Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 06-01-2019 - 13:59:03
  Naam: Peter D
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand November/December 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben een heerlijke vakantie gehad die helemaal geregeld was door gwt .
  Wij zijn zeer tevreden hoe alles geregeld was en hebben dan ook heerlijk genoten tijdens onze vakantie .
  3 Nachten in Bangkok in het hotel van gwt , toen 3 nachten Pattaya en daarna 13 nachten Koh Chang om daarna nog 1 nacht in Bangkok te verblijven .
  Verroer ook geregeld door gwt heerlijk relax in het busje met rustig rijdende chauffeurs .
  Volgende keer gaan we weer voor gwt
  Met dank aan Michael Bulthé en het meisje wat voor het ontbijt zorgde in jullie hotel hahaha top .
  Grtjs Peter & Marga
  Datum: 30-12-2018 - 10:54:45
  Naam: Wim en Katja
  E-mail: -
  Onderwerp: Algemene waardering
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We zijn afgelopen zomer voor de 3e maal met de kinderen naar Thailand op vakantie geweest, georganiseerd door GWT.
  We hebben het weer geweldig gehad met een fijne afwisseling van actie en relaxen. Deze keer hebben we oa koah sok gezien, een geweldige belevenis! De enige tegenvaller was het onderdeel met overnachting in een boomhut. Dit is wel een hele vrije vertaling van het woord (wij hadden er in ieder geval hele andere voorstelling van). Hier was niet zoveel te doen en om de tijd te doden uiteindelijk nog op het allerlaatste moment een tour geboekt om olifanten te wassen voor belachelijk veel geld.

  We zouden de volgende keer zeker weer met GWT boeken, fijne communicatie, alles snel en op maat geregeld voor een zeer mooie prijs.
  Wim en Katja
  Datum: 29-12-2018 - 14:41:16
  Naam: Diana & Rick
  E-mail: -
  Onderwerp: Vietnam en Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Half oktober kwamen we terug van een maand reizen met jullie; eerst 15 dagen Vietnam en daarna 15 dagen Bangkok. Wat was het goed georganiseerd! Wat hebben wij ongelooflijk genoten. Michel en Michael veel dank voor de organisatie en planning. En speciale dank aan onze gidsen: Woe (Hu) voor de fantastische trekkingen door de rijstvelden rondom Sa Pa; Quan voor de dagen in Halong Bay; Niinoi voor de kleurrijke fietstoer door Bangkok; May voor de heerlijke dagen van Bangkok via River Kwai naar Ayutaya - genoten van zijn verhalen en traktaties; Mot en Bom voor de Gouden Driehoek trip.
  Veel dank aan jullie allen!
  Hartelijke groet, Diana & Rick

  Datum: 28-12-2018 - 05:40:21
  Naam: Yvonne en Toon Balduk
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  December 2018
  Terug van een prachtige rondreis Thailand.
  Compliment voor Greenwood, alles was perfect geregeld, van vervoer tot hotels!
  Wie zelfstandig op reis wil, maar geen zin heeft om zich bezig te houden met vervoer/hotels,
  is deze manier van reizen een echte aanrader!!
  Datum: 16-12-2018 - 13:18:34
  Naam: Tine en Rudolf
  E-mail: -
  Onderwerp: Geweldige Thailand Laos tour
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben 3 aansluitende tours geboekt bij Greenwoodtravel plus additionele binnenlandse vluchten en hotels.

  Alles was perfect georganiseerd, tours sloten naadloos aan.

  Gidsen waren betrokken, enthousiast en flexibel. Konden de tours en onze wensen eenvoudig inpassen.

  Berijkbaarheid en service van Greenwoodtravel waren uitstekend en hebben ons prima geadviseerd en geholpen met additionele vragen en wensen tijdens ons verblijf in ZO-Asie. Zullen bij toekomstige reizen zeker weer gebruik maken van Greenwoodtravel.
  Datum: 09-12-2018 - 07:36:53
  Naam: Gerda Uytterhoeven
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie Thailand - KP18-111400/B - Uytterhoeven-G
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Over het algemeen hebben wij een heel mooie vakantie gehad. Toch wil ik hier enkele opmerkingen kwijt voor Green Wood Travel waar zij nog rekening kunnen met houden en die niet goed geregeld waren:

