Tropisch snorkelen op Koh Talu

Tourcode:0617
Datum: Dagelijks
Tijd: 06.30 - 18.30
Category: Snorkelen
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 7 eerlijke recensies. Lees Recensie
's Morgens vertrekt u voor een tocht van ongeveer 2,5 uur naar het district Bang Saphan Noi. Van daaruit gaan we een kort tochtje maken met een speedboot naar Koh Sing (of een vergelijkbare plek) waar u gelegenheid heeft om de schitterende onderwaterwereld te aanschouwen in een prachtig heldere zee. Verwondert u over de vele kleurrijke vissen en fantasierijk gevormde koralen.

Nadat u deze plek verkend heeft varen we verder naar Koh Talu, waar u op een vredig zandstrand tijd krijgt om te zwemmen en te snorkelen. Ook de lunch wordt op dit eiland geserveerd. Hierna kunt u nog een poosje ontspannen, snorkelen, zwemmen of gewoon genieten van de natuurlijke schoonheid rondom, voordat de terugweg aanvaardt wordt.

Een echte bounty eilanden tour die buiten de toeristische trekpleister plaatsen ligt. Het is dus een paar uur heen en terug vanuit Hua Hin, Cha Am of Pranburi.





Optionele Tours:

Koh Talu het Groene eiland (2 dagen / 1 nacht)
Koh Talu is een klein, prachtig en nog nauwelijks onontdekte eilandje voor de kust van Bang Saphan. Het is een van de weinige privé eilanden in Tha
Koh Talu het Groene eiland (3 dagen / 2 nachten)
Koh Talu is een klein, prachtig en nog nauwelijks onontdekte eilandje voor de kust van Bang Saphan. Het is een van de weinige privé eilanden in Tha
Koh Talu het Groene eiland (4 dagen / 3 nachten)
Koh Talu is een klein, prachtig en nog nauwelijks onontdekte eilandje voor de kust van Bang Saphan. Het is een van de weinige privé eilanden in Tha
Tropisch duiken op Koh Talu
's Morgens vertrekt u voor een tocht van ongeveer 2,5 uur naar het district Bang Saphan Noi. Van daaruit gaan we een kort tochtje maken met een sp
Opmerkingen:
  • Vervoer per reguliere boot is afhankelijk van de weersgesteldheid.
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting Marine National Park sluiting koraalriffen etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Tropisch snorkelen op Koh Talu tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater, frisdrank en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Hua Hin en Cha Am hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, snorkeluitrusting, zwemvesten en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus en diverse open boten.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van andere Hua Hin en Cha Am hotels, toeslag pickup Pranburi hotels is vanaf 300 THB pp., persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azie afsluiten

    Recensie voor Tropisch snorkelen op Koh Talu

    Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 7 eerlijke recensies.
    Name: Mike van Sanden
    Date: 12-Feb-20

    Recensie: geweldig mooi tropisch eiland met een goed georganiseerde snorkel toer. wel een hele dag onderweg voor een paar uurtjes zwemmen



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Roger & Mirjam
    Date: 29-Jul-19

    Recensie: Het eiland Koh Talu is absoluut mooi en het koraal en de vissen onder water eveneens. Het eiland Koh Sing is echter niet bezocht tijdens onze tour. In het algemeen viel ons deze tocht tegen aangezien je ruim 2,5 uur heen en 2,5 uur terug in de auto zit en slechts van 10:30 tot 3:00 in de gelegenheid bent om te snorkelen, te lunchen en te relaxen. In andere woorden: de reistijd staat niet in verhouding tot de snorkeltijd!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Redactie Thailand Blog
    Date: 02-Jun-19

    Recensie: Koh Talu, paradijselijk eilandje in Thailand
    Thailand was eens beroemd om de prachtige eilanden met ongerepte stranden. Helaas zal je tegenwoordig steeds beter moeten zoeken om dergelijke paradijsjes te vinden. Gelukkig zijn ze er nog wel.

    Wil je geen rijen strandbedjes zien dan hoef je niet eens zo ver te reizen. En wanneer je in Hua Hin verblijft ben je er zo: Koh Talu, een klein en ongerept eilandje op slechts 6 uur van Bangkok. Op Koh Talu zal je slechts één hotel aantreffen. Dit privé-eiland wordt vooral bezocht als dagtrip vauit Cha-Am en Hua Hin.

    Het eiland Koh Talu
    Op het eiland zijn drie baaien met oogverblindende witte stranden. Zeker een aanrader is de hoge klif met op e top een spectaculair viewpoint. Het zeewater rond Koh Talu is rijk aan vis en het is een van de belangrijke plekken voor de vissers in de golf van Thailand.

    Activiteiten op Koh Talu
    Op het eiland staat een opvangcentrum voor schildpadden die de jonge beestjes weer uitzetten in de zee. Het is mogelijk om daar bij te zijn wat een bijzondere en unieke kans is. Natúúrlijk kan je ook prima snorkelen en duiken. ‘s Avonds kan je er naar livemuziek luisteren. wordt gespeeld en overdag kan je ook altijd een heerlijke massage nemen. Geniet van het uitzicht door naar het viewpoint te klimmen. Naar Koh Talu
    Reis vanaf Bangkok of elders naar Hua Hin. In Hua Hin zit het kantoor van Koh Talu Resort en hier kan je een dagtrip boeken. Dat kan ook bij reisorganisaties zoals Green Wood Travel. Overnachten op het eiland is erg duur (vanaf 6.000 Bath). Een dagtrip is daarom goedkoper en voldoende om je even in het paradijs te wanen.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Marijntje
    Date: 08-May-19

    Recensie: Tussen Hua Hin en Chumphon ligt het paradijselijke tropisch eilandje Koh Talu. Dit privé eiland is een waar snorkel- en duikparadijs, met veel kleine eilandjes in de buurt en wondermooie koraalformaties in ondiep water. Gisteren was ik nog op dit wonderschone eiland. Ik was op uitnodiging van Bestemming in Beeld en het Thais verkeersbureau. Ben je in de buurt maak dan een dagtocht naar dit kleine paradijsje je zal het niet snel vergeten!!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Jos Dekker
    Date: 22-Mar-19

    Recensie: Wij zijn vandaag 21 maart 2019 naar het eiland Koh Talu geweest om te duiken/ snorkelen. Werden stipt op tijd bij ons hotel opgehaald in Hua Hin. Een rit van 2,5 uur maar was snel voorbij. Genoten van de voorbij komende natuur/plantages (kokosnoten). Bij de boten aangekomen een verrassend buffetje met koffie/thee en versnaperingen bij de prijs inbegrepen. Kort varen met snelle boot naar Het eiland. Daar 2 x gesnorkeld/gedoken in het heerlijke water. Daarna lunch op t eiland. En de lunch was helemaal top!! Nog een uurtje gerelaxed op het witte strand. Nette WC/douche voorzieningen. Kort gezegd: super excursie gehad. Genieten !!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Tropisch snorkelen op Koh Talu

    's Morgens vertrekt u voor een tocht van ongeveer 2,5 uur naar het district Bang Saphan Noi. Van daaruit gaan we een kort tochtje maken met een speedboot

    Vanaf:
    Contact
    Cruise naar Sam Roi Yod Nationale Marine Park

    Prachtige natuurtocht per boot door Nationaal Marine Park met dolfijnen, apen en allerlei vissoorten ...