Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


    Datum: 22-08-2013 - 23:56:55
    Naam: Mary Burghard
    E-mail: -
    Onderwerp: Greenwood bedankt voor de geweldige vakantie!
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voor de 4e keer via Greenwood een geweldige vakantie in Thailand gehad met ons gezin. Wederom genoten van de hectiek in Bangkok, de cultuur, de mooie tours, geweldige natuur en schitterende stranden. Het was allemaal weer super geregeld! De transfers altijd op tijd, mooie busjes, goede chauffeurs en kundige gidsen. De hotels waren ook super. Altijd een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding die je bij geen enkel ander reisbureau krijgt. OK, het mailverkeer kan weleens wat traag verlopen in de piekperiodes en er is in het verleden ook weleens iets fout gegaan met een transfer, maar 1 telefoontje en het wordt opgelost. Er zijn ergere dingen ... Wij hopen nog vele mooie reizen te maken in Azië met Greenwood en met de uitbreidingen naar omliggende landen gaat dat zeker goed komen.
    Datum: 21-08-2013 - 21:29:31
    Naam: Wilma van t Loo
    E-mail: -
    Onderwerp: 3 weken rondreis Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    In juli/augustus hebben we met ons gezin een zelf samengestelde rondreis gemaakt, met behulp van Greenwood. Greenwood heeft alle verblijfplaatsen en binnenlandse reizen voor ons tot in de puntjes verzorgd. Van Bangkok naar Kanchanaburi naar Chiangmai naar Koh Tao naar Koh Samui en weer naar huis, alles is perfect verlopen.We zijn dus ook vol lof over deze organisatie en zullen Greenwood zeker aanbevelen! De volgende mooie, verre reis gaat zeker weer via Greenwood. Het contact via email verloopt ook soepel, zelfs even bellen naar het kantoor in Bangkok is geen probleem. Je moet allen wel even rekening houden met het tijdsverschil :-)
    Datum: 20-08-2013 - 11:49:43
    Naam: Johan
    E-mail: -
    Onderwerp:
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Over het algemeen is onze ervaring met Green Wood Travel positief. Het enige echte minpunt was om bij jullie een reis geboekt te krijgen en om bevestigingen te krijgen. We hebben bijna moeten smeken om een offerte te krijgen en eerlijk we stonden op punt om op het laatse moment nog elders te gaan maar het is dan op het nippertje toch in orde gekomen. Daarna moet ik zeggen is alles vlekkeloos verlopen, alles was geregeld zoals we het gevraagd hadden. We hebben ook bij jullie een bezoekje gebracht en jullie doen echt wel goed jullie werk en ik zou jullie zeker verder aanbevelen. Het is spijtig dat het in het begin wat fout liep, gewoon wat feedback geven ipv mensen weken zonder antwoord te geven te laten wachten zou wonderen doen.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Beste Gina, Johan en Fabienne,

    Dat is inderdaad een blijvend probleem. Wij beantwoorden iedere vraag en verzoek. Geven reizigersinformatie gratis en voor niets. Dit alles kost tijd en natuurlijk kunnen we puur commercieel gaan werken maar dan missen we het mensenwerk.

    Tijdens de piekseizoenen lopen we altijd wat achter met de beantwoording van verzoeken. Natuurlijk maken we het altijd goed.

    Excuses voor het ongemak.

    Groeten uit Bangkok,

    Ernst-Otto Smit
    Green Wood Travel
    Datum: 17-08-2013 - 09:18:20
    Naam: Esther Noten
    E-mail: -
    Onderwerp: Bedankt bedankt bedankt
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Thuis na aan het genieten van een geweldige vakantie in Thailand.
    Van de gigantische boedha-beelden, tot de geweldige Tree Tops Tour op het water.
    De heerlijk verkoelende watervallen en het fantastische eten.
    Op de fiets door Bangkok en slapen op de river Kwai.
    Alles perfect samengesteld en op elkaar afgestemd door Greenwood Travel Thailand.
    Overal stonden te chauffeurs alweer op ons te wachten om ons naar de prachtige hotels te brengen, ongeacht hoeveel vertraging we hadden.
    Greenwood Travel Thailand, super bedankt voor onze onvergetelijke vakantie
    Datum: 16-08-2013 - 15:41:34
    Naam: Hans Goossens
    E-mail: -
    Onderwerp: Goed geregeld allemaal
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Greenwood mensen,

    Ik wil jullie ook nog bedanken via het gastenboek. We hebben niets te klagen over jullie en alles was goed geregeld. Chauffeurs waren keurig op tijd op de afgesproken plaatsen. Vouchers lagen keurig klaar op een stapeltje in jullie kantoor en alles was duidelijk voor ons. Ook het meedenken om de reis aan te passen omdat de moeder van vrouw net overleed voordat we op vakantie gingen deed ons goed. Het aanpassen was gelukkig niet nodig maar jullie regelde het wel. Kortom zeer tevreden over jullie. Een volgende keer laten we weer alles regelen door jullie.

