Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


  Datum: 06-05-2019 - 06:47:26
  Naam: Moniek Fatingan & Frank Stein
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Thailand mei/juni 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Beste Green Wood Travel,
  Vorig jaar zijn wij met z'n 2en naar Thailand geweest via Green Wood Travel. We hadden van een kennis vernomen dat jullie prachtige reizen organiseerden. We hebben vanaf het plannen van onze reis tot vertrek naar huis genoten! In 1 woord fantastisch, zoals Green Wood Travel betrokken was. Alles was goed geregeld, en op maat gemaakt, en de privechauffeurs waren top, gezellig en super behulpzaam. We werden bij aankomst super verwelkomt op het Hoofdkantoor van Green Wood Travel in Bangkok. Wat een gave locatie en super aardige medewerkers. Onze laatste 2 nachten verbleven we ook in het Hotel van Green Wood Travel, and it was great! Dit jaar in Oktober willen wij misschien naar Vietnam, als we gaan zullen we zeker overwegen om weer met Green Wood Travel te gaan. Green Wood Travel, dankjewel voor een onvergetelijke vakantie. Jullie zijn Top! Tot ziens! Moniek & Frank
  Datum: 21-04-2019 - 01:22:17
  Naam: Maria & Frank
  E-mail: -
  Onderwerp: the best holiday ever!!!!!
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hi Kwan
  Just wanted to say thanks for all your help with our holiday - we had the best holiday ever!!!!!
  We have recommended you to everyone we know so I hope you get lots of extra business.
  You were very helpful and everything was fantastically organised - please also pass our regards onto Green who is an excellent tour guide (and we should know). We never would have found the places she took us on our own and learnt so much. He is a credit to your company.
  Anyway thanks again for such a wonderful time.
  Maria & Frank
  Austria
  Datum: 14-04-2019 - 06:10:20
  Naam: Franka en Wim Zijlmans
  E-mail: -
  Onderwerp: Reis Laos en Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In maart 2019 hebben wij een geweldige reis gemaakt door Laos en Thailand. Eerst via Vientiane, Vang Vieng en Luang Prabang met een privé-chauffeur die regelmatig stopte bij leuke dorpjes en marktjes. Wij hadden op eigen verzoek geen gids. Allemaal prima hotels. We hebben erg leuke dingen gezien in combinatie met een overweldigende natuur. Hoogtepunt was de tocht stroomopwaarts over de Mekong. Een geweldige ervaring!
  In Thailand zijn we via een prachtig resort in het noorden (Phu Chaisai) doorgevlogen via Phuket naar het rustige eiland Koh Yao Yai in een super grote bungalow aan het strand. Verder naar Khao Lak in Centara Seaview, een groot resort aan zee. Daarna naar Koh Phangan in het Sarikantang resort, weer in een mooie bungalow aan het strand. Dit ligt op loopafstand van het bekende/beruchte full-moon strand. Toevallig waren we daar op dat moment, niet gepland overigens, wel leuk om eens mee te maken. Door naar Koh Tao, op het Sensi resort, alweer in een bungalow aan zee, helemaal van hout. Tenslotte nog een dag in Bangkok in het Shanhai Mansion, een prachtig, geheel in Chinese stijl gebouwd hotel, midden in China Town.
  We hebben bewust gekozen voor wat duurdere accomodaties, hetgeen ons goed is bevallen. Greenwood had alles weer perfect geregeld. Ik wil nog vermelden de uitstekende service van Gatoon, die ons halverwege de reis belde met enkele wijzigingen in de planning. Prima. Het is wel heel erg jammer dat in de aanloop naar deze reis de communicatie met Greenwood allesbehalve soepel verlopen is. Veel misverstanden en fouten. Dat heeft veel van onze reis-voorpret compleet bedorven. We begonnen dan ook met een zwaar gemoed aan deze reis. Heel jammer.
  Datum: 02-04-2019 - 06:02:36
  Naam: Johan van Uffelen
  E-mail: -
  Onderwerp: Phuket en Myanmar
