Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 15-08-2018 - 02:23:06
  Naam: krete
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  alles was goed geregeld alleen zou nooit meer vliegen met austrian air zeer weinig plaats in het vliegtuig en dan heb ik nog even een vraagje is het normaal dat wij zelf de tolwegen moeten betalen als we naar het vliegveld worden gebracht maar verder alles goed geregeld misschien tot volgend jaar groetjes Wilco en anita
  Datum: 14-08-2018 - 16:29:58
  Naam: GJ Snijders
  E-mail: -
  Onderwerp: familiereis vietnam
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We zijn net terug van een onvergetelijke reis door Vietnam. We hadden het Greenwood behoorlijk lastig gemaakt, doordat een avontuurlijk programma door heel Vietnam wilden met een gezelschap van 6 mensen van 18 to 60 jaar, waarvan er 2 een week korter bleven. Greenwood is er prachtig in geslaagd het voor iedereen een complete vakantie te maken. Alle excursie, taxi trein vliegtuig vervoeren etc liepen allemaal perfect. We werden als VIPs door heel Vietnam geleid. Dit was wellicht ook meteen het enige puntje van kritiek. We werden zo gênant goed begeleid dat we soms het gevoel hadden naar een film te kijken in plaats van een beetje af te zien in een tropische jungle. We hebben prachtige natuur gezien en ook ontzettend veel vriendelijke mensen ontmoet. Geleerd over gewoontes van boeren tot monniken. Heerlijk gegeten van alle exotische lekkernijen in talloze restaurantjes en ons verbaasd over het verkeer in de grote steden. Dat in zo'n chaotisch land een reis zo goed georganiseerd kan zijn verbaast ons oprecht.
  Datum: 14-08-2018 - 13:19:20
  Naam: Carin
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zullen voor een volgende Azië reis weer bij Greenwood boeken!
  Dank voor jullie inzet en meedenken.
  Datum: 14-08-2018 - 07:41:38
  Naam: Harm Custers
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand rondreis helemaal top!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Na eerst veel zelf te hebben uitgezocht voor een mooie gezinsrondreis Thailand, kwamen we via de website in contact met GWT. In eerste instantie zochten we ik nog invulling voor bepaalde onderdelen van het programma, maar al gauw hebben we de reis grotendeels via GWTgeboekt. We zijn "ervaren" reizigers, maar voor een rondreis met 2 kinderen van 10 en 12 is het toch wel lekker dat je van tevoren de zaken goed geregeld hebt.
  Het hele voorbereiding verliep erg goed. Michel Takken begreep al snel onze wensen en kwam met goede voorstellen qua accommodatie, transport en verdere opties. Veel ging per email, maar ook telefonisch overleg verliep prima.
  De hele reis is uitstekend verlopen, van de aankomst tot vertrek! Telkens stonden volgens afspraak de chauffeurs te wachten en alles was goed geregeld. Hotels waren goed op de hoogte van onze komst en voldeden aan de verwachtingen. Het programma zat goed in elkaar. De excursies waren prima opgezet. Ook voldoende ruimte voor uitrusten en een stukje eigen invulling ter plekke.
  Na Bangkok hebben we een VIP prive bus tour gedaan vanuit Bangkok 3 dagen naar Kanchanuburi. We hadden een top chauffeur aan Charles: punctueel, netjes, vriendelijk, uitleg gevend én ook nog adviserend. We hebben met hem een aantal leuke lokale restaurants ervaren. Ook ruim op tijd terug op vliegveld in Bangkok voor de vlucht naar Krabi. Na paar dagen strand in Ao Nang door naar het prachtige NP Khao Sok.
  Tenslotte zaten we nog 5 dagen op Kho Phanang om onze reis rustig af te sluiten. Salad Bay is een top locatie en prachtige baai. Mooi rustig eiland met een authentieke sfeer. Een geweldige afsluiting van een super vakantie.
  En top geregeld allemaal in samenwerking met GWT. Allemaal hartelijk dank voor deze onvergetelijke vakantie! Wanneer we weer naar Azië reizen zullen we zeker weer gebruik maken van jullie diensten.
  Groetjes,
  Fam. Custers
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste familie Custers,

  Ik zou jullie graag als ambassadeurs voor Green Wood Travel willen aanstellen!

