Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


    Datum: 11-05-2012 - 20:05:50
    Naam: Jan T.M. Wouters
    E-mail: -
    Onderwerp: Green Wood Travel tours op 6 en 7 mei
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Afgelopen week waren wij (groep van 6 personen) in Bangkok voor de International Rotary Convention. Op twee dagen (6 en 7 mei) hebben we gebruik gemaakt van de diensten van Green Wood Travel. Op 6 mei ging het om een middagexcursie naar het Grand Palace, What Pho, flower market en dinner bij Baiyoke Sky. Het was allemaal uitstekend georganiseerd, we hadden een goede gids die op de hoogte was van de geschiedenis en rekening hield met onze wensen. Het dinner is ons goed bevallen.
    Op 7 mei genoten we een dagtour naar Bang Pa-In Palace en naar Ayuthaya. De minibus en de gidschauffeur waren prima. De afspraken klopte precies. De gids kon ons uitgebreid vertellen over de verschillende Rama koningen en over het vroegere Siam.
    Wij kunnen Green Wood Travel van harte aanbevelen!
    Datum: 10-05-2012 - 14:05:32
    Naam: Jan de Bruijn
    E-mail: -
    Onderwerp: Fantastisch team
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Geweldig team van behulpzame mensen. Veel wetenswaardigheden over Thailand en vooral over plekken die echt de moeite van het bezoeken waard zijn. Idem van omringende landen. Enorm hulpvaardig, genoten van de tours en hotels die ze aanbevelen. De prijs/kwaliteit verhouding is opmerkelijk. Blij dat ik thuis niet het een en ander geregeld heb, zij kunnen het beter en goedkoper.

    Zij hebben voor mij een "Jan de Bruijn" vakantie samengesteld uit de diverse mogelijkheden die ze bieden. Zo had ik een unieke ervaring en een op maat gemaakte vakantiebeleving. Green Wood Travel kan ik iedereen aanbevelen en ik kom zeker nog eens terug. Misschien volgend jaar wel.
    Datum: 08-05-2012 - 09:05:17
    Naam: Louisa
    E-mail: -
    Onderwerp: Greenwood travel & Prince Palace hotel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Via Greenwood travel een last minute ticket geregeld, snelle en correcte afhandeling, zeer tevreden!
    Bij de vlucht zaten 2 nachten Prince Palace hotel inbegrepen.
    Dit hotel is een middenklasse hotel met het kantoor van Greenwood travel op de 14e verdieping.
    De ligging van het hotel is perfect, overdag een gezellige levendige wijk, 's avonds lekker rustig.
    Het hotel ligt ook vrij centraal, met taxi of tuk-tuk ben je nooit meer dan ongeveer 2 euro kwijt om ergens te komen.
    De kamers zijn wat gedateerd maar verder prima in orde.
    De gladde vloeren in de hallen van het hotel geven een luxe uitstraling en zijn prachtig schoon.
    Over de vloerbedekking in de gangen en kamers wordt echter nooit een stofzuiger gehaald, jammer, want dit geeft een smoezelige indruk.
    Groot pluspunt van dit hotel: 2 heerlijke zwembaden.
    Groot nadeel: prijzen van eten en drinken bij het zwembad zijn absurd hoog.

    Datum: 03-05-2012 - 20:05:19
    Naam: Albert en Leni
    E-mail: -
    Onderwerp: Reservering
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    De reseveringen bij Green Wood Travel zijn uitstekend geregeld. De transfers naar Bangkok en naar Cha-am waren goedgeregeld en op tijd.
    Enig minpuntje was dat er enkele excursies uitvielen ivm Thais Nieuwjaar. En het moeilijk was om 2 personen te boeken voor een excursie. Bv Drijvendemarkt kon alleen in kombinatie met bloementuin en Thaisboksen,of anders wachten, drijvenendemarkt was niet los te boeken dat was jammer.Maar verder geen klagen over Green Wood Travel volgende keer boeken wij zoweer bij hun.
    Datum: 03-05-2012 - 07:05:07
    Naam: Richard van Bolderick en Barbara Echter
    E-mail: -
    Onderwerp: Bedankt khawp khun khrap
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste medewerkers van Greenwood,

    Gisteren zijn we teruggekomen van een heerlijk vakantie Thailand!
    Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het organiseren van onze reis. Het was allemaal perfect verlopen, alles was naar wens, transferchauffeurs stonden op tijd op ons te wachten, hotelkamers waren goed. Bedankt.

    Graag tot de volgende keer!

