Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


    Datum: 15-02-2013 - 13:02:44
    Naam: aukje van der Beek
    E-mail: -
    Onderwerp: Bedankt
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hallo Greenwoodmedewerkers.

    We zijn terug van een super vakantie in Thailand. Alles wat jullie samen met ons hadden geregeld was geheel naar wens en super geregeld.Paul Noten die bij jullie stage loopt was voor een paar dagen met ons mee en was geweldig gezelschap en geïnteresseerd in alles. We hebben samen met hem en Winnie die onze reisleidster was super dagen gehad , mooie plaatsen bezocht en alles geweldig geregeld. Voor herhaling vatbaar en komen we het volgende jaar zeker bij jullie terug.p.s de fietstocht die we gemaakt hebben in Bangkok was geweldig en om nooit te vergeten mooi.
    Datum: 15-02-2013 - 12:02:56
    Naam: Marlene Feitsma
    E-mail: -
    Onderwerp: Bericht voor de heer Ernst-Otto Smit
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste heer Smit,

    Teruggekeerd uit Thailand willen wij u hartelijk danken voor de uitstekende organisatie van onze vakantie met uw hulp.

    Deze dank mag u ook doorgeven aan miss Kwan die in overleg met ons het programma vaststelde.

    Slechts één opmerking, houd de heer Supot maar in ere, wat een fenomeen, goud waard voor jullie organisatie!

    Hartelijk dank, ook namens het echtpaar Lecluse-Pruis en mijn partner Henk Pruis.

    Vriendelijke groet en nogmaals dank, succes met uw werk,

    Marlene Feitsma
    Datum: 15-02-2013 - 08:02:02
    Naam: Pruis en Lecluse
    E-mail: -
    Onderwerp: rondreis
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Na enige startproblemen bij het boeken hebben wij met twee echtparen een fantastische reis gehad. Eerst vijf dagen Bangkok waar we op ons verzoek overnachtten in hotel Shanghai Mansion in Chinatown, een aanrader!
    De reis ging daarna naar Kanchanaburi, Ayutthaya, Sukhothai, Chang Mai om tot slot aan zee op het eiland Ko Chang al onze indrukken te verwerken.
    Alle besproken hotels, evenementen, transfers waren uitstekend geregeld.
    Hoogtepunten waren een bezoek aan Chinatown met een bevlogen gids, de megashow Siam Niramit, de koninklijke wijk en het Jim Thompsonhuis in Bangkok. In Kanchanaburi bezochten we uitvoerig de documentatiecentra betreffende de aanleg van de Birmaspoorlijn, erg indrukwekkend. Het bezoek aan de koningssteden Ayutthaya, Sukhothai en Chang Mai zijn heel interessant en belangrijk om de geschiedenis van Thailand te leren begrijpen.
    Van Bangkok tot Chang Mai hadden wij gekozen voor de formule Vakantie op Wielen, het bleek een gouden greep.
    De geweldige chauffeur/gids de heer Supot heeft een grote bijdrage geleverd aan deze succesvolle trip. Met veel liefde voor zijn land, zijn grote kennis van de geschiedenis en de cultuur, zijn goede Engels en zijn grote gevoel voor humor heeft hij ons onvergetelijke dagen bezorgd. Een groot compliment aan zijn adres.
    De hotels waren over het algemeen goed, Shanghai Mansion en Sukhothai Heritage Resort voorop.
    De transfers per minibus van Bangkok luchthaven naar Ko Chang en terug waren goed geregeld, maar gezien de afstand, het verkeer en de risico's zouden we dit achteraf liever met een vlucht gedaan hebben.
    De zee en de stranden van Ko Chang zijn geweldig, maar inmiddels ook behoorlijk toeristisch. Het Kacha Resort hotel is goed, maar druk en groot. Het vlakbij gelegen Ban Pu zou een betere keuze geweest zijn, maar was al vol.
    Al met al een geslaagde vakantie, mede dankzij de goede organisatie van Green Wood Travel én "Supot op wielen"!
    Datum: 04-02-2013 - 04:02:00
    Naam: Paul Noten
    E-mail: -
    Onderwerp: Bridge over the river Kwai tour (3dgn)
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Na een lange reis aangekomen in Bangkok. 1 dagje bijkomen en direct door met eerste tour naar de Bridge over the river Kwai van 3 dagen 2 nachten georganiseerd door Green Wood Travel. Onze groep bestond uit 5 personen plus nog een gids.

