Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


    Datum: 29-02-2012 - 23:02:12
    Naam: Jacqueline Heijligers
    E-mail: -
    Onderwerp: recensie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Via Green Wood Travel zijn we 3 nachten in het Prince Palace Hotel geweest.
    Een prima hotel! De transfer van het vliegveld er naar toe, door GWT voor 900 THB geregeld, hadden we beter zelf kunnen doen. Waarschijnljk waren ze ons vergeten en moesten we anderhalf uur wachten. Met een taxi waren we goedkoper en sneller in het hotel geweest!!on
    Naschrift van Green Wood Travel

    Geachte familie Heijligers,

    Bedankt voor uw schrijven in ons gastenboek.

    Nogmaals onze excuses voor de verlate transfer. Dit was een fout van Green Wood Travel.

    Een Meter Taxi was niet echt een optie voor uw gezin daar u met drie personen en bagage reist. In de kofferruimte van de taxi zit een LPG of NGV gastank. Er is dus beperkte bagage ruimte. Meter Taxi\'s zijn voordeliger dan een GWT minibus. Dat komt omdat taxi\'s zowel op de heen als terugreis klanten hebben. Wij rijden leeg naar de luchthaven. Wel is een GWT minibus voordeliger dan dat u een minibus boekt op Bangkok luchthaven. Daar betaalt u gemiddeld 1500 THB.

    Als u nog verzoeken heeft dan verneem ik deze graag.