    Met vriendelijke groet,

    Richard van Bolderick en Barbara Echter
    Datum: 24-04-2012 - 10:04:35
    Naam: van Bavel
    E-mail: -
    Onderwerp: thailand 29 maart tot 17 april 2012
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Het wordt waarschijnlijk heel saai zoveel complmenten te ontvangen,Echter Greenwood doet meer als dan ze beloven.
    De hotels het vervoer en de excursies zijn perfect verzorgt en niet duur.volgend jaar boeken we alle excursies rechtstreeks bij Greenwood omdat deze goedkoper en beter verzorgt zijn.transperantie en een zeer goede bereikbaarheid is voor Greenwood vanzelfsprekend,Voor ons niet anders meer als Greenwood ,ik kan niet wachten tot einde van het jaar om weer naar Thailand en Greenwood te gaan.
    Datum: 09-04-2012 - 08:04:48
    Naam: Fam Nijhuis
    E-mail: -
    Onderwerp: weer thuis!
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hallo alle mensen van het Green Wood Travel Team!

    Nadat we al weer een aantal weken thuis zijn, willen we toch graag een reactie geven op onze fantastische reis in Thailand.

    We hebben genoten!

    Lotte had een prachtige reis in elkaar gezet. Bedankt voor jullie hulp hierbij.
    Vanaf het ophalen op het vliegveld tot het moment dat we werden afgezet voor de terugvlucht was alles perfect geregeld.
    Tevens vonden wij het erg interessant om te zien waar Lotte 5 maanden stage had gelopen en om kennis te maken met haar collega’s.

    Alle accommodaties, de verschillende tours welke wij gemaakt hebben, de Farm Cooking School, de trek van 3 dagen en de Tree Tops van 4 dagen, het was geweldig! Om te eindigen op de drie eilanden, waar het prachtig weer was, was heerlijk. We hebben geen moment gehad dat er iets niet goed geregeld was.

    Nogmaals hartelijk dank en we zullen de naam Green Wood Travel aan allen die een reis gaan maken naar Thailand (of een buurland) doorgeven.

    Hartelijke groeten aan iedereen, ook namens Lotte.

    Gerard, Diny en Lotte Nijhuison
    Datum: 04-04-2012 - 20:04:06
    Naam: Frank en Brigitte
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailand - maart 2012
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Het was onze eerste kennismaking met Azië en het was een groot succes. Alles was geregeld volgens de gemaakte afspraken. Wij moesten enkel nog genieten en dat hebben we dan ook met volle teugen gedaan.
    We kijken er al naar uit om de andere voorstellen van Green Wood uit te proberen.
    Datum: 02-04-2012 - 09:04:15
    Naam:
    E-mail: -
    Onderwerp: Myanmar Mystiek
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij hebben met 4 personen deze individuele reis gemaakt in feb/maart 2012. Individuele reis onder leiding van een Burmese reisleider, gebruik gemaakt van busjes met chauffeur , op de diverse locaties, 3 maal gevlogen tussen resp Yangon/Mandelay en Mandelay/Bagan en Heho/Yangon. De vluchten werden uitgevoerd met prima vliegtuigen, incheck procedure zeer eenvoudig en zeer soepel gearrangeerd door de reisleider, betere service dan de europese vluchten.

    Een zeer goede reisleider )Michael), zijn engels was moeilijk te verstaan maar hij gaf ons een dusdanig goede service dat wij hierover heen stapten. Stemde de gehele reis af op onze wensen en paste daar waar mogelijk het schema aan zodat wij plaatsen bezochten met zo min mogelijk bezoekers en zo mogelijk niet toeristisch.

    Alleen het landarrangement geboekt, beginnend met de vlucht (Air Asia) vanaf Bangkok. Visum door GWT laten regelen, lag klaar bij aankomst in Yangon. Na betaling van 30 dollar werd ons het visum keurig en vlot z
    onder vragen verleend bij aankomst. Hier werden wij geconfronteerd met het geld probleem. Wij hadden dollars in Nederland bij Grenswisselkantoor gewisseld, werden echter niet allemaal geaccepteerd, het kleinst vouwtje of inktplekje of aantekening betekende afkeuring. Men accepteerde in feite alleen nagenoeg nieuwe bankbiljetten. Grote coupures bij voorkeur.!!!! Wisselen van dollars en euro's naar kyats gaat heel gemakkelijk maar wel met nieuwe biljetten. Op vele plaatsen te doen. Houdt dus rekening bij de mee te nemen contanten (geen pin of creditcard mogelijk)en dat u over voldoende contant geld beschikt. Euro's worden bij alle wisselkantoren geaccepteerd. Voor ons leverde dit zorgen op omdat veel van onze dollars en euros afgekeurd werden. Werden keurig afgehaald op Yangon, hoefden geen hand uit te teken naar de bagage. Na aankomst een mooie rondtour door Yangon en aansluitend naar een zeer goed restaurant gebracht voor de lunch. Na de lunch naar het hotel. Ingecheched in Yuzana hotel (door het niet beschikbaar zijn van het Royal Park)en direct de stad in gelopen. Yuzana, oud engels, minder goed, superior kamer is onder de maat, de luxe kamer is in orde.