    De eerste dag begint lekker op tijd met een vertrektijd van half 7. Eerst gaan we opweg naar de Flooting Market gelegen in Ratchaburi. Na een boottocht van een half uurtje komen we aan bij de markt. Heel bijzonder om met eigen ogen te zien hoe mensen hier marktdrijven terwijl ze drijven. Na deze stop reizen we verder naar Kanchanaburi om onderweg nog op de river Kwai te lunchen op een prachtige plek op het water. Vervolgens hebben we nog een ongelofelijk goed onderhouden begraafplaats bezocht voor de slachtoffers van de oorlog en de aanleg van de Bridge over the river Kwai. Het mooie hier was dat er op ons kleine groepje na, helemaal niemand anders was. Na we onze reis weer vervolgd hadden zijn we een kijkje gaan nemen in een boedistische grot die in de oorlog als \"ziekenhuis\" had gefungeerd. In de namiddag zijn we vervolgens naar het Pung-Waan resort gegaan met een super kamer aan de Kwai een heerlijk eten.

    Dag 2 begint om half 9 in de morgen met een rit naar de Hellfire pass. Na een erg lange wandeltocht door een schitterend gebied met veel geschiedenis komen we aan bij het museum ter nagedachtinis aan de bouw van de spoorlijn en de gevallen slachtoffers. Erg indrukwekkend als je ziet onder welke erbarmelijke omstandigheden mensen hier hebben moeten werken. Na een korte lunch bij het station van Ban Nam Tok reizen we verder met de trein. Een ongelofelijk mooie tocht langs de river Kwai. Met veel pijn en moeite heb ik me wakker weten te houden in de heerlijke wiegende trein om al het moois te aanschouwen wat er te zien was. Vervlogens zijn we verder gereisd met een kort ritje naar het Baan Tor Mai Dang resort. Op de river Kwai overnachten zat er voor mij helaas niet in maar daarvoor in de plaats kreeg ik een leuk bungalowtje een stukje verder landinwaarts. Na een korte duik in de river Kwai (erg lang kan je er niet tegen de stoming in zwemmen) ben ik aan het zwembad gaan liggen waar ik heerlijk even mijn vrienden wat foto\'s heb kunnen sturen met het gratis wifi. In de avond een goede maaltijd gehad het viel me alleen wel op dat er wel erg veel russen zaten, maar daar hebben we verder geen last van gehad.

    de derde dag begint met een klein ontbijtje waarna we onze tour vervolgen op de laatste dag met een bezoek aan de Erawan Watervallen. Een pratige plek om te bezoeken, doe alleen niet zoals ik simpele sandalen aan want dan heb je wel eens kans wat pijnlijke momenten mee te maken zoals ik heb ondervonden. De waterval bestaat uit 7 verschillende niveaus die je met een klein beetje klim en klauter werk kunt bereiken. Je kunt hier heerlijk verkoelen en even lekker schoongebeten worden door de visjes. Helaas was dit alweer de laatste stop van deze tour en na een rit van 3 uur kom je weer aan in Bangkok bij Prince Palace Hotel.

    al met al een top tour die ik niet snel zal vergeten .
    Bedankt Green Wood Travel!
    Datum: 25-01-2013 - 12:01:47
    Naam: Corry Stoel
    E-mail: -
    Onderwerp: Wanneer er echt iets fout gaat
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Als wij zeggen dat we weer naar Thailand gaan dan worden ons goedbedoeld allemaal reisorganisaties aangeraden, die zoooo goed zijn. Dan vragen wij waarom nou juist die ene reisorganisatie zo goed is.
    "Nou, er was wat fout gegaan met de kamers, en onze vrienden kregen het teveel betaalde terug en thuis gekomen stond er een bos bloemen."
    Leuk van die bloemen, leuke klantenbinding, maar niet meer dan logisch van het geld.

