Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


    Datum: 12-12-2012 - 02:12:27
    Naam: Joost de Boer
    E-mail: -
    Onderwerp: Super-Tour (17 dagen)
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Met een gezelschap van vrienden hebben wij november 2012 de Supertour gedaan. Daar hebben wij zelf wat in aangepast. Dit was voor Green Wood Travel geen belemmering om alles vlekkeloos te laten verlopen. Alle afspraken zijn punctueel nagekomen. En dat niet alleen maar de hotellocaties zijn stuk voor stuk bijzonder. Dat deed niet af aan de service van de hotels en inrichting van de kamers want dat was allemaal ook prima in orde. Het door Green Wood aangegeven programma was heel bijzonder. Vooraf hadden wij de neiging om de Home Industries te schrappen. Daar was Green Wood niet echt voor. En dat was maar goed ook want we hadden het niet willen missen. Al met al een vette 10 voor Green Wood Travel
    Datum: 07-12-2012 - 15:12:25
    Naam: jur walkotte en trudi holt
    E-mail: -
    Onderwerp: reis Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste ernst en Greenwood team
    Wij zijn weer in holland aangekomen met een heerlijk gevoel.
    De reis die jullie voor ons hebben verzorgd was fantastisch.
    Het begon al met een geweldige vlucht met Eva air ,alwaar de elite class een aanrader is eea op advies van greenwood.
    Keurig op tijd stond de chaufeur ons op te wachten en bracht ons naar het hotel Prince palace waar we twee nachten op kosten van greenwood mochten overnachten.
    prima lokatie mede om het feit dat je met een taxi of tuk tuk overal snel kan komen.
    Tevens niet ver van het station waar we de trein namen naar chang mai,die redelijk op tijd vertrok ,en waar we een klasse 2 slaapcabine hadden prima in orde.
    we bestelde thais eten en een lekker biertje ,om 10 uur werd ons bedje klaargemaakt en onder de wol .de volgendedag kwamen we om 10 uur in Chang Mai aan en werden wederom op tijd opgehaald door de taxi die ons naar het hotel Bhodi Serene hotel gebracht (wederom een prima advies van greenwood)
    alwaar we 5 dagen hebben vertoeft .
    Lokatie top slechts 38 kamers heerlijk zwembad en betaalbaar restaurant.
    trudi wilde op een oliphant rijden en deze de hele dag verzorgen ,ik een kookcursus enzo kwamen we deze dagen prima door,met ook nog een bezoek aan de doi suthep tempel en een cruise op de rivier .
    vandaar weer naar bangkok per vliegtuig na op te zijn gehaald door de taxi,daar aangekomen stond er alweer een taxi op ons te wachten die ons naar het eiland KO Chang bracht ,een wat lange rit van 5 uur en dan nog met de ferry plus nog een half uur rijden,maar absoluut de moeite waard.
    We gingen naar KoChang op advies van Ernst ivm het goede weer ,en hij had gekijk we hebben 6 dagen fantastisch weer gehad en geslapen op een superlokatie .
    greenwood had ons geboekt in Katcha resort en we verbleven in een seaview villa aan de zee en zwembad Top.
    Aldaar wat trips gemaakt en van de zon en de zee genoten een aanrader.
    Wederom stond op de dag van vertrek de taxi alweer keurig op ons te wachen en deze bracht ons naar Bangkok om daar nog een dag te winkelen om vervolgens de volgende dag door de taxi naar het vliegveld te worden gebracht en met Eva air huiswaarts te keren.
    Alle lof voor het Greenwood team die een zorgeloze vakantie voor ons hebben geregeld.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Goede dag familie Walkotte,

    Graag gedaan en zijn de 100x 20 jaar Green Wood Travel nog afgegeven door onze chauffeur op de dag van vertrek?

    Blijf genieten van deze tropische dagen en tot snel weerziens.