    Wandelen en de weg vinden is zeer eenvoudig in Yangon en je maakt dan meteen mee hoe de samenleving in elkaar zit. Interessante stad zoals de andere steden in ZO Azie er 50 jaar terug uitzagen. Heel veel markten en straat handel, alles vindt op straat plaats. Een stad zonder verkeersborden!! of richtingborden. Druk verkeer, wel met oudere auto\\\'s. Restaurants zijn moeilijk te vinden maar door te vragen wordt het snel duidelijk dat er een aantal zijn op loop afstand van het hotel. Zawgyi,Santino, Monsoon. Santino erg goed en redelijk in prijs, Monsoon erg goed doch europese prijzen. Yangon een stad waarin je je goed kan vermaken, pagodes (Sula en Sheragon), tempels, markten. De rivier met de boten en aanlegsteigers en veel mensen. De tweede dag stond in het kader van excursies na
    ar de Shewagon pagode, liggende boedha, nationaal museum enz.,luch in Pandomar restaurant (beste van de hele reis).Rondrit door de stad naar de bekende punten, heel mooi. De dag hierna een vrije dag die met de info van de dag ervoor een heel goede aanvulling kan zijn, wandelen!!

    De dag hierna met de auto naar Bago, onderweg ontmoeting met de verkeizingstour van Aung San Suu Kyi, indrukwekkend!!Pottenbakker, tempels, paleis, liggende boedha en lunch en witte oliefanten, mooie dag. Dag hierna vroeg op en vliegen naar Mandelay. Op dit vliegveld een byzondere ervaring, Aung San Su Kyi kwam 5 min na ons aan en er stonden duizenden mensen ter ontvangst. Nadat wij onze steun aan moeder Suu betuigden werden wij opgenomen in de menigte en behangen met stickers, vlaggetjes enz. De mensen voelden zich ernorm gesteund door het feit dat wij als westerlingen ons uitspraken voor Aung San Suu Kyi en wilden met ons op de foto. Een heel byzondere ervaring en ontroerend. Enorme menigte, verkeer totaal vastgelopen en zeer enthousiaste mensen. Aangepast programma, bezoek aan grootste klooster, Ubein brug, teak tempel, rivier overtocht, tocht met paardenkar, veel pagodes.

    Mandelay, tempel en pagodes bezoek, indrukwekkend, zonsondergang gezien vanaf Mandelay hill tempel, mooi!! Lunch aan de Irrawaddy rivier, prachtige plek. \\\'s avonds een hapje gegeten in City Cafee, prima. Mooie dag. Overnachtingen in Mandelay Swan hotel, goed hotel, goed ontbijt.
    De volgende dag eerst rondtour door Mandelay, bezoek paleis, bezoek en wandeling over de grote markt daarna naar vliegveld en naar Bagan.

    Kort vluchtje. Einde middag in het hotel, Amazing Bagan resort. Prachtige kamer, mooi hotel, goed eten en heel aangename sfeer. Buiten de stad. Gevolgd door 2 dagen excursie Bagan en omgeving. Indrukwekkend, zeer groot aantal pagodes en tempels, mooie bezoeken, zonsondergang indrukwekkend in dit mistieke landschap. De dag hierna met ons busje naar Kalaw, zeer slechte wegen maar een mooi landschap. Veel werkende mensen (zeer jong) aan de weg op zeer primitieve manier. Onderweg bezoek aan mount Popa. Heel leuk, veel pelgrims, leuke gesprekken en ontmoetingen, lange beklimming van de trappen maar de moeite waard. In Kalaw in een mooi oud engels hotel ondergebracht, buiten de stad, verder niet veel te doen. Gegeten in het hotel en gewandeld in de mooie omgeving. Het is hier fris vanwege de hoogte.

