Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


    Datum: 06-09-2012 - 12:09:17
    Naam: Fam Kasanwidjojo
    E-mail: -
    Onderwerp: complimenten aan Greenwood
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Ook dit keer weer via Greenwood alles geboekt. We hebben zelf een reis samengesteld en alles was prima geregeld. Speciale dank aan Charuda die wijzigingen probleemloos doorvoerde. Vouchers lagen klaar, chauffeurs op tijd en attent.
    Greenwoodteam, bedankt voor weer een zorgeloze vakantie en tot de volgende keer.

    Groetjes

    Fam Kasanwidjojo
    aug/sept 2012
    Datum: 27-08-2012 - 20:08:00
    Naam: Fam.Melis
    E-mail: -
    Onderwerp: gastenboek
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Dit jaar voor de vierde keer met onze kids (nu 10 en 15) naar Thailand gewwest, en weer was het helemaal anders en heerlijk. De eerste 2 reizen hebben wij geheel door Greenwood laten verzorgen, maar zo langzamerhand zijn wij wat meer "thuis" in Thailand,en zoeken onze rondreis grotendeels zelf uit. Sommige dingen boeken wij zelf, en veel dingen boeken wij wel via Greenwood, maar we weten dan vooraf al precies wat we willen- Dat is het fijne van Greenwood, je kunt echt een reis op maat maken met hen! En alles sluit dan naadloos op elkaar aan, het wordt (meestal) perfect geregeld!
    Dus; dank jullie wel voor wéér een fantastische vakantie in Thailand!
    Datum: 27-08-2012 - 09:08:37
    Naam: Elyne
    E-mail: -
    Onderwerp: Reis door Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    We hebben zelf onze reis samengesteld met behulp van de site van Greenwood Travel. Keurig opgehaald van de luchthaven en bij alle overige transfers waren zij op tijd! Heerlijk. Wij hadden weinig tijd om dit zelf te regelen qua tijd dus fijn dat je zo ook weinig tijd verliest.
    Alle vouchers lagen klaar en de wijzigingen die we zelf hadden aangebracht werden prima opgevolgd.
    Op deze manier kun je zelf een reis samenstellen met wat je zelf wil en hoef je niet zoals in andere groepsreizen telkens om 6 uur op te staan. Dat is voor ons nml geen vakantie. Ook kun je zo zelf een keuze maken wat je zelf wil zien en wat je wil overslaan. In het hoogseizoen kan het wat langer duren voordat je via de mail bericht terug krijgt. Maar uiteindelijk is alles goed geregeld.
    Greenwood travel is een aanrader. Ik heb het zelf ook op advies van een andere reiziger gekregen. Zij was er ook zeer over te spreken!on
    Datum: 25-08-2012 - 15:08:44
    Naam: Tineke de Vries
    E-mail: -
    Onderwerp: Complimenten voor Greenwood
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Net een paar dagen terug in Nederland willen we Greenwood graag bedanken voor het verzorgen van onze (2e) reis naar Thailand. Alles klopte en alles was perfect geregeld. Onze speciale dank is voor Jack van Lieshout die met veel geduld onze reis (op ons verzoek) meerdere keren heeft aangepast. Alle transfers, trein, bus, boot etc. prima verzorgd en alles volgens afspraak. De hotels ook allemaal prima. We hebben het weer heerlijk gehad en raden een ieder Greenwood dan ook van harte aan. We hopen volgend jaar weer terug te komen, en denken over Vietnam. Maar eerst maar weer even sparen.....
    Groeten, en hopelijk tot volgend jaar,
    Tineke en Sophie on
    Datum: 23-08-2012 - 19:08:54
    Naam: Familie Buis
    E-mail: -
    Onderwerp: Zomervakantie Thailand aug 2012
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Prima door Greenwood Travel verzorgde vakantie. Begin 2012 heeft Jack op ons verzoek de vakantie samengesteld en deze voldeed geheel aan de verwachting. Bangkok- River Kwai- Chiang Mai (en jungle trek)- Kho Samui - Kho Tao.
    De voorgestelde hotels waren prima, de excursies waren goed. In onze reis zat drie keer de nachttrein, een goed transportmiddel en kostenbesparend (immers drie keer een nacht hotel uitgespaard), maar wel vermoeiend. Anderzijds een unieke ervaring! Transfers vanaf het hotel waren prima geregeld, vanaf het vliegveld/treinstation/boot was het vaak even zoeken of rondvragen. Uiteindelijk kwam het altijd goed, dankzij behulpzame Thai.
    Ons hart verloren aan Kho Tao...
    Bedankt!!on
    Datum: 23-08-2012 - 13:08:31
    Naam: r de bruijn
    E-mail: -
    Onderwerp: reisverslag
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    hallo ernst en medewerkers