    Mijn broer had een georganiseerde reis, die zou eindigen in Hua Hin, dat wilde hij absoluut omdat hij van ons had gehoord dat dit een gezellige plaats is waar je heerlijk bijna overal boven de zee kunt eten.
    "Weet je het zeker of wordt het Cha Am, want die wordt vaak in één adem genoemd met Hua Hin en dat vinden wij een veel minder gezellig plaatsje."
    "Nee, ik heb het nagevraagd, absoluut Hua Hin."

    Het werd... Cha Am. Volgende keer willen ze ECHT in Hua Hin eindigen, dus...
    En natuurlijk gaat er best wel eens iets fout, vooral als je zelf niet echt duidelijk bent. Dat hebben wij ook ervaren, maar dat was onze eigen schuld, achteraf waren we niet duidelijk genoeg geweest.

    Wij denken dat je de kwaliteit van een reisorganisatie pas kunt beoordelen als er echt iets goed fout gaat en er ter plekke van alles geregeld moet worden.

    Wij boeken al jaren bij Green Wood Travel in Bangkok. Door niemand aangeraden, gewoon gevonden op Internet. Vanuit Spanje laten wij voor de eerste nachten een door ons uitgezocht hotel regelen. Eenmaal in Thailand regelen wij op het kantoor van Green Wood Travel de rondreizen (vorig jaar door het Isaan gebied in een privé busje voor 10 personen met z
    Datum: 24-01-2013 - 21:01:56
    Naam: Nico Rosenbaum
    E-mail: -
    Onderwerp: Vakantie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij zijn met kerst via Greenwood naar Thailand geweest. Thailand was prachtig en we hebben genoten. De door Greenwood gekozen hotels waren prima, overigens net als de door ons zelf gevonden hotels.
    Het is fijn om in Nederland al goed op weg te worden geholpen al moet je zelf ook goed blijven opletten. Vouchers waren altijd in orde. Geen enkele negatieve ervaring. Dat geldt niet voor de taxi's. In Bangkok ging het 3 x mis met de greenwood chauffeur. 2 x te laat en 1x afgezet bij verkeerde hotel. De chauffeur die we voor een paar dagen hadden, vonden wij niet professioneel. Hij wilde vooral zijn eigenhandig gaan, kwam afspraken niet na en was eigenlijk gewoon lui. Voortaan huren we gewoon per dag een taxi in het hotel waar we zijn, voordeel van de chauffeur was wel dat hij leuke restaurantjes wist.

    Hoewel de taxi's door Greeewood georganiseerd, buiten Bangkok, allemaal perfect op tijd waren, was de prijs echt e hoog. Eenmaal zelfs vanuit Nederland
    Naschrift van Green Wood Travel


    Beste familie Rosenbaum
    Datum: 22-01-2013 - 17:01:15
    Naam: Marjan den Haan
    E-mail: -
    Onderwerp: Klachten over Greenwoodtravel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Mijn ervaringen met Greenwoord travel zijn dusdanig dat ik NOOIT meer van hun diensten gebruik wil maken. Zeker als ik dan nu, thuis gekomen, mail krijg met de vraag of ik oa mijn mening wil geven over een hotel in Bangkok, waar ik nooit geweest ben. Omdat Greenwoodtravel nooit gereageerd heeft op mijn mails, grappig, he.....? Nee dus!
    Blijkbaar waren deze 2 hotelnachten niet winstgevend genoeg om te reageren?

    Daarnaast was de Tree tops village tours erg teleurstellend. De omgeving was prachtig, maar de accomodatie en service puur slecht.
    Met name het feit dat wij ( mijn dochter en ik), de laatste dag bij een bushalte werden gedropt, op 500m van Tree Tops accomodatie, en daar 1,5 uur hebben moeten wachten op de lokale bus. Er was gezegd \" hij komt over een half uur\" dus U begrijpt onze spanning in de duisternis.
    Al met al duurde het toen nog 3 uur, want de bus bracht ons niet naar het station van Surathani, voor wij bij het station waren. Extra taxikosten en veel stress, ipv zoals beloofd rechtstreeks vervoer naar treinstation.

    ook Koh Tao was heel mooi, maar de via Greenwood geregelde accomodatie was veel te duur. Er werd mij bij boeken verteld dat er niets anders meer beschikbaar was.......? Ook daar vervoersproblemen, we zouden opgehaald worden van de pier, nee dus. Blijkbaar een communicatieprobleem....?
    Al met al voor ons geen Greenwood meer
    Naschrift van Green Wood Travel

    Beste mevrouw Marjan den Haan,

    Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek. We lezen graag hoe onze gasten Thailand ervaren hebben. Jammer om te horen dat niet alles perfect was tijdens uw vakantie.