  1) op voorhand werd aan GWT meegedeeld dat wij een grotere wagen nodig hadden voor de transfers daar wij veel bagage meehadden. Er werd bevestigt dat hier rekening mee zal worden gehouden. Bij aankomst in de luchthaven kwam een 'gewone' sedan wagen aangereden. Met veel passen en gebruik van de passagiersplaats vooraan lukte het net om de bagage in de wagen te krijgen. Echter bij onze transfer naar Hua Hin liep het weer mis. De chauffeur die ons moest ophalen had een verkeerde naam op zijn naamplaatje waardoor zowel hij als wij in de lobby zaten te wachten. Daarbij kwam nog eens dat hij met een nog kleinere wagen ons kwam afhalen waar de bagage helemaal niet in paste. Na wat heen en weer gebel werd een tweede wagen aangeboden die onze bagage apart naar Hua Hin zou brengen. Dit werd ook zo gedaan.

  2) Hotel Baan Bayan Hua Hin: dit hotel zou ik niet aanbieden aan mijn klanten. Hotel is 'oud' en verdient een renovatie. Kamer op zich was ok, hoewel wij product tegen mieren hebben moeten halen bij de receptie daar er veel mieren in de badkamer zaten.

  3) Bij onze aankomst op de golf Course 'Old Course' Pattaya hebben wij meer dan een uur moeten wachten daar GWT de fee niet betaald had. Wij hebben zelf moeten bellen om dit in orde te krijgen. Met veel stress aan een normaal ontspannende dag moeten beginnen.

  4) Golf Laem Chabang Internat. Country Club: we zaten te wachten voor onze transfer naar de Golf Club. Niemand te zien. Zelf contact opgenomen met GWT. Zij hadden de afslagtijd doorgegeven aan de transfer. De chauffeur stond al een hele tijd te wachten op een parking in de buurt. Gelukkig, hierdoor waren we toch nog op tijd.

  5) Wij hebben onze laatste dagen door gebracht op een heel mooie locatie in Koh Kood 'The natural beach'. Deze locatie heeft een eigen pier waar de boten vanuit Trat kunnen aanmeren. De express boot kost amper enkele euro's meer dan de Catamaran. Wij verstaan dan ook niet dat GWT dit niet aanbied. De meeste klanten van 'The Beach' komen toe en vertrekken weer aan hun pier. Wij moesten met de Catamaran, daarna met een open wagen een wilde rit op het eiland naar het hotel. Hierdoor waren we ook langer onderweg. Toch iets om aan te denken.
  Datum: 05-12-2018 - 04:06:08
  Naam: Leon STIENS
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailandreis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Onze reis was "af", goede rondreis, alles piekfijn geregeld en geen enkel probleem gehad. GWT is een aanrader.
  Datum: 04-12-2018 - 10:22:03
  Naam: Firre en Inne Praet-Ghysdael
  E-mail: -
  Onderwerp: Maand exploratie in Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Michael en het volledige Green Wood team,

  We zijn nu een paar dagen thuis en deze ervaring zindert nog steeds na.....wat een prachtige maand in het land van de eeuwige glimlach. We doorkruisten het land van Noord naar Zuid.
  Gans de reis was genieten en dit ook vooral door jullie goede organisatie en stiptheid van jullie medewerkers : Chauffeurs , hotels , gidsen steeds op tijd op de juiste afspraak..... Chapeau .
  Wij hebben al wat reiservaringen achter de rug en dit was een om nooit te vergeten.
  Nogmaals bedankt,
  Inne en Firre Praet-Ghysdael Belgium.
  Datum: 03-12-2018 - 08:09:09
  Naam: Erni Bijlhout
  E-mail: -
  Onderwerp: Schaamteloos
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Nu 2 jaar geleden heb ik een nare ervaring met jullie gehad in kho sok. Jullie stuurden me ana een smerig kot daar. Op weg naar Bangkok zette de taxichauffeur van jullie ons bij het verkeerde vliegveld af, waardoor we bijna onze vlucht naar Bangkok misten. Hiervoor hebben wij extra taxie kosten gemaakt.
  In Bangkok moesten we de chauffeur ineen 10 € meer betalen omdat hij in de file vast kwam te zitten.
  Dit hebben wij diverse keren bij jullie aangekaart. Elke keer kreeg ik te horen dat jullie op de zaak terug komen. Na 2 jaar heb ik nog geen compensatie van jullie en jullie reageren niet meer op e-mails.