    Groet van familie Goossens
    Datum: 15-08-2013 - 21:18:06
    Naam: Sandra Griffioen
    E-mail: -
    Onderwerp: greenwood ervaring
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Helaas teleurstellend. Afspraken werden niet nagekomen en de service was ronduit slecht
    Naschrift van Green Wood Travel

    Goede dag mevrouw Griffioen,

    Bedankt voor het korte opmerking in ons gastenboek.

    In verband met uw transfer in van de luchthaven naar het hotel, in de emails die wij hadden door gestuurt naar u hebben wij ook een plattegrond door gestuurt met het volgende:

    * Onze chauffeur wacht u op bij de stoelen dichtbij 'DOMESTIC ARRIVALS DOOR A' in de aankomsthal (er zijn drie uitgangen ('doors'): A-domestic en B/C-international.)
    Na de laatste 'customs' controle loopt u door uitgang B of C de aankomsthal in. Ga rechtsaf en loop naar het einde van de aankomsthal. De chauffeur heeft een bord met uw naam erop. Kunt u onze chauffeur niet vinden? Bel ZELF naar onze mobiele telefoon: 081 8114966 voor assistentie en blijf wachten bij het 'Green Wood meeting point'.


    Als onze klanten onze chauffeur niet kunnen vinden en wij krijgen dan een belletje dan kunnen wij meteen de chauffeur ook bellen en jullie elkaar te laten ontmoeten. Als u dat niet doet en zelf een taxi neemt kunnen wij weing doen.

    Uw opmerking van de trein van Kanchanaburi naar Chiang Mai, hier hebben wij al een discussie over gehad toen jullie in het kantoor zijn gekomen dat de trein niet gaat van Kanchanaburi naar Chiang Mai. In uw programma hadden wij ook bevestigd de nacht trein van Bangkok naar Chiang Mai.

    Op onze kantoor hebben de mogelijheden door gesproken hoe dat u dan van Kanchanabur naar Bangkok kan gaan. U had mij gevraagd voor de mogelijkheden om van Kanchanaburi naar Ayuthaya te gaan en dan hier de trein op stappen. Ik heb een paar keer uitgelegt waar u in Kanchanaburi kan informeeren om een lokale bus te nemen naar Ayuthaya.
    Ik had ook uitgelegd het verschil tussen de lokale provincie bussen. U had dan besloten om geen lokale bus te nemen maar een prive transfer te boeken met ons. U was niet gedwongen om een transfer te nemen naar Ayuthaya met ons.

    In overleg met jullie in het kantoor had ik duidelijk door gegeven dat jullie niet in de zelfde slaapwagon slaapten tijdens de trein reis naar het noorden. Ik had dan ook door gegeven dat te spoor systeem in Thailand is van de overheid en niet prive, wij boeken de trein kaartjes in en als wij deze uitschrijven dan krijgen wij pas te horen welke tickets beschikbaar zijn.

    Thailand is niet zoals Europa geregeld en dat is juist de charme of juist niet?

    Het spijt me dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

    Groeten uit Bangkok,

    Jack van Lieshout
    Green Wood Travel
    Datum: 14-08-2013 - 15:50:23
    Naam: Mieke en Sjoerd Arts
    E-mail: -
    Onderwerp: Bedankt!
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:

    Beste team van Greenwood Travel,

    Na een geweldige reis van 2,5 week weer thuis.
    We willen jullie complimenteren met jullie organisatie.
    Wauw wat hebben we genoten en wat zat het goed in elkaar.
    Vanaf vertrek tot weer terugkomst alles tot in de puntjes gepland en toch een heerlijke vrijheid! (erg belangrijk) We zullen ook een berichtje zetten op de site.
    Speciaal ook willen we de gids Green benoemen die ons mee heeft genomen naar de River Kwai en vee heeft verteld over de cultuur en gebruiken.

    Nogmaals namens de hele familie, bedankt zullen deze reis iedereen aanraden.

