten sturen was. Bij onderzoek door Ernst-Otto werd een andere verklaring gegeven: wij waren niet op de afspraak en daarom reed de driver dan maar terug naar het hotel! Merkwaardig toch, wij hadden wel een half uur lang naar de chauffeur lopen zoeken en niemand gevonden! Bij een fout zoekt men blijkbaar al gauw de schuld bij de andere.
  Aan de Rassada-pier toonden we de voucher voor onze boottransfer naar Koh Lanta. Tickets waren echter voor ons niet voorhanden. De pier-officer bestudeerde de voucher en concludeerde dat GWT de tickets niet vooruitbetaald had en dat ze dat probleem regelmatig voorhadden met die reisorganisatie. In het andere geval zouden die tickets wel klaar gelegen hebben. Na (zeer) lang wachten, telefoneren en discussiëren toch nog net de boot gehaald.
  Minder dan 5 uur later stonden we aan de receptie van het Twin Lotus Hotel op Lanta. Zelfde liedje: voucher getoond, maar een groot probleem: GWT had het hotel niet vooruitbetaald, hoorden we. Twijfels over GWT, onzekerheid. Wat gaan we nog allemaal meemaken?
  Ondertussen heeft GWT ons bewijzen van reservaties en tijdige betalingen doorgemaild. Merkwaardig toch dat mensen de schuld voor eigen falen bij de eerste de beste leggen (in deze gevallen de reisorganisator waarvan ze het logo op de voucher zagen).
  Op de laatste dag hadden we het door GWT voorgestelde uur voor vertrek naar de luchthaven met een uur laten vervroegen, kwestie van wat meer zekerheid in te bouwen. GWT heeft daarover met de driver gecommuniceerd, maar die was blijkbaar vergeten dat in zijn agenda te noteren. Een half uur na afspraak dan maar zelf een andere taxi geregeld. GWT neemt de verantwoordelijkheid voor de fout van hun chauffeur op zich en betaalt ons de gemiste rit terug. Correct.

  Eerlijk gezegd: we hebben op deze reis serieus getwijfeld aan de competenties van GWT. Dankzij de mails die we met GWT en met Ernst-Otto in het bijzonder uitwisselden, weten we nu dat GWT zo goed als niets te verwijten valt. We hebben gewoon heel veel pech gehad. Ons verloren gewaande vertrouwen in GWT werd helemaal hersteld en we zullen niet nalaten terug op hen beroep te doen voor een volgende reis naar Zuid-Oost Azië.
  We waarderen ten zeerste de correctheid en de professionaliteit van Ernst-Otto en zijn team bij de afhandeling van deze zaak.

  Yves en Hilde Van Troostenberghe-D'Hoop
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Yves en Hilde,

  Nogmaals onze oprechte excuses dat pech jullie deze reis zo achtervolgde.
  Wet van Murphy?

  Betreffende de 'no payment' van het Twin Lotus Hotel op Koh Lanta, dit nemen we hoog op.
  Christian Kluding, de Director of Sales, neemt actie betreffende het trainen van het personeel.
  Achter de balie werken nu diverse Filipijnse receptionisten. Ze spreken goed Engels maar de service gerichtheid naar de klant toe moet nog flink worden opgepoetst.

  Teruggave is geregeld en een extraatje voor een Thais diner in België.

  Cheers en warme groeten vanuit Bangkok,

  Ernst-Otto Smit & het Green Wood Travel Team
  Datum: 26-04-2018 - 16:30:12
  Naam: Mike & Monique
  E-mail: -
  Onderwerp: Onbezonnen vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wederom fantastisch geregeld!

  Enorm fijn dat er bij de samenstelling van onze reis met je wordt meegedacht en er alle ruimte is voor vragen.

  Zoals ook voorgaande reizen die wij met GWT maakten was ook deze weer onbezonnen. Fijn dat je er op kunt vertrouwen dat er op de afgesproken plaats en tijd ook daadwerkelijk iemand staat om je op te halen en naar volgende bestemming te brengen.

