Phang Nga Eco Tour

Tourcode:0301
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 16.30
Category: Boottocht
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 5 eerlijke recensies. Lees Recensie
U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de zee oprijzende rotsformaties.

Onder leiding van een Thaise gids bezoekt u met een grote longtailboot een aantal van de mooiste eilanden en mangrovelagunes in het gebied. U krijgt op deze dag ruimschoots gelegenheid om op verlaten paradijselijke stranden en lagunes te relaxen en de drukte van alledag even te vergeten.

's Morgens wordt u met een (mini)bus opgehaald en vertrekt u naar de bootpier en dan varen we naar Koh Panak en Koh Hong (Koh = eiland). Verder gaat het door het prachtige azuurblauwe water naar het bekende James Bond eiland Koh Ping Gun.

Een bezoek aan de Phang Nga-baai is niet compleet zonder het er tegenover gelegen Koh Kao Tapoo gezien te hebben, dat als decor diende van de beroemde film 'The Man with the Golden Gun**.

U krijgt uw lunch onderweg in het vissersdorpje van Koh Panyee. Als afsluiting varen we naar Koh Lawa, waar u nog een lekker zonnebad of een frisse duik in zee kunt nemen voordat we weer terugkeren naar Phuket.





Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
  • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!

  • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit en drinkwater, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf Kata-, Karon- & Patong Beach). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned (mini)bus en diverse open boten.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere Phuket hotels, facultatieve excursies en 400 THB pp James Bond Island landingsrechten.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Phang Nga Eco Tour

    Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 5 eerlijke recensies.
    Name: Wim Vanden Eynde
    Date: 16-Sep-19

    Recensie: Veel internationale toeristen. Gids was erg georganiseerd en aanwezig. | Mooie dagtour kan hem van harte aanbevelen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: J. Schut
    Date: 23-Jul-19

    Recensie: Wij hadden als gezin met 2 kleine kinderen een heerlijke tocht met een longtailboot en fantastische gids door deze baai van Phang Nga. Onze kleintjes vonden het varen geweldig. Neem wel oordopjes mee eventueel. Loop na de lunch vooral door het stadje Panyee en koop wat souveniertjes van de zeenomaden! Jamesbond eiland was schitterend, en erg toerischtisch! Wel gesloopt aan het einde van de dag.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Gert-Jan
    Date: 26-Mar-19

    Recensie: Mooie trip maar wel toeristisch.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Verougstraete Karina
    Date: 21-Feb-19

    Recensie: Mooie tour met prive gids. Was super georganiseerd!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: fam van duijvenbode
    Date: 23-Jan-19

    Recensie: We hadden deze tour via greenwood geboekt. Echter het programma van deze tour kwam niet overeen met het programma dat op de site van greenwood staat. Oftewel: greenwood had de verkeerde tour voor ons geboekt (james bond tour). Deze tour was korter. We hebben het verschil terug ontvangen en excuses. Het aanbod is groot. Daarnaast weet je zeker dat het het goed gaat.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Phang Nga Eco Tour

    U gaat een heerlijke boottocht maken naar de 'verloren' eilanden in de Baai van Phang Nga. Van de meer dan 100 eilanden bestaan er nogal wat uit indrukwekkend steil uit de

    Vanaf:
    Contact
    Phang Nga Tour (James Bond Island)

    Rond 08.00 uur in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel om per bus naar Wat Tham Suwanakhuke te gaan. Bekijk de 15 meter lange, liggende Boeddha in deze grottempel maar kijk ui

    Vanaf:
    Contact
    Phuket Parel Kwekerij

    Het kweken van pareloesters is reeds een lange tijd een ambacht op Phuket. De grootste parels uit de omgeving komen zonder twijfel uit de omgeving van Naga Noi eiland

    Vanaf:
    Contact
    Roeien door de Mangrove

    Een unieke manier om de fascinerende mangrovebossen, grotten en prachtige natuur van de Phang Nga baai te ontdekken per traditionele roeiboot. U wordt geroeid en kan volop genieten

    Vanaf:
    Contact
    Veelzijdig Phuket en ontdekkingstocht per Jonk

    Een uiterst veelzijdige en leerzame ontdekkingstocht door het binnenland van Phuket en over de omringende zee

    Vanaf:
    Contact
    Phi Phi eilanden

    Het is beslist de moeite waard de befaamde eilanden Phi Phi Ley en Phi Phi Don met een dagtocht te bezoeken. Snorkelen in het heldere water geeft een onvergetelijke indruk van de k