    Met vriendelijke groeten,

    Sjoerd Arts
    Datum: 14-08-2013 - 10:57:42
    Naam: Fam. Baltussen
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailand reis
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Ruim 2 weken terug in Nederland. We waren met z'n zessen richting Thailand getogen. Vier kids en wijzelf. We hebben een geweldige tijd gehad! Bangkok is overweldigend maar niet helemaal ons ding. Hier zijn we in totaal ook maar 2 dagen geweest. Daarentegen waren de uitstapjes in het 'binnenland' helemaal ons ding. Prachtige natuur, ontzettend vriendelijke mensen en prima gidsen. Green Wood Travel had alles perfect geregeld. De taxi's, treinen, binnenlandse vluchten die door Green Wood waren geregeld. Het sloot allemaal perfect aan.
    Zeker een vakantie om nog vaak op terug te kijken.

    Fam. Baltussen
    Datum: 14-08-2013 - 09:26:54
    Naam: Ton
    E-mail: -
    Onderwerp: Veel dank
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Goedemorgen,

    Goed teruggekomen uit Thailand, wil ik u en uw collegae graag van harte danken voor de weer prima organisatie van onze vakantie en de hulp die we hebben gekregen toen mijn partner in Chiangmai uit de vlucht van Bangkok naar Suratthani werd gezet omdat ze de heenvlucht had gemist.

    Bij een volgend bezoek aan de regio (in de voorlopige planning staan Cambodja en Vietnam) doen we graag weer een beroep op u.

    Met hartelijke groeten uit Holland,

    Fam. Heukels-Baak
    Datum: 13-08-2013 - 13:59:51
    Naam: Erik en Frieda Vriend
    E-mail: -
    Onderwerp: bedankje
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:

    Geacht personeel van Greenwood Travel.

    Het is alweer bijna een week later sinds we zijn teruggekeerd uit Thailand en Dubai.

    Bij deze willen mijn vrouw en ik jullie ontzettend bedanken voor de voortreffelijke manier waarop jullie ons geholpen hebben op onze reis door Thailand en Dubai.
    Alles was gewoon perfect geregeld en we konden altijd bij jullie terecht voor eventuele veranderingen,omzettingen etc.

    Zelfs in Dubai werden we met alle egards ontvangen en was alles pico-bello voor elkaar.

    Grote klasse en nogmaals onwijs bedankt!

    Groeten hier vanuit Nederland aan jullie allemaal van Erik en Frieda Vriend. (frederik, Johan, Maria.)
    Datum: 13-08-2013 - 13:56:42
    Naam: Jeroen Schilder
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailand ervaring Fam. Schilder
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:

    Wij willen jullie bij Greenwood graag bedanken voor een fantastische vakantie in Thailand.
    We hebben een geweldige rondreis gehad waar we heerlijk op kunnen terugkijken.
    Ook de tours en transfers waren keurig door jullie geregeld!

    Groeten uit Avenhorn,

    Fam. Schilder
    Datum: 11-08-2013 - 10:36:00
    Naam: Fam de Koning
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailand en Cambodja 4 t/ 25 Juli 20013
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Greenwood is zonder twijfel een uitstekende reisorganisator in Bangkok. Goede service en personeel dat uitstekend op de hoogte is van het product dat ze verkopen. Dat betekent ook dat er wel wat op te merken is over Greenwood.

    Wij hebben met ons gezin een prima reis achter de rug, laat dat duidelijk zijn. We hebben vanuit Chiang -Mai de luxe 3 daagse rondreis gemaakt. Echter kun je bij de toevoeging luxe wel een vraagteken zetten. Het busje waarin we vervoerd werden was verre van luxe en eigenlijk gewoon niet geschikt voor een dergelijke trip door de aldaar aanwezige bergen. Dat dan ook nog een splinternieuwe reistas en backpack uit de achterklep van het busje va;llen omdat het slot van de klep defect blijkt, is dan een domper, zeker omdat beide behorlijk schade oplopen.

    Gelukkig is de rest van de reis zonder verdere schade verlopen en hebben we genoten van Thailand en Cambodja, met als hoogtepunt de Tempels van Angkor.
    Dat het weer vervolgens niet overal meezit is pech, het is nu eenmaal regentijd.

    Als je bij Greenwood een reis samenstelt moet je je wel realiseren dat er naast de positieve kanten, ook een aantal mindere punten zijn. Denk hierbij aan de gehanteerde wisselkoers, de uitleg is lang en uitvoerig, ook op het kantoor zelf, maar kloppen doet het niet. Dat je voor hun diensten moet betalen is duidelijk, maar dat zou dus gewoon in het tarief moeten zitten en niet en in het tarief en in de wisselkoers.
    Ook de afwikkeling van de emails gaat niet altijd even vlot, dan kan het hoogseizoen zijn, maar na bijna een maand nog steeds geen antwoord dan klopt er iets niet.