  Dank aan alle medewerkers!
  Datum: 15-04-2018 - 09:01:07
  Naam: Franka en Wim Zijlmans
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Vietnam en Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Mooie reis gemaakt in maart 2018. Weer prima geregeld door Greenwoodtravel. Vooral het Vietnam-deel was zonder problemen: altijd alles op tijd, goede auto's en chauffeurs. Altijd water en verfrissingsdoekjes. Prima gidsen. In Thailand ook prima op tijd. Echter van Trat naar Bkk veel te kleine auto ondanks nadrukkelijk verzoek aan GWT omdat dit bij onze vorige trip ook niet helemaal in orde was. Chauffeur was niet slecht maar om ruim 6 uur tegen je eigen koffer aan te moeten kijken en klem te zitten met een grote tas op de achterbank is niet prettig.
  Datum: 25-03-2018 - 14:23:01
  Naam: Jolanda Heldens
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Reis was goed geregeld, daarnaast maakte Greenwoodtravel altijd tijd om je goed te helpen als je belde, niks was hun teveel.
  Datum: 25-03-2018 - 07:00:58
  Naam: Eveline Speijers
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Prima ervaring met het plannen van onze vakantie in Vietnam,
  Met name Michael Bulthé heeft onze wensen prima begrepen en vertaald naar een mooie reis in Vietnam.
  Het was heerlijk om ons niet druk te hoeven te maken over vervoer, al het vervoer dat geregeld was door Greenwood was prima geregeld, perfect op tijd en prettige en betrouwbare chauffeurs,
  Bij de volgende reis zeker de moeite waard om weer contact op te nemen met Greenwood en onze wensen kenbaar te maken, zodat zij dit om kunne; zetten naar een fantastische vakantie.
  Datum: 20-03-2018 - 13:46:42
  Naam: Johan van Uffelen
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt - Perfect geregeld!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit was onze zevende reis via Green Wood Travel. Deze keer was het een combinatiereis Thailand - Vietnam. Evenals voorgaande jaren was alles weer perfect geregeld.
  Michael bedankt voor je adviezen en uitwerking!

  We hopen ook voor de overwintering in 2019 weer van jullie service gebruik te maken!

  Datum: 19-03-2018 - 03:22:54
  Naam: Adriana Vonk
  E-mail: -
  Onderwerp: Greenwood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Al jaren mits we naar Thailand, laos Cambodja gaan boeken we onze vliegtickets en andere vervoertickets bij Greenwood. Wat je wil regelen zij en alles komt in orde!!!
  De laatste jaren boek ik EVA air met tussen klasse iets meer maar ruimer zitplaats. Voor mijn slechte been prima. Ook word je opgehaald in Bangkok naar je hotel Prince Palace gebracht. Gelukkig gaan ze daar weg
  Verouderd hotel.
  Binnenlandse vlucht bus boot alles top Geregeld.
  We hebben het nieuwe kantoor bezocht heel erg mooi.
  Maar na jaren Thailand is deze reis de laatste. Het is er super druk geworden. Volgebouwd en de Russen hebben het land ook gevonden. Geen fijn publiek.
  Maar Thailand prachtig land. Respectvolle mensen Boeddistische
  Maar mochten we ooit nog Vietnam gaan bezoeken boeken we weer bij Greenwood. Een reisorganisatie voor iedereen kunstzinnig, actief, relaxen alles bieden ze aan en voor de Nederlanders te betalen. Kwan dank je wel kampoenkha. Rineke
  Datum: 13-03-2018 - 13:42:16
  Naam: Patricia Klaar
  E-mail: -
  Onderwerp: thaialnd reis Bangkok / Koh Samui
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Bedankt voor de goede service en hebben we weer genoten van Amazing Thailand.
  Smile hotel op Bhoput beach is echt een aanrader!! Heerlijk zwembaden en ons bungelowtje lag in een prachtig verzorgde tropische tuin met sávonds bewaking.
  Het ontbijt kon beter maar het uitzicht op het strand maakte alles weer goed.
  Veel winkeltjes en restaurants in de straat en avond marktjes maakte het voor mij een lekker relaxed verblijf.
  We hebben dit keer gekozen om gewoon niets te ondernemen en alleen maar te genieten van ons resortje en dat is echt goed gelukt. Verheug me al op ons volgend reisje naar Koh Chang.
  Datum: 13-03-2018 - 11:22:12
  Naam: jos en rosa vd brink
  E-mail: -
  Onderwerp: vakantie 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  onze vakantie was weer prima geregeld (Michael een hele grote pluim van ons) precies conform onze wensen volgend jaar zeker weer .
  Heel GWT succes met het nieuwe onderkomen en tot volgend jaar dan maar weer.
  Datum: 12-03-2018 - 06:25:23
  Naam: C & R
  E-mail: -
  Onderwerp: Slecht contact
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Meerdere keren met GWT gereist met uitstekende ervaringen, echter in febr 2018 geen reactie gekregen op onze klachten via Skype tekst dat in ons hotel Club Bamboo Resort in Patong Phuket geen water op de mooie kamer was waardoor sanitair onbruikbaar en we de 2de en 3de week een mindere kamer (kleiner, gedateerd, slecht uitzicht) als alternatief kregen.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Cees en Ria Ardts,

  Ik lees dit bericht maar het Skype bericht heb ik nooit gelezen?