    Groeten uit Bangkok,

    Ernst-Otto Smit
    Datum: 07-12-2012 - 05:12:45
    Naam: W &M de Ceuninck
    E-mail: -
    Onderwerp: Gefeliciteerd en bedankt
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Allereerst gefeliciteerd met jullie twintig jarig bestaan deze maand. Al bijna 10 jaar verzorgen jullie onze vakanties naar het Verre Oosten: Thailand, Birma, Cambodja, Laos en Indonesie.
    Vrijwel altijd is alles prima geregeld. Maar twee of drie keer in al die jaren moesten we iets langer op een transfer wachten. We geven toe, dat we dan in eerste instantie wat geïrriteerd reageerden. Meestal was dat na een (lange) vertraagde vlucht en als we net in Thailand waren aangekomen en nog het jachtige westerse leefritme hadden. ‘Wat is dat nou, ze zijn altijd op tijd’, dachten we dan. Maar dan bel je het telefoonnummer op je voucher en binnen een half uur wordt je alsnog opgehaald. Deze menselijke ‘foutjes’ worden echt hersteld. Wij beseffen dan weer, dat we niet zo ongeduldig moeten zijn en ons aan het levensritme van jullie moeten aanpassen. Daarom komen we hier ook zo graag op vakantie.
    Verder zijn we zeer tevreden over met name Ernst-Otto’s persoonlijke adviezen en uiteraard de flexibiliteit zoals na de tsnuami, toen we onze reis helemaal moesten omgooien of toen we op jullie kantoor in Bangkok vertelden dat een bepaald type bungalow helaas niet meer te boeken bleek. Jullie gingen meteen bellen of die nu misschien wel vrij was. En ja, hoor, konden we er toch nog in.
    Het leukste geval van creativiteit van jullie kant hebben we nu echter tijdens onze huidige vakantie in Thailand meegemaakt. We hadden bepaalde wensen opgegeven. Bleek echter dat het hotel (in Hua Hin) daar ‘moeilijk’ over deed. De oplossing die jullie gekozen hebben, verraste ons echt, we waren zo verbaasd, maar heel erg leuk. Als jullie onze recensie bij het Centara in Chiang Mai lezen, zien jullie dat we echt niet ten koste van alles aan onze wensen vasthouden, hoor. We stellen jullie ‘oplossing’ echt heel erg op prijs. Er zijn gewoon geen woorden voor.
    Het bevestigt ons alleen maar, dat als we gezond blijven en er niet teveel in onze pensioenen wordt gesneden in Nederland, we nog heel lang van jullie diensten gebruik willen blijven maken.
    Nogmaals bedankt voor al die mooie vakantiereizen, die we door jullie gemaakt hebben.

    Groeten,
    Walter en Marjo de Ceuninck
    Datum: 05-12-2012 - 16:12:09
    Naam: Marco & Yvette
    E-mail: -
    Onderwerp: Onze ervaring met Green Wood Travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Onze ervaringen met Green Wood Travel zijn heel goed te noemen.
    Ze hebben ons geholpen met het uitstippelen van onze Thailandreis.
    Ze hebben veel ervaring die zeer nuttig is voor de bv de hotelkeuze, bezienswaardigheden, etc.
    Ook vervoer vanaf Bangkok naar de volgende bestemming kunnen zijn verzorgen.

    Datum: 05-12-2012 - 15:12:40
    Naam: Joost de Boer
    E-mail: -
    Onderwerp: reactie op mijn rondreis Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij hebben van 10 t/m 29 november 2012 een rondreis Thailand gemaakt via Green Wood Travel. Alles klopte. Wij hebben als uitgangspunt de Super Tour gedaan. Wij hebben daar zelf wat wijzigingen in aangebracht en vervolgens ook na ons arriveren in Bangkok nog een paar excursies aan toegevoegd. Alles is helemaal naar wens verlopen. De gidsen zijn vriendelijk, het kantoor in het Prince Palace Hotel uiterst behulpzaam en service gericht, ook de hotels hebben allemaal iets speciaals. Kortom een aanrader volgens mijn gezelschap van 6 personen.
    Datum: 04-12-2012 - 22:12:12
    Naam: lida
    E-mail: -
    Onderwerp: thailand november 2012
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    In november voor het eerst door Thailand gereisd. Vooraf tickets, hotels en vervoer door Greenwood laten regelen.
    Alles was prima in orde. Nergens problemen gehad, taxi
    Datum: 27-11-2012 - 19:11:32
    Naam: Anke vd Moolen
    E-mail: -
    Onderwerp: Greenwoodtravel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    We zijn op uw reisbureau geholpen door een zeer enthousiaste Nederlandse stagiare.
    Ik weet helaas geen naam, maar ze was zeer terzakekundig en het leek of ze al jaren in Thailand was. Ze heeft ons zeer vakkundig geholpen, waarvoor onze hartelijke dank!! Voor Greenwood jammer, dat ze terug gaat naar NL

