Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 19-09-2018 - 03:14:30
  Naam: Martin en Ruthly Buitenhuis
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit is de 6 reis die we samen met Green Wood hebben samengesteld en hebben gemaakt.
  Was wederom weer goed georganiseerd, anders doe je dat niet 6x.
  Wel 1 kanttekening commutatie via de WhatsApp is zeer matig, mijn advies doe het goed, of niet.
  Bedankt Michel, en tot de volgende reis.
  PS we zullen jullie blijven aanbevelen
  Datum: 17-09-2018 - 10:06:17
  Naam: Sylvia Riemersma
  E-mail: -
  Onderwerp: VIETNAM
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Beste Michel,

  Middels deze mail wil ik je bedanken voor het reisschema wat je voor ons hebt samengesteld. Alles was goed geregeld, de transfers stonden altijd klaar en we hebben ene hele mooie vakantie gehad.

  De village in Hoi aan was echt enorm mooi. Mooie kamers, fijne locatie en een top team daar. Mocht je een recensie willen voor de andere hotels dan wil ik die uiteraard nog geven.

  Al met al, bedankt voor je hulp.

  Hartelijke groet
  Sylvia Riemersma
  Datum: 04-09-2018 - 09:19:14
  Naam: Margriet Nas
  E-mail: -
  Onderwerp: Vietnamreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hi Michel

  We willen jou en iedereen bij Greenwood die onze reis naar Vietnam mogelijk heeft gemaakt heel hartelijk bedanken. Het was, net zoals vorig jaar Thailand, weer tot in de puntjes verzorgd. Altijd stond de chauffeur op tijd klaar, we hadden goede en leuke gidsen, de reis was erg fijn samengesteld en de ervaring is iets om nooit meer te vergeten. Dank ook dat het mogelijk was de laatste 2 nachten in Ho Chi min in een ander hotel te verblijven.
  Het hotelletje in An Bang Beach is echt een pareltje, wat een aardige mensen werken daar en de locatie is werkelijk fantastisch.
  Mochten we in de toekomst nog een keer naar Azie gaan, hebben we meteen een vraag. Zijn er nog andere landen behalve Thailand en Vietnam waar Greenwood reizen organiseert?

  Hartelijke groet
  Familie Westerik
  Datum: 04-09-2018 - 03:43:52
  Naam: Cynthia
  E-mail: -
  Onderwerp: hartelijk dank
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michel,

  Wij waren best huiverig bij het online boeken bij jullie. Maar…….

  Het was in 1 woord fantastisch. Super geregeld. We hadden een fantastische chauffeur (zeer vriendelijk en ook zeer stipt) deze 3 dagen, ondanks dat hij amper engels kon was dat geen enkele belemmering in het reizen. De mini-bus was ook geweldig, netjes, schoon en comfortabel.

  Ik zou jullie zeer zeker aanraden/aanbevelen bij een ander!

  Wij zijn ook super blij met het toevoegen van elephants world, dit is 1 van onze highlights tijdens deze vakantie geweest.

  Nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van deze 3 dagen.