  Helaas is dat niet mogelijk :-( of toch wel?

  Blijf flink nagenieten van deze unieke Thailand reis en als ambassadeur; "zeg het voort".

  Groeten uit Bangkok,

  Ernst-Otto Smit & het Green Wood Travel Team
  Datum: 12-08-2018 - 16:21:13
  Naam: Jennifer Nathalia
  E-mail: -
  Onderwerp: Green Wood Travel regelt alles tot in de puntjes !
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Afgelopen week thuisgekomen van onze geweldige reis naar Thailand. Net zoals 18 jaar geleden, (toen hadden wij ook onze reis naar Thailand via Ernst Otto Smit van Green Wood Travel geboekt) was ook nu alles tot in de puntjes super goed geregeld. Ik vond het best spannend omdat we deze keer met onze kinderen van 10 en 12 jaar zouden reizen, maar doordat Green Wood Travel alles van te voren goed had geregeld verliep de rondreis vlotjes en soepel mede door het simpele gebruik van de papieren vouchers welke ik van te voren via de mail had ontvangen. Ik had alle vouchers op volgorde aan elkaar vast geniet en telkens de bovenste afgescheurd ;-)

  Indien je contact op wilt nemen met iemand van het kantoor is mijn ervaring dat je beter kunt bellen dan dat je een email stuurt. Via de chat kreeg ik overigens ook vaak geen reactie.

  Ik zou Green Wood Travel zeker bij iedereen aanbevelen. Ze denken met je mee en geven goede bruikbare tips. Daarnaast bieden zij in veel gevallen nog een goedkoper tarief aan met betere voorwaarden dan dat je zelf rechtreeks iets boekt.

  Wij willen Ernst Otto Smit en alle overige medewerkers van Green Wood Travel heel hartelijk bedanken voor het regelen van, ook volgens de kinderen, de leukste vakantie ooit !

  Groetjes Jennifer
  Datum: 12-08-2018 - 05:00:36
  Naam: Familie van der Heijden - Schut
  E-mail: -
  Onderwerp: Fantatische reis en prima ondersteuning
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste lezer,

  Wij zijn weer terug van 4 weken Thailand en Cambodja, Onze ervaring met Greenwood zijn prima te noemen. Vooraf regelmatig contact gehad, helaas moesten wij ongeveer 4 weken voor vertrek vernemen dat de nachttrein van Ayuttaya naar Chiang Mai vol was. Dit was een behoorlijke teleurstelling. Na divers overleg is de reis aangepast, de aanpassingen zijn onze reis zeker ten goede gekomen.

  Transfers en hotels waren allemaal prima en op tijd of zelfs te vroeg. Bij een vertraagde vlucht naar Thailand een mailtje gestuurd naar Greenwood die de chauffeur informeerde.

  We hebben zelf diverse excursies en het cambodja deel geregeld, deels omdat wij dit erg leuk vinden en het zoeken naar een bij ons passende excursie voor ons meerwaarde heeft voor een reis, deels omdat onze zoon van 22 meereisde en diverse wensen had voor organisaties. Wat via Greenwood was geregeld, was prima in orde.

  Ook ondersteuning/aanpassing bij onverwachte situaties was perfect. Helaas werd ik opgenomen in het ziekenhuis, een belletje naar Greenwood noodnummer en de boot en transfers werden zonder problemen verzet. Zelfs nog een app ter controle of alles goed verlopen was.

  Wij zijn tevreden over Greenwood, hierdoor hebben wij een relaxte vakantie gehad. Overwegen wij in de toekomst weer een reis naar Azie, dan zullen wij zeker weer contact met Greenwood opnemen.