    Met vriendelijke groet,
    Jan en Anke vd Moolen
    Datum: 27-11-2012 - 09:11:11
    Naam: M. Keus
    E-mail: -
    Onderwerp: Ervaring
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Via via op Greenwood geattenteerd. Zij zijn echt de goedkoopste van alle aanbieders. Fijn is dat je de vakantie met hun helemaal zelf kan samenstellen. Onze ervaring is dat zodra de tour geboekt is, de aardigheid en service van Greenwood afneemt. Dit is ook de ervaring van een ander stel dat wij hadden ontmoet bij een tour van Greenwood.

    Greenwood heeft diverse fouten gemaakt, wij hebben hierover gebeld tijdens de vakantie, maar zijn nooit teruggebeld, erg ververvelend.

    Wat totaal niet service gericht is dat als je van te voren een tour vastlegt waarin "dinner" inclusief is.(Dit heb ik zwart op wit) tijdens de tour wordt vertelt dat dinner niet inclusief is. Hierover direct gebeld en dat je alleen maar krijgt te horen "de tour is aangepast"

    Thailand is een schitterend land. Zeker de moeite waard.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Goede morgen familie Keus,

    Bedankt voor uw e-mail die ik via Pamela van der Span, onze stagiaire, ontvangen heb en het schrijven in ons gastenboek.

    Khao Yai Nature Tour diners zijn uit het tour programma gehaald op 06 augustus 2012 voor boekingen na 01 november 2012. Ook is op deze dag de nieuwe tourprijs gepubliceerd op basis zonder diners.

    Vandaar dat ik het eerdere voorbeeldprogramma van u er geen prijs stond voor deze tour. Deze was nog niet gepubliceerd toen u correspondeerde. U heeft uw tour programma na deze datum bevestigd. Het tourprogramma dat u geprint heeft in juni of juli was geldig tot 29 oktober 2012.

    Deze informatie is ook met u telefonisch gecommuniceerd dat u niet heeft betaald voor de diners. Als compensatie heeft Green Wood Travel 1x diner betaald.

