Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


    Datum: 11-03-2014 - 10:38:14
    Naam: Yvonne & Cees de Jongh
    E-mail: -
    Onderwerp: Vakantie Thailand 2014
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voor de derde keer hebben wij gebruik gemaakt van de service van Greenwood Travel voor onze reis naar Thailand en wederom kunnen wij niet anders zeggen dat wij meer dan voortreffelijk zijn geholpen door Ernst-Otto en zijn collega's. We zijn zes weken weg geweest en alles maar dan ook alles was tot in de puntjes verzorgd. We hebben nooit hoeven bellen. Het vervoer stond altijd op tijd klaar. Dat geeft een heel rustig gevoel als je onderweg bent. Wij zullen dan ook zeker volgend jaar wederom ,,gebruik,, maken van de service van Greenwood Travel. Zij zijn zeker een aanrader voor mensen die alleen of in een klein groepje reizen. Wij wensen Ernst-Otto en collega's veel succes en hopen hen volgend zeker weer terug te zien. Ernst bedankt voor alles. Groetjes uit Holland. Yvonne en Cees de Jongh
    Datum: 11-03-2014 - 00:15:52
    Naam: patricia van t hof
    E-mail: -
    Onderwerp: thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hallo, in juli vorig jaar hebben wij in Bangkok zelf een paar excursies geboekt bij Greenwood. Het was even zoeken naar het kantoor maar uiteindelijk dus gevonden en direct een paar tripjes geboekt. Wij zijn de dag erna naar Suranthani gevlogen en daarna door naar Khoa Sok. na een goede vlucht en overnachting zouden wij om 7 uur opgehaald worden en dat werd half 11 door vertraging vd trein maar dat wa wat ons betreft het enige minpunt. Wij vonden de boomhutten erg leuk en het zwembad schitterend. Daarna naar het nationale park gegaan om in de drijvende hutjes te slapen. Erg primitief maar direct aan het water gelegen en afgesloten van de rest van de wereld vonden wij dit een van de hoogte punten van onze vakantie. Daarna lekker relaxen in een mooi hotel via Green Wood op Kho Panang, ook erg relaxed. Dit jaar naar Vietnam en wij gaan zeker weer bij Greenwood informeren voor een paar leuke trips.
    Datum: 07-03-2014 - 23:41:03
    Naam: Piet en José van Heesewijk
    E-mail: -
    Onderwerp: Vakantie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    We zijn pas terug van 5 weken Dubai-Thailand.
    De reis die wij gepland hadden en door Green-Wood
    verder geregeld werd dit voor de 12e keer bij Green-Wood
    geboekt en alles perfect naar onze wens.
    Als er door omstandigheden problemen waren werden die
    onmiddellijk opgelost hiervoor onze hartelijke dank
    niet te vergeten de speciale attentie.
    Hartelijke groeten
    Piet en Jose
    van Heesewijk




