Safari World natuurpark

Tourcode:0138
Datum: Dagelijks
Tijd: 08.00- 18.00
Category: Themapark
Algemene waardering: 3.3 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies. Lees Recensie
VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !
Safari World combineert het beste van twee werelden: een safari park en een marine park. Ga op safari en maak een tocht van 8 kilometer langs giraffen, gazelles, tijgers, neushoorns, leeuwen en andere wilde dieren. In het marine park leven zeeleeuwen en dolfijnen.

U wordt rond 8 uur opgehaald in uw hotel in Bangkok. U bent dan om half tien in Safari World. In de ochtend bezoekt u safari park. U maakt de tocht per bus langs wilde dieren en gaat naar het vogelpark. De tour duurt ongeveer 45 minuten. Om 12 uur kunt u genieten van een internationaal buffet.

In de middag is er ruimte om de verschillende onderdelen van het marine park te ontdekken. Er zijn verschillende programma's en shows met zeeleeuwen en dolfijnen. Om half vier vertrekt u terug naar Bangkok. Aankomst om ongeveer 5 uur.



Opmerkingen:
  • kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok Hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris, alcoholische drankjes en tips, transfers van andere niet centraal gelegen Bangkok hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Safari World natuurpark

    Algemene waardering: 3.3 uit of 5 beoordelingen. 3 eerlijke recensies.
    Name: Andre de Winter
    Date: 05-Aug-19

    Recensie: Een relatief dure dag in een drukke dierentuin met veel Indiers die daar graag komen. Verzorging was verder goed.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Fam van de Boogaard
    Date: 16-Jul-19

    Recensie: Werden om 8.30 uur opgehaald bij ons hotel.
    Rijtijd ongeveer 40 min.
    De gids legt alles goed uit en deeld de dag goed in qua shows.
    Hoop gezien en een lekkere lunch in een grote zaal.
    Tafel was netjes op tijd geresserveerd.
    Een leuke tour , zeker ook voor de kids.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: A. van Munster
    Date: 26-Apr-19

    Recensie: Leuke trip en goed verzorgd. Op tijd opgehaald, door het park en dierentuin gereden en gelopen. Lunch was wel massaal maar smaakte prima. Het is gewoon een lekker verzorgd dagje uit buiten Bangkok.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Dreamworld Attractiepark

    's Morgens halen we u op bij uw hotel in Bangkok voor een snelle rit naar Dreamworld, een fantasie-wereld voor jong en oud aan de noordkant van Bangkok. U gaat het attractiepar

    Vanaf:
    Contact
    Muang Boran - Openluchtmuseum Thailand

    Muang Boran is een enorm openluchtmuseum met meer dan 100 opvallende gebouwen op schaal uit de Thaise geschiedenis. Het is opgezet als een gigantisch park en mede daardoor wordt ee

    Vanaf:
    Contact
    Safari World natuurpark

    Safari World combineert het beste van twee werelden: een safari park en een marine park. Ga op safari en maak een tocht van 8 kilometer langs giraffen, gazelles, tijgers, neushoorn

    Vanaf:
    Contact
    Aquarium - Siam Ocean World

    Zoiets heeft u nog nooit gezien of meegemaakt! In de kelders van het chique winkelcentrum Siam Paragon bevindt zich nog een paradijs: dat van de wondere onderwaterwereld. Siam Ocea