  Stuur me aub geen reclame meer aub.
  Naschrift van Green Wood Travel

  We hebben meteen per omgaande gereageerd in 2016.
  De enige fout was dat de chauffeur jullie bij de verkeerde terminal op Phuket airport heeft afgezet.
  Tussen de terminal 1 en 2 is een gratis shuttle bus en het is ook lopend te doen.
  Lees verder >>>

  Beste Erni Bijlhout,
  Bedankt voor de feedback en erg jammer dat bepaalde onderdelen niet goed of niet naar jullie zin waren, wij hadden dit graag anders gezien.

  Ik krijg heel veel reacties over accommodatie in Khao Sok en ik weet persoonlijk ook dat bijna alle rafthouses in Khao sok National Park soortgelijk zijn, houten hutjes met klamboe en simpel.

  Het vreemde is wel dat de meeste reacties juist heel erg goed zijn en dat het voor de meesten echte en belevenis is. Ik weet ook dat een bezoek aan een jungle zoals Khao sok niet voor iedereen leuk is en dat het voor sommige mensen gewoon niks is. Ook de groep is belangrijk, deze bepaald mede aan de belevenis. Soortgelijke ervaringen maak ik vaker mee met tours in de jungle van Chiang Mai en Umphang, er zijn altijd een aantal gasten die het tegenvalt en waarbij de grote meerderheid juist de tour weer als een hoogtepunt van hun reis vonden.

  Toilet is zoals ik deze heb ervaren in Khao sok geen luxe, deze toiletten vind je meestal in de Jungle, dat er mieren lopen verbaasd mij niets. Dat u het eten niet lekker heeft gevonden kan natuurlijk maar hier kan ik helaas niet zo veel mee doen.

  Ik vind het erg jammer dat deze tour niet naar jullie verwachtingen heeft voldaan maar zoals eigenlijk alle pakketten hetzelfde zijn en accommodatie soortgelijk is kan ik hier helaas geen refund voor geven.

  De chauffeur in Phuket zullen wij aanspreken, dit is absoluut niet netjes en mag niet gebeuren. Wij kunnen dit bedrag voor de transfer dan ook aan jullie terugstorten.

  Bij alle onze transfers in het gebied Bangkok zijn de tolwegen exclusief, enkel in bangkok vind je tolwegen en deze worden op sommige ritten aangedaan. Het ligt dus eigenlijk aan de drukte op de wegen of je de tolweg neemt of niet. Als je tijdens spits bijvoorbeeld niet de tolweg zou nemen zal de rit minstens een uur langer duren. Verders hadden wij dit wel op de voucher aangegeven exc. tolway fees.

  Met vriendelijke groet,
  Michel Takken

  Opmerking: het meer vormt de 'badkamer,' de toiletten bereikt u via een drijvende brug op het nabije eilandje (om milieutechnische redenen).

  Verblijf in primitieve accommodatie. De Palm View bungalows of Nature Resort / Baan Khao Sok boomhutten hebben eigen sanitair; tijdens het verblijf op de drijvende bungalows alleen gedeeld sanitair. Er is alleen accommodatie beschikbaar met tweepersoons bedden, dus geen aparte bedden!
  Op de 'rafthouses' is geen elektriciteit maar olielampen en/of LED verlichting. Wel is er een generator, zodat we batterijen kunnen opladen.
  Advies: breng uw eigen handdoek en lakenzak mee. Vooral in de moessontijd zijn de handdoeken en beddengoed ter plekke nauwelijks droog (schoon) te krijgen.
  Datum: 30-11-2018 - 12:17:58
  Naam: Sandra
  E-mail: -
  Onderwerp: Join-in tours
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Vanwege de fantastische reviews en goede ervaringen van familie besloten wij ons eerste bezoek aan Thailand ook te laten regelen door Greenwood. Wat een teleurstelling, Allereerst kregen we een reisvoorstel in augustus, terwijl we in juni 2019 vertrekken. Dat werd gelukkig snel opgepakt, en onze voorkeuren werden heel snel vertaald naar een mooie reis (nog wel wat aanpassingen tussentijds gedaan trouwens) maar uiteindelijk lopen we nu volledig vast op de toertjes naar de Mae Hong Song en River Kwai en wat lokale tours als de klongtour, etc. Deze willen wij graag boeken op join-in basis gezien het financiële voordeel en natuurlijk de gezelligheid onderweg. Helaas blijkt dat niet mogelijk; wij worden steevast geboekt als privé tour voor een veel hoger bedrag. Het telefonische antwoord van Greemnwoord is dan " dat is nu eenmaal zo". Omdat we er zo telefonisch en per e-mail niet uitkomen willen we Greenwood nog eenmaal om een antwoord vragen; kunnen jullie ons op basis van join-in boeken op de gewenste tours en zo nee waarom niet. Onze familie boekte een soortgelijke reis bij u en toen kon dat wel. Wij hebben ons ontzettend veel voorgesteld van uw organisatie en gaan pas in juni en juli dus deze tours worden toch waarschijnlijk nog wel volgeboekt. Kunt u ons daarop een helder antwoord geven zodat we kunnen doorgaan met onze boeking?
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Sandra,

  Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek. We lezen graag en horen graag de mening en opmerkingen van onze klanten.