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Al een jaar of 8 laten wij onze overwinteringsreis door GWT regelen. Ieder jaar gaan we een week of 3 naar ons vaste hotel (Kata Country House) op Phuket. Daaromheen zoeken we ieder jaar andere reisonderdelen. Dit jaar kozen we voor Myanmar. Dus bleek een prima keuze te zijn: prima hotels, mooi land, veel cultuur en een vriendelijke bevolking. Echt Azië maar toch weer anders dan Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam.
  De reis was, zoals we gewend zijn, uitstekend georganiseerd dor GWT. Onze dan hiervoor. Een kleine onvolkomenheid (door een wijziging in de vluchttijd moesten we in Yangon een paar uur wachten voor de gids kwam) werd via een telefoontje met GWT snel opgelost.
  Datum: 02-04-2019 - 05:28:00
  Naam: martin de Lange en nel van os
  E-mail: -
  Onderwerp:
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  het was weer een geweldige reis die tip top verzorgd was...wilden nog een extra trip maken en na een
  appje naar Greenwood was dat weer binnen een paar uur geregeld...en het was weer onvergetelijk...
  dank voor goede verzorging en het altijd klaar staan als er iets is..de volgende reis zal zeker bij jullie geboekt worden....met lieve groeten Martin en Nel
  Datum: 26-03-2019 - 06:40:59
  Naam: Corry Stoel
  E-mail: -
  Onderwerp: rondreis zuid-Thailand met twee eilanden
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Al jaren plannen wij onze rondreizen door Thailand en verblijf in Bangkok met Green Wood Travel, tot onze volle tevredenheid. Ook dit jaar waren we weer twee maanden in dit prachtige land. Over het verblijf bij GWT zelf hebben we al een recensie geschreven. Maar ook de rondreis die we door zuid-Thailand hebben gemaakt is het vermelden meer dan waard. In grote lijnen volgen we de rondreis Parels van de Andamanzee, maar hier en daar hebben we er een eigen invulling aan gegeven. Dat is het fantastische van GWT, welk wild plan je ook hebt, ze vinden het nooit te buitenissig. Elke aanpassing, uitbreiding of inkorting regelen ze voor je, op een zeer deskundige, betrokken en efficiënte wijze. We gingen naar Hua Hin, Pranburi, Surat Thani, het natuurpark Khao Sok, Krabi en de eilanden K Phi Phi en Ko Lanta. In één woord GEWELDIG!!!!! Alles wat tot in de puntjes door GWT geregeld, of het nou om een treinticket naar Surat Thani ging, een bootticket naar de eilanden, een terugvlucht van Krabi naar Bangkok of een transfer. Alles liep op rolletjes, nergens hebben we hoeven wachten. De accommodaties waren soms door onszelf uitgezocht, soms aanbevolen door GWT. Ze waren allemaal super! Luxe logeren in het schitterende Evason Resort in Pranburi of het prachtige Cha-Da Beach Resort op Ko Lanta (ideaal voor een gezin met kinderen!). Of romantisch in een huisje op palen op Ko Phi Phi. Schitterende meertocht in het natuurpark Khao Sok, een absolute must! We gingen van hoogtepunt naar hoogtepunt. En keerden moe, maar zeer voldaan terug in Bangkok. Bedankt, staf van GWT, jullie zijn geweldig! Volgend jaar komen we weer!
  Datum: 21-03-2019 - 09:28:13
  Naam: Jos Dekker
  E-mail: -
  Onderwerp: Duiken Koh Talu
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn vandaag 21 maart 2019 naar het eiland Koh Talu geweest om te duiken/ snorkelen. Werden stipt op tijd bij ons hotel opgehaald in Hua Hin. Een rit van 2,5 uur maar was snel voorbij. Genoten van de voorbij komende natuur/plantages (kokosnoten). Bij de boten aangekomen een verrassend buffetje met koffie/thee en versnaperingen bij de prijs inbegrepen. Kort varen met snelle boot naar Het eiland.
  Daar 2 x gesnorkeld/gedoken in het heerlijke water. Daarna lunch op t eiland. En de lunch was helemaal top!! Nog een uurtje gerelaxed op het witte strand. Nette WC/douche voorzieningen. Kort gezegd: super excursie gehad. Genieten !!
  Datum: 16-03-2019 - 05:14:02
  Naam: Fred en Jerina
  E-mail: -
  Onderwerp: Verblijf Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Lieve vrienden,

  Inmiddels hier alles weer een beetje op orde.