    Met vriendelijke groet,

    Ernst-Otto Smit
    Green Wood Travel
    Datum: 28-02-2012 - 20:02:09
    Naam: G
    E-mail: -
    Onderwerp: Hartelijk bedankt!
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij zijn erg enthousiast over deze reisorganisatie. We hebben mede door jullie goede organisatie een super 6 weken vakantie gehad en zijn dus heeeeeeeeeel tevreden. Charuda,hartelijk bedankt voor deze heerlijke vakantie, je had alles tot in de puntjes verzorgd,alles liep precies volgens plan, onze complimenten en een volgende keer komen wij zeker weer bij jullie om een reis te boeken! Groeten van ons,Gé en Miekeon
    Datum: 27-02-2012 - 18:02:58
    Naam: Edy en Ans van Dijk
    E-mail: -
    Onderwerp: Ervaringen met Green Wood Travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij doen nu al voor de zesde keer zaken met Green Wood Travel en altijd tot volle tevredenheid.Het team komt altijd stipt na wat er afgesproken wordt of het nu gaat over transport, hotelreserveringen of tours.Ook aanpassen van het programma tijdens het verblijf in Thailand heeft nog nooit problemen opgeleverd.Wij maken veel gebruik van transport geregeld via GWT en ook daar zijn we zeer tevreden over.De chauffeurs rijden rustig en houden de snelheid prima tot max.120km.We hebben een paar keer transport laten regelen door iemand anders maar nooit meer.GWT heeft het op hun website over lage hotelprijzen via hun geboekt, wij hebben nog geen hotel kunnen boeken onder de prijs van GWT, dus wij boeken dus via GWT. Edy en Ans
    Datum: 27-02-2012 - 14:02:17
    Naam: Nathalie
    E-mail: -
    Onderwerp: Voor herhaling vatbaar
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Super tevreden met Greenwoodtravel, alles goed geregeld op een klein bus-bootticket na, alhoewel ik twijfel of dat aan Greenwood lag of dat diegene van de bus ons gewoon extra heeft laten betalen.
    Prince Palace Hotel is een aanrader, al zouden sommige medewerkers achter de receptie, wat klantvriendelijker kunnen zijn, maar dat heeft misschien ook te maken met het feit, dat de Engelse taal toch een obstakel is, al mag dat in deze funkties niet zo zijn.
    Ga zeker weer gebruik maken van Greenwoodtravel in de toekomst.
    Even een tip, voor reizigers, wij zijn in Hua Hin geweest, hebben het naar ons zin gehad, maar zou niet zo snel meer teruggaan.Weinig tot geen strand en in verhouding met bv Koh Samui, super duur. Cha am heeft wel een gezellig strand!
    Fietstocht door Bangkok echt super en Sea Life in siamtower, echt een aanrader voor als je met kinderen bent.
    Datum: 27-02-2012 - 13:02:07
    Naam: M Kraaijveld
    E-mail: -
    Onderwerp: even een aanvulling
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    nog even een ps-je.
    Mijn zoon was jarig in onze vakantie. Op de dag dat we de klongtour boekte. We hoefden voor hem niet te betalen, omdat hij jarig was. En de ochtend van zijn verjaardag kreeg hij een "thaise boxer"short als kado. Super leuk!!!!on
    Datum: 27-02-2012 - 13:02:30
    Naam: M Kraaijveld
    E-mail: -
    Onderwerp: vakantie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Greenwood,
    Ik ben meer een plaatjes en brochure mens, dus Greenwood was wel een stap. En zeker omdat jullie daar zitten en wij hier.Maar........... alles is super goed geregeld!!!!! Het vervoer , de tickets, de hotels(met connecting door)
    Ik was mijn fototoestel kwijt,of in taxi ,of in vliegtuig. Jullie zijn gelijk gaan bellen en ja hoor gevonden. Toen is het ook nog opgehaald bij het vliegveld door een koerier. Echt helemaal top.Nogmaals bedankt. Wat was ik blij.Er werd ook uitgebreid de tijd genomen om een paar dagtrips uit te zoeken, die ook leuk waren voor de kinderen. Het vervoer van en naar de hotels steeds mooi op tijd.
    Fijne hotels,goed ontbijt, alleen wel overal kei harde bedden. Vervoer met de trein ook prima (heerlijk zacht bed) en ook daar weer, prima pick up naar de boot. Alleen 1 minpuntje. De vlucht van Koh Samui naar BK was overboekt, we konden dus niet mee met de een na laatste vlucht.Ze vertelden dat hij echt vol zat en we met de laatste mee konden,kregen wel wat geld terug. Maar die stond nog nergens op de borden en alles had al vertraging. Dus dat was wel even zweten.Uiteindelijk is alles goedgekomen en hebben we het gehaald.
    Dus als we ooit nog een keer gaan, is het zeker met Greenwood!!on
    Datum: 26-02-2012 - 12:02:52
    Naam: Henk Koning
    E-mail: -
    Onderwerp: Dagtochten
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij hebben 2 dagtochten gemaakt met Greenwood Travel, een treinreis in Bangkok en een fietstocht in Hua Hin.
    We hadden deze tochten rechtstreeks via internet geboekt. We zijn zeer tevreden over de organisatie, en alles was tot in de puntjes geregeld. Het personeel is bijzonder vriendelijk hulpvaardig en deskundig. De volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van hun diensten.
    Datum: 24-02-2012 - 23:02:37
    Naam: piet en marja van der gulik
    E-mail: -
    Onderwerp: rondreis
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij boeken al jaren lang onze reizen door Thailand bij Greenwood. 4 jaar geleden hebben we een hele mooie op maat rondreis door Thailand gemaakt met 10 vrienden. Alles was prima verzorgd en geregeld via Greenwood. Dit jaar hebben we met 9 vrienden een fantastische rondreis gemaakt door Laos en Vietnam. Ook deze reis hebben we weer geboekt bij Greenwood en alles was weer perfect voor elkaar. on
    Datum: 22-02-2012 - 09:02:52
    Naam: Alex en Didi Witzier
    E-mail: -
    Onderwerp: vakantie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voor alle medewerkers van GWT, iedereen zichtbaar, maar vooral "onzichtbaar", iedereen bedankt voor het regelen van onze vakantie, werkelijk alles klopte, iedere transfer, alles wat geregeld moest worden , alle door jullie verzorgde trips, het was allemaal geweldig geregeld. Zelfs een achtergelaten tasje met souveniers in één van de busjes waar we een dagtrip mee hebben gemaakt, dat tasje werd na slechts één telefoontje met het kantoor in BKK per scooter naar ons hotel teruggebracht. Werkelijk grandioos. Nogmaals hartelijk dank voor iedereen die ook deze reis voor ons onvergetelijk heeft gemaakt.
    Alex en Didi Witzier.