    Datum: 02-03-2014 - 14:18:06
    Naam: Elly Damen
    E-mail: -
    Onderwerp: vakantie Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hallo mensen. We hebben weer genoten deze reis. Vorige keer waren we in mei en dat was duidelijk minder qua weer. (veel regen gehad) dus dit keer in februari gegaan. Eerst 1 nachtje pp en toen naar Kao Yai (excursie met Tontan travel) superleuk en geweldige gidsen. Logeerden inhet Greenery resort maar dit is niet zo geweldig. Grote groepen komen daar incl. scholieren die om 12.00 s nachts nog door de gang rennen en schreeeuwen. Na 4 dagen naar Ayuttaya gegaan. Transfer ook weer niks op aan te merken. Precies op tijd en erg vriendelijk. 2 dagen classic cameo hotel en toen met de boot rivier afgezakt. Superleuke tour met hele leuke gids. Opgehaald om naar hua Hin te gaan. Leuke plaats en we hebben hier lekker uitgerust. Jammer dat onze eigenlijke tours niet door konden gaan maar daar kunnen de mensen ook niets aan doen. Tot slot nog n compliment aan Kwan. Dank je voor je geduld met boeken het was een geweldige reis. Zeker tot de volgende keer. Groetjes Peter en Elly Damen
    Datum: 23-02-2014 - 20:41:02
    Naam: Rob en Anja Brom
    E-mail: -
    Onderwerp:
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Green Wood Travel heeft onze eerste reis naar Thailand onvergetelijk gemaakt. Alle transfers verliepen exact op tijd en de accommodaties waren op één na fantastisch.
    De fietstour en de River Kwai tour waren echt geweldig.
    Het enige minpunt van onze reis was het verblijf in Isara Lanta. We wisten dat het een eenvoudige bungalow zou zijn maar dat is ook de enige waarheid op de site. De heren waren aardig maar totaal niet servicegericht. Geen wok- en bbq buffet, geen Westerse gerechten. Er eet daar nagenoeg niemand en de bar is heel vroeg dicht. Bij aankomst lag er alleen een wollen deken op het bed. Na aanhoudend vragen kregen wij een 1 pers. laken (voor een 2 pers.bed). Maar ja, beter iets dan niets. Na het douchen duurde het bijna 2 uur voordat het water weg was gelopen uit de badkamer (die liep n.l. helemaal onder). Daardoor stonk het vreselijk. Wij zijn er 4 nachten geweest en er is niet één keer schoonmaak geweest, geen schone handdoeken, prullenbak niet geleegd en dat terwijl je geen toiletpapier in de wc mag doen. Echt smerig. "s Morgens wilden wij lekker in de zee gaan zwemmen maar we kwamen van een koude kermis thuis. Zover het oog reikte waren er grote stenen/rotsen. De enige tijd die je kan zwemmen is na 11.00 uur tot 17.30 uur. Dit is alleen op Klang Khong beach. Overige stranden zijn prima.
    Wij hebben de eigenaren moeten vertellen dat ons ontbijt incl. was.dat wisten ze niet eens. Gevolg: sober ontbijtje.
    Omdat wij voor deze ellende net zoveel moesten betalen (2900 bath per nacht!) als een standaard kamer op een top locatie op Phi Phi of het Somkiet resort in Aonang voelen wij ons echt belazerd. Deze hotels waren zo luxe (badjassen + slippers, mooie veranda of balkon en een super de luxe kamer)en dat voor dezelfde prijs. Alles maar dan ook alles wat GWT heeft geregeld was verder top, je verwacht dan niet zo'n rot accommodatie.
    Datum: 22-02-2014 - 18:04:58
    Naam: Cock van Langeveld
    E-mail: -
    Onderwerp: ervaringen Greenwood Travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Zeer goede ervaringen. Via email goed contact met miss Kwan, Snelle en adequate reacties. Organisatie van onze vakantie uitstekend. Volgende keer zouden wij weer voor Greenwood Travel kiezen
    Datum: 22-02-2014 - 09:44:04
    Naam: Harmen Veerman
    E-mail: -
    Onderwerp: rondtrip Noord Vietnam
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Greenwoord Travel heeft voor ons eind januari een twee wekelijkse rondtocht georganiseerd door Noord Vietnam.
    Wij zijn eerst in Hanoi aangekomen waar we opgewacht werden op het vliegtuig door een taxi die ons naar ons hotel bracht. Midden in het drukke gebeuren van Hanoi.
    Als je 's avonds de deur uitstapte dan was je ook echt tussen het Vietnamese Volk.
    Echt fantastisch, heerlijk wandelen langs het meer in het centrum van de stad. Praten met heel aardige studenten die graag Engels wilden spreken.
    Onze trip naar Halong Bay is er ook een om nooit meer te vergeten. Dit is niet in woorden uit te leggen.
    Na een aantal dagen op naar Hoi An, een schilderachtig dorp waar we ook weer ontzettend hebben genoten. Lekker lanterfanten, prachtige winkeltjes, historisch gebouwen, de Japanse Brug, helemaal top.
    Hierna zijn we naar Hue gevlogen. Een wat grotere stad met een aantal tempel-excursies. o.a. de Citadel en een tocht over de welruikende rivier.
    Greenwood heeft ons met deze tour echt een plezier gedaan; dit kan weer!!!
    Datum: 20-02-2014 - 20:25:10
    Naam: Corrie
    E-mail: -
    Onderwerp: Helemaal top
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Dit jaar voor het eerst geboekt bij Greenwood ,En ik moet zeggen TOP,Alles was heel goed geregeld
    Vlucht,hotels, vervoer, echt alles ,Nog even een last minute excursie bij boeken ga online en chat met een van de personeel leden en het is direct en goed geregeld .
    Greenwood, bedankt voor de fijne vakantie,We komen zeker bij jullie terug
    Datum: 20-02-2014 - 13:39:58
    Naam: C.Swagemakers
    E-mail: -
    Onderwerp: Thailand reis
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Via Greenwood Travel onze reis geboekt van Dusseldorf naar Bangkok en door naar Changmai en retour en van Toronto Bangkok Changmai en retour Incl Transfer vv Bangkok
    Verblijf 2 x in Prince Palacehotel voor 4 pers verblif Prince Palace hotel 3 nachten en Bangkok-Changmai (4 pers)
    Uitstekend geregeld goed contact vooraf (Miss Kwan)
    Nog steeds goede ervaring (zoals 20 jaar geleden !!!!!)