    De volgende dag eerst een excursie in de omgeving, wandeling, bezoek aan een boer, informeel, huis gezien op verzoek, alles zeer primitief bij heel aardige mensen. Gevolgd door een rit naar de lunch voordat we vertrokken naar ons hotel aan de oevers van het Inle meer. Tocht van 3 kwartier met de boot naar het hotel. Heel mooi hotel, goede kamers. Wandeling via de achteruitgang en smalle weggetjes naar een dorpje in de omgeving. Ossekarren, verwerking van suikerriet, boerderijtjes en heel aardige mensen, primitief. Schooltje bezocht en onze meegebrachte spullen afgeleverd. Ontvangen door 2 juffen met thee en veel dankbaarheid. Eten in het hotel. (duur).Hierna 3 dagen met de priveboot gevaren over het Inle meer en vele mooie en leuke dingen gezien. Een zeer indrukwekkend bezoek en heel mooie dagen. Vissers, drijvende tuinen, tempels, lokale huis industrie, weverijen, markten enz. Een zeer mooi gelegen meer op 1000 meter hoogte, mooie boottochten, ontmoeting met lokale bevolking en bergvolken in de klederdracht. Vriendelijk en zeer belangstellend. Byzondere gebouwen op en boven het water. Leuke 5 dagen markten.

    Hierna via Heho gevlogen naar Yangon, vroeg in de morgen aangekomen, met de reisleider nog een byzonder bezoek gebracht aan een tempel en een klooster met een zeer vooraanstaande monnik, uitgenodigd op de thee en lunch. De middag hebben we vrij gevraagd om onze wandeling in Yangon te doen en een mooie afronding van ons bezoek aan Birma te doen. Lange en mooie wandeling.

    De dag hierna vroeg opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Afscheid van onze reisleider, de dames kregen een cadeautje. Vlotte uit check. Geen kosten voor uitreis uit Birma.

    Concluderend: een mistiek land, veel tempels, pagodes en stupa\\\'s, heel vriendelijke bevolking, zeer boedistisch, terug in de tijd, geen beperkingen ervaren van het regime, mensen durven zich nu redelijk uit te spreken, een heel indrukwekkende reis.

    Advies; ga zo snel mogelijk naar dit land, de bevolking voelt zich hierdoor gesteund. Men verwacht verandering en democratisering op korte termijn waardoor het land snel zal veranderen.

    Hessel Slot
    Datum: 31-03-2012 - 22:03:18
    Naam: @d Plug
    E-mail: -
    Onderwerp: Klasse
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voor het eerst in Thailand geweest. Op advies van vrienden geboekt bij Green Wood Travel. Zeker als je totaal niet weet wat je te wachten staat is het een zeer vertrouwd gevoel dat alles tot in perfectie voor je geregeld is.
    Wij hadden de Amazing Thailand Tour geboekt. We hadden voor deze Tour gekozen omdat we een mix wilde van strand - & cultuurvakantie met niet teveel verplaatsingen.
    We zijn uitermate tevreden over Ernst-Otto en zijn team en de bereikbaarheid van deze.
    Als ik 1 punt zou moeten opnoemen welke ik persoonlijk zou veranderen dan is dat je bij aankomst min of meer wordt verplicht om op de luchthaven geld te pinnen om de 70 bath (ca.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Beste familie Plug,

    Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek.