  Vriendelijke groet,

  Cynthia
  Datum: 02-09-2018 - 16:21:42
  Naam: Marjolein Khanin en Yingsan
  E-mail: -
  Onderwerp: reis naar Dubai en Thailand via Greenwood
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Alweer voor de achtste keer een mooie reis geboekt via Greenwood Travel. We hebben genoten en de service wordt alleen maar beter. Ook een akkefietje in het weekend bij het vliegveld werd keurig in het Nederlands opgelost, waarvoor nog onze dank. We zijn in Dubai geweest downtown, Mooi hotel, goed verzorgd maar Dubai hadden wij eerlijk gezegd na twee dagen wel gezien. Het is vooral te veel van alles. In Bangkok hebben we een familie kamer gehuurd in Prince Palace Hotel. Groot hotel, gunstig gelegen. Beetje verouderd maar de service en goede restaurants maken heel veel goed. We hebben weer een Muay Thai wedstrijd bezocht, altijd weer een belevenis. Zeker doen als je in Bangkok bent. Verder de gebruikelijke uitstapjes naar het paleis en andere hoogtepunten. Leuk was een bezoek aan het voetbalstadion in Bangkok. In de winkel wordt mooie sportkleding verkocht. Het grote Seafood restaurant, if it swims we have it, ook een aanrader. Prijzig maar voor een visliefhebber echt een feestje,. Rose Garden voor de liefhebbers is helaas gesloten, het wordt gerenoveerd. We hebben veel gewinkeld en vooral veel gegeten en genoten van de Thaise vriendelijkheid. Als je wat verschillende stijlen eten wilt proberen The Fifth in shopping mall MBK.
  En vergeet de beroemde weekend market niet, inderdaad we moesten weer een koffer bijkopen.
  De laatste dagen in het Amari hotel in Hua Hin. Erg mooi hotel, mooie suite en zeer vriendelijk personeel. Veel naar de night market bij het station geweest (heel veel vis gegeten). Helaas drie dagen regen. Toch fijn gehad. Wij willen het geweldige team van Greenwood bedanken voor opnieuw een mooie bouwstenen reis en geweldige service van het begin tot het einde. Wij blijven fan.
  Heel hartelijk dank.
  Datum: 01-09-2018 - 04:15:15
  Naam: Familie Kok
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:

  Om te beginnen hebben wij een fantastische vakantie gehad, jullie hebben het echt fantastich geregeld voor ons echt super. De watervallen het strand op phangan het olifanten reservaat alles wat top geregeld.

  Enig minpuntje was de nachttrein die zou ik nooit meer nemen, misschien een tip om 1e klasse aan te bieden daar er meer ruimte is in de slaapvertrekken.

  Maar al met al een supervakantie ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen. En onze volgende reis naar Azie gaat echt weer via jullie.

  Met vriendelijke groet,

  De familie Kok
  Datum: 29-08-2018 - 13:13:39
  Naam: Nele
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn terug van een rondreis van 3 weken door Thailand. Alles was tot in de puntjes verzorgd en verliep prima. De communicatie vooraf via mail of whattsapp was top. Als er vragen waren, kregen we heel snel antwoord. Bij aankomst in Thailand eerst langsgeweest bij Greenwoodtravel waar we nog heel wat info en tips kregen voor de dagen waarop nog niets gepland stond. Daarna aan een prachtige rondreis begonnen die verliep zoals verwacht. Overal stond een chauffeur klaar, hotels prima in orde, vlieg-, trein- en boottickets : alles prima geregeld door Greenwoodtravel. Wij zijn heel tevreden en bevelen jullie bij iedereen aan.
  Bedankt voor de prachtige reis!
  Datum: 28-08-2018 - 04:05:42
  Naam: Paul Adriaens
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima trip achter de rug in Thailand. Transporten waren allemaal prima geregeld, chauffeur stond steeds ruim op tijd klaar en chauffeurs waren allen bekwaam. Gelukkig verstond onze chauffeur die een week lang bij ons is gebleven wel Engels, met de chauffeurs voor de kortere ritten was communicatie wel moeizaam, maar geen probleem
  Wat wij met name prettig vonden was de opmaak van de offerte, duidelijk gespecificeerd per onderdeel en geen probleem als je er later een onderdeel uit wil halen of wijzigen. Ook hebben we zelf enkele losse hotels geboekt die niet in het standaard greenwood pakket zaten, maar ook dat was geen enkel probleem. Op mails krijg je binnen een dag een goed antwoord dus wij zijn 100 % tevreden
  Datum: 25-08-2018 - 00:21:23
  Naam: Dennis & Maaike
  E-mail: -
  Onderwerp: Wederom geweldig
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben voor de 2e keer een reis geregeld via greenwood. Ook nu zijn wij weer zeer tevreden!

  We hebben de eerste dagen op tropical paradise gezeten! Dit resort is helemaal nieuwe en je zit in een rustige gedeelte! Met de Bts ben je zo in het centrum van Siam!

  Het resort is echt heerlijk rustig en leuk ingericht! Het lijkt net of je een woning heb ipv een hotel gevoel! Personeel is zo behulpzaam 👍🏽 En ze regelen werkelijk alles voor je. De eigenaresse is een zeer vriendelijke vrouw die je ook veel dingen uitleg wat leuk is om te doen!