    Datum: 20-02-2014 - 09:36:08
    Naam: Ron en Hen Dijkstra
    E-mail: -
    Onderwerp: 32 dagen op avontuur met Green Wood
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hoi Greenwood,

    We zijn na 32 dagen avontuur in Thailand en Cambodja o.a. TreeTops en Angkor Wat weer thuis. Ik wil jullie nog even bedanken voor jullie inzet waardoor wij een geweldige vakantie hebben gehad.

    Ik wil apart Michel Takken nog even bedanken die ons in Cambodja met een snelle actie weer op de goede weg heeft geholpen :) Klasse!!

    We zijn al voorzichtig aan het kijken voor de volgende reis en dat wordt zeker weer met Greenwood.

    Groetjes en bedankt,
    Ron en Hen Dijkstra
    Datum: 13-02-2014 - 08:45:04
    Naam: Hans Koop
    E-mail: -
    Onderwerp: Perfect holiday!
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Dear Khun Kwan,

    Since yesterday I'm back again in The Netherlands. By means of this e-mail I'd like to thank you for all your effort and work in arranging a perfect holiday even though it was all on very short notice, due to the fact that I had to wait until the end of December before I knew the date of my holiday.

    I really enjoyed my stay in Thailand due to your work everything, hotels, transfers etc were perfectly arranged so I had a relaxed holiday without worrying myself.

    Hope to travel to Thailand next year again (or sooner).

    Thank you again and kind regards,

    Hans Koop
    Datum: 12-02-2014 - 11:00:43
    Naam: Guus en Mariska Ennes
    E-mail: -
    Onderwerp: Happy clients
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Michel,

    Even van uit het koude Nederland een bedankje aan jou voor de perfecte organisatie van onze reis en verblijf in Bankok en Phuket.

    Wij, mijn vrouw en ik, hebben een fantastische vakantie mede door jou gehad. Alles klopte perfect.

    Wij komen zeker gauw weer terug naar Thailand en zullen dan zeker weer boeken via Green Wood Travel en laten ons dan graag weer door jou adviseren.

    Nogmaals hartelijke dank en tot de volgende keer.