    Datum: 21-02-2012 - 10:02:44
    Naam: Vos
    E-mail: -
    Onderwerp: Ervaringen Greenwood
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Vriendelijk personeel met zeer goede kennis van Thailand. We hebben van Greenwood gebruik gemaakt voor het regelen van hotel in Bangkok en transport.
    Prince Palace is een prima keuze qua ligging,sfeer en prijs. Als je zondags aankomt is het inchecken zonder voucher (omdat je die tijdens openingsuren moet ophalen op kantoor van Greenwood op de 14e verdieping) wat omslachtig maar niet overkomelijk.(Met een internetboeking zou dit niet nodig moeten zijn)
    Datum: 20-02-2012 - 12:02:08
    Naam: hans en greet konings
    E-mail: -
    Onderwerp: reisprogamma van 6 personen thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Alles prima geregeld ,alle aansluitingen van tranfers kloppen ,en alle resorts waren oke , Op Koh Samui in Malibu Beach Resort kregen wij de ruime C Bungalow,s inplaats van de B bungalow,s zonder meerkosten .
    De B bungalow,s zijn zeer aan vervanging toe .
    Datum: 19-02-2012 - 12:02:14
    Naam: J.H.M. Collewijn
    E-mail: -
    Onderwerp: gewoon doen
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Aangezien wij geen ervaring hadden in het samenstellen van dit soort reizen hebben we dit aan experts overgelaten.
    Er zijn er zat, maar na een onverkwikkelijke discussie met een ander kwamen wij bij Greenwood terecht.
    Alles wat je overeenkomt wordt nagekomen, alle taxiritten, zowel kleine als grote verplaatsingen waren geregeld, kortom super organisatie die ook niet te beroerd is als je met een ander hotel aankomt wat zij niet in hun assortiment hebben hier toch informatie aan te bieden.
    Ikzelf vind dat deze organisatie naar een beter hotel richting centrum van BK moet gaan, maar dat heeft niets te maken met de kwaliteit van Greenwood, Hulde.
    Datum: 15-02-2012 - 17:02:01
    Naam: ruitenberg jesus
    E-mail: -
    Onderwerp: koh samui
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij hebben een fijne tijd in tongtakianresort gehad ,een goed hotel, met fijne mensen die daar werken.Een klein maar gezellig strand gebeuren,waar je goed kunt eten op verschillende lokaties daar Een aanrader dus,voor mensen met kinderen geweldig vanwege het strand gebeuren,gaan dus naar Koh Samui.
    Datum: 15-02-2012 - 12:02:10
    Naam: Roland Lapon
    E-mail: -
    Onderwerp: onze 3 weken durende Tha
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij zijn zeer tevreden over jullie reisorganisatie en we danken Charuda daarvoor.
    Alle transfers en afspraken verliepen perfect. De toers op zich waren zeker de moeite al sprong de Isaanroute met onze gids 'Green' er bovenuit. We hebben echt genoten van ons Thaïs avontuur en kunnen het iedereen aanraden met jullie in zee te gaan.
    De Isaanroute leek qua verblijfplaatsen luxueuzer en verzorgder dan de Mae Hong Song.
    Heel aangename verblijfplaatsen waren :
    De River Botanic Garden
    Isaantoer: Corot Resort, het President Hotel, het Rain Forest Resort, het Ruean Phae Royal Park Hotel
    Hotel De Naga in Chiang Ma was een heel aangenaam hotel. Het eten in het bijbehorend eetcafé was er heel lekker.
    De Mae Hong Song Route de luxe: het Fern Resort en de Kun Mai Baan Suan Resort waren heel goed.
    De nachttrein(Chiang Mai - Bangkok) viel ondanks negatieve geruchten toch wel mee en we zagen nog heel wat van het Thaïse leven langs de spoorweg. Het duurde wel 14 uur.
    We danken jullie !
    Datum: 14-02-2012 - 15:02:13
    Naam: Sewgobind
    E-mail: -
    Onderwerp: recentie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Goede reisbureau. Wij hebben goede service gehad. Echter, toen wij binnenliepen hadden wij het gevoel in een Thais reisbureau binnen te zijn gelopen. Terwijl de website van Greenwood je het idee geeft dat het een puur Nederlands bureau is. De Thaise medewerkers praten wel een beetje Engels maar zijn niet (althans voor ons) verstaanbaar, omdat met dan steeds met het Thais accent praat (al zingend). Dat is ons inziens een minpunt.
    Datum: 13-02-2012 - 15:02:12
    Naam: Lucienne
    E-mail: -
    Onderwerp: Ervaring
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Ernst Otto, n.a.v. Ons treffen op de beurs in Antwerpen hier een berichtje in het gastenboek. Ik vond het fijn dat we even rustig konden praten op de beurs en dat je de kritische noot wilde meenemen. Allereerst reis ik al 13 jaar twee keer per jaar voor langere tijd naar Thailand. De hotels en tour prijzen zijn goed bij jullie en daarom boek ik ook trouw bij jullie. De service, vooral gelegen in de communicatie, is wisselend maar over het algemeen goed. De service tijdens de tours is goed en de nieuwe tours leuk. Natuurlijk kun je het nooit iedereen naar de zin maken. Ik zou nog feedback geven op de site voor de fast track service. PRIMA ik kan het iedereen aanraden! Ik was op de heenreis met 10 minuten klaar geholpen door een vriendeliijke jongeman en op de terugweg na de juiste persoon te hebben gevonden met hulp van greenwood in 5 minuten door de douane en controle! PERFECT! De nieuwe avond fiets tour die ik zelf heb geregeld maar ook door greenwood wordt aangeboden is erg leuk om te doen. Het heeft iets magisch om alles in het donker in de vele lichtjes te beleven ook net zoals de andere fiets tochten een aanrader.Al met al heb ik weer heerlijknwekenngehad in december en januari. En voor iedereen
    geld wie goed doet ook goed ontmoet! Ik zie uit naar mei wanneer ik weer het prachtige Thailand afreis. Ik neem de tips voor het boeken welke ik nog van jouw gekregen heb op de beurs mee en ga er dan van uit dat het goed gaat komen met de tours welke ik alleen boek.
    Datum: 13-02-2012 - 14:02:23
    Naam: B.van der Meij
    E-mail: -
    Onderwerp: Green wood travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Snelle service en alles perfect geregeld.Alleen maar lof. vriendelijk en behulpzaam personeel.Wat kan men meer wensen.on
    Datum: 13-02-2012 - 13:02:13
    Naam: Heidi Shurtleff
    E-mail: -
    Onderwerp: Thanks
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Thanks for all the help I received from your office in Bangkok. The tours were excellent, especially the one led by Toy.