  Dit heeft Michael Bulte je op 29 november gestuurd betreffende je vraag over tour prijzen.

  Prijzen op de website zijn prijzen vanaf. U zou voor 2 personen gaan boeken dan is opgegeven prijs de correcte. Als u boekingsaanvraag voor 4 personen was, wordt ook die prijs aangepast naar die van 4 personen. Los van als er nog andere mensen via andere opties diezelfde tour gaan boeken.

  Mae Hong Son & Chiang Rai avontuur DELUXE (5 dagen / 4 nachten)
  Tour price & remarks
  Tour code: 0263 (Multi day Tour)
  Vertrekdag (in TH): Maandag & Donderdag
  Start - & eindtijd: 08.30 uur
  Prijs vanaf: 13,050 Baht
  Minimum: 2 personen

  Period: 01/11/18-27/10/19
  Period Single Twin Twin+ Extra Bed
  Join-in (min 4 persons)** 15,850 13,050 13,050 Baht
  Private 2 - 3 persons** 21,950 19,650 19,650 Baht
  Private 4+ persons** 16,950 14,250 14,250 Baht
  Prijs per persoon

  Klong tour in Bangkok
  Tour code: 0101(Day Tour)
  Vertrekdag (in TH): Dagelijks
  Start - & eindtijd: 10.00 - 16.00 uur
  Minimum: 2 personen
  Period: 01/10/18-31/10/19
  Period Adult price Single surcharge Currency
  Min. 6++ persons 1,050 Baht
  Min. 4 - 5 persons 1,450 Baht
  Min. 2 - 3 persons 2,150 Baht
  Prijs per persoon

  Als er al meer mensen op de tour geboekt zijn dan geeft onze database dit meteen aan en wordt de tour prijs aangepast. Op dit moment zijn jullie de eerste boekers eind juni 2019 voor de 3-daagse River Kwai Tour.

  Green Wood Travel is een touroperator en organiseert zelf de meeste tours. Tour calculatie is op basis van deelnemers.
  Voor de 3-daagse River Kwai Tour en Klong Tour (kanalen) komen vanzelf meer deelnemers en dan wordt jullie tour prijs automatisch aangepast. Je hoeft pas een maand vooraf te betalen.

  Dus geef je op voor welke trips die je graag met Green Wood Travel wilt doen. Kleine groepjes, goede gidsen en een authentieke beleving.

  Green Wood Travel biedt allen individuele reizen aan, geen groepsreizen.

  EN... als er verder nog vragen en/of reiswensen zijn dan verneem ik deze graag.

  Met vriendelijke groet,

  Ernst-Otto Smit
  www.greenwoodtravel.nl
  Datum: 30-11-2018 - 10:14:52
  Naam: Danny & Lisa
  E-mail: -
  Onderwerp: Top Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn onlangs voor het eerst 3 weken naar Thailand geweest om het land en de cultuur te ontdekken. Onze reis is zorgvuldig samengesteld en sloot perfect aan bij onze wensen. Ook de service wanneer je eenmaal op vakantie bent is super!
  Datum: 29-11-2018 - 06:26:43
  Naam: Ben en Maartje Janssens
  E-mail: -
  Onderwerp: 4 weken Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Voor de 14e keer gingen we op 23 oktober 2018 naar Thailand. Omdat mijn zus en zwager mee gingen voor de 1e keer Thailand, weer zelf een rondreis samengesteld en op 9 dagen privé mini-bus met chauffeur en een binnenlandse vlucht van Chiang Mai naar Pattaya (UTP), na, alles weer bij Greenwoodtravel geboekt. Van ieder hotel waar we verbleven hebben we een recensie geplaatst. Maar 2 zaken tijdens de rondreis waar Greeenwoodtravel het even liet afweten. Transfer van Pattaya naar Koh Chang in een uitgewoonde mini-bus en naar Koh Chang heb je meerdere ponten varen. Nou wij gingen met de slechtste die er bestaat. Wat een gammel en doorgeroest pont. De andere keren had Greenwoodtravel ons keurig laten overvaren met een veel betere maatschappij.
  Voor de rest waren alle hotels goed en de transfers ook keurig.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Ben en Maartje Janssens,

  Bedankt voor jullie positieve reacties (zeg het voort) en ook de opmerkingen betreffende de oude minibus en veerdienst naar/van Koh Chang.

