Sexy and you know it ... China Town Tour

Tourcode:0121
Datum: Dagelijks
Tijd: 18.30 - 23.30
Category: Live showsWandelenStadstour
Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
Tropische vruchten en kruiden, lokale markten, goudwinkels en traditionele medicijnen... U vindt het allemaal op deze contrastrijke avondwandeling door bruisend Chinatown. Al lopend kunt u in 'n notendop met de uitersten van deze zinderende Metropool kennismaken. Het leven speelt zich af op straat, waar we ook lokaal gaan dineren.

Met een volle maag gaan we verder per boot naar een wervelende cabaretachtige show die van grote klasse getuigt. Detail: alle 'vrouwelijke' artiesten zijn travestiet! De mooiste dames zijn 'heren', en na de show mag je met de 'dames' op de foto.

Een beetje opgewarmd voor het nachtleven? Dan gaan we nu verder naar de befaamde Patpong nachtmarkt met al zijn imitatiespullen, muziekcafe's en discotheken met de meest recente hits. Vanzelfsprekend kan deze avond niet voorbijgaan zonder een bezoek aan de a-go-go bars van Patpong.

Deze tour is Inclusief alle vermelde transfers. De Thaise gids keert om 23.30 terug naar het Prince Palace Hotel en/of ander Bangkok Hotel. U kunt natuurlijk op eigen gelegenheid verder op stap gaan. Alle drankjes op deze spectaculaire avond zijn voor eigen rekening.



Opmerkingen: start met een minimum van 4 deelnemers. Niet geschikt voor kinderen 16 jaar en jonger
Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per minibus, diverse open boten en Sky train.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, persoonlijke uitgaven, transfers van Bangkok hotels buiten het centrum en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Sexy and you know it ... China Town Tour

Algemene waardering: 3.2 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
Name: Cindy
Date: 04-Feb-20

Recensie: Thanks Green Wood voor de fijne avond, genoten van deze top avond, groetjes aan Green (gids).



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Herman Kroon
Date: 27-Nov-19

Recensie: slechte ervaring,enkel straat Chinatown gezien en dan was de gids hopeloos op zoek gegaan naar een restaurant, het goedkoopste was zelfs nog niet goedkoop genoeg hadden wij de indruk. (het restaurant waar ze meestal gaat eten was gesloten op maandag ). vuile keuken, iemand van onze groep heeft de kookpotten gezien waarin ons eten was bereid, heeft onmiddellijk moeten overgeven! de show was wel dik in orde, verder niks te beleven die avond, de tour was zeker niet verlopen zoals hij beschreven staat. afgezet aan de Patpong-nachtmarkt, gids ging toen naar huis, dus eigelijk een fiasco, het is de enige gids die tijdens ons 17-daags verblijf in Thailand geen tip heeft gekregen!!!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Judith Alkemade
Date: 30-Jul-19

Recensie: deze tour is bij ons letterlijk in het water gevallen omdat het niet die avond zo hard en lang regende dat we alleen naar de cabaret show van de ladyboys zijn geweest en naar de nachtmarkt van patt pong. wij vonden het jammer dat we niet door China town verder konden lopen ivm het weer. de show is aardig om te zien maar voor ons geen topper. de gids was ook wat minder dan we bij de andere tours gehad hadden maar hij kon er ook niets aandoen dat het weer tegen zat.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Anton
Date: 22-Jun-19

Recensie: Wat ik vond BRUISEND - toffe gids is Mr. Nui die je overal mee naar toe neemt.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Calypso Cabaret - Asiatique

Het Calypso Cabaret biedt een wervelende show voor een gegarandeerd succesvolle avond. Na de kleurrijke show kunt u in het fraaie nieuwe theater in winkel en entertainmentcentrum &

Vanaf:
Contact
Thai boksen - Muay Thai - Rajadamnern of Lumpini Ram Inthra Boxing Stadium

Thai-boksen is een zeer geliefde sport in Thailand, overal zijn schooltjes te vinden waar jong en oud zich uitleven. Bij deze sport mogen handen, voeten, ellebogen en knieën wor

Vanaf:
Contact
Siam Niramit - The Voice of Thailand

Siam Niramit is een wervelende show van absoluut wereldniveau. U komt ogen en oren te kort bij dit spektakel met honderden medewerkers waarin 7 eeuwen Thaise tradities, festivals e

Vanaf:
Contact
Thai boksen - Muay Thai Live in Asiatique

Muay Thai is die zo typisch Thaise en zeer populaire vechtsport die ook vele niet Thai fascineert. De voorstelling is een geweldige show rondom het thema Muay Thai die nauw verweve

Vanaf:
Contact
Sexy and you know it ... China Town Tour

Tropische vruchten en kruiden, lokale markten, goudwinkels en traditionele medicijnen... U vindt het allemaal op deze contrastrijke avondwandeling door bruisend Chinatown. Al lopen

Vanaf:
Contact
Calypso Cabaret met Thais diner - Asiatique

Het Calypso Cabaret biedt een wervelende show en een heerlijk buffet diner voor een gegarandeerd succesvolle avond. Na vele jaren hun beroemde super professionele show avond aan av