    Tolgelden vari
    Datum: 29-03-2012 - 22:03:19
    Naam: c ket
    E-mail: -
    Onderwerp: eigen rondreis
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Onze reis was helemaal goed geregeld door greenwood. een min puntje was dat we eerst naar de rafting huisjes gingen en dat vlak van te voren hoorde, als we dat al hadden gehoord voordat we de trein namen hadden we al een rugzakje gemaakt om mee te nemen.
    En ons transfer van de boomhutten naar Krabi ging niet helemaal goed, we werden netjes opgehaald, het busje werd wel vol gepropt met mensen en koffers /tassen, vagbij Krabi werden we uit het busje gezet bij een busstation, we moesten verder maar een taxi nemen, maar op de voucher stond van boomhut naar hotel in Krabi, dat lieten we zien en toen werd er een busje geregeld, wel werden we niet bij het hotel afgezet, we moesten nog een stukje lopen, maar dat was niet zo erg
    En met het verzinnen van de reis hadden we ook van koh Samui of Krabi naar Singapore kunnen vliegen , dat had de reisconsulente ons op moeten wijzen.
    Dan hadden we een andere planning gemaakton
    Datum: 28-03-2012 - 22:03:47
    Naam: sigrid rinsma flament
    E-mail: -
    Onderwerp: jullie zijn grandioos!
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Dit is de tweede keer dat ik van jullie diensten gebruik heb gemaakt. En weer grandioos! OOk hebben 2 andere families (die met ons gedeeltelijk meereisden) via jullie geboekt en ook zij waren tevreden. Het fijne is dat je niet verplicht bent je hele programma bij jullie te boekn. Zo hadden wij een eigen hotel gevonden in Koh Chang maar het vervoer via jullie en precies om 4 uur zoals afgesproken stond de taxi voor de deur om ons op te halen! Dus bedankt voor alles en tot (ik hoop) een volgende ekeer.
    Datum: 20-03-2012 - 10:03:42
    Naam: Fam. van Meerwijk
    E-mail: -
    Onderwerp: 2012
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Bedankt Jack voor de goede organisatie van ons maandje Thailand. Vanaf het begin tot het eind was alles weer voor de volle 100% in orde. Ook bedankt voor de fax die we kregen na een misverstand. Voor de rest kunnen we alleen maar zeggen dat we in ieder geval weer de nodige moeite zullen doen om volgend jaar weer via Greenwood te boeken en de vakantie door julie te laten regelen.
    Datum: 19-03-2012 - 21:03:48
    Naam: hetty menzel
    E-mail: -
    Onderwerp: dankjewel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hallo Ernst-Otto en medewerkers van Greenwoodtravel,

    Het was weer geweldig......goed georganiseerd en in geval van nood....geen taxi op het vliegveld bij vertraging van 2,5 uur... meteen een oplossing.
    Dankjewel en tot ziens...
    Nico Kors, Horst en Hetty Menzel.
    Datum: 19-03-2012 - 19:03:14
    Naam: Fred Klomp
    E-mail: -
    Onderwerp: Trouwe klant
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Ik boek al vele jaren hotels en vliegticket voor mijn broer via Greenwood Travel.Ook sommige reizen naar o.a. Cambodja via Greenwood geregeld.Hotels altijd ok, echter heb nog nooit iets gemerkt van jullie waardering voor het jarenlang trouw boeken via Greenwood.Nieuwe klanten krijgen is belangrijk maar bestaande klanten houden is minstens zo belangrijk.
    Heb ook dit jaar februari weer via jullie geboekt en wij wilden via jullie ook een trip naar Myanmar boeken echter jullie waren voor dezelfde 6 daagse trip Euro 300 p/p duurder dan Win-Win Asia en dan is de keuze voor mij en mijn broer niet moeilijk!Heb gevraagd aan Charuda Binkhuysen hoe dit kan maar deze vraag werd genegeerd en daar heb ik geen antwoord op gekregen.Valt me erg tegen!
    Naschrift van Green Wood Travel

    Beste heren Klomp en Kuiper,

    Bedankt voor uw schrijven in ons gastenboek en de complimenten, dat maakt ons werk nog leuker en natuurlijk de hartelijke groeten terug van het Green Wood Travel Team!

    Charuda Binkhuijsen had natuurlijk op onderstaande opmerking van u betreffende de Gouden Myanmar Tour moeten reageren. Wel zijn het verschillende 6-daagse tours. Bij ons bezoekt u ook Mandalay, er zit een extra vlucht in en extra transfers. Vandaar het prijsverschil van 784 euro t.o.v. 925 euro.
    Een prijsverschil van 141 euro per persoon.

    - de Gouden Myanmar Tour gaat niet door; ik heb een soortgelijke tour van 6 dagen bij een con-collega geboekt voor maar liefst ruim Euro 300 p/p minder! Wil graag via u boeken, maar dit verschil is me te groot en begrijp ik niet helemaal.