  Dus is het de hoogste tijd om jullie heel hartelijk te bedanken voor de gastvrije ontvangst in jullie prachtige locatie.

  De kamers zijn heerlijk en alle goede zorgen buitengewoon.

  Wij hebben ontzettend genoten van het verblijf en natuurlijk ook van het leuke en heerlijke diner op de eerste avond.

  Nogmaals heel hartelijk dank, ook voor de aardige attentie en we hopen jullie zeker van de zomer te zien.

  Met lieve groeten,
  Fred en Jerina
  Datum: 06-03-2019 - 08:53:08
  Naam: Petra en Werner
  E-mail: -
  Onderwerp: alles goed geregeld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Hallo allemaal,

  Op aan raden van een vriend zijn we bij Green Wood Travel gaan boeken.
  We kunnen niet anders zeggen dan dat we dik tevreden zijn. Alles was perfect geregeld en we hebben een heerlijke tijd gehad.
  Een echte aanrader.
  Datum: 27-02-2019 - 12:30:23
  Naam: C. van Aken & L. Sluimers
  E-mail: -
  Onderwerp: teleurgesteld
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Greenwood biedt leuke programma's aan, maar voor ons was het de eerste en zeker de laatste keer, en wel om de volgende redenen: 1) tijdens onze drieweekse reis hadden we diverse chauffeurs die hun werkdag zo snel als maar mogelijk was, probeerden af te raffelen, terwijl we wel voor de volledige dag betaalden 2) we hebben acht dagen van een busje gebruik moeten maken waarvan de ramen dusdanig zaten dat je alleen maar naar buiten kon kijken als je "op je schouderbladen ging hangen" 3) op de ochtend van onze vlucht vanuit Chiang Mai werden we "vergeten". Greenwood was op geen enkel nummer - ook niet op het noodnummer! - bereikbaar! 4) er was een dusdanig korte transfertijd ingepland voor een afstand van 250 km c.q. 5 uur rijden tussen de binnenlandse vlucht vanuit Chiang Mai en de ferry naar Koh Kood, dat een geringe vluchtvertraging in combinatie met een te relaxte chauffeur ervoor zorgde dat wij onze ferry misten. Vermeldenswaardig feit: ook al hadden we geen vertraging gehad, dan hadden we de ferry ook gemist, want we kwamen 45' te laat bij de ferry aan terwijl de vlucht 40' vertraagd was.
  Greenwood reageerde steeds uiterst traag op de diverse mails die wij hierover stuurden, en weigert ten slotte tot vergoeding over te gaan van de gemiste nacht op Koh Kood + het hotel dat wij zelf(!!) in plaats daarvan in de nabijheid van de ferry moesten boeken. Greenwood heeft geen geschillencommissie in Nederland, en klachten moeten via de Thaise rechter verlopen. Geen enkele gedupeerde client zal dat op z'n hals halen, waardoor het Greenwood wel zeer makkelijk gemaakt wordt om klachten af te wijzen c.q. gemaakte kosten t.g.v. onzorgvuldig handelen door Greenwood niet te compenseren. Wees gewaarschuwd!
  Naschrift van Green Wood Travel

  Beste familie van Aken,

  Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek.

  Positief en/of negatief wij luisteren naar onze gasten. Als Green Wood Travel fouten maakt dan lossen we deze op. Moeten we onze werkwijze aanpassen en/of verbeteren dan doen we dat graag.

