Ontdek het culturele eiland Samui

Tourcode:0502
Datum: Dagelijks
Tijd: 09.00 - 17.30
Category: Markten
Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies. Lees Recensie
Vertrek vanuit uw hotel voor het verkennen van Koh Samui! Gedurende de ochtend bezoeken wij de Big Buddha, deze dient als bescherming voor het eiland. Vervolgens brengen we een bezoek aan het handelscentrum van het eiland, Nathon. Dit is tevens de havenplaats van het eiland. Daarna afkoelen in het meer onderaan de Namuerng waterval.

Na het ochtendprogramma staat u een heerlijke lunch te wachten in een van de beste seafood-restaurants van Koh Samui (waar het aapje Joey voor het vermaak zal zorgen.)
Jaren geleden leefden de bewoners van Koh Samui grotendeels van de opbrengst van kokosnoten. In de middag bezoeken wij een kokosplantage, waar u ziet hoe de eilandbewoners in samenwerking met een aap de rijpe kokosnoten uit de bomen halen. Vervolgens bezoeken we een van Koh Samui's oudste bewoners om u een indruk te geven hoe de mensen in de dorpen leven.
Tegen het eind van de middag nemen we een kijkje achter de schermen van de bekende buffelgevechten. U ziet hier hoe de verzorgers hun dieren behandelen. Een leuke route langs de voormalige rijstvelden brengt ons naar een tempel met de gemummificeerde monnik. Als afsluiting van de dag bezoeken we de Hinta- & Hinjay (grootvader & grootmoeder-rots), Koh Samui's wereldberoemde rotsen. Kent u de legende al?

Kortom een leuke dagtrip om een goede indruk van Koh Samui te krijgen.



Opmerkingen:
  • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.

  • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, getijden, sluiting nationale parken, bezienswaardigheden etc. kunnen routes soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de ontdek het culturele eiland Samui tour blijft te allen tijde gehandhaafd. Deze excursie is geschikt voor iedereen met een gezonde fysieke conditie, bij twijfel dient u uw arts te raadplegen.
    Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, drinkwater en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Samui hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, entree gelden voor Nationale Parken en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus.
    Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
    Exclusief de tour: overige maaltijden, fris en alcoholische drankjes, transfers van andere Koh Samui hotels, persoonlijke uitgave en facultatieve excursies.
    Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten

    Recensie voor Ontdek het culturele eiland Samui

    Algemene waardering: 3.5 uit of 5 beoordelingen. 4 eerlijke recensies.
    Name: Ferry van den Berg
    Date: 25-Sep-19

    Recensie: leuk eiland zeker nadat we vanaf het rustige Koh pha ngan hier aankwamen veel vertier leuke kroegjes en goede restaurantjes



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Clemmy Tjin
    Date: 03-Aug-19

    Recensie: Leuke manier om het eiland te verkennen. Als solo reiziger vond ik het fijner om de tour met een groep te doen. Pluspunt is dat je bij je hotel wordt opgehaald en gebracht. De gids was vriendelijk alleen niet altijd goed verstaanbaar, dit vond ik geen probleem, omdat de informatie ook op locatie te vinden was. Wat ik echt niets vond was het gedeelte van de "monkey show" en bij de waterval konden mensen op olifanten rijden. Verder was het prima.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Nathalie de Hoog
    Date: 31-May-19

    Recensie: Wij waren maar met z'n 2-en. Werden netjes op tijd opgehaald. Alleen onze reisleider sprak moeilijk verstaanbaar Engels. Dit vonden erg jammer, want we hadden toch vragen. En wilden meer dingen te weten komen. De tour verder is veelzijdig. Maar meer info is zeker welkom.



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:

    Name: Peter en Eliane
    Date: 09-Feb-19

    Recensie: We waren met z'n 2 en een taxichaufeur. De ochtend ging prima, ondanks dat we weinig tijd leken te hebben. De lunch was prachtig verzorgd en overheerlijk! Na de middag werd de tijd om ergens even te kijken korter en leken we wat zaken over te slaan uit de tour. Zaken die ons niet als eerste interesseerde en dus ook maar niets gezegd, maar het maakte een gehaaste indruk. Voor we het wisten stonden we voor het hotel. Deze dagtour had gezien het bedrag en de kwaliteit niet gehoeven. Greenwood belt een dag van te voren naar hotel, om tijd van ophalen nog eens door te geven, keurig!



    Rating
    Algemene waardering:Service:Prijs/kwaliteit:


    Aanbevolen door Green Wood

    Vanaf:
    Contact
    Ontdek het culturele eiland Samui

    Vertrek vanuit uw hotel voor het verkennen van Koh Samui! Gedurende de ochtend bezoeken wij de Big Buddha, deze dient als bescherming voor het eiland. Vervolgens brengen we een bez