  We gebruiken Skype om ons Nederlandse telefoonnummer te verbinden met Bangkok maar niet voor chat berichten.

  Nu open ik Skype op mijn PC en vind jullie bericht van 13 februari 2018.

  Dit is heel spijtig. Had je me gebeld vanuit Phuket dan hadden we meteen actie kunnen ondernemen.
  We zijn 24/7 bereikbaar.

  Nu kan ik alleen maar beklag doen bij Club Bamboo Resort en proberen compensatie te krijgen.
  Dit ga we morgen doen want het is 18.00 uur in Bangkok.

  Mijn, onze oprechte excuses voor het ongemak, het had niet zo mogen zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  General Manager
  www.greenwoodtravel.nl

  ---------------------------------------------------------------

  Greeting from Club Bamboo Boutique Resort & Spa!

  T​hank you very much for you mail. Regarding Booking ID​ ​18-012600/D Mr. & Mrs. Ardts period of stay 05 -25 Feb, 2018 booked for Grand Deluxe Room with breakfast We are really sincerely apologies to head that the guest not satisfies with our facility by low pressure of the water and no water sometime. Due to during stay of their the hotel got a problem the water pipe was broken under ground and we unable to fixed within 1-2 days because we not know exactly point yet so we must take time to repair till we found it.

  In the mean time as the guest mentioned we have complained from the guest everyday till we have to consult with them we have other room available for them and in the building "S" have no problem about the water all facility work well. We have shown them the room before then asked to make discussion what they prefer to stay in Deluxe room awhile till we fixed finished or stay in same room.

  The guest prefer to stayed in Deluxe Room till we have fixed 5 days prior departure date we have contact the guest to move back their original but they are deny.

  ​We are sincerely apologize to the guest again for inconvenience case occurred during stayed. Hope fully that we may got a chance to welcome them again. ​

  Should you have any further question or any assistance please do not hesitate to contact me anytime.

  Kind regards,
  Churee Khanabkaew, Ms.
  Reservation Manager
  Club Bamboo Boutique Resort and Spa
  www.clubbamboo.com
  Datum: 10-03-2018 - 10:39:39
  Naam: Jaap Oostdijk
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thaliland Koh Chang
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit was inmiddels de derde keer dat wij Green Wood Travel in samenspraak de gehele reis hebben laten regelen, het is allemaal zo gemakkelijk en alles klopt.
  De ticket en vouchers ontvang je per e-mail en waar je ook komt er is altijd iemand om je op te vangen of weg te brengen naar je hotel of excursie.
  Ik zeg top en ga zo door 5 sterren van mij.