    mag ik je bedanken voor de goede organisatie van de reis die we bij jullie
    geboekt hebben de hotels vervoer alles is op netjes op tijd gegaan van het begin tot het eind en alles voor een goede prijs als ik weer naar thailand kom zal ik zeker weer bij greenwood boeken voor mijn een cijfer 10
    tot ziens op naar de 7 boeking bij greenwood

    met vriendelijke groet
    rob en tineke de bruijn
    Datum: 22-08-2012 - 18:08:56
    Naam: naomi hagenaar
    E-mail: -
    Onderwerp: weer thuis van een geweldige ervaring
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    green wood travel bedankt voor de geweldige reis! dit was onze eerste verre reis. gwt heeft ons uitstekend geholpen. wij hebben zelf een rondreis uitgestippeld en resorts uitgezocht op de gwt site waar wij wilden verblijven en gwt heeft alles perfect geboekt en geregeld. de boot tickets trein kaartjes een aantal excursies alles was perfect geregeld. de transfer chauffeurs stonden ons keer op keer op tijd op te wachten met een bordje met onze naam. de dagexcursie naar ayhutthaya met die lieve chauffeur supot die vol liefde en trots over zijn land vertelde, doe hem de groeten van ons! hij weet vast nog wel wie we zijn mijn zoontje liet zijn fototoestel in het busje liggen waardoor mr supot hem op het gwt kantoor moest afgeven en mijn zoon hem een dag later weer terug had.
    voor de mensen die gaan denken dat ik aandelen in gwt heb dan ook nog een min puntje; op de site staat dat buiten de drukke periode om jullie de volgende dag reactie terug geven op een mail, maar dit lukte niet altijd. geen probleem met een week was er altijd antwoord terug.
    en wat een beetje jammer was is dat we van jullie verassings service gebruik wilde maken voor mijn zoon die op 1 aug. 12 jaar werd maar dat we niets gemerkt hebben, maar dit zou ook aan het sensi paradise kunnen liggen waar we toen verbleven.
    al met al in 1 woord perfect! ik zou een volgende keer zeker weer bij gwt boeken en zou het ook iedereen aanraden.
    Datum: 21-08-2012 - 03:08:46
    Naam: Ingrid Wijers
    E-mail: -
    Onderwerp: Inze boekingen
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij hebben dit jaar ruim gebruik gemaakt van GWT voor onze reis Thailand/Cambodja en alles was prima geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar.
    Datum: 19-08-2012 - 15:08:58
    Naam: Familie Adank
    E-mail: -
    Onderwerp: compliment aan GWT
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Aan management en medewerkers van GWT,

    met veel genoegen spreken wij onze grote waardering uit voor de wijze waarop GWT onze privé-reis heeft voorbereid en op afstand heeft begeleid. Alle afspraken, boekingen en arrangementen waren keurig vastgelegd in vouchers die ons bij aankomst in Bangkok werden overhandigd. Alles klopte en niets ging er mis. Dat is een groot compliment aan GWT waard. Wij hebben als gezin met 3 volwassen dochters bijzonder genoten van alle geplande activiteiten, van de voortreffelijke hotels, van de uiterst vriendelijke en bereidwillige Chai als chauffeur van de minibus en van Bon, de onvermoeibare en humoristische gids tijdens de trekking. Wij kunnen op basis van deze ervaring iedereen die overweegt om met GWT te reizen deze organisatie van harte aanbevelen.
    Datum: 14-08-2012 - 16:08:53
    Naam: Fam. van Loon
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailand 15 juli tm 6 augustus 2012
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Even een bericht na de ontwenningsverschijnselen van deze fantastische vakantie.

    Dit was voor ons de eerste \"verre\" reis naar een exotisch land. Een onvergetelijke ervaring. Twee weken hebben we rond getrokken d.m.v. tours van Green Wood Travel door west en noord Thailand.

    Ook voor mensen zonder enige ervaring op deze manier prima te doen. Alles klopte, het vervoer, de vluchten, de trein en alle overnachtingen waren ook prima in orde.