    Correct we hebben u na de tour afgezet op Bangkok Airport ipv Prince Palace Hotel. Waren er meer mensen geboekt op deze excursie dan was de tour ge
    Datum: 27-11-2012 - 07:11:36
    Naam: Jan en Gerard
    E-mail: -
    Onderwerp: Jan en Gerard in Azi
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Greenwoodtravel heeft voor ons de accomodatie , vluchten / boottocht en taxi vervoer in Myanmar geregeld. WIj kunnen niet anders zeggen dat dit allemaal perfect was geregeld. Hoewel de reisagent in Myanmar de vliegtickets was vergeten mee te geven, hebben zij dit snel geregeld tijdens ons bezoekje aan hen. Dus een aanrader om lekker makkelijk te reizen via Greenwoodtravel. Bedankt. Myanmar een geweldig land. Willen snel terug.
    Datum: 25-11-2012 - 23:11:39
    Naam: lia koenen
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailandreis oktober 2012
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hier onze ervaring met Greenwood Travel. Bij het zoeken op internet naar meer info over reizen in Thailand kwam ik Greenwood Travel op het spoor. Na het lezen van de recensies voelde het meteen goed en hebben we samen met Charuda onze reis samengesteld. Contact via e-mail was inderdaad soms traag, maar in geval van dringende zaken kun je via de Belpiraat (vermeld op de Greenwood website) goedkoop even bellen waarna je in de meeste gevallen direct de juiste persoon kunt spreken. Alle excursies, tours en transfers zijn perfect op tijd uitgevoerd. Natuurlijk kraait er in de ene plaats de haan erg vroeg, zitten er op weer een andere plaats veel muggen, zijn soms de bedden hard, spreekt men niet overal Engels, moet er soms bij transfers een paar Baht tolgeld bijbetaald worden of bij een snorkeltrip extra Baht voor de zwemvliezen, en zo kun je wel meer futiliteiten melden! Voor ons waren dat maar kleine bijkomstigheden die zich nou eenmaal bij een wat avontuurlijkere reis voordoen! Nog even vermeldenswaardig: de treinreis (nachttrein) 2e klas van Bangkok naar Chiang Mai was een erg leuke belevenis: Restauratiewagen met host kathoey Samy, discolampen, discomuziek, alle ramen open en roken maar, Chang- en Singhabier, Whisky, bonte mengelmoes van passagiers van allerlei nationaliteiten ... een en al \"sanuk\" en gezelligheid ...geweldig! Laat je hierdoor echter niet afschrikken want om 11 uur was het gedaan met de pret en werd de nachtrust van alle passagiers gewaarborgd!!! Onze verdere recensies over tours, hotels etc. zijn op de website terug te vinden. Mochten we in de toekomst nog eens naar Thailand of omliggende landen willen reizen zullen we niet schromen om weer met Greenwood Travel in zee te gaan!!
    Datum: 23-11-2012 - 16:11:31
    Naam: Raymond
    E-mail: -
    Onderwerp: Ervaringen greenwood november 2012
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Op aanraden van een goede vriend hebben we de helft van onze Thailand rondreis via Greenwood geregeld. Geboekt thuis via internet, de vouchers in Bangkok opgehaald. Dat ging allemaal bijzonder soepel en we zijn ook heel tevreden over de kwaliteit van de diverse excursies die we geboekt hebben. Uiteraard iets duurder dan bij los en lokaal boeken, maar dat is met deze service heel goed te billijken.
    Jammer was wel dat de prijsgarantie waar GW mee adverteert alleen geldt als je vooraf elders een lagere prijs vindt. Boek niet meteen en zoek dus gerust verder en confronteer GW hiermee, want achteraf heb je niets aan deze garantie. Het heeft in ons geval bij een paar overnachtingen toch aanzienlijk wat bespaard.

    Toen we onze vakantie wegens een sterfgeval in de familie helaas moesten afbreken reageerde GW erg traag op dit bericht (ondanks de vermelding URGENT). We vroegen hen om de annuleringen van onze terugvluchten te verzorgen. Dat heb ik uiteindelijk maar zelf gedaan omdat ik pas een week later antwoord kreeg...
    Naschrift van Green Wood Travel

    Goede middag meneer Alexander.

    Wat een vervelend nieuws om te horen. Mijn oprecht medeleven met het overlijden van uw schoonmoeder.

    Ik ga het direct nakijken hoe wij uw afgebroken programma kunnen annuleren en een teruggave kunnen regelen. Ook mijn excuses dat ik pas twee werkdagen na uw email reageerde. In noodgevallen zoals deze is het beter om te bellen naar Green Wood Travel dat te emailen. We zijn 24-uur per dag bereikbaar.

    Prijsgarantie geldt inderdaad vooraf niet achteraf.

    Ik wens u veel sterkte en ik neem contact met u op betreffende de teruggave.