    Hartelijke groeten,

    Guus en Mariska Ennes
    Datum: 11-02-2014 - 10:15:47
    Naam: Ab en Corrie Brouwer
    E-mail: -
    Onderwerp: THAILAND VAKANTIE
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Ik wil jullie nog graag bedanken voor de fijne vakantie en de goede service

    Tot de volgende keer

    Vriendelijke groet

    Ab en Corrie Brouwer
    Datum: 31-01-2014 - 05:11:50
    Naam: Cees en Hannie van Leeuwen
    E-mail: -
    Onderwerp: Res naar Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Ernst Otto,

    We hebben heel erg genoten van deze 3 weken in dit bijzondere land.

    We zijn erg tevreden en vooral dat de gidsen en chauffeurs heel kundig waren.

    Hartelijk dank voor jullie hulp en inzet om deze reis voor ons samen te stellen en alles te regelen.

    Hartelijke groeten en veel succes verder!

    Cees en Hannie van Leeuwen
    Datum: 27-01-2014 - 07:50:33
    Naam: Jan en Tina Drok
    E-mail: -
    Onderwerp: Bangkok
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hebben al meerdere keren bij Greenwoodtravel geboekt. Tot nu toe alles perfect geregeld. Eerst een 2 daagse stopover in Dubai gedaan met diverse excursies. Perfect door Greenwood geregeld. Daarna naar Bangkok gevlogen waar we 2 nachten in het Prince Palace hotel hebben overnacht.
    Was wel even spannend hoe het was in Bangkok i.v.m. De protesten.
    Hier merk je echter niets van. Je moet het natuurlijk niet opzoeken, maar wij hebben tijdens onze fietstocht en het bezoek aan Sukomvit Soi 5, waar je voortreffelijk op het trrras kunt eten bij Gulivers (aanrader), niets gemerkt van de protesten.
    Als het niet erger wordt, hoef je je geen zorgen maken over het bezoek aan Bangkok.
    Nu heerlijk relaxen op Koh Tao.
    Datum: 11-01-2014 - 14:48:43
    Naam: Alfred Kempe
    E-mail: -
    Onderwerp: Myanmar
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voor de derde keer hebben we nu een reis op maat geboekt bij Greenwood. Alle keren heeft Jack de reis geregeld. Net terug uit Myanmar moet ons van het hart hoe perfect het (weer) geregeld was. Altijd was iedereen ruim op tijd op het afgesproken tijdstip om ons op te halen. Alle boekingen waren goed geregeld, de kamers prima en dat in een toch redelijk chaotisch land. We hebben genoten en de reis precies kunnen inrichten zoals we zelf wilden. Compliment!

    Het enige minpuntje was Prince Palace in Bangkok. Ook hier waren we voor de derde keer, maar nu viel het ons tegen: Onvriendelijke ontvangst door de receptie. Een vraag om een plattegrondje werd simpelweg genegeerd. Bij het uitchecken werden we er vervolgens van beschuldigd pantoffels te hebben meegenomen! We hadden nota bene de kamer alleen gebruikt om te douchen en onze koffers een halve dag te stallen, voor we weer naar huis gingen. Pantoffels hebben we niet gezien. Ook de prijs van een klein flesje bier op het poolterras vond ik met 5 euro aan de hoge kant.
    Datum: 10-01-2014 - 12:23:38
    Naam: Peter Sloof
    E-mail: -
    Onderwerp: Teleurstelling
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Onlangs met 8 volwassenen via Greenwood een vakantie gehad in Thailand.
    Op de reis zelf niet veel commentaar, dat was prima geregeld. Wel een enorme teleurstelling in de afhandeling van Greenwood als je in de problemen komt.
    Tijdens de jungletocht, waarbij we op 2 vlotten de rivier af zouden varen hadden wij de pech, dat 1 van de gidsen totaal niet met het vlot overweg kon. Dit resulteerde in meerdere botsingen op het water, waarbij er 1 botsing met bijna fatale gevolgen is afgelopen. Hierbij is mijn vrouw door onkunde van de gids bijna verdronken en kon door een mede reiziger met heel veel moeite gered worden. Later bleek ons, dat de geplande gids niet kwam opdagen en er een dorpeling was geregeld. De afhandeling door Greenwood is ons zeer tegen gevallen en kwam niet verder als een briefje van de gids, dat we reddingsvesten hadden gekregen en een zakje voor onze kleren. Het complete verhaal is te groot om hier neer te zetten, maar de afhandeling was bedroevend. De incidenten tijdens de jungletocht hebben op de gehele groep een enorme negatieve impact gehad. Boeken bij Greenwood is prima, zolang er maar geen problemen ontstaan.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Beste Peter Sloof,

    Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek. Positieve en ook negatieve berichten horen hier thuis.

    Een voettocht door de noord Thaise jungle is een avontuur en niet altijd zonder risico's. Het ongeval met het bamboevlot was een samenloop van omstandigheden en gelukkig zonder fysiek letsel. Mijn collega Jack van Lieshout heeft ook meteen gereageerd op uw melding en mij persoonlijk op de hoogte gebracht.

    Mon 18-Wed 20-Nov-13 Een lichte jungletrek (3 dagen / 2 nachten)(T-0250) 8 X 2200 = 17600
    Note: One day before the trek, pickup (18.00-18.30) from hotel lobby for info evening. What to take, to do and who join?

    Op 22 november heb ik persoonlijk in Chiang Mai overlegd met onze gids manager betreffende uw incident.
    We geven voorlichting aan onze reizigers, geven training aan onze gidsen en passen routes en programma's regelmatig aan.

    Ik begrijp uw ontevreden en natuurlijk zien wij liever iedere jungletrek zonder problemen verloopt. Tijdens uw trekking was dit niet zo en we bieden opnieuw onze excuses aan. Green Wood Travel blijft verantwoordelijk voor de veiligheid van onze reizigers tijdens iedere door ons georganiseerde excursie.

    Graag bieden we voor een volgende vakantie in Thailand een gratis dagtour aan naar eigen keuze voor 8 personen.

    Met vriendelijke groet,

    Ernst-Otto Smit
    Green Wood Travel - Bangkok
    Datum: 09-01-2014 - 10:16:53
    Naam: Peter Vandenbempt
    E-mail: -
    Onderwerp: Hartelijk bedankt
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste heer Takken,

    Ik wilde jullie nog even bedanken voor het geleverde werk.

    We hadden een prachtige vakantie, mede dankzij jullie goede organisatie.

    Vooral de de klong tour is ons heel erg bevallen, daar had de aangename gids een groot aandeel aan.

    Het was onze eerste reis naar Thailand, hopelijk niet de laatste.

    In elk geval wens ik nog veel succes in Bangkok.

    Met vriendelijke groet,

    Peter Vandenbempt
    Datum: 06-01-2014 - 14:17:50
    Naam: van der Seijs
    E-mail: -
    Onderwerp: recensie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voor de eerste keer een een complete reis geboekt bij greenwoodtravel. Eerder alleen een vliegticket. Dat is ons erg goed bevallen. Er werd dit keer echt geluisterd naar ons en direct stappen ondernomen door Ernst-Otto. Goede service dus. Wij waren samen met vrienden van ons in Thailand en zij hadden een klein probleempje bij de fitnessruimte. Zij werden hier een aantal keren op aangesproken en leken dit erg vervelend te vinden. Eenmaal thuis kregen zij te horen dat ze bij een volgende boeking 20 procent korting krijgen bij een volgende reis naar Thailand en een gratis diner in het bayoke sky hotel. Dat noemen we nog eens service. Wij gaan zeker weer een keer met greenwood naar Thailand
    Datum: 03-01-2014 - 11:52:27
    Naam: Chantal Smid
    E-mail: -
    Onderwerp: Groeten uit Amsterdam
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Groeten inmiddels vanuit Amsterdam. Zojuist geland

    Super drie weken gehad... met uiteindelijk prachtig tropische blauwe lucht op koh Chang.

    Dank voor je reactie en prima service