    Om te starten met Koh Tao. De hotels bieden gratis vervoer van en naar de pier. (Free transfer from/to pier) U moet hier alleen wel voor naar de parkeerplaats lopen en het vervoer zoeken van uw hotel. Mocht u er dan nog niet uitkomen, raden wij mensen altijd aan om direct contact met ons op te nemen en/of het hotel.

    We doen ons best om alle e-mails zo snel mogelijk te verwerken maar we hebben inderdaad wel eens wat langer op ons laten wachten in het piekseizoen zoals uw boeking in december / januari. Onze excuses daarvoor. Ik heb gecontroleerd dat we altijd tussen 1 en 4 dagen uw e-mails beantwoord hebben.

    Nu terugkomend op uw opmerking omtrent de Tree Tops Jungle Safari. Wij van Green Wood Travel hebben absoluut geen controle over wat lokale bussen doen. We geven mensen de optie om een priv
    Datum: 17-01-2013 - 10:01:17
    Naam: Herma van Drunen
    E-mail: -
    Onderwerp: waardering reis
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste team GWT,
    Vanuit een dik besneeuwd en koud Nederland wil ik jullie bedanken voor de geweldige reis die ik in eerste instantie met Charuda en later met Jack heb samengesteld. Alles klopt de transfers, de treinreis naar Chiang Mai, de afspraken met de gidsen (mn Ranna onze gids tijdens de river kwai tour was super) voor de verschillende tours, de hotels tijdens de verschillende tours, de vriendelijke dames bij jullie op kantoor. Het enigste wat een ramp was, was het Prince Palace hotel. Nooit geen Prince Palace meer. Gedateerd, vuil, slechte service mn aan de balie, geen Wifi of alleen tegen betaling en dus erg duur. Wel weer een volgende keer met GWT.
    Nogmaals bedankt en tot ziens,
    Herma, Jeroen en Isabelle
    Datum: 09-01-2013 - 10:01:57
    Naam: Eddie & Marlies Jansen
    E-mail: -
    Onderwerp: bedankt voor de fantastische reis!
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Ernst-Otto, Jack en alle medewerkers van Greenwood,

    Bedankt voor de fantastische reis in Thailand, zoals vele al gemeld hebben waren alle transfers, hotels en tours perfect geregeld. Op tijd, keurige engels sprekende gidsen en prima vervoer. Ook de lunches tijdens de geboekte tours (thaise lunches) waren perfect en ook de hotels/resorts + ontbijt waren perfect. Wij hadden onze reis zelf samen gesteld en hierbij hebben we prima advies gekregen van Greenwood.

    Het prince palace hotel waar Greenwood is gevestigd ligt in een wijk waar je in de avond niet lopend naar een restaurant kan gaan, we wilden graag omboeken naar een wijk in pratunam en dit was direct geregeld door greenwood.

    Als verrassing was tijdens oud op nieuw een plaats voor ons gereserveerd op de feestavond van het resort (pinacle) op koh-samoui, we hebben hier erg van genoten.

    Voor Eddie was het de 5de x dat hij thailand bezocht, wat erg opvalt is dat bangkok een stuk schoner is geworden. Bijna alle voertuigen rijden op gas en de regering stimuleerd schone brandstof en je ziet opruimwerkzaamheden en nieuwe appartementen complexen. Dit is vergeleken bij 5 jaar geleden sterk verbeterd (weinig smog).

    Onze beoordelingen van de hotels/resorts:

    Prince Palace:
    Prima als hotel om de eerste nacht te verblijven, wil je echter niet van taxi/tuk tuk afhankelijk zijn dan zouden wij een langer verblijf afraden. Poolbar erg lekker eten maar prijzig.