    De laatste week hebben we lekker genoten op Koh Samui en wel in het Samui Beach Resort van de Nederlander Remco, die je echt het vakantiegevoel geeft. Alles kan en niets hoeft. Super.
    Datum: 14-08-2012 - 10:08:59
    Naam: Kwee
    E-mail: -
    Onderwerp: Trip Dubai - Bangkok
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Dit is de vierde keer dat we via Greenwood reizen en wederom is het weer een zeer positieve ervaring geweest. Bedankt Charuda en collega's. Alles was goed geregeld en als er iets verkeerd dreigde te gaan dan werd dit direct via het noodnummer opgelost. Goed werk mensen. We gaan elkaar in de komende jaren nog vaak spreken. Ik kan Greenwood aan iedereen aanbevelen. Ik merk wel dat bellen soms effectiever kan zijn dan mailen.
    Datum: 13-08-2012 - 19:08:38
    Naam: Rene en Marian Ebbeng
    E-mail: -
    Onderwerp: vakantie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    13-8-2012
    Voor de 2e keer naar Thailand geweest en alles weer via Green Wood Travel geboekt.
    Alle vluchten tours en treinreis. Alles was weer perfect geregeld. De 5 daagse tour vanuit Chiang Mai naar Mae Hong Son was een echte aanrader met een zeer gevarieerd progamma.

    We willen het team van Greenwood bedanken voor de goede zorgen.

    Marian en René
    Datum: 10-08-2012 - 16:08:23
    Naam: Jordy Pieroelie
    E-mail: -
    Onderwerp: hulp achteraf
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Greenwoodtravel is zeker aan te raden voor Thailand reizigers. bestelde tickets worden zorgvuldig bewaard en kunnen bij aankomst worden opgehaald. Zo ook bij mij dus, echter was ik dus zo handig om niet zo zorgvuldig met de tickets achteraf om te gaan en ben ze kwijtgeraakt.
    Bij deze wil ik graag een medewerkster (Sharuna, hoop dat ik het goed spel) van Greenwoodtravel bedanken voor al haar hulp. De verloren tickets konden helaas niet meer gekopieerd worden, maar je hulp werd zeker gewaardeerd! Als je zelfs al opbelt om de beste route te vinden om mij zo snel mogelijk de trein te laten halen, verdien je wel credits. Daarbij, rondom de stress een Nederlandstalig persoon spreken was ook wel ideaal.
    De geplande reis hebben we toch nog kunnen hervatten en hebben de trein en boot gewoon gehaald.

    kortom, Hierbij dus te zien dat Greenwoodtravel zeker een goede indruk heeft gemaakt op ons.
    Nogmaals thanks!

    groet, Jordyon
    Datum: 08-08-2012 - 01:08:10
    Naam: marcel
    E-mail: -
    Onderwerp: schamen
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    k wil me toch ff bij Hans aansluiten.. Hoe kun je een Thai 100 bath laten betalen, voor sommige is dit een half dag inkomen.. Alles staat altijd duidelijk in de bevestiging en vouchers..Mensen moeten zich echt schamen om hierover te klagen.. Gr..
    Datum: 07-08-2012 - 08:08:22
    Naam: Hans Klijnstra
    E-mail: -
    Onderwerp: tolweg
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste greenwood travel.
    Ik las zojuist dat berichtje van die vrouw die 100 baht moest betalen voor de tolwegen
    Om zulke mensen moet je toch echt lachen he,ze hebben een vakantie geboekt wat ze duizenden euros heeft gekost en ze moeten opeens 100 baht betalen(2.50 euro)en opeens zitten ze niet meer zo lekker haha daar zakt nou echt mijn broek van af.wij reizen al jaren via jullie en jullie regelen altijd onze transfer en het staat altijd keurig netjes aangeplakt in de taxi dat men dit moet betalen.dus trek je van zulke domme recensies niks aan.wij komen in ieder geval dit jaar weer lekker naar Thailand en gaan genieten van de gastvrijheid van de thaise bevolking.
    groet Hans
    Datum: 06-08-2012 - 17:08:24
    Naam: Ellen van den Berg
    E-mail: -
    Onderwerp: vakantie Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Prima ervaringen met Greenwood;
    we hadden een retour naar Bangkok met op de heenweg een aanstluitende binnenlandse vlucht naar Chang Mai. Dit liep gesmeerd. (erg fijn ook de mogelijkheid van de lounge van Bangkok Airways met wifi en buffet met lekkere hapjes).
    Wij kozen ervoor de overnachtingen in het Prince Palace Hotel aan het eind van ons verblijf te doen ipv in het begin; dat was een oede volgorde. We waren immers al een beetje gewend aan Thailand, zodat we de hectiek van Bangkok aan het eind van onze reis beter aankonden dan aan het begin van onze reis, denk ik.
    We konden de transfer van vliegveld naar hotel zonder problemen omzetten in transfer van hotel naar vliegveld Bangkok.
    Een fijne tip van Greenwood was, om op de middag van vertrek (ons vliegtuig ging om 2.30 uur) nog even het zwembad in te duiken, zodat we fris het vliegtuig inkonden.
    Perfect op tijd kwam de chauffeur ons ophalen vanaf het prince palace hotel.
    Wat we even wilden vermelden; deze chauffeur zette ons voor het blok door van ons 100 bath te vragen voor de tolweg (we stonden al bij de ingang). Omdat ons door Greenwood hier niets over verteld was, weigerde ik dat te betalen en verwees ik naar Greenwood.
    De chauffeur accepteerde dit na enig morren, maar we zaten toch niet meer zo rustig....
    Hij zette ons echter netjes op tijd af op het vliegtuig.on
    Naschrift van Green Wood Travel