    We werken als een hecht team. Uw Myanmar opmerking is meteen met Charuda in detail besproken. Het is
    Datum: 17-03-2012 - 00:03:17
    Naam: huib blomvliet
    E-mail: -
    Onderwerp: goede service
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    In aug 2011 met 2 gezinnen naar Thailand gegaan begonnen eerst met 2 nachten
    Prince Palace en daar bij Greenwood met medewerking van Ernst-Otto een reis
    geboekt voor 3 weken met o.a. Koh Samui Krabi en Phi-Phi met diverse vluchten
    mini bus en boten tot in de puntjes verzorgd .Alles stond op tijd klaar hoefde nergens te wachten .Daarna doordat we stand by passagiers waren nog 6 dagen
    in Bangkok moeten blijven en werden iedere keer dat we niet mee kwamen na een
    telefoontje van ons keurig opgehaald en weer naar ons Hotel gebracht.
    Ons devies is boeken bij Greenwood en alles komt goed.
    Wij hebben alweer geboekt voor de meivakantie 2012
    gr.Fam Blomvliet en Fam Boeske
    Datum: 16-03-2012 - 18:03:36
    Naam: Dirk van Haaren
    E-mail: -
    Onderwerp: begrip en invoelen
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Verscheidene jaren boeken we via Greenwoodtravel tickets en een verblijf in Prince Palace. Omdat we vaak Nepal opnemen in het reisschema maken we niet altijd gebruik van de tickets ASD-BKK. Voor Greenwoodtravel geen enkel probleem. Via een overleg via skype is altijd een oplossing en als we daar geen gebruik van maken omdat we zelf iets anders hebben gevonden blijft de behulpzaamheid hetzelfde. Het prettige vind ik is dat er niet wordt gepushd en je een antwoord krijgt op je vragen met een ruim aanbod van informatie. Ook voor eigenzinnige travelers een zeer goede optie.
    Datum: 16-03-2012 - 14:03:48
    Naam: emmie
    E-mail: -
    Onderwerp: dineren sky Baijok diner
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Heerlijk eten we hebben genoten. gewoon doen!!!
    Datum: 15-03-2012 - 17:03:41
    Naam: emmie Pinkster
    E-mail: -
    Onderwerp: transfer naar vliegveld
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Charuba, wij wilden een ander hotel, Jomtien garden en resort was vies en jij adv.ons om sjarita te nemen, nou dit was helemaal niet wat wij bedoelden, een balkon bleek 15 cm breed en wij hadden graag iets meer betaald voor een luxer hotel tevens hadden wij een afspraak met onze chauffeur dat hij ons terug zou brengen naar het vliegveld. Ik had gevraagd om de chauffeur even te verwittigen dat wij naar een ander hotel waren gegaan. Helaas kwam er een ander. Wij vragen ons af waarom dit het geval was. Wij hadden nl. nog dingen met hem te regelen. Deze chauffeur Bay is ons tijdens de rondreis ontzettend goed bevallen en wij zouden hem nog graag willen bedanken, maar dat is door, voor ons een raadsel, niet gelukt. Erg vervelend. geen leuke afsluitng van de vakantie.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Geachte familie Pinkster,

    Allereerst bedankt voor de moeite die u heeft genomen om uw reis te evalueren.

    Betreffende uw verblijf in Pattaya: toen u telefonisch contact met mij opnam, had u als alternatief voor Jomtien Garden het Grand Jomtien Palace Hotel doorgegeven. Helaas was deze volgeboekt. Vervolgens hebben we voor vergelijkbare prijsalternatieven op Jomtien Beach gezocht. U heeft toen niet kenbaar gemaakt dat het geen probleem was voor meer luxe. Uiteindelijk hadden we als optie Sarita Chalet. Aan de hand van onze goede ervaringen met eerdere Green Wood Travel klanten en het bekijken van hun officiele website uwerzijds, bent u akkoord gegaan met de boeking. Vervolgens heb ik niets meer van u vernomen, waardoor ik in de veronderstelling was dat het hotel u beviel. Als u net als voor Jomtien Garden had aangegeven dat het toch niets was, hadden we wederom meteen actie kunnen ondernemen voor andere (luxere) mogelijkheden.

    Betreffende uw transfer terug naar Bangkok vliegveld met de heer Bay: de heer Bay is een chauffeur die voor minibus huur wordt ingezet. Deze chauffeurs worden over het algemeen niet voor transfers ingezet. Uw wens voor hem voor de transfer terug naar de airport was doorgegeven, maar helaas uiteindelijk bleek hij ingezet te zijn voor een andere trip naar Noord-Thailand.

    Zijn er nog vragen en/of wensen? Laat het ons weten.

    Groeten uit Bangkok,

    Charuda Binkhuijsen
    Green Wood Travel
    Datum: 09-03-2012 - 11:03:05
    Naam: hans en marjo
    E-mail: -
    Onderwerp: Ayutthaya
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    even een bedankje voor de dames bij Green Wood op kantoor.... Toen ik door ziekte de fietstochten moest annuleren, ben ik heel vriendelijk geholpen en heb op advies de Ayutthaya cruise gedaan...HELEMAAL GEWELDIG. Alles prima geregeld en heel veel gezien.
    Nogmaals bedankt en tot volgend jaar !!

    Hans en Marjo