    Indra Regent:
    Prima hotel midden in de wijk pratunam. Alles op loopafstand en veel bedrijvigheid op de straatjes langs het hotel. Aanrader is de pop-bar met live muziek (rechts van de lobby, elke dag een kleine bus met terras op straat met live muziek). Ontbijt prima met heerlijke omelet

    White sand hotel (Hua-Hin)
    Erg mooi hotel en net buiten de drukte. 3 minuten lopen van het strand. Erg ruime kamers, heel schoon en ontbijt onder bij de franse restaurant. Niet heel veel keus maar de beste koffie die we hebben gehad. Naar de barretjes lopen is geen probleem (5 minuten)

    Pinacle resort (Koh-Samoui)
    Geweldig resort met mooie ruime bungelows en een prachtig aangelegde tuin. Aan de noordzijde van het eiland weg van de drukte.Aanrader is de kleine gezellige strandbar bij de rots (naar het strand lopen en dan linksaf). Spa geweldig met lieve dames en goede prijzen. Als je het resort uitloopt bij de receptie zit een dame welke drankjes en sigaretten verkoopt. Aardig en geintreseerd in haar klanten, elke dag een biertje en ze stond erop dat we afscheid kwamen nemen, wat we hebben gedaan onder het genot van een biertje van het huis.

    We hopen snel het noorden van thailand te gaan ontdekken, en natuurlijk via Greenwood.

    Groetjes
    Eddie & Marlies
    Datum: 08-01-2013 - 19:01:11
    Naam: Carmen Schaap
    E-mail: -
    Onderwerp: Reis door Zuid-Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Allereerst een gezond 2013 voor alle medewerkers van Greenwood.

    Hotels, treinreis, busreis en de taxi's was goed geregeld. Alleen in Bangkok om 2.00 uur in de nacht niet, maar 200 bath retour gekregen.

    Jungle safari een hele belevenis, wel primitief, maar het personeel heeft erg zijn best gedaan en heerlijk gekookt, een aanrader. Mooi hotel Koh Samui en Koh Tao, alleen in Chumpon een aanfluiting, niets te beleven en vies strand.

    Op de laatste dag via jullie kantoor nog het kerstdiner(wat niet doorging) uitbetaald gekregen. Via jullie nog 1 dag extra in Prince Palace geboekt i.v.m. vlucht China Airlines in de nacht en 1600 bath betaald aan jullie.

    Wel vreemd, dat wij in de avond werden opgebeld door de receptionist, dat wij nog niet uit waren gecheckt en dat er ook nog niet betaald was. Vervelend, want wij hadden wel aan onze verplichtingen voldaan.
    Voor de rest was alles goed geregeld, onze complimenten en als wij weer naar Thailand gaan, boeken wij bij jullie.
    Datum: 08-01-2013 - 16:01:55
    Naam: Gerben Bijpost
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailand reis december 2013
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Complimenten voor Greenwood Travel. Alles perfect georganiseerd. Pick-ups stonden overal volgens planning en op tijd klaar. Locaties waren in veel gevallen nog mooier of beter dan verwacht. Bij boeking was het soms wat lang wachten op de juiste antwoorden, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de reis zelf. Een absolute aanrader!
    Datum: 04-01-2013 - 16:01:20
    Naam: D.aarts
    E-mail: -
    Onderwerp: Bedankt
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Net terug uit het fantastische Thailand. Wat hebben we genoten.
    We hebben de reis zelf samengesteld maar Greenwood heeft
    alles verder geregeld. Alle hotels, vluchten, treinreizen en excursies
    geregeld en alle transfers van en naar hotels, vliegvelden enz.
    Alles keurig verzorgd en prima op tijd. Geen enkele keer hoeven
    wachten en steeds met prima auto\\\'s. Geweldig!
    Bedankt allemaal bij Greenwood en hopelijk tot een volgende keer.
    Datum: 02-01-2013 - 10:01:47
    Naam: Henny en Irma van den Boogaard
    E-mail: -
    Onderwerp: beste wensen voor 2013
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hoi Ernst,

    Ten eerste de allerbeste wensen en vooral een gezond 2013 voor het hele team van Greenwood travel.
    Wij zijn gisteren teruggekomen uit Thailand en hebben zoals altijd genoten.
    Wij zijn wederom zeer tevreden over de manier waarop Greenwood travel samen met ons alles heeft geregeld.
    Gaan binnenkort snel aan het werk om ons potje geld weer te vullen zodat wij weer op vakantie naar Thailand kunnen gaan.
    Nogmaals bedankt en de groetjes aan Charuda en Jack.

