Tel:NL 070 250 0062
THAI 66 (0)2 105 4614
Mij Reisplan

Reacties van onze gasten


Wij horen graag wat u ervaring is met Green Wood Travel en onze reizen.
Hier leest u wat onze klanten over ons zeggen.

Wenst u ook een reactie achter te laten klik dan hier.


    Datum: 16-09-2014 - 12:12:19
    Naam: Trudy Sturkenboom
    E-mail: -
    Onderwerp: Rondreis Vietnam
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Via Greenwood Travel een geweldige rondreis in Vietnam gemaakt van 9-30 augustus jl. We zijn via Bangkok (drie dagen gebleven, ook weer heel leuk) naar Hanoi gereisd (natuurlijk met onze gids Ken het Ho chi minh mausoleum gezien, mooie pagodes en door de stad gelopen en gereden), vandaar zijn we met de nachttrein naar Lao Cai gereisd om twee dagen in Sapa door te brengen (helaas een beetje regenachtig, maar een prachtige natuur, de Black Mong stam bezocht, bij de gids thuis geweest, ook heel gezellig. Vandaar weer terug naar Hanoi, vliegen naar Dalang City om in een jonk te overnachten in Halong Bay (een hele leuke belevenis, prachtige cabin, heerlijk eten, een kajaktocht gemaakt, grotten bekeken), vandaar door naar Hoy An, een super relaxed en sfeervol stadje met een prachtig strand met palmbomen. Ook hier weer een hele aardige gids, nog een boottocht gemaakt en in een riksja gezeten.

    Na drie dagen weer door naar de hectiek van Saigon, een stukje geschiedenis meegekregen over de Amerikaanse Vietnam oorlog in het museum (dat hoort er gewoon bij,je staat er met tranen in je ogen) en nog diverse andere gebouwen bezocht, een mountainbike tour in de Mekong Delta gemaakt en een fietstour, waarbij we in een boomgaard van iemand alle soorten fruit konden eten en na afloop bij iemand thuis mochten eten.

    De rondreis hebben we afgesloten in Muine, waar we in een prima 3-sterren resort zaten en daar de enige gasten waren, want het was laagseizoen. Met de regen is het heel erg meegevallen, 4 x een buitje, dus dat was goed te doen. De gidsen waren in iedere plaats geweldig, spraken goed Engels, eentje zelfs een beetje Nederlands, en wisten heel veel te vertellen. Tham in Saigon was ook een toppertje.

    Veel indrukken opgedaan, veel gezien, een reis om iedereen aan te raden. En perfect georganiseerd door Greenwood Travel in samenwerking.
    Datum: 15-09-2014 - 12:08:54
    Naam: Ella Hollebrands
    E-mail: -
    Onderwerp: Vakantie Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Jack,

    Allereerst willen we laten weten dat we (Kelly den Engelsman en Ella Hollebrands) met veel plezier en weemoed terugblikken op onze vakantie in Thailand.

    Met vriendelijke groet,
    Ella Hollebrands
    Datum: 10-09-2014 - 13:34:37
    Naam: Goossens Serge
    E-mail: -
    Onderwerp: mini-trip
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Zonet recentie neergepend en ik kan enkel nogmaals herhalen dat we 4 fantastische weken beleefd hebben.

    Vietnam krijgt onze voorkeur op Thailand bij onze volgende trip naar Aziê. Alhoewel het land vuiler en minder goed onderhouden is zijn we vooral gevallen voor de vriendelijkheid, charme en voor authentieke keuken van het Vietnamese volk.

    Verder niets dan lof voor de organistie van GWT. Alles was tiptop en voor ons als familie een formidabele afsluiter van "grote reis met z'n viertjes".


    Hartelijk dank voor alle moeite die jullie gedaan hebben om dit te verwezenlijken!!!

    Goossens Serge
    Datum: 08-09-2014 - 13:58:56
    Naam: H.W. Kind
    E-mail: -
    Onderwerp: referentie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Omdat wij 25 jaar getrouwd waren wilden wij met acht personen (onze 3 dochters met vriend) naar Thailand op vakantie gaan.

    Van tevoren hebben wij de hele reis uitgestippeld en hiervoor hotels uitgekozen, die op de Greenwood Travel website staan.
    Wij zijn bijna 3 weken op reis geweest en hebben een fantastische tijd gehad. Wij zijn van Bangkok naar Ayuttaya, naar Surat Thani, naar Tree Top Jungle Safari, naar Koh Samui en vervolgens weer naar Bangkok gereisd.

    Alle hotels en ook de reis met de nachttrein, catamaran en busjes zijn door Greenwood Travel gereserveerd.

    Dit is naar volle tevredenheid verlopen.