  U bent met drie van onze chauffeurs op pad geweest. Een keer alleen met een chauffeur en twee keer met een chauffeur en een gids.

  Tijdens de 3-daagse River Kwai tour (22-24 Nov.2018) was u met Ms.Khiew (gids) en Mr. Ort (chauffeur) op stap.

  Van 25 tot 30 november was u op reis door Noordoost-Thailand (Isaan Tour) met Mr. Ort als chauffeur en Mr. Tee als gids.

  Mr. Tong was uw chauffeur in Noord-Thailand van 30 november tot 04 december.

  Alle chauffeurs en gidsen werken meer dan tien jaar bij Green Wood Travel. Ik heb en ook mijn collega's hebben met iedereen gesproken en overlegd. Iedereen heeft zich volledig ingezet om het naar uw zin te maken. Ze herkennen niet uw opmerking "hun werkdag zo snel als maar mogelijk probeerden af te raffelen".

  Green Wood Travel gebruikt alleen Toyota Commuter minibussen. Sommige minibussen hebben donkere raamfolie waardoor het zicht beperkt wordt.

  Nogmaals onze excuses voor de gemiste Chiang Mai transfer. U heeft naar ons noodnummer gebeld en mijn collega stond 'onder de douche' en toen ze terugbelde vernam ze van The Empress Hotel Chiang Mai dat u al met de taxi vertrokken was naar de luchthaven.
  Wij hebben beide transfers, Green Wood Travel en de hoteltaxi, aan u vergoedt.


  Om lang verhaal kort te maken, door de vertraging van de AirAsia vlucht heeft u de aansluiting naar het eiland Koh Kood niet kunnen doen. Wat overmacht was.

  De chauffeur was gebonden aan een "Yellow License", dit betekent dat hij niet sneller dan 80km/h mag rijden. Dit omwille van veiligheidsredenen en wordt dmv van GPS tracking gecontroleerd.

  Het traject van Utapao luchthaven naar de pier voor de boot naar Koh Kood toe is ruim 5 uur rijden en meer dan 250km rit. In het goedgekeurde en bevestigde programma stond wel vermeld dat de auto op aardgas rijdt en tijd nodig heeft aan tanken. Dit is sowieso ingecalculeerd als de vlucht op tijd aankwam.

  Onze Reservation Manager meldt mij ook dat u ons pas gecontacteerd had nadat de laatste Ferry vertrokken was. Daardoor waren voor ons de opties beperkt om nog eventuele aanpassingen te gaan doorvoeren om u dan wel tijdig op het eiland te krijgen.

  Verder door de 'no show' bij de ferry werden de boottickets niet gebruikt, die konden wij ook niet meer kosteloos wijzigen omdat deze 'non-refundable' zijn. Green Wood Travel heeft hier zelf nieuwe tickets aangekocht zodat u de volgende dag wel op het eiland terecht kwam.

  De luchtvaartmaatschappij AirAsia geeft geen enige recuperatie van hun kant.

  Kosten veroorzaakt door overmacht is iets wat u via de verzekeringsmaatschappij kunt recupereren. Wij maken hiervoor de juiste papieren voor op indien u dit wenst om uw gemiste nacht op Koh Kood en de extra nacht op het vasteland te recupereren.


  Green Wood Travel heeft een TAT-license no. 11/02616
  TAT staat voor Tourism Authority of Thailand en kan gezien worden als de Thaise ANVR en SGR (oftewel het Thaise verkeersbureau) waar u eventuele klachten en schadeclaims kunt indienen.

  Nogmaals wij vinden het heel spijtig dat u een nacht verloren heeft op Koh Kood en hadden het liever ook anders gezien.

  Als er verder nog vragen en/of opmerkingen zijn dan verneem ik deze graag.

