Regels voor het zwemmen met dolfijnen


Regels voor het zwemmen met dolfijnen SWIM WITH DOLPHINS1. Sieraden kunnen dolfijnen bezeren. Ook kunnen dolfijnen zich vergissen in de reflectie ervan, ze zien als kleine vissen en proberen ze op te eten! Laat uw sieraden achter in de kluis van uw hotel. Draag geen zwembroek of bikini met ritsen of andere scherpe voorwerpen.

2. Lange vinger- of teennagels kunnen bij de dolfijnen schrammen veroorzaken. Knip uw nagels of laat dit doen voordat u het opvangcentrum in gaat.

3. Dolfijnen zijn zoogdieren - en kunnen iedere infectie en besmettelijke ziekte oplopen die ook mensen infecteert. Als u verkouden bent, een huidziekte heeft, oogontsteking of maagproblemen etc, dan, sorry, mag u het water niet in. Ga langzaam het water in (niet springen!), neem eerst een douche en was eventuele zonnebrandolie af. Het dragen van een zwemvest is verplicht.

4. Oasis Sea World mag mensen weigeren met een handicap of een andere conditie waarvan de bedrijfsleiding verwacht dat deze veiligheidsproblemen oplevert. Deze regels wordt streng gevolgd. Als u twijfelt, vraag Green Wood Travel om advies voordat u boekt.

5. Wij hopen dat u begrip heeft voor al deze regels.
Wij geven veel om de dolfijnen en .....om onze gasten!