    Wij zouden het zo weer via Greenwood regelen.
    Datum: 04-09-2014 - 07:46:05
    Naam: Wim Dirkson
    E-mail: -
    Onderwerp: Gouden Driehoek
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Het was een prachtige tour, echt een aanrader. veel gezien de Nederlands sprekende gids Don heeft heel veel verteld, ook over de geschiedenis van Thailand over verschillende stammen enz. goede hotels alleen maar lof
    Datum: 03-09-2014 - 22:31:46
    Naam: Desiree meinema
    E-mail: -
    Onderwerp: Geweldige vakantie door Greenwood
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Greenwood.

    Onze vakantie in Thailand, met een stop over van 3 dagen in Dubai, is volledig door jullie geregeld.

    Onze complimenten: we hebben een geweldige vakantie gehad met ons gezin, mede door de uitstekende organisatie, gidsen, tours, hoteladviezen van jullie organisatie.

    Bedankt!

    Fam Meinema
    Datum: 03-09-2014 - 08:25:13
    Naam: Lysanne Scheijbeler
    E-mail: -
    Onderwerp:
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Een geweldige tour gedaan bij Ko van Kessel via Greenwood Travel. Super service en een heerlijke dag gehad.

    Zeer vriendelijk en snel personeel en een prettig ontvangst.
    Zeker een aanrader voor de vakanties in Thailand.
    Datum: 01-09-2014 - 17:22:31
    Naam: Fam Van den Enden
    E-mail: -
    Onderwerp: Super - tour
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Wij, man, vrouw en 2 dochters van 17 en 20, hebben van 28 juli - 13 augustus de super Thailand tour gedaan. Wel met wat kleine veranderingen, maar dat was geen enkel probleem. Communicatie verliep prima.

    Wij hadden geen zin in een groepsreis met 30/40 man. Na wat gegoogle op de site van Greenwood beland. Daar was het wel mogelijk om je 'eigen' reis samen te stellen.

    Dit was dus onze eerste ervaring met Greenwood Travel, maar zeker niet onze laatste! Zijn al druk aan het kijken voor een volgende vakantie in Thailand of buurlanden.

    Bedankt voor deze Super reis!!!

    Groeten van Arjan, Jenny, Manon en Laura
    Datum: 31-08-2014 - 14:51:12
    Naam: Rob Keijser
    E-mail: -
    Onderwerp: recensie Greenwood Travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Hierbij wil ik Greenwood travel en met name Ernst Otto Smit bedanken voor de
    fantastische service die is geboden. Wij hebben mede door hen een ontzettend leuke vakantie gehad. Ook het personeel in het kantoor gelegen in het Prince Palace hotel was erg behulpzaam. Nogmaals dank !!! Mvrg Fam Keijser
    Datum: 28-08-2014 - 13:27:53
    Naam: John Bierman
    E-mail: -
    Onderwerp: baiyoke sky diner
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Op heel korte termijn voor 1e keer tickets voor diner in Baiyoke Sky restaurant geboekt bij Green Wood.

    Hele goede service en snel antwoord
    Datum: 27-08-2014 - 10:30:32
    Naam: Ingeborg Mulder-Kuiper
    E-mail: -
    Onderwerp: Onze vakantie in Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Op 5 juli vertrokken wij (2 volwassenen en 2 dochters van 12 en 16)voor het eerst voor 3 weken naar Azië, naar Thailand.
    Bij GreenWood hebben wij alle hotels/resorts en transfers geregeld. Geweldig geregeld! Alle hotels/resorts deden aan onze verwachtingen, alle chauffeurs stonden ons keurig op te wachten op het vliegveld, op het station of bij één van de hotels (op 1 x keer na dan).

    We hebben de fiets tour door Bangkok geboekt, het olifantenkamp in Chiang Mai, de 2-daagse Jungle trek en een privé chauffeurs voor 3 dagen naar het westen van Thailand.

    Allemaal ervaringen om nooit te vergeten en super geregeld. Geweldig land, lieve mensen, heerlijk eten, prachtige natuur, kortom "Thailand" is een heerlijk vakantieland.

    GreenWood bedankt voor alles, perfect en keurig geregeld.
    Datum: 26-08-2014 - 20:14:42
    Naam: Alphons Wijnen
    E-mail: -
    Onderwerp: Prima voor elkaar !
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Dank Pusitraporn en collega's voor de snelle en efficiente manier van werken bij het organiseren van belangrijke gedeelten van onze vakantie in Thailand !

    Betrouwbaar, goed georganiseerd en snel !