    Beste familie van den Berg,

    Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek.

    Goed om te lezen dat u een heerlijke vakantie heeft gehad. Blijf flink nagenieten.

    Datum: 06-08-2012 - 13:08:43
    Naam: Herma van Luijk
    E-mail: -
    Onderwerp: Prince Palace Hotel in Bangkok
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Mooi hotel, goede ligging, lekker en uitgebreid ontbijtbuffet. Mooie grote (schone) kamers voor gezinnen tegen een scherpe prijs en met 2 zwembaden! De 3-kamer suite had zelfs 2 volledige badkamers, erg handig met tieners..
    Makkelijk omdat Green Wood Travel op de 14e etage zit, dus snel van alles te regelen.
    Datum: 05-08-2012 - 14:08:16
    Naam: John Smit
    E-mail: -
    Onderwerp: Trip door Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    We hebben met drie volwassen kinderen een trip van drie weken door Thailand gemaakt. In totaal zaten er vijf 1 of meerdaagse trips in het programma. Van het begin tot het einde was alles perfect geregeld door Greenwood.Iedere trip biedt voldoende mogelijkheid voor eigen inbreng.
    Wel is belangrijk dat je begeleid wordt door goede gidsen, die de engelse taal goed beheersen, de omgeving/historie kennen en bereid zijn er iets speciaals van te maken. Wij waren zeer tevreden met onze gidsen, maar hebben groepen ontmoet die dat minder waren
    Datum: 04-08-2012 - 13:08:45
    Naam: Leon Coolen
    E-mail: -
    Onderwerp: Bedankt
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hallo Jack,

    Afgelopen maandag teruggekomen van een geweldige trip naar Thailand. Mede dankzij de bij jullie geboekte hotels/tours.
    Hierbij willen wij jou (en natuurlijk het hele greenwood team) bedanken voor de geleverde service en adviezen.

    Bij een volgende Thailand trip zullen we zeker weer op jullie site rondsnuffelen voor mooie tours/hotels.

    Groetjes, en wellicht tot een volgende boeking...

    Leon, Karin, Maud & Koen Coolen
    Datum: 04-08-2012 - 11:08:44
    Naam: Paul Kuijsters
    E-mail: -
    Onderwerp: Hulde
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Thailandreis mede door GT prima geslaagd!
    Na verblijf in het Prince Palace hotel hebben we enige dagen op eigen gelegenheid rondgereisd (o.a. Chiang Mai). Aangezien we met 2 kids reisden (9+10) wilden we een flexibel reisschema zonder iets vast te leggen.
    Na 10 dagen hadden we genoeg van het \"geregel\" tussendoor en GT telefonisch opdracht gegeven de rest van onze reis (o.a. naar Koh Pang Ngan) te verzorgen. Binnen 1 dag en 1 telefoontje was het voor elkaar. Wat een service!! Alles prima geregeld met als voordeel dat alle vlucht/boot/trein tijden perfect op elkaar aansloten. Het prijsverschil met alles zelf regelen is nihil.
    Hulde aan GT, een aanrader voor iedereen!!!