    Gelukkig hebben deze aanmerkingen niet onze reis bedorven, wat heet we gaan zeker nog eens terug naar Thailand, of we dat dan ook weer bij Greenwood regelen die kans acht ik niet zo groot.

    met vriendelijke groet,
    Fam de Koning
    Hoofddorp/Nederland.
    Datum: 10-08-2013 - 13:14:00
    Naam: Erik en Frieda Vriend
    E-mail: -
    Onderwerp: bedankje
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Geacht personeel van Greenwood Travel.

    Het is alweer bijna een week later sinds we zijn teruggekeerd uit Thailand en Dubai.

    Bij deze willen mijn vrouw en ik jullie ontzettend bedanken voor de voortreffelijke manier waarop jullie ons geholpen hebben op onze reis door Thailand en Dubai.
    Alles was gewoon perfect geregeld en we konden altijd bij jullie terecht voor eventuele veranderingen,omzettingen etc.

    Zelfs in Dubai werden we met alle egards ontvangen en was alles pico-bello voor elkaar.

    Grote klasse en nogmaals onwijs bedankt!

    Groeten hier vanuit Nederland aan jullie allemaal van Erik en Frieda Vriend. (frederik, Johan, Maria.)
    Datum: 10-08-2013 - 10:38:30
    Naam: Jan Bbessem
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailandreis
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:

    Hallo Jack,

    We zijn nu alweer ruim 1wk terug in Nederland. De komende tijd zijn we druk met het verzamelen, rubriceren, indelen, selecteren en corrigeren van de foto's. Alles bij elkaar zitten we op ruim 4000 dus we zijn daar nog wel even mee bezig.
    We hebben allemaal genoten van de dagtours en de reisdagen. Zelfs als we niet heel mooi weer hadden, de bloedzuigers op je been plakken en je helemaal doorweekt bent van de moessonregen. Het was nagenoeg allemaal interessant, spannend, mooi, ....

    We hebben 1 dagtour geannuleerd op Koh Samui, de kinderen hadden even geen zin in nog meer cultuur. Van deze tour kregen we nog een groot bedrag terug, dat zou via Greenwood lopen.

    Terugkijkend, was dit alles bij elkaar een vakantie die we niet snel zullen vergeten. Jullie hadden alles goed en duidelijk geregeld, we zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen die een Thailandreis wil maken. En mochten we zelf nogmaals een reis naar Thailand overwegen, zijn jullie de eerste waar we contact mee zullen hebben.

    Met vriendelijke groet,
    Fam. Bessem
    Datum: 08-08-2013 - 13:52:35
    Naam: Martina
    E-mail: -
    Onderwerp: Genoten!
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Greenwood team,
    Opnieuw hebben we genoten van een door jullie wederom super georganiseerde reis!
    Speciaal dank aan Green voor haar onvermoeibare inzet en aangenaam gezelschap tijdens de Isaan tour. ook Art bedankt voor zijn voortreffelijke rijkunsten en flexibiliteit. Wij willen graag wat fotos naar Green doorsturen en hebben van haar een email adres gekregen. Echter dit werkt niet. Zouden jullie haar mijn email adres willen doorsturen, dan kan zij met mij contact opnemen.

    Wij hebben genoten van de isaan streek, en ons laten verwennen door onze zeer aimabele gastheer in Siem Reap. Bang Bao op Koh Chang is een klein paradijs op aarde en veel pittoresker als White Sand Beach. Nirvana kunnen wij ook aanbevelen, met kanttekening, dat in low season de werklust van het personeel ook low season is. Wij vonden dit niet storend, maar zagen andere gasten zich ergeren aan gesloten pool bars en restaurant. Wij hebben bij buddha view in bang bao een uitmuntende eetgelegenheid gevonden en bij scuba dawgs een super duikschool met dito accommodaties en restaurant (naast Nirvana). Mochten jullie ooit gasten die kant uit willen sturen...
    Hartelijk dank!
    Martina, Gaya en Rubina Brouns
    Datum: 05-08-2013 - 14:35:19
    Naam: Martine Swartele
    E-mail: -
    Onderwerp: 4 Belgen
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Jack,

    Even tijd maken voor een Dank en Pluimpje te mailen naar de organisatie "Greenwood"

    We hebben een fantastische tijd gehad in Thailand, voor ons was het de 2de keer maar voor ons vrienden was alles nieuw.

