Diner Cruise Loy Nava rijstboot

Tourcode:0113A
Datum: Dagelijks
Tijd: 18.00 & 20.10
Category: Dinercruise
Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 39 eerlijke recensies. Lees Recensie
Bijna 80 procent van de gasten die deze avondlijke dinercruise over de Chao Phraya Rivier in een traditionele Thaise rijstboot heeft meegemaakt, spreekt van 'een van de meest memorabele ervaringen in Thailand'. De tocht voert over de 'River of Kings' langs verlichte tempels en monumenten in de Thaise hoofdstad. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
250 THB p.p. BOEK TIJDIG !


Het is een onvergetelijke ervaring en een romantisch uitje zonder weerga. Als u aan boord gaat wordt u traditioneel begroet met water (een klein beetje!) en een krans van jasmijnbloemen. Loy Nava biedt op de Chao Phraya het beste van het beste. Het Britse management streeft naar een ster in de Guide Michelin. Dat wil zeggen dat het u bij de service en de kwaliteit van eten en ambiance aan niets ontbreekt.
Ruim 93 procent van de gasten zegt daar zeer tevreden over te zijn. De rederij haalt en brengt u gratis van en naar centraal gelegen hotels.

Elke tocht kunt u genieten van levende muziek en dans. Deze vaarten behoren tot het beste van het beste op de Chao Phraya. U moet vooraf aangeven welke van de diners u kiest: seafood, Thai of vegetarisch, elk bestaande uit vier gangen van verschillende gerechten.

Behalve het uitstekende eten en het betoverende uitzicht krijgt u ook een boekje met kaart waar alle bezienswaardigheden waar u voorbij vaart op beschreven staan.

Loy Nava biedt verschillende tours aan: de Romantic Dinner Cruise, de Historical Lunch Cruise en de fameuze Honeymooner's Diner Cruise.



Opmerkingen:
  • Kleedt u luchtig daar het een open boot is zonder airconditioning.
  • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
  • Prijzen van drankjes aan boord zijn duur
  • Inclusief de tour: vermelde maaltijd, u heeft keuze uit (vooraf opgeven) Thai, zeevruchten, vegetarisch, Thaise traditionele muziek, entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Bangkok hotelsl). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een lokale Engelssprekende begeleider. Vervoer per airconditioned minibus en open boot.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris, alcoholische drankjes en tips, persoonlijke uitgaven, transfers van andere Bangkok hotels en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

    Recensie voor Diner Cruise Loy Nava rijstboot

    Algemene waardering: 4.0 uit of 5 beoordelingen. 39 eerlijke recensies.
    Name: Fam. Blaauw
    Date: 06-Dec-19

    Recensie: Ben het helemaal eens met eerdere recensies. Eten is goed maar niet echt Thai maar smaakte wel. Voor het varen over de rivier en het entertainment moet ook betaald worden. Uitzicht was prachtig met al die verlichte gebouwen. Maar voor het eten ga ik nog liever bij de straatstalletjes eten waar het echte Thais eten te proeven is.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Fam. van der Heijden
    Date: 26-Nov-19

    Recensie: Heerlijk gegeten en een mooi uitzicht op de Chao Praya rivier. Twee danseressen die dansen uitvoeren tussen de gangen door. Mijn man was die avond jarig en kreeg als toetje een verjaardagstaart van Green Wood Travel. Een zeer leuke afsluiting van een heerlijk diner.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: P.Horseling
    Date: 24-Nov-19

    Recensie:



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Edith van den Burgh
    Date: 15-Nov-19

    Recensie: Mooie tour om mee te beginnen in Bangkok. Lekker eten en een prachtig uitzicht vanaf de rivier. Helaas een beetje kort (circa 1,45 uur) waardoor het eten een beetje gehaast heeft plaats gevonden.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Daniel Kramers
    Date: 08-Nov-19

    Recensie: Prachtige avond gehad op het water. Eten was heerlijk en de service attent. Voor iedereen die van lekker eten en varen houd een aanrader.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    LEES MEER RECENSIES

    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Cruise per Rijstboot over de Chao Phara Rivier

    Een boottocht over de Chao Phraya Rivier met een oude rijst-aak. We brengen u met een snelle longtail boot naar deze omgebouwde aak. Van daar vaart u langzaam over de rivier en kr

    Vanaf:
    Contact
    Diner Cruise Loy Nava rijstboot

    Bijna 80 procent van de gasten die deze avondlijke dinercruise over de Chao Phraya Rivier in een traditionele Thaise rijstboot heeft meegemaakt, spreekt van 'een van de meest m

    Vanaf:
    Contact
    Diner Cruise voor Honeymooners

    Loy Nava biedt verschillende tours aan, zoals de Romantic Dinner Cruise, de Historical Lunch Cruise en de fameuze Honeymooners Diner Cruise. U geniet in dit geval van een speciaal

    Vanaf:
    Contact
    Diner cruise Chao Phraya cruiser

    In voor een gezellig avondje dineren al varend op de machtige rivier Chao Phraya die dwars door Bangkok meandert? Dan is dit een goede keus! U krijgt: een heerlijk uitgebreid buffe

    Vanaf:
    Contact
    Diner cruise Wanfah tropische rijstboot

    Een boottocht over de Chao Praya rivier is een "must" als u Bangkok bezoekt. Genoeg keuze maar deze tocht in een fraai omgebouwde rijstboot is zeker bijzonder te noemen w