    Met vriendelijke groet,

    Pamela van der Span
    Datum: 19-11-2012 - 19:11:52
    Naam: Gerlo & Yvette
    E-mail: -
    Onderwerp: Bangkok, Pattaya, Koh Chang en Koh Samed
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voor de tweede keer in Thailand, prima geregeld door Greenwood waarvoor onze hartelijke dank. Prince Palace is ietwat gedateerd, maar we zijn ook erg verwend. Kamers zijn ruim, schoon en het ontbijt is prima. Niet vergeten een fietstocht door Chinatown te boeken, erg leuk.Vervoer tussen verschillende locaties kan met minibus maar ze rijden als gekken. Wij hebben er voor gekozen om het vervoer te doen met prive taxi, kost iets meer, maar is een stuk veiliger en sneller. Ook geboekt via Greenwood. We zijn van plan om volgend jaar wederom naar Thailand te gaan en dat gaat zeker weer gebeuren met Greenwood. Groeten Gerlo en Yvette
    Datum: 03-11-2012 - 14:11:48
    Naam: Bep Slot Agelink
    E-mail: -
    Onderwerp: autovakantie Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij hebben een autovakantie gedaan in sept./oktober 2012 in Thailand. De diverse onderdelen hebben we door Greenwood laten regelen. Boeking vlucht en hotels is perfekt verlopen en ook snel. Prettig contact via de mail over het programma en de aanpassingen die door Charuda werden voorgesteld. In ons programma van 25 hotels zijn twee hotels die onze verwachtingen niet hebben waargemaakt. Avatar Miracles was uitermate slecht(zie onze recentie) en was ver onder de maat mbt prijs kwaliteit en Pai Hotspring Spa Resort waarvan de kamer ver onder de maat was vuil, donker en zeer somber. Helaas gaven de website en de recenties een ander beeld. Verder was het een schitterende reis met afwisselend een groot hotel of een homestay. Greenwood heeft alle boekingen prima verzorgd, wij hebben geen problemen ervaren op deze lange reis. Onze hartelijke dank voor de goede service.
    Bep en Hessel Slot
    Naschrift van Green Wood Travel

    Beste familie Slot,

    Bedankt voor deze heerlijke en eerlijke recensie.

    Belangrijk is dat jullie een echte Thailand ervaring hebben beleefd. Dat niet alles perfect was hoort bij het reizen en Green Wood Travel denkt mee en werkt mee.

    Avatar in Uthai Thani heb ik zelf een paar maanden geleden bezocht idem Pai Hotspring. Beide accommodaties zijn bijzonder vanwege locatie en faciliteiten. Helaas, als zo vaak in Thailand, is er te weinig onderhoud. We hebben overlegd en besloten om beide accommodaties uit ons aanbod te halen.

    Spijtig voor de resorts maar het is momenteel de beste optie.

    Geniet van de herinneringen en als er weer reisperikelen zijn dan verneem ik deze graag.

    Groeten uit Bangkok,

    Ernst-Otto Smit
    Green Wood Travel
    Datum: 02-11-2012 - 11:11:15
    Naam: J.M. van de Riet
    E-mail: -
    Onderwerp: Reis Bangkok-Chiang Mai (jungle track)-Pattaya
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Bij deze wil ik u en uw collega’s bedanken voor de organisatie en adviezen die wij kregen voor en tijdens onze reis naar Thailand. Afgelopen vrijdag zijn we (mijn zoon en ik) weer teruggekomen in Nederland (helaas einde vakantie). Ik was twee weken in Thailand. (Bangkok-Chiang Mai-Pattaya). Ik wil zeker proberen volgend jaar met mijn vrouw eens ander deel van Thailand te bezoeken en mij ook weer door Green Wood Travel te laten adviseren.
    Datum: 13-10-2012 - 17:10:55
    Naam: ad en Desiree Hendriks
    E-mail: -
    Onderwerp: BRAVO GWT !
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voor de derde keer naar Thailand, voor de derde keer met Greenwoodtravel. 2x een zelf samengestelde supermooie rondreis, met transfers en twee maal de nachttrein.
    Dit keer lekker relaxen op Koh Chang. Alles is altijd geregeld door (nl)Charuda en zij verdient een 10+
    Alles perfect geregeld, ook toen ik ontdekte dat het geboekte resort opeens een renovation-notice had en daarom liever wilde switchen van resort, geen problemen, alles nog op tijd kosteloos omgeboekt.
    De website is erg goed, duidelijk en geeft heel veel informatie, goede hotel- keuze en informatie, foto's, transfers, de prijzen, het contact via mail ofwel telefonisch, alles erg goed .
    We hebben wederom een geweldige vakantie gehad, Greenwood : complimenten !!!! We raden het iedereen van harte aan.
    desireehermes.waarbenjij.nu
    Groet, Ad en Desiree Hendriks
    Datum: 13-10-2012 - 16:10:31
    Naam: Fam. Struijk
    E-mail: -
    Onderwerp: Berichtje voor gastenboek
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Greenwood Travel,

    We hebben in augustus (2012) met ons gezin (twee volwassenen en twee dochters van 15 en 19) een fantastische vakantie gehad in Thailand. Greenwood Travel heeft onze binnenlandse reis, verblijf en excursies prima geregeld. Dank aan Garuda, Ernst-Otto Eak, Pi en wie er nog meer aan heeft meegewerkt.