  Bedankt voor alles,

  Groet, Anja en familie
  Datum: 11-08-2018 - 05:37:16
  Naam: Bart Verhoeven
  E-mail: -
  Onderwerp: Super vakantie en super service van Greenwood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Nu ongeveer een week terug van onze heerlijke vakantie in Thailand met onze drie kinderen. Alle accommodatie en transport en een paar tours hebben we geboekt via Greenwood. Alles was echt perfect geregeld. Communicatie vooraf was goed en snel, hotels/lodges heel goed, chauffeurs waren er allemaal stipt op tijd (of te vroeg), trein, ferry's en binnenlandse vluchten ook goed geregeld en leuke tours. Wij zijn erg tevreden over Greenwood en hebben een geweldige vakantie gehad. We hebben ook de 24 uurs service nog nodig gehad toen ik in Ayutthaya mijn portemonnee in het busje had laten liggen waarmee we drie dagen op pad waren geweest. Ik kwam er 's avonds achter en chauffeur was inmiddels al weer in Bangkok. Balen natuurlijk, best veel geld, credit card, bankpasjes zaten er allemaal in en de volgende dag zouden we al doorreizen naar Chiang Mai met de nachttrein. Maar het is geweldig opgelost door Greenwood, Liem de chauffeur en door ons hotel Atthitara Homestay. Portemonnee was gevonden door de chauffeur en hij is dezelfde avond nog op en neer gereden van Bangkok naar Ayutthaya om mijn portemonnee te komen brengen. Dat is nog eens een Super Service! Wij konden weer lekker slapen en met volle teugen van de rest van de vakantie genieten. Nogmaals bedankt Greenwood en Liem!!
  Datum: 11-08-2018 - 00:06:37
  Naam: Mireille Opstal
  E-mail: -
  Onderwerp: mooie en avontuurlijke vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hoi Michel,

  We zijn weer thuis van een ontzettende mooie en avontuurlijke vakantie. We hebben ontzettend genoten en willen jullie bedanken voor de goede service. Alles was perfect tot in de puntjes geregeld door jullie waardoor wij alleen maar hoefde te genieten.

  Bedankt namens de familie opstal
  Datum: 06-08-2018 - 09:45:29
  Naam: Marcel
  E-mail: -
  Onderwerp: Snelle reacties bij boeken, maar daarna niet meer
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben via Greenwood een aantal zaken voor onze Thailand reis geboekt (trein, binnenlandse vlucht, ferry, transfer en Khao Sok tour). Het boeken ging goed: snelle reactie, goed geregeld.

  Echter, toen we ze nodig hadden tijdens de reis was de bereikbaarheid slecht en wachten we nog steeds op een inhoudelijke reactie. Twee concrete zaken:
  - Tijdens onze Khao Sok tour was er zoveel regel dat wij besloten om deze eerder af te breken. Graag hadden we met Greenwoord overlegd over een alternatief. Helaas waren ze niet bereikbaar: de persoon die de telefoon opnam sprak geen Engels. Op onze email kwam pas een dag later een reactie. Echter, toen hadden we inmiddels zelf ons plan getrokken. Op mijn vraag of van het geannuleerde deel van het programma er eventueel nog een deel restitutie kan plaatsvinden wacht ik nog steeds..

  - Een onderdeel van de Khao Sok tour dat we wel hebben gedaan was een kayak tocht. Helaas bleken de kano's schoongemaakt met een zeer bijtend goedje dat tot serieuze brandwonden heeft geleid bij mijn vrouw en mijzelf en tot kleinere plekken bij twee van mijn kinderen. Natuurlijk hebben we dit laten weten aan Palmview Resort (de organisator van de tour in Khao Sok) en Greenwood. Van Greenwood hebben we wel een bericht gekregen dat ze zouden opnemen met Palmview, maar geen verdere follow-up (bijvoorbeeld wat gaat de tour organisator er aan doen om dit te voorkomen).

  Samenvattend: voor de boeking is mijn ervaring prima, daarna zeer slecht. Aangezien de echte waarde van een lokale operator zichtbaar moet worden bij last minute issues, zou ik Greenwood niet aanbevelen.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Marcel Geurts,

  Jammer dat jullie verblijf in het tropisch regenwoud van Khao Sok National Park te nat was.

  We hebben een noodnummer wat 24/7 bereikbaar is. Dit nummer is doorgegeven en ... op zondag is Green Wood Travel gesloten en lezen we geen e-mails.

  Als jullie besluiten om eerder uit te checken dan is dat jullie keuze. Helaas geen teruggave en iedereen op kantoor van Green Wood Travel spreek Engels en/of Nederlands.

  Wil je liever Nederlands spreken dan kan dat met een van onze vier Nederlandse touwcoördinatoren in Bangkok.