  Daarna zijn wij doorgegaan naar koh samui (Malibu beach resort! ) ook dit resort is heerlijk rustig en de drukte is dichtbij op te zoeken! Werkelijk heerlijk strand en veel winkeltjes zodra je het resort afloopt. Kamers Zijn wel een beetje apart ingericht maar zeker goed!

  Op het strand zijn er veel mooie excursies te boeken! Ga Zeker naar koh tao! Dat is prachtig!

  Wij mogen nu nog enkele dagen hier genieten! 🌞

  Greenwood heeft echt alles goed geregeld en zonder zorgen ga je je vakantie tegemoet! Echt een super buro 👍🏽

  Cielo hebben wij van greenwood al tip gekregen! Dit zit heel dichtbij en is een skybar waar je op 46 hoog kan dineren! Echt een prachtig uitzicht en je zit er voor ongeveer 150 bath met de taxi!

  Mvg

  Dennis & Maaike
  Datum: 24-08-2018 - 02:32:21
  Naam: Rasied Niamat
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima reis gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede accommodaties en chauffeur.
  Dank aan Angelee en chauffeur Sha.
  Datum: 22-08-2018 - 04:49:08
  Naam: Marja Bven
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een geweldige vakantie gehad met hulp van Green Wood travel. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Vervoer, hotels en tours waren exact zoals geboekt en verwacht.
  Datum: 21-08-2018 - 16:58:10
  Naam: Bram
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een prima reis gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Goede accomodaties en chauffeur.

  Er was 2x geen chauffeur maar werd ter plekke door Greenwood perfect opgelost.

  Al met al de reis van ons leven.
  Datum: 20-08-2018 - 08:52:54
  Naam: Esther
  E-mail: -
  Onderwerp: Alles prima geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Tijdens onze reis was alles prima geregeld door GWT. Mooie accomodaties, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig (Helaas had 1 chauffeur wel een deathwish) en prima geregelde excursies (koken, quadriljoen, fietstocht en klongtocht). Kortom aanrader!!
  Datum: 20-08-2018 - 01:19:18
  Naam: Fam Teerink
  E-mail: -
  Onderwerp: Fijne vakantie fam Teerink
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Michel,

  Hierbij willen we je laten weten dat we een top vakantie hebben gehad! We hebben volop genoten. Precies zoals we graag wilden.
  Fijne hotels met prachtige locaties. Vooral Kanchanaburi heel bijzonder. Prachtig resort en heerlijk eten. ( we hebben 1 nacht in de woonboot geslapen. Helaas werd het water toen te hoog en daardoor te gevaarlijk maar het hotel heeft ons een prima alternatief weer gegeven)

  De taxi's waren altijd op tijd en goed verzorgd.

  Alles was duidelijk via de reisbescheiden die we mee hadden.

  Als we weer eens naar Thailand gaan of een van de landen die greenWood travel ook verzorgd dan zullen we zeker weer bij jullie boeken.

  Mvg. Fam Teerink
  Datum: 19-08-2018 - 06:08:29
  Naam: H.J.P. Hendriks
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis Augustus 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wat hebben we een fantastiche rondreis gehad. Alles weer top geregeld door Green Wood travel.
  Half jaar geleden bij Green Wood Travel (waar we al eerder hadden geboekt) aangegeven wat we wilde gaan doen in Thailand. En daar hebben ze een mooie reis voor samengesteld, in overleg met ons natuurlijk. We zijn op 22 juli 2018 vertrokken vanaf Amsterdam en zijn 12 augustus weer teruggekomen. Het was weer een fantastisch avontuur. Alles is weer tot in de puntjes geregeld zoals de vlucht, vervoer, hotels, tours. Het kan wat ons betreft niet beter. Top Green Wood (Michel Takken) en bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!!
  Wellicht tot ziens.

  Fam Hendriks
  Helmond
  Datum: 18-08-2018 - 09:37:58
  Naam: Silvia
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn helaas weer terug van onze mooie rondreis door Thailand.
  We hebben alles door Greenwoodtravel laten regelen en alles maar dan ook echt alles was tot in de puntjes verzorgd. We kunnen terug kijken op een onbezorgde vakantie.