  Een maand geleden ben ik ook met ons gezin naar Koh Chang gegaan en we hadden dezelfde ervaring met een oude roestige veerpont. Op de terugweg moest de veerpont zelfs dmv een duwboot van Koh Chang naar Trat varen.

  Er zijn twee veerdiensten. De eerste is Ferry Koh Chang Company en vertrekt van Ao Dhammachat pier en de andere Ferry Centre Point Koh Chang Company met vertrekpunt de Centre Point pier. Beide hebben oude of hele oude veerboten. Weinig verschil en het hangt af van je aankomst welke veerdienst we kiezen.

  Het is zoals het is en gelukkig is het maar twintig minuten varen.

  Betreffende de oude minibus. Fout van ons. Jullie kwamen toe op U-Tapao airport en daar mogen alleen minibussen klanten ophalen met een gele nummerplaat. We hadden alleen een oude Toyota beschikbaar.

  Excuses hiervoor en we gaan dat oplossen als jullie en/of vrienden naar Thailand komen.
  Staat genoteerd!

  Blijf nagenieten en ik verneem weer graag van jullie.

  Groeten uit Bangkok,

  Ernst-Otto Smit
  Green Wood Travel
  Datum: 25-11-2018 - 08:44:19
  Naam: jack van zanten
  E-mail: -
  Onderwerp: Prima organisatie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Met verbazing lees ik slechte resecties op internet, hier herken ik mij niet in.Via via zijn wij bij Greenwood terecht gekomen en onze vakantie, afgelopen weken, is prima/vlekkeloos verlopen. Wat wij wilde gaan doen, heeft Koen in 16 vakantie-dagen ingepland voor ons. 4 verschillende accommodatie die alle 4 erg goed waren, vele taxiritjes van hier naar daar, waarbij een chauffeur ALTIJD en op tijd aanwezig was, erge leuke wandeltocht met Henri enz. 2x contact gehad tijdens de vakantie met Koen en binnen no-time wisten we het antwoord. Ook de georganiseerde dagjes verliepen vlekkeloos. Dus ik kan alleen maar positief op de voorbereidingen en de vakantie terugkijken!!! (ps ik verdien hiermee geen royalty's)
  Datum: 19-11-2018 - 02:35:54
  Naam: Christa
  E-mail: -
  Onderwerp: Tropical garden Bangkok
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wat hebben wij genoten in Tropical garden in bangkok.
  Het is net of je thuis komt in een zeer mooie groene omgeving met een en al lieve zorgzame dames en nederlands sprekende heren .
  Prachtige kamers wij hadden de Vietnam kamer er intbrak ons nergens aan.
  ieder moment stond het personeel voor je klaar wij kregen hele leuke nuttige tips en bezienswaardigheden via een app die zij samen op je telefoon zetten.
  Het ontbijt was teveel om om te noemen maar fantastisch!
  Samen tijdens de thee workshop sticky rice met banaan gewikkeld in bananen bladeren gemaakt
  Was erg leuk om te doen, ook is de mogelijkheid om samen te koken voor het avondmaal , daar had ik helaas geen tijd meer voor, maar volgend jaar wil ik dit zeker doen.

  Heerlijk restaurant waar de plaatselijke bevolking de heerlijkste thaise gerechten serveert is ons aanbevolen was fantastisch
  Wij komen zeker volgend jaar terug op deze mooie plek
  Thx Tropical paradise
  Datum: 29-10-2018 - 16:14:32
  Naam: Mario
  E-mail: -
  Onderwerp: Perfect geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Door een collega geattendeerd op het bestaan van Greenwoodtravel, waarvan ik zelf nog nooit van had vernomen omdat ik meestal gebruik maak van de reguliere reisorganisaties. Na een mail om een reis samen te stellen, kreeg ik al zeer snel een voorstel van een samengestelde reis. Hierop enkele malen telefonisch op gereageerd, waarop elke keer ruim de tijd werd genomen om mijn wensen te bespreken.