  Met vriendelijke groet,

  Michael Bulthé
  -----------------------------------------------------------------------------------

  Naschrift van C. van Aken en L. Sluimers

  omdat er al diverse uitgebreide mails aan Greenwood verzonden zijn, besparen we ons de moeite om - opnieuw - inhoudelijk op de reactie van Greenwood in te gaan. De enige reden voor onze review was en is om andere reizigers te waarschuwen voor de handelwijze van Greenwood. Uiteraard zal er - gelukkig - bij veel andere clienten minder mis gaan dan bij ons, maar ook in de gevallen dat er een kink in de kabel komt, moet je er vanuit kunnen gaan dat je reisorganisatie je niet met de financiele brokken laat zitten. Ten slotte laat je je reis niet voor niets voor zoveel geld organiseren.
  Datum: 21-02-2019 - 04:06:22
  Naam: Corry Stoel
  E-mail: -
  Onderwerp: Tropical Paradise
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hadden vijf dagen de kamer Indonesia geboekt in Tropical Paradise, het eigen verblijf van Green Wood Travel in Bangkok. We zijn veel langer gebleven, want het was er fantastisch in alle opzichten. De kamer bleek een tuinkamer te zijn in een tropische tuin, met aan alle kanten licht en ruimte, heel mooi ingericht met werkelijk alles er op en er aan, zelfs Netflix op de tv. Zeven hoge openslaande deuren, een vijfsterrenbed, eigen koelkast, koffiemachine, noem maar op. Het voelde aan als een tuinhuis op een landgoed, met eigen personeel, bijna feodaal. Alleraardigste mensen, heel competent, een geweldig, dagelijks variërend Thais ontbijt, heerlijke cappuccino en alles inbegrepen. In een rustige zijstraat van een drukke winkelstraat, met zeker vijf goede restaurants op loopafstand. Met de open vrachtwagentjes (zes bath) sta je in minder dan tien minuten bij het BTS skytrain-systeem, waarmee heel Bangkok snel en voordelig te bereiken is. Een absolute aanrader!!!!!!!!
  Datum: 18-02-2019 - 12:34:23
  Naam: Jean-Marie
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis door Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We planden een bezoek aan Thailand, met eerst een verblijf in Bangkok en daarna een rondreis door het land, om uiteindelijk een paar dagen uit te blazen op een zonnig vakantie eiland.
  We werden door Michael van Greenwood Travel schitterend en professioneel begeleid in het samenstellen van onze reis, waarbij hij een heel goed oog en oor had voor onze wensen en bekommernissen.. Niet alleen de vorm en de bestemmingen van het parcours, maar ook het advies in keuze van hotels was uitstekend en voldeden aan onze wensen. Een paar keer over en weer mailen volstonden daardoor om een voor ons perfecte reis voor te stellen.
  Prijs/kwaliteit was de reis een voltreffer, alsook het gevoel ten alle tijde te kunnen terugvallen op het advies en hulp van Greenwood Travel.
  Het vervoer (transfers en busje voor de rondreis) waren perfect georganiseerd, waarbij de stiptheid en het nakomen van de afspraken door de chauffeurs ten zeerste werd geapprecieerd.
  Ook was alles heel duidelijk op papier voorgesteld (reisplanning, bezienswaardigheden onderweg, edm). We zijn dus nooit voor verrassingen gesteld geweest.
  Conclusie: we zijn heel tevreden over de kwaliteit en het verloop van onze reis het vliegtuig opgestapt.
  Bedankt!
  Datum: 17-02-2019 - 04:45:33
  Naam: Ton van Bavel
  E-mail: -
  Onderwerp: prive rondreis Vietnam
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We hebben onze reis weer uit laten stippelen door Greenwood Travel. Zoals vanouds was alles weer zeer goed en netjes geregeld. Goed en net vervoer, dat steeds netje op tijd was, goede hotels en goede gidsen. We hebben een enkele aantekening over een gids die die zo goed was maar daar hebben we Greenwood van in kennis gesteld, en die kennende doen ze daar wat mee. De reis is zo fijn verlopen dat we een volgende Aziereis ZEKER weer bij Greenwood gaan boelken. Voor os is deze organisatie een echte aanrader voor een fijne en vooral onbezorgde vakantie
  Datum: 04-02-2019 - 13:51:47
  Naam: Anneke Meester
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand 2019
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  In het verleden prima ervaringen gehad met Greenwood. Alles was altijd prima geregeld. Deze keer bezochten we de eilanden Koh Kood en Koh Mak. Het bootvervoer vonden we niet goed geregeld. Er was ons verteld dat de Boonsiri ferry ons bij de pier van het Koh Kood resort zou afzetten. Deze ferry stopt echter bij de Ao Salad pier op Koh Kood. Op mijn vraag of we dan wel het goede ticket hadden kreeg ik geen antwoord. Uiteindelijk het Nederlandse nummer gebeld en kreeg te horen dat we met een pick up naar het resort gebracht zouden worden. Deze rit was een vreselijke kamikaze rit in een slecht onderhouden pick up met teveel passagiers en een chauffeur die te hard reed. Ook de tickets naar Koh Mak waren met deze ferry geboekt, terwijl we met de speedboot gewoon van de resort pier hadden kunnen vertrekken. Voor onze veiligheid hebben we ter plekke zelf tickets voor de speedboot geboekt. Het geboekte transfer op Bangkok airport naar het hotel was ook niet goed geregeld. Er stond niemand met onze naam of een herkenbaar hotelbord op ons te wachten op de afgesproken plek. Uiteindelijk maar zelf een taxi genomen.
  Naschrift van Green Wood Travel