  Veel dank aan jullie prettige team
  Datum: 18-08-2018 - 04:47:53
  Naam: C. van den Broek
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In eerste instantie wilden we alleen de tickets (Finnair) via GWT boeken, maar dit werd een complete reis. Omdat dit ons eerste keer naar Thailand was met kinderen vonden we het fijn dat alle hotels en het meeste vervoer al geregeld was. GWT heeft een mooi reisplan gemaakt naar onze wensen, hierin zelf nog wat aanpassingen gedaan om het voor ons zo perfect mogelijk te maken. Wel heb ik vooraf veel recensies gelezen van de geboekte hotels/resorts.
  Datum: 17-08-2018 - 11:20:59
  Naam: H.Gaya
  E-mail: -
  Onderwerp: Bedankt
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Langs deze weg bedanken wij Green Wood Travel voor de fantastische , onbezorgde vakantie die wij in zuid Thailand hebben gehad.
  Vanaf de luchthaven Bangkok tot aan Phuket goed geregeld. Mooie hotels en geen gedoe met vervoer want je werd op tijd door een chauffeur opgehaald om naar een andere plaats gebracht.

  Volgende reis naar Thailand zullen wij zeker via Green Wood Travel boeken.
  Datum: 16-08-2018 - 13:38:15
  Naam: familie van der Vorst
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  sawadee ka,