    I apologize that I write in English; my Dutch is not that great even though I lived in the Netherlands for six years. Please keep me informed of offers you have. My friend and I certainly are considering another trip to Asia and will seek your assistance. We would like to visit Northern Thailand as well as Laos and Cambodia, possibly Myanmar as well.

    Again, thanks for the good experiences.
    Heidi Shurtleff

    on
    Datum: 12-02-2012 - 14:02:30
    Naam: J. van Waalwijk van Doorn
    E-mail: -
    Onderwerp: Prima service van Greenwood Travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Greenwood travel heeft ons altijd goed en vlot van advies gediend en mede dankzij Jack's aanbevelingen hadden wij een heerlijke vakantie in Thailand.
    Hartelijk dank daarvoor.on
    Datum: 12-02-2012 - 13:02:48
    Naam: Kommeren
    E-mail: -
    Onderwerp: Greenwood prima
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Onze reis van vier weken in de maand januari 2012 door Thailand (Bangkok, Kanchanaburi, Chiang Mai, Hua Hin, Koh Samui en Bangkok) is prima geregeld door Greenwood Travel. Dit was onze eerste kennismaking met Greenwood, maar deze is in alle opzichten goed bevallen, mede door de persoonlijke adviezen van Ernst en andere medewerkers. Deze deskundige adviezen en de ruime informatie op het web maakten het plannen van onze vakantie via het internet al tot een waar genoegen. De uitvoering voldeed aan alle verwachtingen. Alle hotels, tickets en transfers waren goed geregeld, op tijd en volgens budget! Het advies om tweede klas te reizen met de nachttrein naar Chiang Mai, zodat we met z’n drieën een coupe deelden was een goede! De kwaliteit van de hotels voldeed aan de beschrijvingen op het web. Er was zelfs een extra inspanning van Greenwood om een reeds besproken hotel om te boeken voor een aanbiedingsprijs. Zeker vermeldenswaard is de betrouwbaarheid en het vakmanschap van de chauffeurs, zowel voor transfers als privé vervoer.
    Wij hebben genoten en een volgende keer boeken wij weer bij Greenwood en wij zullen bij derden, Greenwood aanbevelen. Alles prima!