Fietsen - Ayutthaya bij NACHT

Tourcode:1605
Datum: Dagelijks
Tijd: 18.00-21.00
Category: Fietsen
Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies. Lees Recensie
Fietsen door rustige straatjes in de zwoele avondbries en genieten van de vele historische monumenten die we onderweg tegenkomen, alles sprookjesachtig verlicht. VOORDEEL ! Geboekt via Green Wood Travel bespaart u
100 THB++ p.p. BOEK TIJDIG !


We beginnen onze tocht in de avondschemering rond 18.00 uur. Rustig peddelend op de comfortabele mountainbikes rijden we door achterafstraatjes waar u een goede indruk krijgt van het lokale leven. Onderweg stoppen we regelmatig om historische monumenten te bezichtigen. zoals de fotogenieke Wat Chai Wathanaramen, de Wat Phuthaisawan, dat ooit een koninklijk paleis was. De Saint Joseph kerk uit 1666 is de oudste overgebleven katholieke kerk in Thailand. Een ander voormalig koninklijk paleis dat we bezoeken is de Wat Phrasisanphet.

Onderweg drinken we regelmatig water en eten een snack. Via de Wat Rajaburana met zijn prachtige Khmer torens en de Wat Mahathat, waar chedi's en Boeddhabeelden voor een mysterieuze sfeer zorgen, rijden we terug. Rond 21.00 uur zijn we weer bij ons startpunt. Een avond vol verrassingen en historische hoogtepunten is voorbij gevlogen.



Optionele Tours:

Fietsen - Ayutthaya's hoogtepunten per fiets
Een ochtend of middag fietsend door de veelbewogen geschiedenis van Ayutthaya met zijn indrukwekkende ruïnes van tempels en paleizen. We stappen op
FIETSEN - Zwerftocht door Bangkok
Leuker wordt het niet. Ontdek Bangkok op een echte Nederlandse manier. Op de fiets! Het dagelijks leven in de achteraf straatjes van Bangkok en het ve
Fietsen - Ayutthaya boot & fietssafari
Combinatie van cruise over de Chao Praya en fietstocht langs de hoogtepunten van Ayutthaya's schatten uit het verleden zorgen voor een dag vol cul
Opmerkingen: geen korting voor kinderen op deze fietstocht.

Op eigen gelegeheid kunt u naar Ayutthaya reizen vanuit Bangkok voor de avond fietstour met de airconditioning 2e klasse dagtrein. Na aankomst neemt u een lokale tuktuk (100 THB) naar het verzamelpunt.

Vertrekt van Hua Lampong treinstation om 14.05 uur - 15.52 uur aankomst in Ayutthaya.
Prijs 315 THB pp enkele reis incl. snacks en frisdrankje. Na afloop van de fietstocht is er gelegenheid om te douchen en om te kleden op kantoor. Schuin tegenover het Ayutthaya treinstation is het Ayothaya Riverside Hotel met een drijvend restaurant en een goede keuken.
Inclusief de tour: alle entreegelden en omschreven transfers (alleen vanaf Ayutthaya kantoor). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleidt door een (1x) professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer per fiets. U kunt gebruik maken van fietshelm, reflectiehesjes en aanhangfiets voor jonge kinderen.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van Ayutthaya of andere hotels en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

Recensie voor Fietsen - Ayutthaya bij NACHT

Algemene waardering: 4.5 uit of 5 beoordelingen. 2 eerlijke recensies.
Name: John
Date: 26-Jan-20

Recensie: We verbleven in het Krungsri River Hotel en hadden een plattegrond waar we onze gids moesten ontmoeten. Dar aangekomen konden we fietsen uitzoeken en informeerde de Thaise gids ons wat we deze avond in Ayutahay gingen bezoeken. Het was super beleving. Overdag waren we met een lokale taxi opstap geweest. Het was erg heet en de ruines en tempels waren indrukwekkend maar de jaartallen en bordjes in het Engels zeiden ons weinig. Met onze gids Ong was de beleving compleet anders. Eerst was het veel koeler en ze vertelde honderduit over Ayutahay geschiedenis. Deze oude stad kwam werkelijk tot leven. We komen zeker terug naar Ayutahaya.



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

Name: Sandra de Lange
Date: 11-Aug-19

Recensie: Goed verzorgd en ook de gids was toppie!



Rating
Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
Fietsen - Ayutthaya's hoogtepunten per fiets

Een ochtend of middag fietsend door de veelbewogen geschiedenis van Ayutthaya met zijn indrukwekkende ruïnes van tempels en paleizen. We stappen op onze mountainbikes bij het to

Vanaf:
Contact
Fietsen - Ayutthaya bij NACHT

Fietsen door rustige straatjes in de zwoele avondbries en genieten van de vele historische monumenten die we onderweg tegenkomen, alles sprookjesachtig verlicht.