  Inmiddels zijn we een paar dagen terug in Nederland en genieten nog na van een fantastische rondreis door Thailand. Wij twee gezinnen met kinderen in de leeftijd van 11 tot en met 13 hebben alles door Greenwood travel laten regelen. Alle vouchers ontvingen we voor aanvang van de reis en waren keurig op volgorde. De vouchers voor de nachttrein ontvingen wij in het hotel, netjes in een enveloppe en daar kwam nog een app achteraan of alles in goede orde was ontvangen. Echt super!
  De transfers verliepen soepel. De fietstocht door Bangkok echt geweldig, enkel onze gezinnen dus een klein groepje. Leuke gids, maakte onderweg foto's van ons gezelschap. Deze foto's zouden via de mail aan ons worden verstuurd maar daar wachten we nog op. Met een privé chauffeur zijn wij vanuit Bangkok naar Kanchanaburi gereden.In de buurt van de river Kwai. We konden zelf aangeven waar we wilden stoppen, de chauffeur zelf had ook nog suggesties dus dat ging allemaal prima. Het resort waar we verbleven was groot en prachtig maar zo goed als uitgestorven. Het zou fijn zijn als dat van tevoren wordt vermeld, dan zou je voor een kleiner hotel kunnen kiezen waar alle faciliteiten wel open zijn. We hebben veel gezien en met name de Erawan watervallen waren geweldig. Het enige minpuntje op onze laatste dag daar was dat we al om half twee op het station werden gedropt en de chauffeur meteen weg ging. Onze trein vertrok pas om 20.00 uur, dan sta je daar wel even te kijken. We hebben onze bagage vervolgens ergens opgeslagen , uitgegaan van de betrouwbaarheid van de Thai , en zijn het stadje gaan verkennen. De nachttrein was een hele beleving en ook erg leuk voor de kinderen. Vervolgens ging onze reis door naar Khao Sok. We werden weer keurig vervoerd naar onze bestemming, het leek wat chaotisch op t station maar uiteindelijk komt iedereen op de plaats van bestemming. we kwamen aan in Palm view , heel leuk ontvangen door de gastheer maar we waren in de veronderstelling dat we in een boomhut gingen slapen, maar het was gewoon een huisje op palen. We hadden de 4 daagse jungle tour maar daarover ontstond ook wat verwarring. De gastheer/touroperator van palmview wist dit niet waardoor we 1 dag daar op t complex sliepen. Vervolgens 1 dag op t meer van Khao sok en toen weer helemaal terug naar Palm view waar we nog een nacht in een ander huis sliepen. De overnachting op het meer was ook een avontuur. Bij de eerste aanblik van de hutjes moesten we toch wel even slikken. Back to heel erg basic hahaha. Maar we hadden een geweldige gids, we noemden hem kapitein Jack Sparrow. De wandeling door de jungle was geweldig. Door de vele regen erg modderig, maar onze kapitein gaf ons wandelstokken. Knoopte van takjes een draagriem voor onze waterflesjes. Hij vertelde veel onderweg, paste goed op de kinderen dat hen niets overkwam, echt een topper. Het eten was verrukkelijk , ook de lunch onderweg zittend op een boomstronk smaakte fantastisch, lekker met vers fruit. Genoten van de prachtige natuur van Khao sok, een hele ervaring rijker.
  Maar door de verwarring was ons hele programma hierdoor wel anders, veel reistijd en activiteiten snel na elkaar. Meteen na terugkomst van t meer het bezoek aan t olifantenkamp. Het bezoek van t olifantenopvang kamp was een aanfluiting. We hadden deze tour voor de kinderen geboekt, zo zouden we naar een rivier wandelen waar ze de olifanten konden wassen en voeren. In het echt bleken de olifanten nog steeds gewoon voor het toerisme te worden gebruikt . Wij zagen andere mensen vertrekken voor een tocht in zitjes op de olifanten. Vervolgens gingen wij wel te voet door de blubber naar een met zandzakken aangelegde modderpoel, misschien 300 meter verderop. Daar mochten we de olifanten borstelen ( met modder water) Komt absoluut niet overeen met de foto's op de website.
  Alles bij elkaar heeft het misschien een uurtje in beslag genomen. Voor het voeren van de olifanten moest ook nog betaald worden. Voor 100 bath kreeg je 5 stukjes bamboe. Uiteraard waren we onder de indruk van deze prachtige beesten maar het wordt in de beschrijving van de tour heel anders voorgespiegeld en was het al met al behoorlijk teleurstellend. Zo waren we in onze vier daagse tour al in drie dagen klaar.
  Gelukkig heeft Greenwood travel voor ons geregeld dat we de volgende dag eerder werden opgehaald, tickets voor de ferry naar Ko Samui om geboekt zodat we eerder van onze zon vakantie konden gaan genieten. Nog bedankt daarvoor, werd echt gewaardeerd.
  Ook dit verliep soepel en we hebben echt genoten van onze dagen op het strand in onze beach bungalows.
  We hebben een heerlijke vakantie gehad, veel gezien van dit prachtige land. Het is veel reizen maar dat weet je vantevoren. Het terug vliegen van Ko Samui naar Bangkok viel enigszins tegen. Wij gingen er eigenlijk vanuit dat we vanaf Ko Samui terug vlogen, dat bleek niet zo. Stond natuurlijk wel in de reisbeschrijving maar daar kwamen we daar pas achter. Dat betekent dat je weer een hele dag aan t reizen bent, transfer naar ferry, ferry, transfer naar vliegveld enzovoort. We hadden liever vanuit Ko Samui rechtstreeks gevlogen naar Bangkok maar die optie is niet eens ter sprake gekomen. Zeker iets voor de volgende keer om te bekijken. En een volgende keer komt er zeker, we zullen zeker weer bij jullie boeken. We hadden enige puntjes die ons inziens wat verbetert kunnen worden maar hebben alle vertouwen in Greenwood travel.

  Met vriendelijke groet,
  familie van der Vorst
  Datum: 16-08-2018 - 03:03:24
  Naam: Familie Kramer
  E-mail: -
  Onderwerp: Terugkijken op een mooie reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo Michel,

  We zijn inmiddels weer een paar dagen thuis en kunnen terugkijken op een mooie reis.
  Het Khao Yai national park was een prima alternatief voor de Sangkhlaburi tour die helaas niet mogelijk was.
  Bangkok, Kanchanaburi, Koh Sok, de nachttrein en Elephantsworld waren mooie ervaringen en vervolgens relaxen op Koh Phangan en Koh Tao is ons goed bevallen.
  We werden netjes opgehaald en weggebracht naar de diverse bestemmingen door de van te voren geregelde mini-vans.
  Al met al een prima verzorgde reis waarvoor onze dank!

  Met vriendelijke groet,
  Familie Kramer