    Wij komen volgende keer weer bij jullie terug !
    Datum: 26-08-2014 - 20:03:44
    Naam: hannie dekker
    E-mail: -
    Onderwerp: geen zorgen
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Green Wood Travel heeft onze 1e reis naar Thailand (2 volwassenen, 4 pubers) volledig geregeld: alle vervoer, overnachtingen en excursies.
    Het programma zat goed in elkaar. Over de logistiek hebben we ons totaal geen zorgen hoeven maken, waardoor we ons helemaal konden richten op wat er te zien/te doen was: een zorgeloze trip.
    Datum: 26-08-2014 - 18:24:56
    Naam: Jennifer Pielage & Lisalotte Lemmen
    E-mail: -
    Onderwerp: River Kwai Tour
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Een paar weken geleden hebben wij twee tours gedaan met Green Wood travel: de jungle tour van 2 dagen - 1 nacht in Chiang Mai en de River Kwai tour van drie dagen - 2 nachten.

    Over het algemeen waren wij tevreden over de tours. Echter leverde het begin van de River Kwai tour wat problemen op. Aangezien wij met de nachttrein van Chiang Mai naar Bangkok gingen was het niet zeker of wij op tijd konden zijn voor de start voor de tour. Green Wood travel loste dit op door voor ons een auto met chauffeur te regelen waar we 60 euro voor moesten betalen. Eenmaal (op tijd!) aangekomen in Bangkok bleek de chauffeur er niet te zijn. Deze kwam pas 45 minuten later. Vervolgens bracht hij ons naar een wegrestaurant op ongeveer 50 minuten rijden waar de groep op ons stond te wachten. Dit is ons erg tegen gevallen aangezien 60 euro in Thaiand veel te veel is voor een taxirit voor minder dan een uur. Daarnaast was de chauffeur dus te laat en heeft de groep alsnog op ons moeten wachten terwijl wij gewoon op tijd waren. Kort gezegd; de groep was de dupe geworden van iets wat aanvankelijk ons probleem was en waar wij 60 (!) euro voor hebben betaald zodat dit voorkomen zou worden.

    Voor de rest hadden wij leuke tours met ze; vooral de Jungle tour vonden wij erg leuk.
    Naschrift van Green Wood Travel

    Dear Jennifer Pielage & Lisalotte Lemmen,

    Thank you for writing in our Guestbook.

    I have investigated your comment about the transfer with our driver Mr. Somkit.

    Mr. Somkit was at Hualumpong train station around 6 am.
    You inform us that you would arrive at 06.30 hours and that you booked train yourself. However you did not inform Green Wood Travel which train no. you took from Chiang Mai.

    At the train station was an announcement that the 06.30 am train from Chiang Mai was delay and would arrive at 07.30 am.

    So our driver had to wait a bit longer until one of you came and poked him. Your friend was drinking coffee upstairs in a coffee shop.

    You left Hualumpong station at almost 08.00 am. You finally met the guide at gas station at Na Klaur area in Samut Sakorn at around 09.00 am

    Any further assistance, please feel free to contact me anytime.

    Best Regards,

    Nawaporn Sathawarnsmit
    Reservation Manager
    Datum: 26-08-2014 - 15:51:45
    Naam: Fred van Kruisbergen
    E-mail: -
    Onderwerp: Vakantie Aonang-Krabi
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Green Wood Travel team,

    Na de zoveelste reis die wij door jullie hebben laten organiseren, spreken we weer onze dank uit naar GWT en in het bijzonder Neng Neng, voor de perfecte organisatie en de geweldige vakantie die we hebben gehad.
    In de wintermaanden contact gelegd op zaterdagavond en op maandagmorgen reeds een compleet programma gekregen van Neng Neng, contacten per mail verlopen prima!!
    Aankomst op het vliegveld, jullie chauffeur was snel gevonden, inchecken in Prince palace verliep vlekkeloos (ook zonder voucher wat we de volgende dag gebracht hebben) Gemeld bij jullie op kantoor kregen we onze papieren overhandigd en de vakantie kon beginnen.
    Aonang en het hotel Aonang Villa was prima, veel vertier, eettentjes en niet te vergeten de live-muziek spraken ons wel aan.
    Kortom: GWT en Neng Neng we zijn zeer tevreden met de geleverde service en misschien volgend jaar voor de 10e keer naar Thailand.

    Groetjes,
    Fam. van Kruisbergen
    Fam. Werson
    Datum: 23-08-2014 - 10:52:56
    Naam: Eric Bartels
    E-mail: -
    Onderwerp: Vakantie
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:

    Dag Michel,

    De vakantie zit er op en we zijn weer terug in Nederland.

    Zojuist wat recensies geplaatst op de site van Greenwood maar ik kan het toch niet nalaten jou even een persoonlijk bedankje te sturen voor je inzet.

    Je hebt een geweldige reis voor ons samengesteld waar we nog lange tijd met plezier op terug kunnen kijken.

    Thailand was een erg mooie ervaring en we zullen zeker graag nog van je diensten gebruik maken in de toekomst.

