Zeiljacht charter

Tourcode:1451
Datum: Dagelijks
Tijd: 07.00 -16.30
Category: Cruises: per zeilboot
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Uw droom?

In de zuidelijke Golf van Thailand liggen drie van de meest populaire eilanden: Koh Samui, Koh Pha-Ngan en Koh Tao.

Daarnaast ligt een klein, maar prachtig natuurreservaat in de regio: het nationaal zeepark Mu Koh Ang Thong. Dit bestaat uit 42 kleine eilandjes en hun schitterende onderwaterwereld.

Op de eilandjes kunt u binnenmeertjes vinden, kalkstenen rotsen en grotten en apenbossen. U kunt het jacht 'Freedom Fargo' charteren voor uzelf en een klein groepje gelijkgestemden (maximaal 4 gasten in twee cabines aan boord) en in overleg met de schipper zelf meebepalen waar u heen wilt zeilen en waar u voor anker wilt gaan.

U slaapt aan boord, er wordt voorzien in alle maaltijden onderweg en geniet van de ongekende Thaise service door de bemanning.



Opmerkingen: TIP: neem zelf wat alcoholische dranken of snacks mee om uw verblijf te veraangenamen.
Het beste zeilseizoen loopt van januari tot september. Buiten het seizoen zijn charters ook mogelijk.

Handige zaken om niet te vergeten:
  • windjack
  • warme kleding
  • zwemspullen
  • zonnehoed/pet
  • zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor
  • zonnebril + veiligheidsbandje
  • bril als u contactlenzen draagt
  • contant geld, op sommige plekken zijn geen banken


  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, sluiting van Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong etc. kunnen zeilroutes of accommodaties soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van Zeilen in het Nationaal Zeepark Mu Koh Ang Thong blijft te allen tijde gehandhaafd.
    Inclusief de tour: (charter): transfers vanaf uw hotel op Koh Tao, alle maaltijden onderweg aan boord, koffie en thee en drinkwater, accommodatie aan boord (max. 4 personen), snokeluitrusting, transfers in rubberbootjes van en naar de kust, Engelssprekende reisleiding onderweg.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: (charter): niet genoemde maaltijden, fris en/of alcoholische drankjes, transfers, entree gelden, extra overnachting en/of accommodatie. Drankjes kunt u ook aan boord kopen!
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azie afsluiten

    Recensie voor Zeiljacht charter

    Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

    Aanbevolen door Green Wood