    Henny en Irma van den Boogaard.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Goede morgen Irma,

    Bedankt en jullie ook de allerbeste wensen voor dit nieuwe verse jaar :-)

    Blijf genieten en zeg het voort, dit is altijd de beste reclame voor Thailand.

    Groeten uit zonnig Bangkok,

    Ernst-Otto & Green Wood Travel Team
    Datum: 01-01-2013 - 11:01:52
    Naam: Karin en Jos
    E-mail: -
    Onderwerp: Beste wensen voor 2013 !
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hallo iedereen die dit leest.(en uiteraard ook voor alle mensen van Greenwood in Bangkok)

    De beste wensen voor 2013 !
    Mijn (Jos) goede voornemen is om in mei weer via Greenwood te boeken (10e keer?)Dit maal met mijn (bejaarde) moeder van 78. Dat vertrouw ik Greenwood zeker toe. Later in het jaar nog een keer met zijn tweeen.

    Geniet!

    Karin en Jos
    Datum: 01-01-2013 - 10:01:30
    Naam: ruud
    E-mail: -
    Onderwerp: service Greenwoodtravel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste mensen van Greenwood. We willen jullie bedanken voor de service. De boekingen (Trein-hotel-overtocht boot) was prima geregeld. Het was allemaal uit de kunst geregeld. Graag maak ik de volgende weer gebruik van jullie diensten en expertise. Ook de uitleg bij (ontvangst van de tickets) was prima. Ik zou iedereen jullie willen aanbevelen. Groeten.
    Datum: 31-12-2012 - 13:12:16
    Naam: Herman en Jose
    E-mail: -
    Onderwerp: Birma reis
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij hebben een geweldige reis gemaakt via Greenwood naar Birma/Myanmar. We hebben in 17 dagen de hoogtepunten gedaan. Alles was prima geregeld, en we hebben genoten van dit geweldig mooie land. In elke plaats werden we weer keurig opgewacht door goeie gidsen en dito chauffeurs. Wanneer we ter plekke wat wilden wijzigen was dit ook prima. M.n bij sommige erg toeristische 'attracties'hebben we ons programma wat aangepast.
    Onze boeking via Greenwood had voor Hollandse begrippen wel wat meer tijd nodig en m.n. de emailuitwisselingen duurden soms erg lang. Een keer bellen via skype werkt effectiever.

    Datum: 23-12-2012 - 10:12:47
    Naam: Gon Zigtema
    E-mail: -
    Onderwerp: reiservaring met de heer Supot
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Vorig jaar november maakte ik met familie een lange reis met de heer Supot als chauffeur/gids.
    Deze maand maakte ik met andere familieleden een cruise-reis, waarbij ook Thailand werd aangedaan. De 2 dagen dat wij daar waren hebben we weer het geluk gehad de heer Supot te kunnen boeken. Het was weer geweldig met hem.
    Alle waardering voor de vakkundige en prettige manier waarop hij ons heeft begeleid.
    Datum: 22-12-2012 - 10:12:08
    Naam: Ed de Bruijne
    E-mail: -
    Onderwerp: Ervaringen met Green Wood Travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Via GWT Pattaya gereserveerd in Prince Palace Hotel Bangkok.
    Bij inchecken werd er een gebruikelijke print gemaakt van mijn AE card.
    Vervolgens werden we verzocht op de 14e verdieping in het kantoor van GWT een voucher op te halen. GWT wilde, dat de betaling via hen zou lopen.Echter, AE werd niet geaccepteerd, wel Master en Visa. Geen punt,andere kaart. Toen werd er een toeslag geheven van 4% over het totale bedrag. Kosten die GWT niet vergoed kreeg van de creditmaatschappij. Reis al 50 jaar zeer intensief over de hele wereld, maar had dit nog nooit meegemaakt. Ivm aanwezigheid in het kantoor van andere bezoekers, rustig bezwaar gemaakt. Was onbespreekbaar.
    Later tijdens het uitchecken aan de balie naar hun policy gevraagd. AA aanvaarden, geen probleem. 4% toeslag, nooit van gehoord. Slechte beurt GWT!
    Hotel lag in een zeer rustige buurt, waar heel weinig in de buurt te vinden was, zoals restaurants,coffeeshops etc.
    Het hotel is gedateerd, behoeft onderhoud. Kamers zijn wel ruim.
    Internet en/of wifi alléén tegen betaling. Anno 2012!?!?!
    GWT eens, maar nooit weer.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Beste familie de Bruijne,