  Dear Anneke Meester

  About the ferry arrangement. Boonsiri is the ferry service we booked for you. Boonsiri uses the Ao Salad pier on Koh Kood. This was mentioned in you program and ferry voucher.

  Normally Green Wood Travel books with Boonsiri ferry because they use a very stable and reliable Catamaran for their ferry services. Boonsiri ferry arranges with local pickup bus service a free of charge shuttle service, sending every passenger to each hotel they booked.

  You talk about another boat service which sends clients direct in front of Koh Kood resort. This is the speed boat of Koh Kut Express.

  For Koh Kut Express, I have to thank you for sharing this information with us. I already asked our Contracting Manager to apply for the contract and Green Wood Travel will publish this service.
  This way we can provide any client who stays at Koh Kood resort an alternative mode of transport.
  Koh Kut Express only operates one time a day at 13.00 hours.


  Transfer in from Bangkok Airport to Suvarnabhumi Suite hotel is done by the hotel shuttle bus. Green Wood Travel made your booking with full information about the flight arrival. As it is a shuttle bus sometimes you have to wait a bit and call the hotel. The hotel will inform you when the driver will come again.

  This was mentioned in your program.

  Wed 30-Jan-19 14:30 - Transfers from Bangkok Suvarnabhumi Airport to The Suvarnabhumi Suite
  Note: FREE TRANSFER inclusive Suvarnabhumi Suite
  MEETING POINT: EXIT DOOR 3 ON 2ND FLOOR, HOTEL DRIVER WILL WAIT WITH HOTEL SIGN. No Driver? Call 02 3274444
  ________________________________________
  ARR. PG306 TDX-BKK 14.30PM


  You can also call Green Wood Travel but we had not received any called from you. Otherwise we could always help you and contact the hotel for you and solved it immediately.

  So sorry for that you had to take a taxi.

  If you need anything more please do not hesitate to contact me.

