Snorkelen in Angthong Marine National Park

Tourcode:0503
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.30 - 17.00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies. Lees Recensie
Mu Koh Angthong National Marine Park is een eilandengroep in de Golf van Thailand gelegen ten noordwesten van Koh Samui met een oppervlakte van 102km2 bestaande uit 42 eilanden.

Deze tropisch begroeide kalkstenen eilanden zijn gelegen in ondiep water en omringd door koraalriffen. Hier treft u een scala aan van ongestoorde flora en fauna.

Omstreeks 07.30 uur halen we u op in de lobby van uw hotel. Vanuit de havenplaats Nathon vertrekt de boot voor een fantastische dag naar het Marine National Park, een groep eilanden die is uitgeroepen tot natuurreservaat. U krijgt de gelegenheid om aan land te gaan op een aantal van deze schitterende eilanden. Ook kunt u de onvoorstelbaar mooie onderwaterwereld observeren door te snorkelen, snorkelspullen zijn aan boord. Lunch inclusief.

Laat in middag arriveert u weer op Koh Samui met aansluitend transfer terug naar uw hotel.



Opmerkingen:
  • Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting Marine National Park sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Snorkel in Angthong Marine National Park tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Samui hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Snorkelen in Angthong Marine National Park

    Algemene waardering: 3.6 uit of 5 beoordelingen. 6 eerlijke recensies.
    Name: Joke en Erik
    Date: 27-Sep-19

    Recensie: SUPER! Echt een aanrader! Prima boot met goede service (drinken, lunch, toilet)



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Mark
    Date: 19-Aug-19

    Recensie: Vandaag mee geweest met deze tour. Wij hadden alleen voor het snorkelen gekozen, je kan deze tour ook doen met kajakken. Om 0845 uur vertrokken en 1.40 min later kwamen we met twee boten met ongeveer 150 personen aan bij het national park. De kano's werden te water gelaten en als je snorkelen had gekozen moest je op de boot blijven zitten. We werden naar een ander strandje gevaren waar we naar een uitzicht punt konden wandelen of op een klein strandje liggen. De mensen met de kano moesten daar naar toe kanoën. We hadden 45 minuten en daarna vertrok de boot weer. We kregen nog geen snorkels en zwemmen was nauwelijks mogelijk als je geen waterschoenen aan had, zoveel stenen en scherpe stukken oud koraal lag op de bodem. Ondertussen was het zo druk geworden met andere tour boten dat op een klein strandje van 30 a 40 meter ongeveer 1000 mensen aanwezig waren. Ze stonden in de rij om de trap omhoog te kunnen naar het uitzicht punt waar je met 100 personen kon staan. Het was verschrikkelijk of je moet van massa toerisme houden dan had je een top ochtend. We mochten gelukkig het strand verlaten en gingen lunchen op de boot. Dit was prima geregeld. Hierna gingen we naar een ander maar groter strand waar we 1.45 minuten de tijd hadden om te snorkelen, zwemmen of wandelen. Hier waren gelukkig iets minder mensen maar het snorkelen viel tegen. Je mocht alleen binnen de lijnen met boeien in het water snorkelen en zo mooi was het niet. Veel koraal was vies (grijs) en beschadigd, wel mooie vissen gezien. Kwam je buiten de lijnen dan was er een badmeester met fluit. Rond 1500 uur vertrok de boot weer en rond 1645 uur waren we in de haven van Nathon. Wij hadden verwacht veel te kunnen snorkelen en mooi koraal en vissen te kunnen zien maar dat viel tegen. Je zit meer op de boot dan dat je in het water of op het strand ligt. Alle tour operators gingen dezelfde strandjes af. Mijn advies huur een privé boot met kapitein of geniet van massa toerisme



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Wim Heester
    Date: 24-Jul-19

    Recensie: opzich wel leuk maar iets toeristisch. er komen allemaal boten tegelijk aan bij dezelfde eilandjes. waardoor het bounty gevoel minder is.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Karin Dussel
    Date: 13-Jul-19

    Recensie: Wij vonden de excursie super. In een snelle boot wordt je naar de eilandjes gebracht. Het snorkelen was prachtig. Ook konden mensen op de boot een stuk met de kano, wij hadden daarvoor niet gekozen. Voor 12 euro extra kon je per kano verder peddelen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Ingrid Bosman
    Date: 21-Apr-19

    Recensie: Prachtige omgeving maar lange bootreis, snorkelen is prachtig. Geniet van deze bijzondere onderwater wereld.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Snorkelen in Angthong Marine National Park

    Mu Koh Angthong National Marine Park is een eilandengroep in de Golf van Thailand gelegen ten noordwesten van Koh Samui met een oppervlakte van 102km2 bestaande uit 42 eilanden. De

    Vanaf:
    Contact
    Zee-kajakken & snorkelen in Angthong Marine Park

    Mu Koh Angthong National Marine Park is een eilandengroep in de Golf van Thailand gelegen ten noordwesten van Koh Samui met een oppervlakte van 102km2 bestaande uit 42 eilanden. De

    Vanaf:
    Contact
    Snorkelen in paradijselijk Koh Pha-Ngan

    Koh Pha-Ngan is een prachtig buureiland van Koh Samui, bedekt met palmbomen en ruim voorzien van koraalriffen. Het heeft u veel meer te bieden dan alleen de bekende Full Moon Party

    Vanaf:
    Contact
    Snorkelen bij Koh Tao & Koh Nang Yuan

    Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Thailand. U vaart per speedboat vanaf Koh Samui naar Koh Tao. Hier gaan we langs de mooiste snorkelplekken van de omgevi

    Vanaf:
    Contact
    Adventure Coral Islands - vol plezier en avontuur

    Nadat u bent opgehaald in uw hotel, vertrekken we met een typisch Thaise longtailboot in de richting van de 'buureilanden' van Koh Samui, Koh Tan en Koh Matsum.