    Groet,
    Fam Struijk, Nederland
    Datum: 02-10-2012 - 05:10:17
    Naam: Marijke Goderis
    E-mail: -
    Onderwerp: Wij hebben super genoten van onze Super reis in Thailand.
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    De hotels vonden wij zeker verzorgd, ietsje minder vonden wij het Jomtien Garden hotel te Pattaya.

    De tours waren voor ons allemaal heel goed georganiseerd en interessant want ook de gidsen waren zeer goed!

    Enige minpuntje was de nachttrein naar Chiang Mai maar dan ook enkel omdat de trein vertraging had en wij 22 uur onderweg waren...

    In Pattaya boekten wij ook enkele dingen bij omdat wij 4 dagen aan het strand liggen te lang vonden;

    Bedankt voor de zalige reis en nog eens extra bedankt aan onze gids Maha van de eerste vijf dagen want hij is super!

    upload :
    Datum: 29-09-2012 - 10:09:42
    Naam: van lokeren martine
    E-mail: -
    Onderwerp: greenwoodtravel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Dank u wel Greenwoodtravel,dank u wel Charuda alles was perfect georganiseerd en dit in een heel korte tijdspanne (want ik heb een beetje te lang gewacht om te reserveren)er is ook zoveel te zien op de site van greenwoodtravel.
    Om snel een antwoord te hebben stuur je een reminder en dan gaat het snel.
    Een beetje moeilijk gehad om de reservatie door te sturen via de site maar door de copie/paste is het via mail gelukt.
    Maar alles was prima, ik doe het zeker opnieuw met jullie.
    Groetjes

    Martine
    Datum: 22-09-2012 - 00:09:31
    Naam:
    E-mail: -
    Onderwerp: spSyJGkfJKLGKFMf
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    We have just returned from our senocd visit to the cottage at de Vildtgaard. Sitting outside in the secluded garden, enjoying the flowers and the birdsong is a real delight.The owners, Jeroen and Margriet Veraart have modernised this homely, 2-bedroom cottage since our previous visit and are they are most warm and welcoming.The Hoge Veluwe with its excellent walks through ancient woodland and heaths is not far away. It also contains the Kroller-Muller museum which houses a famous art collection. There are many other beautiful areas nearby to wander or cycle through.We visited the attractive town of Oosterbeek for shopping and a visit to the “Market Garden” museum at Hotel Hartenstein. The museum in nearby Arnhem is also well worth a visit as are various other WW2 landmarks throughout the region.We would thoroughly recommend a visit to de Vildtgaard if you are looking for a peaceful and relaxing holiday in beautiful surroundings. We so look forward to our return.Ann & Trevor JonesLeicestershire, England
    Datum: 12-09-2012 - 20:09:26
    Naam: Tienus Kwant
    E-mail: -
    Onderwerp: recencie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    In juli hebben wij onze eerste reis door Thailand georganiseerd door Greenwood beleefd. Alle zaken waren prima geregeld en de transfers, gidsen en chauffeurs waren op de afgesproken tijdstippen aanwezig. Wij hebben negen dagen een auto met chauffeur geregeld en hadden de eerste 2 dagen een nukkige onwillige chauffeur. Na telefonisch contact met Greenwood is deze chauffeur door Greenwood vervangen. Super geregeld. Alle hotels en excursies zijn ons erg goed bevallen. Wij hebben veel van Bangkok, de Isaan en het noorden gezien. De goede herinneringen zullen nog lang blijven hangen.

    Hartelijke dank voor de superreis.

    Tienus Kwant