    Thailand is in 1 woord "Subliem" toppunt van vriendelijkheid en alles wat erbij hoort, maar dat weet jij als geen ander want je woont er.

    Alles is vlekkeloos gelopen, vouchers correct, alle hotels waren "Top", een mooie jongeman die ons uitleg gaf op jullie kantoor, gidsen oké.

    Er stak er eentje met kop en schotel bovenuit en dat was de dame "Green", mijn complimenten, haar bezorgdheid en alertheid voor de groep was geweldig!!!!

    Tot slot hebben wij ook wat mails naar elkaar gestuurd, dus ook voor u mijn complimenten, omdat je onze vakantiewensen 100% hebt ingevuld!!!

    See you all soon,

    Thanks,

    Martine
    Datum: 03-08-2013 - 13:35:06
    Naam: Henk Guise
    E-mail: -
    Onderwerp:
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij zijn alweer voor de 6e keer in Thailand geweest en wederom heeft Greenwoodtravel alles goed verzorgd.
    Door een uitbraak van het Denqué virus op Bali hebben we ons verblijf in Thailand met 2 weken moeten verlengen omdat afreizen naar Bali niet verantwoord was.
    Jack van Lieshout heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd en ondersteund omdat alles zeer snel en ad hoc geregeld diende te worden.
    Dank voor jullie professionaliteit en snel handelen.

    Henk Guise
    Datum: 03-08-2013 - 13:18:07
    Naam: Anja Zegwaard
    E-mail: -
    Onderwerp: Weer beter in Samui
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste mensen van Namaste en greenwood travel!

    Ik kan jullie gelukkig melden dat ik me weer heb aangesloten bij mijn familie en het ziekenhuis vanochtend heb mogen verlaten. Deze excursie was door jullie en mij niet in ons reisschema opgenomen en had ik ook liever overgeslagen, maar goed t is wat het is. Het Bangkok hospital Samui heb ik trouwens ook zeker als positief ervaren ondanks alles.

    Maar wat ik toch ook graag met jullie wil delen is de komst naar het ziekenhuis van Mrs. Toy, ( wat een toppertje) die stond voor mij met een prachtig bloemstuk. Zo mooi. En wat attent.

    Wilde ik jullie graag laten weten, ik vond het heel bijzonder.

    Wij zitten nu lekker nog even in de strandhuisjes en met de verzekering is maandag weer contact over onze terugreis. (Wij hebben geen haast en wil ook fit zijn voor de reis dus dinsdag op z'n vroegst en als t kan liever woensdag. We zien wel.

    Onze dank voor jullie fantastische organisatie van onze bijzondere reis en in het bijzonder de aandacht en hulp die we hebben ervaren.

    Met veel groeten ook namens mijn hele gezin,

    Anja Zegwaard
    Datum: 03-08-2013 - 07:19:52
    Naam: Martine Swartele
    E-mail: -
    Onderwerp: afbeeldingen voor u
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Jack

    Hier een paar fottos voor Green een van je beste gidsen
    we kunnen ze niet bereiken fout in email denk ik.

    De reis was super de hotels ook groetjes vanwege
    Swartele De Boevere De Mulder Rollie
    Datum: 02-08-2013 - 12:16:22
    Naam: Mary van Schijndel
    E-mail: -
    Onderwerp: bedankje
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Goedemiddag Jack

    Wij hebben een super vakantie gehad. De eerste ervaring met Thailand en Greenwood Travel is super geweest.

    Mede dankzij u en de organisatie is alles vlekkeloos verlopen.
    De excursies waren geweldig geregeld met goede gidsen en goed vervoer en het eten daarbij was voortreffelijk.
    De laatste twee excursies Tocht door de tempel der natuur en in Hua Hin naar nationaal park Sam Roi Yod waren we maar met zijn 3e en de gids had dus alle tijd voor ons waardoor er veel info gegeven werd.
    Heel speciaal zagen we in het laatst genoemde park de apen omdat de gids zo opmerkzaam was.

    Ook de transfer waren perfect geregeld.

    Na een telefoontje met uw kantoor om te melden dat onze zoon zijn telefoon in het busje kregen we binnen

    Een aantal minuten al een mailtje dat de telefoon gevonden was en de volgende dag terug gegeven werd.

    Misschien dat we volgend jaar weer terug gaan naar Thailand, en dan nemen we zeker weer contact op met u.

    Bedankt namens ons allemaal.

    Groetjes mary van Schijndel