Ontdek je eigen Bounty-eiland

Tourcode:1702
Datum:
Tijd: 11.00 - 18.00
Category: Snorkelen
Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies. Lees Recensie
Een heerlijke dag vol zon, zee, bountyeilandjes met ongerepte zandstranden en prachtige natuur en dat alles met lekker eten en drinken en goede muziek. Wat kunt u zich nog meer wensen!?

Tussen 11.00 en 12.00 uur wordt u opgehaald bij uw hotel (niet te vroeg!) en naar de Haad Rin pier gebracht waar de boot al op u ligt de wachten. We gaan aan boord en glijden even later over de blauwe oceaan het avontuur tegemoet. U kunt alvast genieten van het uitzicht onder het genot van snacks en drankjes en begeleid door passende muziek. Al gauw leggen we aan bij ons eerste eiland met een prachtig wit zandstrand. Ga lekker zwemmen, snorkelen of relax op het strand of ga het eiland verkennen.

Zo verloopt de dag ongemerkt op een ontspannen manier terwijl we diverse eilandjes en stranden aandoen, onderweg nog van een Thaise lunch kunnen smullen en op de terugweg een romantische zonsondergang kunnen aanschouwen onder het genot van een drankje. Een dag puur genieten van de prachtige natuur in deze omgeving.Opmerkingen:
 • Kleedt u luchtig en bescherm u goed tegen de zon (pet meenemen!)
 • Neem wandelschoenen mee die nat mogen worden, naast slippers, anti-muggenolie, een kleine rugzak met extra kleren, zwemspullen, handdoek, zonnecrème en zonnebril.
 • Green Wood Travel ook deze dagtocht privé voor u organiseren. U betaalt meer maar de tour is op-maat gemaakt voor u!
 • * Deze dagtocht vindt plaats op basis van 'join-in'. Dat wil zeggen dat u de minibus doorgaans deelt met andere reizigers. Als u programma en tijden helemaal zelf wilt bepalen, boek dan een privé-tour. Prijzen op aanvraag. Gidsen bieden tijdens deze dagtour vaak optionele excursies aan. Dit is een zaak tussen u en de gids.
  Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, vers fruit, frisdrank, drinkwater, koffie en thee en buckets, entreegelden voor het nationale park en omschreven transfers (alleen vanaf centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels). Excursies als omschreven in de reisbeschrijving, zwemvesten, snorkeluitrusting en begeleidt door een lokale Engelssprekende gids. Vervoer per airconditioned minibus of soms open lokale taxi en open boot.
  Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.
  Exclusief de tour: overige maaltijden, alcoholische drankjes, transfers van niet centraal gelegen Koh Pha-Ngan hotels, persoonlijke uitgaven en facultatieve excursies.
  Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere typen Verzekeringen af te sluiten in België of Nederland. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunt u niet in Thailand of Zuidoost-Azië afsluiten.

  Recensie voor Ontdek je eigen Bounty-eiland

  Algemene waardering: uit of 5 beoordelingen. eerlijke recensies.

  Aanbevolen door Green Wood

  Vanaf:
  Contact
  Extreme Jungle Trip

  Voor iedereen die houdt van snelheid en avontuur maar ook van natuur en het onderwaterleven is deze tocht een must. Heel afwisselend en een uitgelezen mogelijkheid om de prachtige

  Vanaf:
  Contact
  Ontdek je eigen Bounty-eiland

  Een heerlijke dag vol zon, zee, bountyeilandjes met ongerepte zandstranden en prachtige natuur en dat alles met lekker eten en drinken en goede muziek. Wat kunt u zich nog meer wen

  Vanaf:
  Contact
  Zeekajakken & snorkelen in Angthong Marine Park

  Het Angthong Marine Park is een verzameling van 42 eilandjes in de Golf van Siam. De kalksteen waar ze uit bestaan zorgt voor grillige vormen en mysterieuze grotten en spelonken. E

  Vanaf:
  Contact
  Snorkel Trip naar Koh Tao & Nang Yuan

  Een hele dag genieten van zon, zee en strand in de Golf van Siam. U vaart vanaf Koh Pha-Ngan naar de mooiste snorkelplekken van de omgeving om het rijke onderwaterleven te ontdekke