  Hieronder de correspondentie tussen Green Wood Travel

  Sent: Sunday, 29 July, 2018 2:10:26 PM

  Beste Michel,

  Momenteel verblijven we in Khao Sok in Palmview Resort. Volgens planning zouden we hier tot woensdag blijven (inclusief een nacht op het meer), daarna hebben we via jullie een transfer naar Surat Thani en de ferry naar Samui geboekt.

  Vanwege de vele regen willen we ons reisschema aanpassen en willen we al morgenmiddag (maandag) naar Samui vertrekken. Mijn vragen zijn alsvolgt:
  - kunnen we de transfer en ferry omboeken van woensdag naar maandag?
  - kunnen we de rest van de trip hier in Khao Sok cancellen met eventuele teruggave van (een deel van) hetgeen we hebben betaald?

  Ik probeer je morgenochtend rond 9.00 uur te bellen, wellicht lukt het je om daarvoor hier al even naar te kijken.

  Dank en groet,
  Marcel.

  Sent: Monday, 30 July, 2018 3:10:40 PM

  Beste Marcel Geurts,

  Hoi, ik zie jullie mail nu net pas.

  Ik weet niet het weer nu beter is en of jullie nog willen omboeken?

  Jullie kunnen mij altijd even bellen.


  Sent: Monday, 30 July, 2018 3:19:34 PM

  Beste Michel,

  We zijn inmiddels vertrokken en op weg naar Koh Phangang.

  Toen ik jullie kantoor vanochtend belde kreeg ik helaas alleen een niet Engels-sprekend iemand aan de telefoon. Om toch verder te kunnen hebben we toen de transfer zelf geregeld via Palmview Resort.

  De rest van ons programma, transfer en ferry naar Samui kan worden geannuleerd. Kunnen we nog iets van de kosten terugkrijgen?

  Groet, Marcel


  Als er verder nog vragen en/of reiswensen zijn dan verneem ik deze graag.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  General Manager
  Datum: 06-08-2018 - 05:21:46
  Naam: Sandra
  E-mail: -
  Onderwerp: Top service van Green Wood!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wat een mooie reis hebben we gemaakt! Deels zelf georganiseerd, deels met hulp van Green Wood Travel. Alle transfers en hotels die van Green Wood zijn geregeld waren prima: de busjes kwamen exact op tijd, keurige wagens en chauffeurs, tickets netjes gekregen en op elke vraag een goed antwoord gehad, per mail of via de online chat. Vooral Kwan: bedankt!
  Datum: 02-08-2018 - 10:56:05
  Naam: Derks
  E-mail: -
  Onderwerp: Parels van de Andaman
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit was onze 3e reis met Greenwood en alles was weer prima geregeld.
  Van het mailcontact vooraf en onze persoonlijke aanpassingen in de reis tot het vervoer en de gidsen ter plaatse was het weer een prettige ervaring.
  Voor onze volgende Azië reis zullen we zeker weer bij jullie komen!
  Datum: 30-07-2018 - 11:42:16
  Naam: Judith Alkemade
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand juli 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wauw!! wat een fantastisch mooie vakantie hebben wij gehad! Dank jullie wel GreenwoodTravel. Kwanhatai en Koen!!
  Voor ons als gezin met 2 pubers was het best een uitdaging een vakantie te plannen die voor ieder lid van het gezin leuk gevonden zou worden .N.a.v. de ervaring van vrienden van ons met jullie reisbureau en Thailand besloten we om ook contact met jullie te zoeken en een mooie reis op maat samen te stellen.
  Ik kan niet anders zeggen dat ik vanaf het begin tot het einde steeds goed en snel geholpen ben met alle geduld werden mijn vragen en wijzigen weer beantwoord en veranderd, niets was te veel. ook alles ter plaatse was het tip top geregeld en er is niets maar dan ook niets verkeerd gegaan.
  We hebben genoten van het land, de mensen, het eten en alle tours die wij gedaan hebben waren super! volgens onze 2 pubers is dit de beste vakantie ever!! In Chiang Mai het Zipp linen en een bezoek aan Ran Tong het olifanten opvanghuis vonden zij onvergetelijk en wij ook. Ook het fietsen in Bangkok was een mooie ervaring. al met al 10 punten voor jullie wij zullen jullie ook zeker aanraden bij vrienden en zelf ook weer bij jullie terugkeren voor een evt volgende reis naar Azie.