    Bedankt voor uw schrijven in ons gastenboek. Hotels berekenen extra +10% service charge en +7% BTW in Thailand.

    Bangkok Bank heft +3,5% toeslag over VISA en MASTERCARD. Alleen deze kosten berekenen we door naar klanten als ze betalen met creditcards. We bieden een laagste prijsgarantie voor alle hotels. Onze prijzen zijn lager dan booking.com, agoda.com etc.

    We adviseren klanten hoe ze geld kunnen besparen:
    http://www.greenwoodtravel.nl/Thailand/informatie/op_reis.htm#Geldzaken

    Ook in Nederland mogen de creditkaart kosten worden doorberekend.

    Er zijn meer dan 50 pinautomaten nabij Prince Palace Hotel.
    Helaas berekent de Nederlandse bank 2,5 euro opnamekosten en 1,5% over de wisselkoers. De Thais bank berekent ook een extra 4 euro per transactie.

    Betalen met creditcard +4% is dan weer voordeliger!

    Met vriendelijke groet,

    Ernst-Otto Smit
    Green Wood Travel
    Datum: 19-12-2012 - 22:12:58
    Naam: Sien en Doetske The
    E-mail: -
    Onderwerp: Cambodja Laos
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Goed georganiseerde reis; gids en of driver stonden op tijd op ons te wachten op het vliegveld.
    Siem Reap Cambodja een goede driver die ons rondgereden heeft voor slechts 30 USD per dag, een goede gids heeft verzorgd voor de bezoeken aan de bekende Angkor Wat, Ta Promh, Banteay Srei en Angkor Thom (hebben we in 2 dagen gedaan)
    Hotel Angkor Sayana zeer gunstig gelegen, loopafstand naar de Old market en vele goede eetgelegenheden.
    Laos rondreis was zeer interressant veel tempels, pagoda's/stupa's in Luang Prabang; gevolgd door een bergrit naar de plain of Jars (reisduur bijna 7 u door het slechte wegdek en bochten).
    Daarna naar Vang Vieng (karstgebergte)en als laatste de hoofdstad Vientiane met de mooie Stupa en monnikenabdij, Arc de Triomf, Sisaket museum.
    Hotel Apsara Rive Droite, luxeus groot balkon terras Luang Prabang.
    Villa Nam Song Vang Vieng, goede ambiance,goede keuken.
    Salana boutique Vientiane luxeus, gunstig gelegen veel eetgelegenheden binnen enkele min lopen.Hotel Vansana bij Plain of Jars matig weinig sfeer.
    Datum: 19-12-2012 - 09:12:43
    Naam: sjaak en marieke
    E-mail: -
    Onderwerp: thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    wij zijn net terug van onze geweldige vakantie verzorgt door greenwood travel. 3 weken in het zuiden van Thailand geweest en waarvan 1 week de eiland hop tour gedaan. Dit is echt een aanrader. je bent samen met de gids(spreekt goed engels) een kapitein en een bootsman aan boord van een lontailboot en je gaat verschillende eilandjes af. We zijn echt op van die paradijsjes geweest, Er worden heerlijke lunches geserveerd van de zelf gevangen vis, je snorkelt op plekjes waar geen andere mensen zijn. Overnachten is op 3 verschillende eilanden. wij hadden op 2 eilanden een kamer met zeezicht, wat wil een mens nog meer. deze tour is echt de moeite waard. Het was weer een heerlijke vakantie en weer goed geregeld.