    Vriendelijke groeten,

    Fam. Bartels
    Tilburg
    Datum: 22-08-2014 - 04:01:02
    Naam: Bianca en Arris Zwanenburg
    E-mail: -
    Onderwerp: Leuk Thailand
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:

    Beste Michel,

    Wij hebben een hele leuke tijd gehad in Thailand.
    Bedankt dat alles zo goed geregeld was. En wie weet tot een volgende keer.

    Groetjes Bianca en Arris Zwanenburg
    Datum: 21-08-2014 - 22:40:00
    Naam: P v Overbeeke
    E-mail: -
    Onderwerp: Ervaring met GWT
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Voorafgaand aan de reis goede info opgedaan, onzeker vanwege hun SGR-ervaring, maar 'over de streep' getrokken vanwege hun pretenties omtrent 'persoonlijke aandacht'.

    Als je onbekend bent in Thailand, en van te voren iets wil regelen, is GWT de juiste keus!
    Ik zal jullie altijd aanraden, jullie netwerk en jullie aanbod zijn een pre!
    Alles was goed geregeld, en als onbekend toerist kan GWT je helpen de diverse blokken goed in te vullen.

    Sommige van die blokken zijn echter wel wat simpel, en ben je afhankelijk van de lokale kennis van de gids om er wat 'extra's' aan toe te voegen. In ons geval is dat steeds goed gelukt, maar bleef wel gevoel over dat als we deze gids niet hadden gehad, we mogelijk teleurgesteld hadden kunnen zijn.
    2x meegemaakt dat afspraken (vouchers) niet zijn nagekomen (bevestigde hotelreservering en een pick-up waren 'niet beschikbaar' en vereisten dat we 'zelf iets regelden'). Dat lukte natuurlijk, maar daarvoor huur je geen reisbureau in.
    Van de persoonlijke aandacht niets gemerkt.

    Al met al, GWT is een van de beste reisbureau's om Thailand redelijk zelfstandig te willen ontdekken, maar is al zodanig groot geworden dat de 'persoonlijke aandacht' door ons niet is ervaren.
    Datum: 21-08-2014 - 21:15:38
    Naam: Eric & Mariëlle
    E-mail: -
    Onderwerp: Eerste ervaring met Green Wood Travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Dit was onze 2e reis naar Thailand. Tijdens de voorbereiding viel het mij op dat er zeer veel positieve reacties op Internet staan over deze reis organisatie. Ik was wel een beetje skeptisch, omdat ze niet ANVR aangesloten zijn, maar GW gaf me op een aantal punten de geruststelling, dat we toch een reis hebben samengesteld. Ik heb zelf aangegeven welke hotels, excursies etc we wilden boeken. GW heeft ons geholpen om nog betere hotels en leukere excusries te boeken. Ik was nog een beetje bezorgt dat alles wel goed geregeld zou worden, ik had desnoods alleen maar de vliegticket gekregen, maar bij aankomst had de taxi chauffeur alle vouchers bij van alle tours, hotels en vluchten.

    Alles was super geregeld, overal stond een taxi klaar met een bordje met onze naam (was niet altijd te ontcijferen, maar dat maakt het leuk). Ik zal zeker weer gebruike van GW gaan maken als we weer richting het oosten gaan.

    Wel een advies om de website een beetje te moderniseren, en de offertes welke je per email gestuurd krijgt in b.v. PDF te versturen
    Datum: 20-08-2014 - 19:31:20
    Naam: Marie-Jose Verbeek
    E-mail: -
    Onderwerp: Ervaring Green Wood Travel
    Rating: Algemene waardering:   Service:
    Foto:
    Beste Jack en het gehele Green Wood Travel team,

    Wij (moeder met 2 kinderen van 16 en 13) zijn inmiddels een week thuis en kijken terug op een geweldige vakantie in Thailand. Voor ons was het een 1e ervaring in Thailand. Wij hebben een 2-tal weken rondgereisd en afgesloten met een week strandvakantie.

    Thailand is prachtig, overweldigend, gastvrij en heel relaxed. Green Wood Travel heeft onze gehele reis verzorgd en dit tot in de puntjes. Van vliegtickets, hotels tot aan de tours met een enthousiaste gidsen en goede chauffeurs. Alles is perfect verlopen en zoals afgesproken.

    Communicatie, afspraak is afspraak maar ook kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Green Wood Travel.
    Kortom Green Wood Travel is een absolute aanrader voor een vakantie naar Thailand maar zij bieden naast Thailand nog meer. Green Wood Travel zorgt voor zorgeloos genieten.

    Super en dank aan het gehele team voor onze mooie en onvergetelijke vakantie.

    Marie-Jose, Femke en Jelle