  Datum: 30-07-2018 - 05:23:05
  Naam: Marc Vanhoof
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Prima ervaring met het plannen van onze vakantie in Thailand
  Bangkok-Hua Hin-Bang Saen-Bangkok
  Het was heerlijk om ons niet druk te hoeven te maken over vervoer, al het vervoer dat geregeld was door Greenwood was prima geregeld, perfect op tijd en prettige en betrouwbare chauffeurs,alle geboekte hotels waren prima in orde
  Bij de volgende reis zeker de moeite waard om weer contact op te nemen met Greenwood en onze wensen kenbaar te maken, zodat zij dit om kunnen zetten naar een fantastische vakantie.
  Een dikke proficiat voor het Ganse Greenwood Travel team, tot de volgende reis
  Datum: 28-07-2018 - 14:29:52
  Naam: Carl
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Michel Takken heeft ons zeer goed geholpen met de opbouw en het uitvoeren van de reis. Alles was perfect verlopen dankzij hem. Als er iets was, kon je hem mailen en hij stuurde direct terug.
  Datum: 26-07-2018 - 13:36:16
  Naam: Mirjam & Andy
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben wederom genoten van een prachtige vakantie in Thailand waarbij we gestart zijn in Bangkok en verder gereisd zijn naar Koh Samui, Krabi en Phuket.
  We kijken weer uit naar onze volgende vakantie in Thailand die wij wederom bij Greenwood zullen boeken, daar wij zeer tevreden zijn over de goede service.
  Datum: 26-07-2018 - 02:20:30
  Naam: Karin en Jos
  E-mail: -
  Onderwerp: Zziplijnen in Chiang Mai...
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We lijken wel werknemers van Greenwoodtravel, maar dat zijn we niet :-).
  Wij doen al jaren (>15) zaken met Greenwood en altijd naar volle tevredenheid. Mijn vorige bericht ging over het fietsen (fatbike) in Chiang Mai en als je daar dan toch bent...ga vooral Zziplijnen, was erg leuk, spannend en gaaf!

  Hier onze aanbeveling:
  Een leuke belevenis om met elkaar te doen. En ook best wel spannend maar het went snel hoor. De rit er naar toe vanuit Chiang Mai (een klein uurtje) vond ik zelf ook heel leuk omdat je steeds meer van de bewoonde wereld weg gaat, de bergen en jungle in. Dus niet alleen de activiteit zelf vonden we leuk. Daar waren de rollercoaster en de langste zipline(1000m) de leukste zippers... Vooral doen zou ik zeggen.
  Datum: 25-07-2018 - 10:29:10
  Naam: Karin en Jos
  E-mail: -
  Onderwerp: Ga zeker fietsen op de fatbike in Chiang Mai!!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn enorme fans van de fietstochten van Greenwoodtravel in Bangkok en Chiang Mai. We hebben er in de loop der jaren een stuk of 6 gedaan. Nu dus in Chiang Mai de fatbikes met electrische aandrijving. Wat een geweldige ervaring! Heerlijk om die extra ondersteuning te krijgen op je fiets. De omgeving waarin je fiets is ook erg mooi(landelijk en soms licht heuvelachtig). Daarbij krijg je een paar tempels te zien die zich echt onderscheiden van de "normale"tempels in Thailand. De Nederlandse eigenaar is net begonnen en probeer zijn business daar op te starten. Hij zorgt daarbij goed voor zijn gasten en ook zijn fietsen die tip top zijn. De locatie waar zijn bedrijf gevestigd zit doet ook heel idyllisch aan. Het complexje met houten huizen ademt Thailand. De gids die de tocht deed was zeer klantgericht en wist onderweg een koffietentje te vinden waar we de beste cappucino sinds tijden kregen. Uiteraard hebben wij de gids vrij gehouden want deze speciale koffie was niet inclusief. Wel krijg je ruim voldoende water in een bidon(die je altijd vrij kan bijvullen) die je na afloop mag houden. Dat is zeer hygienisch natuurlijk omdat je altijd een nieuwe bidon hebt en daarna een leuk aandenken. Nou als je na het lezen van dit verhaal geen zin hebt gekregen om te fietsen.....
  Datum: 22-07-2018 - 16:18:40
  Naam: Rob de Boer
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis juni
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Via relaties kwamen we aan de naam van Greenwood voor onze reis naar Thailand. We zijn geholpen door Koen. We zijn zeer tevreden over de wijze waarop de reis is samengesteld in overleg met ons. Er is snelle reactie op vragen en echt alles was goed geregeld tijdens onze reis. Alles klopte. Dit geeft het echte vakantie gevoel. Daarvoor onze dank. Voor ons zou alleen de volgende keer een terugreis vanuit Koh Samui naar Bangkok direct vanaf het eiland mogen. Het is wel goedkoper om naar het vaste land te gaan maar zoveel scheelt het niet en het sjouwen van je koffers vanuit het ruim van de boot naar de 2 e verdieping is geen aanrader. Dat is het enige wat wij anders zouden doen. Voor de rest zeer zorgvuldig en accuraat. Daarvoor dank.
  Groet van Joke en Rob.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Rob en Joke de Boer,