  Jaap Oostdijk
  Datum: 10-03-2018 - 02:25:42
  Naam: Marcel Vittali
  E-mail: -
  Onderwerp: Dank!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Deze week is voor ons de week geworden die we nooit meer zullen vergeten! Dank dat je je helemaal hebt ingeleefd in de wensen die wij als gezin wilden voor deze week - rust met cultuur! De mooiste plekken met de leukste activiteiten - super gedaan!
  Dank namens ons 4,
  Marcel, Karen, Pien en Kiki
  Datum: 06-03-2018 - 09:26:22
  Naam: Dick Maalderink
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Vietnam
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Vanaf onze aankomst in Hanoi, waar we in de aankomsthal werden begroet door een medewerker, die binnen 15 minuten onze visa heeft geregeld, tot en met het vertrek vanaf Ho Chi Minh was alles prima geregeld. Onze rondreis die, in overleg met ons, door Michel Takken is samengesteld was perfect. Hanoi was prachtig, een stad met vele gezichten en bezienswaardigheden. Onze trip naar Sapa was prachtig en we hadden in Su May een vriendelijke en uitstekende gids, die ons veel heeft verteld over- en laten zien van de verschillende bergvolkeren die daar leven. De reis met de nachttrein van Lao Cai naar Hanoi was prima. De trip van Hanoi naar Ninh Binh met onze gids Tony en de goede chauffeur Trung was prachtig. Tony is een zeer goede gids met veel kennis van de geschiedenis van zijn land en hij heeft ons veel laten zien en verteld over het verleden en het huidige Vietnam. Dan onze trip naar het koude, maar prachtige Halong Bay met Swan Cruises en een prima gids, Kien. Een prachtige trip van twee dagen met een overnachting aan boord en prima verzorgde maaltijden.
  Na weer een reis met de nachttrein van Hanoi naar Dong Hoi werden we op het station opgehaald door onze gids Sa, ook wel Sandy genoemd. We werden naar een mooi hotel gebracht, in de heuvels en aan een meer gelegen. Hier hebben we weer veel gezien van de prachtige omgeving en veel over het leven van de lokale bevolking gezien en gehoord. Ook hebben we de prachtige Paradise Cave bezocht, die werkelijk fantastisch is. Daarna zijn we van Dong Hoi naar Hue gegaan, waar we onder andere de verboden stad hebben bezocht.
  Verder gereisdvia Da Nang naar Hoi An Beach, waar we verbleven in het mooie Life Beach Home Stay. Hier hebben we ook een bezoek gebracht aan de oude stad Hoi An, een prachtige oude stad met heel veel oude bouwwerken.
  Van Hoi An naar Da Nang aiport en met het vliegtuig naar Da Lat, waar we werden opgewacht door onze gids en chauffeur voor de komende dagen Mr. Hung en Mr Huy. 's-middags een bezoek gebracht aan het levendige centrum met de markt en de 'famous XQ embroidery workshop', in een woord fantastisch. Verder zijn we vanaf Robin Hill met de kabelbaan naar de Thien Vien klooster geweest en hebben de Franse wijk bezocht. Weer een paar hoogtepunten van onze reis met een zeer goede gids en chauffeur.
  Van Da Lat naar Mui Ne gereisd en een paar dagen doorgebracht in de Little Mui Ne Cottages een Seaside Resort waar we werden ondergebracht in een mooie kamer in de tuin en aan de pool. Na een paar dagen verder gereisd naar Ho Chi Minh City een prachtige stad met vele bezienswaardigheden onder andere het zeer indrukwekkende War museum. Vanuit Ho Chi Minh hebben we de Mekong Delta bezocht met onze gids Thuy en chauffeur Dung. Een prachtige trip, met vele bezienswaardigheden en zeer goede verzorgde maaltijden, die vooral het leven van de lokale bevolking goed weergeven. De laatste dagen van deze prachtige vakantie hebben we doorgebracht p het eiland Phu Quoc in het mooie Sea Star resort aan het mooie strand van dit eiland, waar het prima toeven is. Al met al een prachtige reis door een mooi afwisselend land met vriendelijke bevolking, die ons nog lang bij zal blijven. Alle hotels en resorts waar we zijn ondergebracht waren prima, met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Via deze weg willen we dan ook Michel hartelijk danken voor het samenstellen van deze reis.
  Datum: 04-03-2018 - 10:40:53
  Naam: Vercruysse-Gonné
  E-mail: -
  Onderwerp: Jungle rafts
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Niets dan lof over het contact met jullie en onze boeking.
  Wij hebben echt genoten van onze 3-daagse uitstap en verblijf on hotel jungle rafts. Ook onze gids heeft fantastisch zijn werk gedaan.perfect Engelstalig en vol enthousiasme om ons de Thaise gebruiken bij te brengen.
  Het was het hoogtepunt van onze reis!
  Datum: 23-02-2018 - 14:41:01
  Naam: Verscharen
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn met ons gezin in Februari 2,5 week naar Thailand op vakantie geweest. Onze hele reis ( vliegtickets, div hotels , transfers ect)geboekt bij Green Wood Travel. De service was geweldig! Alles was zeer goed geregeld ...wij hebben een top vakantie gehad! En ook nog voordelig ook ... veel goedkoper als bij een Reisbureau in Nederland. Green Wood Travel Bedankt!
  Datum: 23-02-2018 - 02:55:20
  Naam: C de Jongh
  E-mail: -
  Onderwerp: Greenwood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ernst en allen die ons van dienst zijn geweest wederom dank voor de goede service.
  Alles was door jullie weer goed geregeld. Dank daarvoor en we zien elkaar ongetwijfeld weer.
  Groet aan al het personeel. Yvonne en Cees
  Datum: 21-02-2018 - 07:21:06
  Naam: Eva
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor het eerst naar Asia geweest en voor het eerst onze reis laten invullen voor greenwood. Alles top geregeld. Heel makkelijk ook dat zij via de app bereikbaar zijn.
  Voor de volgende reis weet ik jullie weer te vinden.