Kookcursus op Koh Tao

Tourcode:1408
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.30 & 14.30
Category: Thais koken
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Thais eten is liefde voor het leven. Wie eenmaal van een paar gerechten heeft gesmikkeld, is voorgoed verloren. De combinatie van pittig, zuur en zoet smaakt meestal alleen nog naar meer. Hoe leuk is het dan niet om -eenmaal thuis- je vrienden of familie een echte Thaise maaltijd voor te kunnen toveren? Hoe dat moet leer je op Koh Tao van de enthousiaste kok Joy, een naam is zelden beter gekozen.

De jonge Joy hielp haar moeder al met het maken van ontbijtjes die bij het lokale busstation in Chumpon werden verkocht. Een paar jaar later had ze haar eigen straattentje met noedelsoep. Een voorgenomen carrière in de journalistiek hield ze voor gezien toen ze merkte dat haar eten in de smaak viel. Van het een kwam het ander; van kok in een restaurant, naar kok en crew op een jacht, tot zelf desserts maken. Waar het toe heeft geleid weten we: een kookschool op Koh Tao.

De lessen beginnen om 9.30 of 14.30 uur en duren drie uur. Er kan worden gekozen voor een menu dat bestaat uit drie succesvolle en bekende Thaise gerechten. Na afloop weet je dus precies hoe je zelf Massaman Curry, loempia's of Thaise kippensoep (Tom Kha Gai) moet maken. Om iedereen genoeg aandacht te kunnen geven, bestaat een klas uit maximaal vier personen.Opmerkingen:
 • Heeft u een (voedsel)allergie of eet u vegetarisch? Geef dit dan op bij uw boeking.
 • Deze kookcursus is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar.
 • Inclusief de tour: uw eigen klaargemaakte heerlijke snacks en gerechten. Cursus door een professionele Engelssprekende Thaise kok.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, fris en alcoholische drankjes, transfers van/naar hotels.

  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Kookcursus op Koh Tao

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Kookcursus op Koh Tao

  Thais eten is liefde voor het leven. Wie eenmaal van een paar gerechten heeft gesmikkeld, is voorgoed verloren. De combinatie van pittig, zuur en zoet smaakt meestal alleen nog naa