  Bedankt voor jullie 'happy words' in ons gastenboek en alle recensies bij de hotels waar jullie verbleven.
  En .... bedankt de relatie die jullie heeft doorverwezen naar Green Wood Travel Bangkok.

  Als je nog energie hebt voor het schrijven van een extra recensie dan is dit een goede optie:
  https://www.facebook.com/pg/GreenWoodTravelThailand/reviews

  We krijgen er nooit genoeg van.

  Met vriendelijke groet en tot snel weerzien,

  Ernst-Otto Smit & het Green Wood Travel Team
  Datum: 22-07-2018 - 12:17:57
  Naam: nele Timperman
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Lang getwijfeld of we onze reis bij greenwoodtravel zouden boeken... Vanuit België alles online regelen en boeken vonden we toch beetje riskant... maar... een dikke 10/10 voor greenwood! Vorig jaar gingen we ook al naar Thailand met een Belgisch reisbureau, maar na informeren bleek het dit jaar veel duurder te zijn via dat bureau. We gingen dus op zoek naar een alternatief en zo kwamen we bij greenwoodtravel uit. We regelden zo onze volledige Thailand rondreis bij greenwoodtravel, bijna 3 weken (Bangkok, Sukhothai, Chiang Mai, Chiang Rai, Koh Samui, Bangkok). De communicatie via mail verliep bijzonder vlot. We gaven zelf onze gewenste reisroute aan en greenwoodtravel regelde alle transfers en hotels. Waren we niet akkoord met het voorgestelde hotel, dan werd direct een ander alternatief aangeboden. Na heel wat heen en weer gemail kregen we onze definitieve reis voor een betaalbare prijs én volledig op onze maat én onze wensen. In vergelijking met vorig jaar moesten we voor veel minder geld weinig of niks aan comfort inboeten. Alles verliep ter plaatse ook perfect. Transfers, hotels, excursies... echt NIKS op aan te merken! Proficiat en bedankt, greenwood! Jullie gaven ons een prachtige, onvergetelijke én betaalbare reis! Alles was perfect! Hopelijk volgend jaar terug greenwood! Een aanrader!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste familie Timperman-Wynant,

  Bedankt voor deze lovende woorden hier en op onze Facebook pagina https://www.facebook.com/pg/GreenWoodTravelThailand/reviews/

  Michel Takken, diegene die samen met jullie de maatwerkreis door Thailand gemaakt heeft, kwam vanochtend meteen naar mij toe om jullie recensie te tonen.

  Iedereen blij en trots. Blijf genieten en als je het wilt.... zeg het voort !
  Het blijft voor Green Wood Travel altijd de beste reclame.

  Groeten vanuit een zonnig Bangkok,

  Ernst-Otto Smit
  https://www.facebook.com/GreenWoodTravelThailand
  Datum: 15-07-2018 - 02:07:09
  Naam: Jaap Russchen
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie in Thailand, Ko Samui
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Michael en de anderen hebben hun best gedaan en alles keurig geregeld,
  bedankt!
  Jaap