  Best regards,

  Nawaporn Sathawarnsmit
  Reservation Manager
  Datum: 03-02-2019 - 11:21:27
  Naam: Schepman
  E-mail: -
  Onderwerp: fantastisch
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Als je onbezorgd op vakantie wilt kunnen wij het team van Greenwood zeker aanbevelen. Geef goed je wensen aan en zij spelen daar op in, samen een goede reis plannen, overal stipt staat een chauffeur te wachten om u van A naar B te brengen. Wij zijn fan van Khao Lak, In het Centara resort, perfecte locatie, prachtig hotel. Alles is lopend te bereiken voor leuke winkeltjes en restaurantjes. Khao Lak is een rustige omgeving, met een fantastische gladde zee en heerlijk strand. Het is veel relaxter als Phuket!!
  Wij hebben nu 3 keer achter elkaar bij Greenwood geboekt en nog nooit problemen gehad.
  Team Greenwood, ga zo door!!!
  Datum: 17-01-2019 - 14:07:49
  Naam: Van der Linden
  E-mail: -
  Onderwerp: Rondreis noord Thailand
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  We zijn echt erg enthousiast over de reis die Greenwood voor ons heeft samen gesteld. We kijken terug op een fantastische reis met ons gezin met volwassen kinderen,
  Datum: 16-01-2019 - 01:52:50
  Naam: Ann Moons
  E-mail: -
  Onderwerp: Onze prachtige reis naar Thailand dankzij Green wood travel
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Het was onze eerste verre reis met ons gezin, 3 kinderen van 10, 13 en 17 jaar.
  Wij hebben 4 verschillende delen van Thailand bezocht. Michael bulthe van Green wood travel heeft ervoor gezorgd dat dit een zorgeloze vakantie was. Alle transferts waren perfect georganiseerd, we hadden een duidelijk overzicht zonder aan zelfstandigheid te moeten inboeten. Ook bij kleine problemen, leveren ze een topservice. Wij zijn fan!,
  Datum: 15-01-2019 - 12:41:22
  Naam: rian
  E-mail: -
  Onderwerp: THAILAND REIS KERST 2018
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben met kerst voor het eerst een verre reis gemaakt. Een combinatie van wat rondreizen en eilanden bezoeken. Greenwood heeft ons heel goed geholpen en geadviseerd in het samenstellen van deze reis. Best lastig als je totaal niet weet wat je kan verwachten. Het eigen hotel in Bangkok heeft ons bijzonder verrast. Wat een heerlijke plek om je vakantie te beginnen en Bangkok te gaan verkennen. Het personeel is ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Je voelt je zo welkom. Onderweg hebben we nog een paar korte contact momenten gehad. Ook dan werd veel moeite gedaan om onze vragen te beantwoorden en het ons naar de zin te maken. Groot compliment voor onze chauffeur die ons 3 dagen heeft rondgereden. Hij is echt geweldig en ik hoop dat jullie hem vaak zullen inzetten.
  Wij zijn zeer tevreden met Greenwood Travel en zullen in de toekomst zeker weer gebruik van jullie maken mochten we nog een keer het geluk hebben een dergelijke reis te mogen maken.
  heel hartelijk dank voor jullie adviezen en hulp.
  Datum: 10-01-2019 - 03:27:09
  Naam: Annemarie
  E-mail: -
  Onderwerp: Koh Samui
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Greenwood Travel. Wij werden eerst al goed opgevangen in Bangkok in ons hotel. Heerlijk gegeten in Bangkok, geregeld door Greenwood, vervolgens stond mw. Toy ons op te wachten op het vliegveld van Koh Samui. Zij bracht ons naar ons hotel en organiseerde nog een leuke boot trip naar de omliggende eilanden inclusief lunch. Zeer prettige samenwerking en wij zullen zeer zeker weer Greenwood travel inschakelen als we weer richting Azië reizen.
  Datum: 10-01-2019 - 01:09:52
  Naam: Jan Peter Kalksma
  E-mail: -
  Onderwerp: Thailand reis
  Rating: Algemene waardering:   Service:
  Foto:
  Wij hebben een mooie reis gemaakt met Greenwood. Helaas gooide storm Pabuk roet in het eten op Koh Phangan maar Greendwood heeft er voor gezorgd dat wij op tijd van het eiland konden. Nog een bijzonder puntje van service: mijn zoon vergat zijn zonnebril in Bangkok tijdens een van zijn eerste transfers, Greenwoord heeft er voor gezorgd dat we die bij onze laatste transfer in Bangkok weer terug kregen.