OVERWINTEREN IN ZONNIG KOH PHA-NGAN

Tourcode:0019K
Datum: Dagelijks
Tijd:
Category: Overwinteren
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Verruil de winter voor de zomer in Thailand. Guur herfstweer met storm en regen en hagel, en dan de winterse buien, met natte sneeuw en ijzel op de weg. Wat is er nu lekkerder dan het koude jaargetijde door te brengen in een heerlijk zomerse omgeving: alleen al het licht en de mogelijkheid om buiten te leven zijn een verademing ten opzichte van het huiskamerbestaan in Nederland en België. U kunt zich vrij bewegen en hoeft nooit te denken wat u nu weer aan moet trekken en of u het wel warm genoeg hebt! Dikke truien, handschoenen en waterdichte hoge schoenen hebt u hier niet nodig. De zee is verrukkelijk van temperatuur en nodigt uit om urenlang in te poedelen, u hoeft niet bang te zijn voor kippenvel, blauwbekken en koude rillingen! Steeds meer Nederlanders en Belgen kiezen er dan ook voor de wintermaanden door te brengen in het meest aangename (koele) seizoen van Thailand!
Green Wood Travel heeft op alle locaties Nederlanders, die ter plekke wonen, u wegwijs kunnen maken in de omgeving en u helpen bij eventuele problemen.

Thailand's warme winter
Het Sunset Hill Resort ligt op een heuvel tussen de Ao Chao Phao en Haad Yao stranden op de noordwestelijke punt van het eiland, dichtbij de stranden waar de beroemde maanfeesten worden gegeven maar door zijn ligging ook heel rustig met een geweldig uitzicht over de zee en wijde omgeving.
De 30 zeer comfortabele en ruime appartementen, gelegen in fraaie laagbouw gebouwen worden gerund door een Nederlandse familie.
U zult u zich hier door de prettige en hartelijke sfeer snel thuis voelen en meer het gevoel krijgen bij goede vrienden te logeren dan in een hotel.

De appartementen zijn er in vele soorten en maten, plaats biedend aan 2 tot meer dan 6 personen dus zowel geschikt voor paren, gezinnen als groepen vrienden. In 10 minuten loopt u naar het strand, waar u vele restaurantjes en winkels kunt vinden. Alle appartementen hebben de beschikking over airconditioning, ventilatoren, flat screen satelliet-tv, Dvd-speler, minibar, waterkoker, telefoon, gratis WiFi internet en badkamers met douche. Bovendien hebben sommige appartementen volledig ingerichte keukens.

Vanuit het "oneindige" zwembad met jacuzzi kijkt u uit over de zee. In de gezellige lounge/bar kunt u koffie drinken en ontbijten maar er is ook een kleine kaart met lunch en dinergerechten en een goede selectie van cocktails en wijnen. Bovendien vindt u hier de receptie, die altijd klaar staat om uw vragen te beantwoorden.
Koh Pha Ngan is in veel opzichten een uniek eiland in de Golf van Thailand. Het ligt beschermd tegen zwaar weer en kent dan ook een van de beste klimaten in de regio.
Het is beslist een geweldig eiland om te feesten, maar Koh Pha Ngan heeft vele andere kanten om zijn gasten te verwennen met een prachtig binnenland en verlaten stranden.

Het heet ook wel het party-eiland van Thailand. Dat komt voornamelijk door de Full Moon Party's die bij elke volle maan op Haad Rin-strand plaatsvinden. Een paar duizend mensen komen dan bij elkaar voor een geweldige avond. Het eiland heeft nog steeds een hippie-achtige uitstraling en is in de loop der tijd niet uitgegroeid tot een massabestemming. Het leven is hier eenvoudig, zo ook de accommodaties. De attracties zijn de Khao Tam-tempel op een bergtop, ideaal om te mediteren, de Tan Sadet waterval en Paeng National Park. Ook vindt u hier legio mogelijkheden om te duiken en te snorkelen.



Opmerkingen: als u al een idee heeft van wat u wilt ondernemen in Thailand, een combinatie van overwinteringsvakanties Thailand bestemmingen, laat ons dit per omgaande weten.
U hoeft alleen maar aan te geven welke plaatsen u wenst te bezoeken, de kwaliteit van de accommodatie (deluxe - toeristenklasse - eenvoudig), het transport en het aantal personen. Wij maken voor u een overzichtelijk reisprogramma met prijzen apart vermeld per onderdeel. Gratis en voor niets!

De tickets voor de door u gereserveerde vlucht met EVA Airways ontvangt u per e-mailbijlage in Nederland en zijn geldig voor een maximaal verblijf van twee maanden.
U kunt natuurlijk ook een overwinteringsvakantie Thailand zonder internationale vlucht boeken.
Trein-, bus-, boot- of vliegtickets en de vouchers voor de door u gereserveerde hotels en tours liggen voor u klaar op het Green Wood Travel kantoor in Bangkok. Kom, nadat u zich heeft opgefrist, even langs. Vergeet niet de boekingsbevestiging die u per e-mail in Nederland heeft ontvangen, mee te nemen. Ons kantoor is gevestigd op de 14e verdieping van het Prince Palace Hotel.
U bent van harte welkom op ons kantoor om uw vouchers op te halen en de planning van uw reis te bespreken!

Wat u moet weten voordat u vertrekt naar zonnig Thailand? KLIK HIER

Reisdocumenten en visa:
Het visum voor uw vakantiebestemming is uw verantwoordelijkheid, niet die van Green Wood Travel.
Voor meer informatie kijk op onze website en vraag informatie op bij de desbetreffende ambassade.
LET OP! Uw paspoort dient na terugkomst van uw reis nog 6 maanden geldig te zijn.

Prijzen en tijden van vlieg-, bus-, boot en treintickets zijn onder voorbehoud. Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de wegen, hotelsluiting etc. kan route of hotel soms worden aangepast of veranderd. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Overwinteren in Thailand tour blijft te allen tijde gehandhaafd.
Inclusief de tour: Alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers.** Vervoer als omschreven per (mini)bus (airco), genoemde nachttreinen met slaapplaatsen (airco) en internationale vlucht met EVA Airways. Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
Wekelijkse kamer schoonmaak en verschonen van beddengoed. Klanten moeten hun eigen handdoeken meenemen. Extra schoonmaakkosten voor de Studio's is vanaf 400 THB per keer. De eerste t 200kW per maand zijn inclusief. Bij hoger verbruik betaald u extra 8 THB per kW.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
Exclusief de tour: Overige maaltijden (ca. 60 euro per persoon per week), transfers, vliegtickets & online check-in (lokaal & internationaal), visumkosten, bagageafhandeling en facultatieve excursies. Meer informatie over visum en dergelijke. Eventuele piekseizoen kamer toeslagen en verplichte gala diners (Kerst en Nieuwjaar) worden berekend aan de hand van de startdatum. Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere Verzekeringen af te sluiten in Nederland of België.

Recensie voor OVERWINTEREN IN ZONNIG KOH PHA-NGAN

Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

Aanbevolen door Green Wood

Vanaf:
Contact
OVERWINTEREN IN ZONNIG KOH PHA-NGAN

Verruil de winter voor de zomer in Thailand. Guur herfstweer met storm en regen en hagel, en dan de winterse buien, met natte sneeuw en ijzel op de weg. Wat is er nu lekkerder dan