  Al mijn wensen zijn uiteindelijk gerealiseerd en ook de transfers waren prima geregeld. Derhalve is mijn eerste ervaring uitstekend en zal zeker bij een volgende reis gebruik maken van de expertise en klantvriendelijke behandeling van Greenwoodtravel.
  Datum: 24-10-2018 - 14:56:38
  Naam: Dijkman
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Gewenwoodtravel heeft er aan bijgedragen dat onze reis naar Thailand onvergetelijk is. Alles was top geregeld. De excursies, hotels en de transfers waren allemaal tip geregeld . De reis heeft onze verwachtingen overtroffen en wij zullen geeenwood dan ook zeker aanbevelen. Jullie hebben ons enorm ontzorgd zodat wij volop hebben kunnen genieten. Heel veel dank het was TOP!
  Datum: 18-10-2018 - 03:54:22
  Naam: Ron Veldhuizen
  E-mail: -
  Onderwerp: Vakantie
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dear Green Wood team,

  I just completed an extensive review of all the places we stayed at in Thailand.

  I would like to add some comments for the Green Wood team. My wife and I had one of our best holidays ever thanks to your fantastic services. The whole communication around planning and bookings, all your preparations of local transfers and domestic flights were perfect so we did not have to worry about anything during our holiday. Also the hotels selected were of a high quality although there are some points for improvement in each of these hotels (see my reviews) which you cannot directly influence yourself. Even when we arrived back in Bangkok from Koh Samui and we could not find our driver, you helped us rather late at night to resolve it in very short time. The services offered by Khun Toy on Koh Samui were also very friendly.

  We would like to thank all your team members for a fantastic experience and when we visit the region again, we will most definitely use your services again. I also refer all my friends and colleagues to you in case they want to arrange a holiday in SE Asia.

  Kind regards,
  Ron Veldhuizen
  Datum: 16-10-2018 - 09:52:16
  Naam: Isabelle en Jary
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Mijn vriend en ik hebben een hele slechte ervaring met greenwood. Toen we wilde boeken bij greenwood zag alles er goed uit en ze reageerde zoals ze beloven in hun mailtjes elke keer binnen 24 uur. Maar toen wij een heel groot deel van onze 3 weekse reis aanbetaald hadden, veranderde hun service al heel snel. Het duurde soms weken voordat ik reactie op mijn mail kreeg, zelfs als ik meerdere keren dezelfde mail stuurde en soms zelfs geen reactie. Ook was ons khao sok onderdeel van de reis heel erg slecht. Zo slecht dat daardoor onze hele reis eigenlijk �verpest� was.. In de beschrijving op greenwood staat het allemaal heel mooi beschreven maar de werkelijkheid is niet te vergelijken daarmee. Dit terug gekoppeld aan greenwood en zij beloofde ons �zo spoedig mogelijk� een reactie te geven. Dit zeiden ze op 20 augustus 2018. Tot vandaag de dag, bijna 2 hele maanden later nogsteeds geen reactie....
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste Isabelle en Jary,

  Bedankt voor jullie schrijven in ons gastenboek.

  Ik ga de details uitzoeken en kom erop terug.

  Met vriendelijke groet,
  Koen Koenekoop
  Datum: 03-10-2018 - 08:05:51
  Naam: Sharon van der Gaag
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand ronreis, perfect geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Ik kan niet anders zeggen dan dat alles tot in de puntjes geregeld was, alles boven verwachting.
  Wat een uitkomst als je geen groepsreis wilt maar je ook niet alles zelf wilt regelen.
  Taxi met chauffeur stond altijd ruim voor tijd klaar, hotels waren wat je ervan verwachte of beter.
  Excursies prima in orde.
  Ook wanneer er iets "misgaat" (taxi chauffeur stond 1 keer niet op de afgesproken plek, word dit direct geregeld, ongeacht het tijdstip waarop je belt.

  We zitten te denken aan een reis naar Maleisië en kunnen eigenlijk niet meer om Green Wood heen en hopen dan ook dat we weer zo een geweldige beleving tegemoet kunnen gaan.

  In het bijzonder nog een dankwoord aan Michel, bij deze :)
  Datum: 28-09-2018 - 06:20:48
  Naam: Roger en Rosanne
  E-mail: -
  Onderwerp: prima geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Dit was onze 5e keer naar Thailand via Greenwood. Alles was weer tot in de puntjes geregeld. Leuke hotels en hele mooie plekjes voor ons uitgezocht.

  Volgende keer boeken we zeker weer via jullie!

  Bedankt!